Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 7 от 8]

1 Къщата на Кейт Уилямс on Пон 05 Сеп 2011, 14:23

Кейт Уилямс

avatar
First topic message reminder :


Спални:


Кухня:


Всекидневна:


Баня:Последната промяна е направена от Кейт Уилямс на Чет 08 Авг 2013, 10:33; мнението е било променяно общо 1 път


151 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 08:45

Дийн Уинчестър

avatar
Да това беше много добре, Сам го нямаше, а Луцифер е на свобода иии да направо нямах думи. След това тя спомена че се сетила ей така, еми то явно от алкохола се помни, но след алкохола се забравя.... След това изпих на екс остатака от уискито си и си налях нова чаша като казах:
- За хубавите човешки за мен и вампирски за теб, дни нека да изпием остатака от това уиски. - след тази новина, не ми се мислеше за днес, вече истински исках да се напия след тази стресирваща новина, защото без моя другар, дори и с новак-вампир-ловец, пак нямаше да се справим с Луцифер, тогава имах помощта на Смъртта, а сега съм напълно без помощ...
- Благодаря ти иначе, че ме предупреди за хмм.. Луцифер, поне ще знам да внимавам като излизам, защото явно ме търсеше, както ти казваш... - след това видях, че и тя си изпи своята чаша и налях още по едно, докато не усетих как бутилката става все по-лека. Може да се каже, че това ми развали за няколко секунди нощта, но реших да мисля по въпроса на другия ден, докато тази нощ ще купонясвам.
- Вече съм сигурен, че трябва да се напием, ако това е последния алкохол, ще трябва да отидем да си купим още, все пак днеска съм избрал да купонясвам, съгласна? - запитах я и дано да не се налагаше да излизаме, защото вече ме беше хванало малко, за нея не знам, но съдя по мен, което ще рече, че дори и да остава малко, все още можем да пием..

152 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 08:59

Кейт Уилямс

avatar
Както се и очакваше Дийн не остана очарован от новината,че Луцифер е на свообода. Но все пак реши да смени темата и каза,че е решил да купонясва. Може би от алкохола не осъзнаваше какво точно му бях казала, а може би просто искаше да забрави за всички тези неща поне за ден. Нямах намерение да му развалям настроението за това отново отпих от уискито и заговорих.
-Съгласна-казах и се усмихнах-не се притеснявай,ако не друго поне имам запаси от алкохол, така че наздраве-казах и отново вдигнах чашата.

153 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 09:30

Руби

avatar
От известно време наблюдавах Дийн и реших,че най-накрая е време да си побъбрим. Разбрах, че е в къщата на някаква вампирка. Беше ми много лесно да вляза в къщата, никакви дяволски капани, нищо. Явно Дийн започваше да губи форма. Размотава се с кръвопийца, успях да вляза без да разбере...това говореше лошо за него. Заварих го във всекидневната,подпрях се до вратата и ги наблюдавах известно време. Все пак реших да остана на безопасно разстояние,за всеки случай.
-Здравей,Дийн. Липсвах ли ти? -казах със широка усмивка.
Видях,че има две празни бутилки, това обясняваше защо не ме забеляза още щом влязох.

154 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 09:45

Кейт Уилямс

avatar
Докато отпивах от поредната чаша с уиски, руса жена бе застанала до вратата и заговори на Дийн.
Как е влязла без да се усетя? Погледнах към празните бутилки и получих отгоовра.
-Знаех си,че това не е на добре-казах по-скоро на себе си отколкото на Дийн или нахалницата,която се беше самопоканила в дома ми.
Не бях много сигурна какво точно беше,но със сигурност не бе човек или вампир. Не знаех и дали беше приятелка или враг на Дийн, но съдейки по физиономията му, не се радваше да я види.
-Да си чувала за звънци?-попитах я накрая.

155 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 10:04

Дийн Уинчестър

avatar
Усетих че вече няма алкохол, но и вече ме беше хванало доста, щом сам си се усещах.. Ненадейно чух някакъв глас да говори "Здравей, Дийн. Липсвах ли ти?", заради пияното ми състояние, не можах да се усетя коя е по гласа, дори си мислех, че фантазията ми ме буталка.. Но когато се обърнах настрани едвам едвам видях едно русокосо момиче, примигнах няколко пъти и се помъчих да си спомня... Но тя беше мъртва, какво ставаше по дяволите, първо дявола на свобода, сега и тя от нищото дойде... След секунда и Кейт се обади като казваше, че е знаела, че това не е добре, явно говореше за пиенето... Тогава реших и аз да се включа към разговора:
- Но как ти си мъртва, поне Сам каза така, след като пусна адските хрътки да ме убият... - малко замлъкнах, да не би да забравях, може ли да беше наистина мъртва и само да ми се привижда.. - Руби, ти ли си наистина? - казах го сричайки и леко клатушкайки на дивана, но за всеки случай, не си бях забравил и ножа, никъде не ходих без него... Дори и в пияно състояние да бях, докопах се до ножа и се приготвих, не знаех дали с добро идва...
След това се обърнах към Кейт, все пак тя седеше до мен и на ухо и казах:
"Тя е демон."
След което отново погледнах русокосото момиче...

156 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 10:42

Руби

avatar
Вампирката изглеждаше ядосана задето съм им прекъснала купона.
-Всъщност,там откъдето идвам,миличка не ползваме звънци-казах с усмивка.
Не бях виждала Дийн пиян, е не беше много пиян, но определено го беше хванало мъничко.
-О,Дийн,наистина ме разочароваш. Ти също беше в Ада,но се върна, също и в Чистилището, но ето отново тук. И си изненадан да видиш мен?-засмях се.
Тръгнах бавно към тях и седнах на масичката, като хвърлих бърз поглед на Дийн, който посягаше към ножа си, по-точно към моя нож.
-Съветвам те да го оставиш. Нараняваш чувствата ми,Дийн,така ли ме посрещаш след толкова време? – попитах с престорена тъга.
Не дочаках отговора му,а се обърнах към вампирката.
-Съжалявам,че развалих купона. Къде са ми обноските...аз съм Руби. –представих се и протегнах ръка към непознатата.

157 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 10:55

Кейт Уилямс

avatar
Дийн ми прошепна,че русокосата е демон. Супер,само това ни липсваше. Вече знаех какво е и, че е враг на Дийн след като веднага потърси ножа си, не,че някакъв си нож можеше да му помогне, но пък може и да беше специален, защото русокосата изглежда се притесни, когато го видя. Извини се,че нямала обноски и се представи.
-Аз съм Кейт-казах, но не протегнах ръка към нея-и не мога да кажа,че ми е приятно.
Изобщо не ми харесваше тази Руби, аз също бях готова да се защитя,ако се наложеше, въпреки че си нямах представа как точно да я нараня или убия.

158 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 11:19

Дийн Уинчестър

avatar
Това наистина беше тя, по начина по който говореше, не можеше да е друг... Но как, явно всеки си има коз в ръкава и от къде по дяволите знаеше, че съм бил в Чистилището.. Явно ме е следяла доста дълго без да разбера, но какво да се прави...
Руби ме посъветва да оставя ножа, аз си бях наумил да я убия, след това появяване, ама се спрях, дори и пиян, можех да мисля трезво за моменти... Ако я убиех, Луцифер щеше да разбере къде съм, все пак той ги е създал тези противни същества-демоните, а да се разправям и с него в момента, не предпочитах да остана в нейната компания.
Ръката ми се отпусна и се отдръпна от ножа, беше явно, че се отказвах...

- Добре Руби ще го оставя, но единствено заради тази новина, която може и да шокира дори и теб, но все пак твоя главнокомандващ, създателя на вашата противна раса отново ходи по земята... - млъкнах и погледнах Кейт, която не беше особено щастлива от нейното появяване... - ... И да изненадан съм да те видя след толкова време. - все още се държах враждебно към нея. Ако си мислеше че ще я посрещна приятелски, жестоко се лъжеше.
- Какво искаш от мен, Руби? - попитах я и я погледнах сурово...

159 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 11:37

Руби

avatar
Засмях се, когато Дийн реши, че ще ме изненада, когато ми каже,че Луцифер е отново на свобода.
-Дийн,Дийн... А ти кой си мислиш, че ме измъкна от Ада? -попитах.
Все пак бях помогнала за освобождаването му веднъж и бях една от избраниците, които той върна от Ада.
-Не искам нищо,Дийн. Просто ми беше мъчно за теб и реших да се отбия. Между другото Луцифер сигурно е след Сам. Няма да позволи да затворите портите на Ада. Носят се слухове,че се размекваш и дори,че се оттегляш. Едното май е вярно, първо... Бени ли беше приятеля ти от Чистилището, сега тази... Кейт.

160 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 11:55

Дийн Уинчестър

avatar
Преди Руби да каже нещо, Кейт тръгна нанякъде, явно ни остави докато се разберем, но къде ли, а да явно да похапне малко, че вампир с човешка храна не насища жаждата си. След това останахме сами с Руби в стаята, а тя не ми се струваше изненадана, е все пак вече беше ясно, че няма никой друг, освен Луцифер, който може да я изкара от Ада, както и тя вече сама го каза. Това не ме и изненадваше, но по думите на Кейт, той търсеше мен, което ще рече, че Руби не си е научила урока, та ако Луцифер разбере, че говори с мен, как ще реагира той, може би ще е бесен на Руби, та тя му е сама пионка все пак. Реших да я подразня малко, след като я изслушам..
Охх тези слухове, ако някой тръгне да им вярва то няма да остане и капчица истина в света... И все пак тя знаеше за Бени, което ме ядоса, но не нямаше да се ядосвам, знаех че той е добре, знаех го... След малко мълчание от моя страна, се разнесе и моя глас из стаята:

- Ооо, да не би да казваш, че не си информирана и сама попадаш в капана, а? - попитах я и и се усмихнах самодоволно. След което продължих. - Луцифер не е след Сам, а след мен, все пак ако не бях аз пречката, до сега нямаше да има къде да стъпваме, нали знаеш? А щом си тук и говориш с мен, значи че ако Луцифер разбере за тази ни среща, може и да не те гледа със същите очи, щом те е освободил от Ада, сигурно толкова лесно може пак да те вкара там. - и усмивката ми ставаше все по-голяма...

161 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 12:06

Руби

avatar
Думите на Дийн ме объркаха и ядосаха. Може би го каза точно с тази цел, да ме провокира и да ме ядоса. Откъде ще знае той от кого се интересува Луцифер. Аз самата не знаех плана му, затова не знаех дали блъфира или казва истината.
-Нямам намерение да се връщам в Ада - казах леко ядосана - знаеш какво е там.
Нямаше да допусна отново да попадна там, щях да направя всичко за да остана тук.
-Тогава ще ти помогна. Какъв е плана ?
Не очаквах просто така да ми каже плана си, но бях длъжна да опитам.
-Сам е открил нещо за това сте сте разделили, така ли е ? -започнах да стрелям на посоки.

162 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 12:24

Дийн Уинчестър

avatar
- Охх милата ми, все пак аз бях доста пъти там в Ада и всеки път се връщах, нали? Това не би бил проблем и за теб или може другарчетата не искат да те пускат от там, а? - продължавах да я дразня, но тя вече беше раздразнена, щом започна да се държи по приятелския начин като преди, ама съжалявам, аз съм човек и не се хващам на едно и също нещо...
- Колкото и да искаш помощта ми, няма да я получиш, а и между другото не ти искам помощта, не съм стигнал все още до това ниво. И между другото ако иска ходи си търси Сам, той изчезна преди месец и не се е обаждал от тогава, наистина може и да е намерил нещо.. - след което си замълчах, защото дори и да я дразнех така, Сам наистина можеше да прави нещо от този род. Замислих се, но с мисли нямаше да стигна до никъде, той беше решил да се справи сам, явно не беше нещо толкова важно все пак.
В този момент усетих някакво друго присъствие, ехх тази Руби, как ще остане сама, естествено че си е довела дружка... Но не присъствието сякаш го чувствах само аз, защото тя не беше сериозна все още беше изплашена от нещата което казвах.. Все пак казах:

- Както си и знаех, не би била дошла сама нали? - след което изчаках да и видя реакцията. Но присъствието си остана, не можех да усетя дали е около нас или наблизо, защото ако беше около нас, не се виждаше нищо, но не беше и Кейт, кой по дяволите идваше се чудех....
- И така от както Сам го няма, не ловувам толкова често, но ще започна, защото си открих нов партньор... - след което отново замлъкнах. А при усещането на присъствието ме побиваха тръпки...

163 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 12:38

Руби

avatar
Не искал помощта ми, нямало да ми помогне, имал си нов партньор...дрън-дрън. Но дори той самия не знаеше къде е Сам.
-Проблеми в Рая,а?-пошегувах се.
Изведнъж усетих чуждо присъствие, но не беше вампирката. Дийн явно също забеляза, защото направи коментар от рода на това,че си водя приятелчета.
-Съжалявам,че те разочаровам, но ще трябва да се задоволиш с мен, Дийн, защото дойдох сама.
Това никак не ми харесваше,ама никак.

164 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 12:56

Дийн Уинчестър

avatar
- А да ти е някой познат, ако можеш да усетиш повече, все пак си демон... - след това първоначално се замислих за Луцифер, но не не можеше да е той, не и толкова рано, ами ако беше той, не не би трябвало да е той, но да видим, явно щеше все някога да се появи, а и дано не беше от злите... Но ми хрумна нещо:
- Да те питам, преди защо ни предаде, толкова искаше да ти се доверим, чак ме спаси лично мен, а после ме уби, каква ти беше целта, а Руби? - попитах я, докато размишлявах какво да правя ако се появи мистериозния човек или същество и идва да ни убие, все още беше в мен ножа, трябваше да бъда по внимателен за в момента, трябваше да го карам на разговор, дано поне Кейт се върнеше, защото с Руби никак не си подхождаме да бъдем сами двамата в една стая....
Поне да се върнеше, защото ми беше притеснено и за нея, все пак това пресъствие, можеше да се появи и при нея, което сигурно нямаше да мога да отида бързо при нея, все пак ме беше ударил алкохола....

165 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 13:08

Руби

avatar
Точно сега ли беше момента да ми задава този въпрос...
-Нямах избор, Дийн. Трябваше да спечеля доверието на Сам за да освободи Луцифер. Нямаше да ми се зарадват,ако бях провалила нещата. А и нали и мен ме пратиха в Ада, защо издребняваш толкова?
Дийн никога не ме е харесвал, беше ме нарочил от самото начало.
-Какво стана с новата ти партньорка,май те остави да се оправяш сам.

166 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 13:14

Руби

avatar
Не ми се искаше да оставям Дийн сам с демона, но ми трябваше кръв за да изтрезнея по-бързо,а и за да съм по-силна. Все пак не се забавих,а и Дийн можеше да се грижи за себе си.
-Не съм го оставила, а и дори да беше така съм сигурна, че пак щеше да прати нахалния ти задник в Ада, ако пожелаеше.
Сега се чувствах много по-добре, и определено мислех трезво.
-Съжалявам,че излязох така. Налагаше се -казах на Дийн.
Знаех,че той е разбрал какво имам предвид.

167 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 13:19

Кейт Уилямс

avatar
Не ми се искаше да оставям Дийн сам с демона, но ми трябваше кръв за да изтрезнея по-бързо,а и за да съм по-силна. Все пак не се забавих,а и Дийн можеше да се грижи за себе си.
-Не съм го оставила, а и дори да беше така съм сигурна, че пак щеше да прати нахалния ти задник в Ада, ако пожелаеше.
Сега се чувствах много по-добре, и определено мислех трезво.
-Съжалявам,че излязох така. Налагаше се -казах на Дийн.
Знаех,че той е разбрал какво имам предвид.

168 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 13:31

Death

avatar
След като вече всички бяха там и Кейт беше седнала отново до Дийн, спокойно се телепортирах на мястото до демона - Руби. Все пак бях Смъртта, сигурно щях да стресирам поне Дийн, може и демона, понеже преди секунда нямаше никой до нея, а сега имаше... Беше ми писнало от обикалянето на всички планети, реших да се върна тук, но след като разбрах, че Луцифер се е върнал, явно пак трябваше да предупредя Дийн и всички около него, дори и да имаше демон при него, чувствах, че тя мразеше своите и би се била срещу тях, ако имаше възможност...
Но преди да се бях телепортирал, бях си купил една кола и малко сандвичи за из дългия път, който ми се стори като секунда.... Преди да се усетят, може би са се усетили, но все пак беше тишина и аз реших да разваля тази тишина:

- Здравейте или по-точно добър вечер! - казах удовлетворително аз, след което зачаках стресирващата им реакция, когато усетят, че аз вече съм при тях...

169 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 13:39

Дийн Уинчестър

avatar
Тамън тръгвах да говоря срещу Руби, заради Кейт, не ме беше оставила сам, но уви тя сама дойде и ме прекъсна, за което и благодаря, вече ми се струваше по-трезва от мен, което значеше, че е изтрезняла от пиенето на кръв... Всеки си имаше жажда понякога. Тя седна отново до мен и докато мислех с какво отново да засегна Руби, точно до нея се появи Смъртта и буквално ме секна, нито можех да кажа нещо, нито дори да се помъча, забелязах че другите също се изненадаха, та аз буквално се вцепених, явно той беше другото присъствие.... Винаги пред него, когато той се появеше, не знаех как точно да реагирам, все пак той беше Смъртта, а бъзиците с него не биваха... Той поздрави всички ни, а аз продължих безмълвно да го гледам, сякаш се боях от него, надали другите го бяха срещали до сега, така че сигурно щяха да започнат нещо враждебно от което се боях....

170 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 13:47

Руби

avatar
Кръвопийцата се появи и веднага опита да ме засегне с думите си, честно казано изобщо не ми пукаше за мнението ѝ. Секунди след нея до мен се появи възрастен мъж и ни поздрави. Не знаех какво е затова нямаше да си търся допълнителни врагове. За момент никой не каза нищо.
-Добър вечер! -поздравих непознатия накрая.
Рядко ми се случваше да ме хванат неподготвена и да не знам какво да кажа или да направя, е това беше един от тези моменти. Надявах се поне Дийн да има представа кой е, или по-точно какво е.

171 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 14:01

Death

avatar
- Здравей, мила ми Руби, поне ти можеш да кажеш нещо, за разлика от тях двамцата. Като ги гледам, май са се забавлявали преди да дойдем, а? - запитах я и също така я назовах по името и, за да се стресира малко, все пак след като Дийн си размърдаше езика и ме представеше, щеше да има голум смут от двете момичета, е демона не би повярвал, но май изглежда, че вампира повече вярна на Дийн отколкото Руби...
Явно щом не отговаряха така, трябваше да поздравя всеки по-отделно:

- Добър вечер, Кейт. Добър вечер, Дийн. Не се безпокойте да говорите. - след коет замлъкнах все пак трябваше да им видя реакциите особено на Дийн..

172 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 14:10

Кейт Уилямс

avatar
Добре,сега вече нищо не разбирах. До Руби се появи някакъв възрастен мъж, който както изглежда и тя не познаваше, но пък той ни познаваше всички. Явно бяха решили тази вечер да си направят събиране.
-Добър вечер,г-н... -направих пауза намеквайки най-накрая някой да каже кой е той и какво става.
Погледнах Дийн въпросително.
-Случайно да имаш представа какво се случва? Трябва ли да убиваме някого вече?
Моментът не беше много подходящ за шеги, но какво друго можех да направя.

173 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 14:19

Дийн Уинчестър

avatar
- Да убиваме някой? Не се шегувай с това пред него, защото той е доста по-силен от тримата общо... - после замълчах, какво ли правеше той тук, дали искаше просто да види как я караме, не можеше да бъде просто за нещо такова тук, не не той беше за нещо голяма, като се замисля, Смъртта би се досетил, че г-н Луцифер се е измъкнал от клетката си и се разхожда по земята отново, но защо ли отново идваше при мен, сега нямах никаква помощ, освен от тези две дами, които вече едната ми е от отбора, докато другата, еми как да го кажа, нямах и никакво доверие..
- Този мъж е най-силното същество на планетата... - Руби ме погледна учудващо.. - ... да Руби, по-силен е дори и от Луцифер, така че внимавай той седи до теб.... - след това вече трябваше да го представя... - Дами това, не е бог, това е Смъртта. - след което затихнал, защото само изричането на това име ме вцепеняваше до уши....Последната промяна е направена от Дийн Уинчестър на Пет 09 Авг 2013, 14:29; мнението е било променяно общо 1 път

174 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 14:28

Руби

avatar
Смъртта? Какво правеше смъртта тук? Имах чувството,че след малко ще долети и Кастиел.
Не бях доволна от развитието на нещата. И без това Дийн и Кейт бяха срещу мен, ами трябваше да се появи и той.
-Не идвате по работа, нали? -попитах.
Интересуваше ме дали не е идва за някой от нас, в частност за мен.
-Сигурно Дийн ти е липсвал, напълно те разбирам. И с мен е така.
Дийн не ме гледаше одобрително, затова реших за замълча.

175 Re: Къщата на Кейт Уилямс on Пет 09 Авг 2013, 14:41

Death

avatar
- Че аз ако идвам по работа, нямаше да ме видите въобще, да не съм по работа спокойно, дойдох да ви видя и да се уверя, че Дийн отново ще се погриже за Луцифер, но явно като гледам ще му трябва помощ, така и така сте тук, явно ще му помагате, щете или нещете... - усмихнах се на всички и си отворих първия сандвич и започнах да хапвам бавно, като им наблюдавах на всички погледите сочеха към мен, естествено наистина нямаше да се задържам дълго така че можеха скоро да се забавляват, както се забавляваха и преди малко.
Дийн все още мълчеше, толкова ли бях страшен, че аз им помогнах отново да си оправят бъркотията, като насрочих ново лунно затъмнение, но явно все още бях някой от който всички се бояха... После се обърнах към Руби и казах:

- Спокойно, след като всички приехте да помогнете на Дийн срещу Луцифер.. - естествено те нямаха думата на вот, защото аз бях върховния съд сега - .. Руби, ти няма да умреш скоро, не се притеснявай, същото важи и за теб Кейт. - след което погледа ми отиде на младата вампирка, за мен е млада, понеже аз съм може би по-стар от бога им...
- Няма да ви се натрапвам дълго, скоро ще си замина, но все пак искам да чуя и вашите мнения по този въпрос... - имах предвид Луцифер, дано да не бяха бавнозагряващи, все пак и аз си имах работа, да взимам душите на умрелите по целия свят....

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 7 от 8]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите