Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 3]

1 Яхтата на Пейн on Пон 05 Сеп 2011, 09:19

Пий Пепър

avatar
Дневна:

Първа спалня:

Втора спалня:

Трета спалня:

Кухня:

баня:

2 Re: Яхтата на Пейн on Вто 06 Сеп 2011, 03:59

Пий Пепър

avatar
Изтичахме до колата.Карах възможно най-бързо въпреки мократа настилка.Паркирах възможно най-близо до яхтата и слязохме.
-Мери,сега ще преодолееш страховете си.казах спокойно аз и се усмихнах.
Когато влязохме малкия брат вече се беше нанесъл.Не исках да ни усети,зато минахме покрай дневната възможно най-тихо.Избери си една от каютите.прошепнах тихо.

3 Re: Яхтата на Пейн on Вто 06 Сеп 2011, 04:10

Мери Сантяго

avatar
Даде ми избор да избирам стаята. Избрах си първата свободна и влязохме вътре. Там беше топло и приятно. Затворихме вратата и аз свалих мократа рокля като я хвърлих без да гледам къде. Хванах го за ризата и го придърпах към себе си, след това я свалих от него и го бутнах на леглото. Започнах да го целувам навсякъде като не поглеждах към него.

4 Re: Яхтата на Пейн on Вто 06 Сеп 2011, 04:24

Пий Пепър

avatar
Тя избра първата свободна стая,както и предположих.Хвърли роклята си на една страна.После свали ризата ми и ме бутна на леглото.Оставих я да прави каквото си поиска.Тя ме целуваше толкова страстно.Придърпах я към себе си и разкопчах сутиена и.
Гърдите и бяха оформени перфектно.Не спирах да я целувам.Стараехме се да сме тихи за да не ни чуе малкия,който гледаше телевизия в съседната каюта.

5 Re: Яхтата на Пейн on Вто 06 Сеп 2011, 04:37

Мери Сантяго

avatar
Гледахме да сме колкото се може по-тихи, но нищо не се знаеше. Малкият му брат беше в съседната стая и затова гледахме да не вдигаме много шум. Ако можеше само да отиде нанякъде и да останем сами. Попринцип не използвах разкрепостената си черта, но сега беше включена в действие. Изведнъж превъртях и сграпчих члена му.
-Може ли да бъда малко по дива от тази която съм?

6 Re: Яхтата на Пейн on Вто 06 Сеп 2011, 05:02

Анонимен

avatar
Изках да потърся по-големия си брат.Потърсих в спалнята му, но когато отворих видях нещо ..... Тогава реших да отида на хотел за една вечер, за да могат влюбените гълабчеа да останат малко сами.


Предупреждение : ПИШИ МИНИМУМ 4 РЕДА ! ОТ МОДЕРАТОР !Последната промяна е направена от Анонимен на Вто 06 Сеп 2011, 05:20; мнението е било променяно общо 1 път

7 Re: Яхтата на Пейн on Вто 06 Сеп 2011, 05:16

Пий Пепър

avatar
Изведнъж Мери сякаш превъртя и сграбчи члена ми.Аз изкрещях,защото не очаквах точно това.В следващия момент брата влезе в стаята и закрещя.Добре,че се изнесе бързо защото щях да подивея.Затворих вратата след него и се върнах в леглото.
Сега и двамата ще бъдем малко по-диви.
Сабух бельото и го хвърлих.Целувах я навсакъде.Поне нямаше кой да ни притеснява вече.

8 Re: Яхтата на Пейн on Вто 06 Сеп 2011, 10:40

Мери Сантяго

avatar
Вече бяхме сами и не се притеснявахме, че някой може да ни чуе. Чуваха се само стоновете на удоволствие от малката ни игра.
-Ти си лошо момче Пейн, много лошо.
Прехапах устни от удоволствие и плъзнах език по гърдите му.
-Така харесва ли ти?

9 Re: Яхтата на Пейн on Вто 06 Сеп 2011, 10:51

Пий Пепър

avatar
Вече нямаше нужда да пазим тишина.Застанах отгоре и проникнах леко в нея.В началото карах по-леко за да не я боли.
-Такъв съм си аз.прошепнах и на ухото.
Тя прехапа устни и плъзна езика си по гърдите ми.Направо умирах от удоволствие.С напредване на "играта" забързвах и темпото.
-Трябва ли да по забавя.Попитах я

10 Re: Яхтата на Пейн on Вто 06 Сеп 2011, 11:02

Мери Сантяго

avatar
-Няма нужда, така ми харесва.
Впих нокти в гърба му като леко го разраних. Наистина бях много възбудена. Това момче си го биваше във всички отношения. Той е мил джентълмен, но и много добър в секса. Точно моят тип момчета, сигурно затова ме привлече толкова много и се отдадох толкова лесно на хормоните си.

11 Re: Яхтата на Пейн on Вто 06 Сеп 2011, 11:11

Пий Пепър

avatar
Тя впи ноктите си в гърба ми.Дори не усещах и болка.Изглежда бяхме идеалната двойка.Тази вечер беше незабравима за мен.На сутринта побързах да стана първи за да приготвя закуска.Купих нужните продукти и приготвих богата закуска.Оставих една порция в микровълновата,защото брата сигурно щеше да се върне изгладнял.
Влязох в стаята и сабудих Мери.
-Изглеждаш изморена,тази закуска ще те ободри.

12 Re: Яхтата на Пейн on Вто 06 Сеп 2011, 11:19

Мери Сантяго

avatar
Когато се събудих слънцето беше изгряло. Пейн беше приготвил закуска. Колко мило. Когато станах осъзнах, че нямам дрехи защото всичко все още беше мокро.
-Случайно да ти се намира нещо, което да мога да облека?-Усмихнах му се плахо.
-Да, че той тук да не ми е гардеробиерна.-Помислих си аз.

13 Re: Яхтата на Пейн on Вто 06 Сеп 2011, 11:22

Анонимен

avatar
На сутринта се прибрах в яхтата. С влизането си видях Пейн да прави закуска и се учудих. Отидох до банята да се изкапя. След това отидох и попитах по-големия ми брат как е прекарал ноща.

4 реда!
Администратор

14 Re: Яхтата на Пейн on Вто 06 Сеп 2011, 11:26

Пий Пепър

avatar
Мери ме попита за дрехи,понеже нейните бяха разкъсани.
-Амии,тука имам едни които ще ти свършат работа.Подадох и дрехите и излязох в коридора.Там с изненада видя малкия брат.Той току що си беше взел душ.Той ме попита как съм прекарал ноща.
-Когато му дойде времето и ти ще разбереш.Подметнах му като шега.

15 Re: Яхтата на Пейн on Вто 06 Сеп 2011, 11:32

Анонимен

avatar
Когато попитах Пейн как е прекарал ноща той шеговито ми каза, че когато му доиде времето ще разбера. Тогава аз отидох в спалнята ми и си полегнах да почина защото в хотела леглата не бяха удобни. Преди да си легна си нагласих будилника за след половин час. Легнах и заспах...
Пиши по 4 реда!!!

16 Re: Яхтата на Пейн on Вто 06 Сеп 2011, 11:37

Мери Сантяго

avatar
Пейн намери дрехи, които може да ми станат, а след това излизи навън. Облякох се и опитах да прегладя щръкналата си коса. Горе долу успях да я вкарав в някакъв по приличен вид. След като вече не приличах на плашило излязох от стаята и забелязах Пейн да говори с някакво момче. Предположих, че това трябва да е брат му.

17 Re: Яхтата на Пейн on Пет 09 Сеп 2011, 10:23

Пий Пепър

avatar
аве ей модераторчето..стиа ми са разпорежда на яхтата,шото нито е първия,нито ще е последния дето не е писал 4 реда.

Модовете са затова! Това се води също спам зона, както къщите на героите, ограничението от минимум 4 реда е в сила и тук!

Администратор

18 Re: Яхтата на Пейн on Пет 09 Сеп 2011, 10:54

Анонимен

avatar
Аве я се скрии някаде!!!!!!![b]Последната промяна е направена от Анонимен на Пет 09 Сеп 2011, 10:55; мнението е било променяно общо 1 път

19 Re: Яхтата на Пейн on Пет 09 Сеп 2011, 10:55

Мел Евънс

avatar
20 % Предупреждение за Анонимен.. при следващо провинение скачаш на 50 % !

Администратор


20 Re: Яхтата на Пейн on Пет 14 Дек 2012, 12:20

Пий Пепър

avatar
С ели пристигнахме на пристанището.От далече познах любимата си яхтичка.Не я бих виждал от толкова време,че се се затъжих.Посочих с пръст към любимото ми бижу.Влязохме вътре и с ужас забелязах вещите на малкия ми брат.Беше разхвърлял готова храна навред.Май не беше добра идея да го приютявам тук.
-Настанявай се в дневната,аз ще изчистя кухнята.Събрах някои от боклуците и ги натиках във вече пълната кофичка.Първото впечатление за един дом е много важен,а нейното сигурно не беше добро.

21 Re: Яхтата на Пейн on Пет 14 Дек 2012, 12:28

Avril

avatar
Той се съгласи на условието ми "Без морски деликатеси" и се отправихме към яхтата му. Още се чудех в такъв студ как може да се стои вътре, но когато пристигнахме очите ми светнаха. Тя беше уникална. Пол ми помогна да влезна вътре и видях, че явно някой е правил луди купони вътре. Което ме накара да се засмея. Не го послушах и започнах да му помагам да събере нещата. Когато всичко беше чисто погледнах към кофата и боклука вътре просто изгоря. Така не замърсявахме много природата. Поне е по-малко отколкото да отиде този боклук в депото.
Най-накрая можех да се захвана да му сготвя нещо. Последния път просто си тръгна преди да успея, но сега нямаше да избяга.
-Е какво искаш да ядеш?

22 Re: Яхтата на Пейн on Пет 14 Дек 2012, 12:51

Пий Пепър

avatar
Ели искаше да ми помогне в почистването,колко мило от нейна страни.После изгори отпадъците.Тя непрекъснато използваше уменията си,докато моите сигурно бяха закърняли.
-Ами отдавна не съм ял винен кебап с добра гарнитура.Сега ще проверя дали имам продуктите.Извадих от един шкаф няколко пакета с подправки и малко ориз и домати.В хладилника имаше свински пържоли.
-Тука някъде трябва да има и вино.Отворих всички възможни шкафове,но все пак намерих една бутилка.

23 Re: Яхтата на Пейн on Пет 14 Дек 2012, 23:24

Avril

avatar
Погледнах към продуктите и само кимнах на Пол. Щом искаше винен кебап това да е. Хванах месото и го измих добре. Гледах така да го измия, че да няма кръв по него и хванах нож и дъска. Започнах да режа на парченца и внимателно ги сложих в една чиния. Извадих един тенджера и сложих мазнина вътре, за да се загрее. После сложих месото и малко вода и така го оставих да се задуши. Хванах набързо лук и започнах да го режа и него. Сложих него и малко червен пипер вътре. А после и долях и вино и след известно време добавих и доматите.
Оставих това да си се вари и започнах да се занимавам с ориза. Той поне беше лесен за правене и след като всичко беше готово. Подредих масата в кухнята и сложих два чифта прибори. Внимателно сложих и две чинии с яденето и се усмихнах.
-Готово е.

24 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 05:38

Пий Пепър

avatar
Гледах всяко едно нейно действие.Ели е толкова добра готвачка,определено може да науча нещо за готвенето.Застанах зад нея и я хванах леко през кръста.Целувах я нежно по вратлето,като междувременно следях всяко нейно действие.Чудя се в колко ли неща е добра.Биеше се много добре,готвеше прекрасно и има чувство за хумор-перфектната жена.Скоро тя приключи и внимателно сервира ястието.Внимателно дръпнах стола и я поканих да седне,после седнах отсреща.Опитах винения кебапа.
-Много е вкусно,ако продължаваш да готвиш така,ще надебелея.Пошегувах се.

25 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 05:44

Avril

avatar
-И без това не ми харесват много кльощавите мъже.
Засмях се и явно и на него му става леко смешно.
-Макар че сега си си просто перфектен.
Усмихнах се и опитах от яденето. Човешката храна не ми беше толкова приятна, но пък можех и на нея да съм. Предпочитах душите на хората. Е все пак щях да ям човешка храна, защото иначе се едно съм отрова това нещо. Не веднъж са си го мислили.
-А да, Пол от колко време живееш в тази яхта?

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 3]

Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите