Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 3 от 3]

1 Яхтата на Пейн on Пон 05 Сеп 2011, 09:19

Пий Пепър

avatar
First topic message reminder :

Дневна:

Първа спалня:

Втора спалня:

Трета спалня:

Кухня:

баня:


51 Re: Яхтата на Пейн on Нед 16 Дек 2012, 19:59

Avril

avatar
Усещах как студът, топлината и наелектризиращото чувство се засилваха с всеки един момент. Целувките му обсипваха тялото ми и всяка една от тях оставаше белег по него, печат, доказателство, че съм била негова и ще остана такава.Косата му милваше тялото ми като коприна и караше кожата ми да настръхва. Исках го, но и ме беше страх, че ще си тръгне като предния път. Исках го и усещах как бавно волята ми се поддава и ставам негова.
Обвих внимателно ръцете си когато отново се върна на нивото на очите ми и отвърнах на целувките му подобава. Милвах шията му, целувах устните му с цел да уловя аромата му и да го съхраня.
А каквото ще да стане утре, днес просто щях да му се отдам.

52 Re: Яхтата на Пейн on Нед 16 Дек 2012, 23:09

Пий Пепър

avatar
Ели беше толкова нежна,направо се чувствах като малко ангелче,но с привилегии за възрастни.Бях готов да освободя подсъзнателните си мисли,нещо което не бях правил отдавна.Докосвах я толкова нежно,сякаш за последно.Не мога да опиша нейната красота.Усещах русата и косица по врата си.Не спирах да я обсипвам с нежни милувки.Започнах бавно да движа едната си ръка надолу по тялото и,а с другата бях обвил кръстчето и.Дупето и е толкова малко и стегната,мечта за всяка жена.Събувах гащичките и съвсем бавно,като междувременно галех едното и бедро.Усетих,че се е подмокрила,знак,че се справях добре.Хвърлих бельото и настрани.Не исках да говоря,защото имаше огромна вероятност да заеквам.

53 Re: Яхтата на Пейн on Пон 17 Дек 2012, 09:48

Avril

avatar
Някак си успях да го завъртя така, че аз да съм под него. Където ме покри с цялата си прелест. Тялото му бе повече от съвършено, силно и изваяно като от длето. Цялата треперех от желание, бях като слепец за утрешния ден, като глупак за последствията..имаше само сега. Потърсих очите му , пердето на сластта бе се спуснало по тях и обвих крака около тялото му. Тялото му бе повече от съвършено, силно и изваяно като от длето. Продължих с целувките и затворих очи, за да се оставя само на чувствата.

54 Re: Яхтата на Пейн on Пон 17 Дек 2012, 10:25

Пий Пепър

avatar
Тя се извъртя и аз се озовах отгоре.Хавлията ми вече беше на земята,изхвърлена от напора на члена ми.Тя уви краката си около тялото ми.С обонянието си долових аромат,толкова лек и приятен от тялото и.Моментално се пристрастих към него,като малко дете към сладкото.Съвсем бавно и нежно проникнах в нея.Стараех се да не изпита никаква болка,защото усещах колко тясна е.За да и е по-комфортно не спирах да я целувам.И двамата дишахме учестено.Не пропусках да оближа ушенцето и.

55 Re: Яхтата на Пейн on Пон 17 Дек 2012, 10:33

Avril

avatar
Проникна в мен нежно от което диханията и стенанията ми се разляха в тишината.Вкопчих нокти в гърба му, не исках да го пускам. Притисках се към него и през стенанията ми бяха заглушени от устните му. Усещах го как навлизаше в мен. Жарта е сладко нещо. Опасна, изпепеляваща, оставяща след себе си пепел и мирис на изгоряло. Но толкова сладка. Точно така беше и с мен в момента. Имах усещането, че ме изпепелява със страстта си, но беше толкова сладко, толкова забранено, но и толкова правилно. А това че беше внимателен само още повече ме накара да стена.

56 Re: Яхтата на Пейн on Пон 17 Дек 2012, 10:56

Пий Пепър

avatar
Стенанита и разкъсаха тишината.В същия момент усетих как заби ноктите си в гърба ми.Това беше най-сладката болка,която съм изпитвал през целия си живот.Не спирах да я целувам и да си играя с гърдите и.Толкова пищни и добре изглеждащи.Бях като омагьосан от момента в който ги видях.Възбудата ми растеше с всеки изминал момент.Започнах да забързвам движенията.Не можех да си поема въздух от сладострастието,което изпитвах.Ели ме беше превърнала в роб,който би дал дори живота си за своя господар.

57 Re: Яхтата на Пейн on Пон 17 Дек 2012, 11:15

Avril

avatar
Пол забърза движенията, което ме накара да се извия под него. Едно на поглед леко сърдете за Пол се оказа първата ни нищо заедно и въпреки, че бях романтик дори сега ми се стори перфектното място.
Стенех и се гърчех от удоволствие под него, усещайки го с цялото си съществуване. И може би бихте казали, че това е просто секс, но не беше. Когато има и чувства просто на вид действие се превръща в симфония. Мелодия на две тела, на две сърца. Диханията ни се изравниха, сърцата ни забиха заедно. А ръцете му, който сякаш извайваха гърдите ми ме караха да изпитвам съвсем лека и незначителна болка.

58 Re: Яхтата на Пейн on Пон 17 Дек 2012, 11:37

Пий Пепър

avatar
Едва ли щях да и се насладя и след 100 години.Тя означаваше всичко най-свято за мен,всичко което можех да си пожелая.Ели притежаваше всички качества на перфектната жена.И сега аз съм с нея,какъв късметлия съм само.Телата ни се бяха изпотили от цялата тази страст.Съвсем леко започнах да се обръщам,за да може тя да застане отгоре.Сега тя определяше темпото.Не спирах да галя всяка час от божественото и телце.Иска ми се това да продължи вечно,защото не можех да получа повече от живота.Леко задъхан продумах.
-Красавице,не искам никога да те загубя.Ти си най-прекрасното нещо,което ми се е случвало.

59 Re: Яхтата на Пейн on Пон 17 Дек 2012, 11:41

Avril

avatar
Той се завъртя и понеже щеше да му е далеч по удобно просто го накарах да се облегне на дивана. Така се хванах за облегалката зад гърба му и започнах да движа тази си не нагоре - надолу, а с леки въртеливи движения.
Погледнах го в и се усмихнах. Прегърнах го силно и го целунах по бузата. Наистина бях щастлива с него, въпреки, че беше крайно нервен на моменти или пък се сърдеше за нищо като изключен мач. И единственото, което можех да кажа беше:
-И аз те обичам. - никаква логика в момент, но ако се замислите можеше и да има и то голяма.

60 Re: Яхтата на Пейн on Пон 17 Дек 2012, 13:40

Пий Пепър

avatar
Изпълнявах покорно всяко нейно желание.Наблюдавах всяко движение,което тя правеше.А погледът и направо ме хипнотизираше.Бях попаднал в капана на любовта,както насекомо в паяжина.Продължих методично да галя тялото и,като сега се спрях на коремната област.Коремчето и беше толкова стегнато.Изглеждаше доста добре поддържано.Леко се надигнах за да мога да я целувам.От време на време и казвах по нещо миличко на ушенцето.Преплетох пръсти с нейните и я попитах дали е взела предпазни мерки,защото скоро щях да свърша.

61 Re: Яхтата на Пейн on Сря 19 Дек 2012, 12:22

Avril

avatar
Още няколко мига продължи всичко това и тогава дойде време на еуфорията. Беше нещо средно както когато за пръв път се научиш да караш колела, кола, вземеш си книжката и състоянието ти когато си пиян, но тук нямаше нищо подобно.
Когато всичко свърши двамата си Пол легнахме на дивана и се свих в него прекрачила го с единия край и заровила лице в шията му.
-Обичам те - беше единственото, което ми идваше да му кажа сега. И сигурно щях да го повторя. И сигурно след сто години пак няма да ми писне да го казвам.

62 Re: Яхтата на Пейн on Сря 19 Дек 2012, 22:57

Пий Пепър

avatar
Приех мълчанието за положителен отговор.Не спирах да я обсипвам с ласки.Когато свърших най-сетне,не можех да опиша с думи чувствата си.Просто се проснах на леглото и дишах очистено.Ели се сгуши в мен.Усетих бързото биене на сърцето и,също като моето.Прегърнах я нежно през кръста и се замислих над думите.Преди долавях лека несигурност в тях,но сега вече съм убеден в искреността им.
-Аз също те обичам,повече от всичко на света.За мене означаваш много повече от всеки друг.Разкривах душата си пред нея,защото очаквах да сме партньори в живота завинаги.

63 Re: Яхтата на Пейн on Чет 20 Дек 2012, 06:28

Avril

avatar
Усмихнах се и си го прегърнах още по-силно. Исках да го прегръщам докато единия не остане без дъх. Просто бях толкова щастлива в момента. И май скоро щях да го счупя, затова го пуснах и го целунах по бузата. Разбира се след като дишането ни се върна в нормата.
-Може ли да те питам нещо?
Изведнъж попита неочаквано и легнах на него. Също започнах да си правя кръгчета с маникьора си по гърдите му.
-Какво точно си ти?
Надали го очакваше, но преди малко бях с него, мисля че поне това заслужавам да му каже, или греша? Но изведнъж се сетих за нещо. Скокнах веднага и започнах да се обличам.
-Боже, съвсем забравих. Трябва да ходя на работа. Извинявай. Ще ти се реванширам. - и го целунах преди да тръгна.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 3 от 3]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите