Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 3]

1 Яхтата на Пейн on Пон 05 Сеп 2011, 09:19

Пий Пепър

avatar
First topic message reminder :

Дневна:

Първа спалня:

Втора спалня:

Трета спалня:

Кухня:

баня:


26 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 06:07

Пий Пепър

avatar
Аз си мислех,че всички мацки си падат само по кльощавите.Ти май си изключение в доста работи,изсмях се слабо.
-Благодаря,ти също изглеждаш превъзходно.Ометох на бързо порцията си.Ели едвам хапваше по малко.Сигурно тази манджа не и харесва или просто пази фигура.Ако я остави,ще я доизям по-късно.
-Яхтата я купих преди около година.Рядко я използвам,защото по принцип странствам по света.Малкият ми брат живее тук и я пази,когато не съм в града.

27 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 06:16

Avril

avatar
Изядох една трета от чинията и повече не можех. Не съм мазохист все пак. Добре де, не и в тази ситуация. Оставих чинията на барплота и започнах да мия приборите. А междувременно си тананиках някаква песничка.
-Това е страхотно. Аз пък имам ограничителна заповед за всички кораби. Затова никога не съм се качвала на такъв. И трябва да странствам по старомодния начин. Със Самолет.

28 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 10:10

Пий Пепър

avatar
Ако не бях вече сит,щях да доизям и нейната порция,но все пак не искам да преяждам.
-Защо,да не те е страх от корабокрушение?Аз си мислех,че корабоплаването е старомодно,защо е доста по-бавно,а и кораби е имало още в древността,докато самолетите са на не повече от век.Един от любимите ми начини за пътуване е именно корабоплаването.Замечтах се за някои далечни острови,но бързо се върнах в реалността.Ще си взема един душ,докато измиеш съдовете.

29 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 10:26

Avril

avatar
-Добре. - казах му и се усмихнах. Той отиде да се къпе, а аз скоро измих всичките съдове. Излязох на палубата разбира както обикновено съм си свикала без връхна дреха и скоро усетих студа, но пък не ми пречеше. Загледах се в морето. Беше красиво. Крайно красиво. И ето че видях нещо във водата, май беше делфин, но това ме накара да вляза набързо в яхтата и да се залепя за дивана. в дневната. Свих се там и започна да си тананикам успокоителни песнички.

30 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 10:45

Пий Пепър

avatar
Обичам горещата вода.Когато приключих едвам виждах наоколо от водните пари.Загънах се една хавлия и излязох от банята.Топлината се разнесе из яхтата.Дочух някаква песничка от дневната.Отидох там и видях Ели сгушена на дивана.
-Какво стана,изглеждаш все едно си видяла призрак.Седнах до нея и я гушнах.Да не би да има нещо тук,което да те притеснява.Ако е така,ще направя всичко възможно да отстраня проблема.

31 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 10:50

Avril

avatar
Свих се като котенце в Пол и го гушнах. С него наистина всичко беше перфектно. Не беше от онези, който ти викат "Я се стегни" или пък да ти теглят пълен игнор.
-Отидох на палубата и видях делфин.
Той само въздъхна, а аз се засмях.
-Но сега съм по-добре. - и се изчервих съвсем леко - когато съм с теб.

32 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 11:11

Пий Пепър

avatar
-Видяла си риба,ясно.Все пак сме в океана,родното място на рибките..няма как да ги изселим.Аз например се страхувах от змии.Те са гадни студенокръвни влечуги,които ядат хора.Малко се начумерих,но бързо ми мина.
-Знаеш ли,какво ще помогне да преодолееш страха си.Някъде тук трябва да има водолазни костюми.Ще видим рибите,дори да ги докоснем.Сигурен съм,че така ще преодолееш страха си от тези мили същества.И за да си в абсолютна безопасност ще взема дори и харпун.Е,какво мислиш?

33 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 11:17

Avril

avatar
Като чух за водолазни костюми и такива неща. И харпуни и направо потреперих.
-Не искам. - казах му начумерено и се отделих от него. Той направо си ме намокри. Сега го погледнах наистина начумерено и тихичко го попитах.
-Може ли и аз да си взема душ? Така и така ме намокри, поне да си има защо да съм мокра.

34 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 11:24

Пий Пепър

avatar
Бях забравил да се подсуша и я намокрих цялата.Когато си намисля нещо,го преследвах докрай.От една страна добра черта,но от друга-лоша.
-Извинявай чух,че пееш и реших да проверя какво става.Напълно забравих да се подсуша.Банята е в дъното на коридора.Явно разсърдена Ели стана без да каже нищо.Понякога не разбирах поведението на жените.Пуснах си телевизия и започнах да сменям каналите.По един от спортните даваха любимия ми отбор.Взех си една бира и започнах да гледам напрегнато.

35 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 11:29

Avril

avatar
Намерих банята и влязох вътре. Беше малко странно да съм на кораб. Като се има на предвид, че знаех какво има навън. Но пък нямаше нищо стряскащо вътре в лодката. Взех си един бърз душ и се увих с една от кърпите на Пол. Изобщо не съм нахална. Ама изобщо. Изсуших косата си, но нищо повече. Отидох при него и седнах в скута му.
-Да знаеш, че не е хубаво да пиеш бира. - и го докоснах с показалеца си по корема му. - мога да надебелееш.

36 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 11:38

Пий Пепър

avatar
Гледах с уплаха последните секунди от мача.Любимият ми отбор имаше последен шанс да спечели.Една последна минута,в която можеше да се случи всичко.Голът означеше продължение в следващия етап на турнира.В този така сакрален за мен момент,Ели влезе в стаята и седна в скута ми,точно пред екрана.Взе бутилката от ръцете ми и ме докосна с показалеца си по корема.Той нямаше нищо против да пие веднъж в седмицата малко биричка.В този момент коментаторът изкрещя "гооооооол". Това стресна Ели и тя спря телевизорът.Причерня ми,сякаш светът се преобърна надолу с главата.

37 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 11:42

Avril

avatar
Погледнах Пол и той ми изглеждаше доста мрачен. Сякаш черен облак беше надвиснал над него. Докоснах го по бузата.
-Пол, добре ли си?
Попитах го и в началото само ме гледаше буквално злобно. Това ме накара да стана от него и да се залепя за другия край на стаята.
-А, нали има повторения. Ще го хванеш обещавам. - започнах да говоря бързо само и само да не усетя гнева му върху себе си.

38 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 11:51

Пий Пепър

avatar
Все още не можех да се осъзная.Как може да съм такъв карък.Направо ми се искаше да потъна в земята.Чувство за вина ме завладя изцяло.
-Да,добре съм,казах и механично.Като фен бях предал любимия си отбор.Каква трагедия.Тялото ми не помръдваше,а мислите ми блуждаеха някъде.Дори не забелязах,че Ели се беше отдръпнала.
-В това да гледаш повторения,няма никаква тръпка,казах го леко троснато,а след това легнах на дивана.Скръстих ръце пред очите си и се замислих дълбоко.

39 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 11:55

Avril

avatar
-Извинявай. - казах тихичко и излязох на палубата. Май сега трябваше да го оставя сам. Погледнах нощното небе и седнах на земята. Свих се на мястото си и започнах да разпознавам съзвездията. Голяма и малко мечка. За жалост от тук не можех да видя повечето съзвездия, но и тези ми бяха достатъчни. След няколко минути изпитах студ и на гърба ми се появи нещо подобно на яке. Загърнах се с него и продължих да гледам звездите.

40 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 12:04

Пий Пепър

avatar
Минаха няколко минутки преди отново да мога да разсъждавам горе-долу нормално.Бях много чувствителен на тема футбол.Станах и започнах да търся Ели.Проверих във всички каюти и трюма.Къде ли се беше дянала сега.Мина ми даже мисълта,че си е тръгнала.Лошият късмет не спираше да ме следва.Излях на палубата да подишам малко морски въздух-обикновено той ме успокояваше в трудни моменти.Нощта вече беше паднала.Започнах да обикалям насам натам,когато без малко да се спъна в нещо.Това беше тя,седнала и гледаща към звездите.Усещах бриза,беше студеничак.
-Хайде да влезем вътре,време се влошава и може да настинем.Подадох и ръка.

41 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 12:07

Avril

avatar
Когато Пол за малко не ме прегази като валек леко се стреснах. Вярно, че бях невидима в повечето случаи, но чак тук толкова. Не вярвах и сега да съм невидима. Много исках да не е така. Хванах ръката му и се изправих. Влязохме вътре и той затвори всичките врати след себе си. Погледнах го. Сега какво ли му се правеше. Надявах се да не реши да си излива гнева върху мен.

42 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 12:16

Пий Пепър

avatar
Тя пое ръката ми и влязохме вътре.Обиколих навред,за да затворя прозорците и илюминаторите.
-Сигурно ще има големи вълни скоро.Тук обаче сме в безопасност.Едва ли ще ги усетим силно.
Отидох до стаята ми.Там намерих тесте с карти,най-вероятно забравено от малкия ми брат.Взех го и се върнах обратно в хола.Седнах на дивана и започнах да редя пасианс.Понякога не знаех защо правя едно или друго действие,но просто го правех.Първите три пъти не ми се получи и леко се изнервих.Отидох до чешмата и си налях чаша студена вода.Надявах се да ми помогни на мисленето.

43 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 12:19

Avril

avatar
Докато той отиде да си налее чаша с вода реших да му помогна. Започнах да редя внимателно картите. На първия ред имаше само една, после станаха две, после три, после четири и така до седем карти. Като тези най-отгоре винаги бяха показани. Останалата част от тестето го оставих обърнато. Като се върна се свих на дивана и го погледнах.

44 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 12:27

Пий Пепър

avatar
Върнах се на мястото си и установих,че картите са почти наредени.Довърших ги внимателно и се обърнах към Ели.Тя ме гледаше и сигурно мислеше,че съм тъп или нещо от сорта.Почувствах се неловко.
-Може да играем нещо заедно,въпреки,че едва ли ще съм някакво предизвикателство за теб.Отпих една голяма глътка от водата и се облегнах.Изпадах в депресия все повече и повече.

45 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 12:31

Avril

avatar
Приближих се до него и го целунах по бузата. Заради тази история с мача сега сигурно ме мразеше. Бях чувала, че мъжете са изключително чувствителни на тема футбол, и че е имало и един случай, където мъжът намразил съпругата си след 20 годишен брак, само защото тя му изключила мача. Май трябваше да действам по друг начин. Седнах в скута му и се усмихнах.
-Пол. Може ли да ти покажа нещо? - той ме погледна леко учудено, но само кимна. Е тогава хванах края на кърпата си и внимателно я смъкнах надолу, после го целунах внимателно.

46 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 12:47

Пий Пепър

avatar
Тя се приближи бавно и ме целуна по бузата.После седна в скута ми и се усмихна.На мене обаче някак не ми беше забавно.Искаше да ми покаже нещо,сигурно някои трик с карти-помислих си.Аз кимнах безразлично,защото знаех,че това щеше да ме накара да се чувствам още по-зле.
Тогава се случи нещо,което ме озадачи до голяма степен.Ели хвана единия край на кърпата си и започна да я сваля бавно.Видях гърдите и и се изчервих.За първи път я виждах гола.Тя имаше страхотно тяло,а аз бях сякаш парализиран.Едвам преглътнах,когато усетих устните и.Ръцете ми инстинктивно обвиха кръста и.Притиснах тялото и към моето.То беше толкова топло.Изпитах неописуема възбуда.

47 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 12:50

Avril

avatar
Усмихнах се когато ме прегърна и продължих още малко с целувките, после го погледнах и само близнах устните му.
-Е ще ми простиш ли?
Ако каже да, всичко щеше да наред, ако пък не. Е щях да измислям нови начини да го изтръгна от депресията.

48 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 13:03

Пий Пепър

avatar
Малко се поуспокоих.Когато я докосвах леко по леко се зареждах с позитивна енергия.Кожата и беше толкова мека и гладка.
-Няма за какво да ти простя красавице.Не съм ти се сърдил,а и никога не бих.Погалих лицето и,после отново я целунах,влагайки повече страст.Сега с нея бяхме по-близки от когато и да е било.Никога не съм обичал,толкова пламенно друга жена.

49 Re: Яхтата на Пейн on Съб 15 Дек 2012, 23:29

Avril

avatar
Сърцето ми се изпълни с радост. Просто не можех да го опиша. Усещането беше смеска между желание, уплах, студ и в същото време топлина. Целувката продължи секунди, но сякаш беше часове. Сякаш този миг на сладострастие никога нямаше да свърши и все пак беше твърде къс.
А усещането да докосва извивките ми, беше направо наелектризиращо, сякаш ми бяха пуснали слаб ток, толкова колкото да настръхна. Скрих лицето си в извивката на шията му, за да не види, че пак съм червена като домат и само се усмихнах.
-Значи ако другия път пак ти изключа мача няма да ми се сърдиш?

50 Re: Яхтата на Пейн on Нед 16 Дек 2012, 12:48

Пий Пепър

avatar
-Няма да ти се разсърдя,освен ако не е финала.Тогава ще трябва доста да се потрудиш,за да ти простя,казах го шеговито и я целунах по-продължително,като дори захапах леко долната и устна.
Легнах на дивана и я придърпах върху себе си.Започнах да я целувам безразборно по тялото.Зърната и бяха настръхнали от възбуда.Облизах ги последователно,лявото направо го засмуках.Бяха толкова твърди.Не издържах повече на напрежението.Имах огромно желание да правим любов.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 3]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Similar topics

-

» Пейн

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите