Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 2]

1 Апартамента на Сантяго on Вто 06 Сеп 2011, 08:42

Мери Сантяго

avatar
First topic message reminder :

Спалня:

Трапезария:

Кухня:


26 Re: Апартамента на Сантяго on Вто 06 Дек 2011, 15:02

Александър Андерсън

avatar
- Ако обичаш... Алекс - хвърлих й поглед през рамо. Ок, давай по гребена на вълната. Ако нещо ще става... няма ти да го оправяш я!
- Ами... не знам, позна веднага че съм демон, но не ме издаде, нападна или нещо подобно. довери ми се отначало. Даже ме допусна до дома си. Обикновено никой не ме допуска до себе си, когато разбере кой... какво съм.
Обърнах се към нея и се втренчих в очите й.
- Просто искам да ти се отблагодаря, че ме прецени по това кой съм, а не от къде идвам.
Вдигнах ръка към лицето й. Какво, по...
- Аз...
Е, карай, сърби те, давай като си рекъл.
Целунах я рязко, малко грубо и леко захапах устната й. От изненада или по друга причина, тя изпъшка леко, звук, който ме накара да избия бушоните. Ако знаех, че е толкова добре... нямаше да се дърпам още от началото.
Прегърнах я силно и плъзнах ръце поо гърба й, докато се целувахме и скоро (ама разбира се) ги отпуснах на бедрата й...

27 Re: Апартамента на Сантяго on Вто 06 Дек 2011, 15:13

Мери Сантяго

avatar
Не го очаквах от него. Най-накрая призна, че е демон. В началото беше само на майтап, после започнах да си вярвам леко, а сега той си призна. Интуицията ми никога не грешеше. Алекс започна да ме целува и аз се при тиснах в него. Помогна ми да седна на масата като избутахме всичко в ъгъла. Свалих му ризата и се захванах с колана на панталона му като не спирах да го целувам. Тогава той ме хвана и ме понесе към спалнята. Разсмях се и увих ръце около врата му докато ме носеше. Когато стигнахме до стаята той нежно ме сложи на леглото. Придърпах го към себе си и отново започнахме да се целуваме.

28 Re: Апартамента на Сантяго on Вто 06 Дек 2011, 15:24

Александър Андерсън

avatar
Знаех, че трябва да съм внимателен, но... беше по-силно от мен. Изучавах утата й с език и галех нейното езиче, докато целувката не ставаше все по-дива.
Зацелувах си път по брадичката й и по врата към гърдите. Тя изпъшка от удоволствие, когато за целувах и леко хапех гърдите й през плата. С общи усилия махнах полото й и отново се зацелувахме. Усещах пръстите й в косата си и отново поех надолу. Още малко игра около гърдите и те вече дишаше учестено. Разкопчах сутиена (господ да поживи бельото с предно закопчаване... демон ли го каза това?). Заиграх с език по меката плът и зацелувах зърната. засмуках леко едното и след това, захапвайки го само с устни го дръпнах леко.
Щом се насладих на още един от онези леко болезнени, изпълнени с желание и удоволствие нейни стонове... се почувствах като че са ме пуснали в Рая.
Плъзнах език като по магистрала по плоското коремчегризнах едно две произволно места по пътя си.

29 Re: Апартамента на Сантяго on Вто 06 Дек 2011, 15:39

Мери Сантяго

avatar
Целуваше и ме хапеше навсякъде. Наистина беше възбуждащо. Незнам от кога не бях изпитвала такова удоволствие. Май като се замисля само веднъж. Когато една вечер си бях купила огромна кутия ягодов сладолед с шоколадова заливка. Ммм, това беше любият ми сладолет. Този спомен ме накара да оближа устни и изтенах още веднъж. Когато езикът му се плъзна по корема ми ръцете ми се впиха в чаршафите. Предърпах го отново нагоре към мен. Имах нужда да усещам устните му върху моите. Панталоните му съвсем бяха свалени и моите също. Отново се беше върнал в изходна позиция.
-Предстои ти още едно пътешествие по тялото ми.-Прошепнах в ухото му колкото да си поема дъх.-знаех си, че ме желаеш. Аз също!

30 Re: Апартамента на Сантяго on Вто 06 Дек 2011, 15:51

Александър Андерсън

avatar
Пътешествие? Даже като откривах Новия свят не беше толкова вълнуващо!
Започнах да се тиря в тялото й. Сега грубата ми кожа действаше по всяка част от тялото й, почти не можеше да става дума за сравнение. Почувствах горещината на тялото й под себе си, но не... трябва.. да... о, да...
Захапах леко долната й уста и я опънах леко. После я остави да се откъсне от хватката ми и го повторих няколко пъти. Всеки следващ път беше още по-приятно за нея... а и за мен.
Ок, вече няма връщане назад...
Проникнах в нея внимателно и нежно, стараейки се да се отъркам в нея максиламлно, за да засиля чувствителността й. Клиторът й запулсира между нас, сякаш беше живо съшество. Вече едвам се одържаше да не крещи. Преглътнах и свойте стонове и предпочетох да се съсредоточа върхо работата си. Заработих по въпроса бвано, методично, на леки тласъци, вадейки и прибирайки члена си, за да не я нараня и да свикне с мен. После забързвах. Увеличавах силата все повече и повече. Методично,сякаш вършех церемония.
Вече не бях в състояние да се контролирам. двамата се загърчихме от удоволствие, тя застена и впи зъби във врата ми. Леглото се затресе и заскърца застрашително под нас, но като че ли това въобще не ни притесни. И двамата се движехме в синхрон...

31 Re: Апартамента на Сантяго on Вто 06 Дек 2011, 16:12

Мери Сантяго

avatar
С всяка изминала минута дишането ми стана по накъсано и учестено, пулсът ми стана по ускорен.
"Не било толкова трудно, а ?"-Помислих си аз.-"А се дърпаше от мен. Сега не можеш да ми устоиш."
Незнам как въобще мозъкът ми функционираше. Цялото ми тяло беше изтръпнало от удоволствие и се наслаждавах на всяка минута и всяко движение, което правеха телата ни. Удовлствието беше убийствено и цялото ми тяло беше изтръпнало.

32 Re: Апартамента на Сантяго on Вто 06 Дек 2011, 16:23

Александър Андерсън

avatar
Съсредоточих се. Исках да я накарам да бъде на върха на щастието, да е истощена, едва да е жива от екстаз и все пак да иска още... леле, ама аз съм много гаден! Едва ли не демон... опа...
Почувствах как тя се свива под мен. Около члена ми се събираше познато усещане... Забавих и се задвижих ритмично, бавно, после бързо и после пак бавно и после пак редувах докато тя едва се удържаше да не изгърми.
После забавих до мъчително бавно, точно коагто оргазмът й достигна връхната си точка. Тя пусна един тънък звук, нещо като тънък мини-писък и се разтресе като че я печах с ток.Веднъж, два пъти... три... четири... После се отпусна в обятията ми. Бяхме потни и чаршафите бяха почти подгизнали.
Изтърколих се в страни, все още възбуден, но това щеше да трае само известно време. Просто щях да се отпусна и това щеше да отмине... важното бе, тя да е доволна. за себе си не мислех, а и трябваше да съм внимателен.

33 Re: Апартамента на Сантяго on Вто 06 Дек 2011, 16:32

Мери Сантяго

avatar
Най-накрая тялото ми се отпусна. Алекс легна до мен и аз нежно положих глава на гърдите му.
-Е, хапех ли? А, цяла нощ се дърпаше.
Алекс започна да си играе с косата ми, а аз бавно затворих очи. Започнах да рисувам фигурки по корема му и така го гъделичках. Беше ми забавно как потреперва и се засмях. Отново го целунах и пак сложих глава на гърдите му.
-Прегърни ме!-По-скоро беше като молба отколкото като заповед.
Можех да лежа цял ден така. Гушната в него. Беше толкова приятно. Отново затворих очи и се унесох.

34 Re: Апартамента на Сантяго on Вто 06 Дек 2011, 16:40

Александър Андерсън

avatar
Притиснах я силно до себе си и въздъхнах. тя придремваше вече, все пак беше... какво? Цял ден ли сме се мотали да....
Щеше ми се да се хвана за главата. Гушнах я силно и я оставих да заспи. Зарових лице в косата й и оставих нежния аромат на шампоана на да нахлуе в главата ми като мараня. Изпитвах желание, исках още! Исках да не спирам, да достигна собствената си.... но това вече беше минало, и без това тя бе изтощена. Докато лежахме заедно, пенисът ми започна да се отпуска. вече мислех по-трезво, притиснах Мери/ Наталия или която и да бе в действителност до гърдите си и се зарадвах на ум че не беше спуснала руакта си по-ниско от корема. Ако ме беше докоснала, щях да издивея. Останах дълго в това състояние и се наслаждавах на малкото тяло в ръцете си.

35 Re: Апартамента на Сантяго on Сря 07 Дек 2011, 10:00

Мери Сантяго

avatar
Отворих очи и видях, че на вън слънцето вече беше изгряло. Как можех да се излежавам цял ден? Когато се надигнах го видях. Беше толкова красив докато спеше и слънцето нежно го галеше. Когато станах от леглото той се събуди и се усмихна.
-Добро утро!-Промърморих още сънено аз.
Отидох до банята, взех си на бързо душ и се облякох.
-Е, какви са плановете за днес?

36 Re: Апартамента на Сантяго on Сря 07 Дек 2011, 10:08

Александър Андерсън

avatar
Излязох от банята след като чух гласа й в спалнята. Грабнах си панталоните и се зачудих къде ми беше мозъка днеска.
- Не съм сигурен. - промърморих леко засрамен и започнах да си бърникам из джобовете.
- Мислех да отскоча до бюрото за недвижими имоти, за да си потърся жилище. Не мога вечно да ти вися на главата.
Имитация на човешки живот... Е, какво иска един демон.
Усмихнах й се прелъстително (!?) и й махнах да се стягаме...
- Амммм... ти нямаш ли часове?

37 Re: Апартамента на Сантяго on Сря 07 Дек 2011, 10:42

Мери Сантяго

avatar
-Ако желаеш мога да дойда с теб. Разбира се, се самопоканнвам и може лесно да ми кажеш, че не искаш да идвам с теб. А, по въпроса с училището. Ами във ваканция сме.
Замълчах за момент, за да измисля за какво да говоря.
-Ами ти какво точно жилище си търсиш?

38 Re: Апартамента на Сантяго on Сря 07 Дек 2011, 13:26

Александър Андерсън

avatar
Ваканция в началото на декември?... де да знам.
- Мислех или за апартамент или нещо подобно. Понеже живея сам, няма да ми трябва ещо по-обширно....
А и по-лесно се отбранява човек в малко жилище, от колкото в цяла къща. А понякога бившите шефове се присещаха, че няма да е лошо да ме премахнат. И тогава... моято дом е моята крепост.
Отворих вратата и поглендах в коридора, сякаш за да се уверя че никой няма да ми свети маслото на излизне... което си беше не напълно невероятно.

39 Re: Апартамента на Сантяго on Съб 07 Яну 2012, 09:29

Мери Сантяго

avatar
Беше късно да излизам някъде пък и нямаше с кого.Направих си кафе и пуснах телевизора.Нищо интересно затова оставих телевизора да ме гледа.Включих лаптопа и си проверих пощата.Обичайните съобщения за реклами.Писна ми от тях.Сигурно на ден получавах около десетина.Изтрих ги и продължих да си ровя из интернет.Тогава се позвъни на вратата.Когато излязох на вратата седеше момче наоколо 18.
-Здравейте!С какво мога да помогна?
Момчето носеше куфар и ми се усмихваше сякаш се познаваме от години.

40 Re: Апартамента на Сантяго on Съб 07 Яну 2012, 09:39

Luhan

avatar
Цял ден се чудех какво да правя.Адвоката на родителите ми се беше обадил вчера и ми съобщи,че родителите ми са починали.Като единствен наследник аз получавах всичко и трябваше сега да дойда да прехвърлям документи на свое име.Трябваше да отседна някъде,но преди това трябваше да посетя един човек.Преди осем години бях изоставил един скъп за мен човек да се притеснява затова веднага проверих в указателя за адреса му.Беше не много голям апартамент в покрайнините на града.Да,тя никога не е харесвала лъскавия живот.Дори да имаше много пари тя никога не е обичала да ги пръска за глупости или да се надува.Позвъних на вратата и не се забави много.Отвори ми и попита какво искам.
-Здравей Мери.Сигурно не ме позна.Аз съм Каел,братовчед ти.

41 Re: Апартамента на Сантяго on Съб 07 Яну 2012, 09:52

Мери Сантяго

avatar
-Кккк...Каел?Невъзможно!Ти тук.Но как...Защо?Да не би да си разбрал за леля и чичо?О,Каел.
Прегърнах го и го накарах да влезе вътре.
-Остави си багажа и седни на дивана.Аз идвам ей сега.
Оставих го в трапезарията,а аз изтичах до банята.Загледах се в отражение си.Не можех да повярвам,че това е малкият каел.Това сигурно беше шега.Та той беше изчезнал преди години и никой не знаеше къде или ск ого освем мен.Щом се поуспокоих се върнах в стаята при него.
-Каел как ме откри?

42 Re: Апартамента на Сантяго on Съб 07 Яну 2012, 10:35

Luhan

avatar
Влязох вътре и оставих куфара до дивана и седнах.
-Мери успокой се преди да си припаднала.Аз съм Каел от плът и кръв.Знам,че ти е странно,но съм си аз.Съжалявам,че изчезнах така,но ще ти обясня всичко.
Не можах да й обясня защото тя излезе и отиде в другата стая.Когато се върна ме попита как съм я открил.
-Ами хората са изобретили указателите.
Показах и откъснатия лист от указателя с адреса на него и номера на домашният й телефон.

43 Re: Апартамента на Сантяго on Съб 07 Яну 2012, 12:03

Мери Сантяго

avatar
Указатели.Колко ги мразех,защото никога не можеш да останеш скрит от хората.Всъщност можеш,но май аз не го исках.
-Слесващият път като си купувам жилище няма да се регистрирвам.
Взех листа от него и го изхвърлих.
-Това мисля,че вече не ти е нужно.
Отидох до барчето и си налях вода.Не пиех и затова и алкохола,който беше в къщи не беше много.
-Нещо за пиене?
Иоще преди да ми е отговорил аз вече му сипвах.
-Каел щеше да ми обясняваш нещо преди да изляза.Какво?

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 2]

Иди на страница : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите