Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 5 от 22]

1 Имение Салватор on Пон 12 Сеп 2011, 03:35

Деймън Салватор

avatar
First topic message reminder :Spoiler:

Моята стая:

Стаята за гости:

Кухня:

Хол:

Баня:Последната промяна е направена от Деймън Салватор на Пон 31 Окт 2011, 03:57; мнението е било променяно общо 1 път


101 Re: Имение Салватор on Сря 28 Сеп 2011, 11:03

Деймън Салватор

avatar
Нямах нищо против да разкара дрехите ми... единствено трябваше да внимаваме да не започнем всичко от начало. Не, че не исках, напротив... просто и двамата бяхме на предела на силите си и не беше особено добра идея. Затова и май беше по-добре, че тя сама свали дрехите си.
Когато се върна в леглото я прегърнах. Ммм... харесваше ми да заспивам и тя да е в прегръдките ми.
- Благодаря ти за всичко, красавице. - усмихнах се.
- Сладки сънища и на теб... - целунах я и затворих очи.
***
Няколко часа по-късно, слънцето, което влизаше през прозореца ме събуди. По дяволите! Кой да се сети да спусне глупавите завеси? Когато отворих очи, видях, че Кат все още спи. Нямах намерение да я будя точно сега, затова просто леко я целунах, като внимавах да не я събудя и станах от леглото. Надявах се само да не се събуди, докато ме няма, защото бях сигурен, че ще недоволства. Но пък бях намислил нещо и се надявах да й хареса.
Слязох в кухнята. Цялата къща изглеждаше празна, така че предположих, че Серена или е излязла или все още спи. Направих кафе и си сипах една голяма чаша. Щеше да ми е нужна, за да не запаля нещо в кухнята. И без това не ме биваше особено много, но пък преди няколко години се бях научил да готвя няколко неща... и палачинките бяха едно от тях.
След известно време бях готов с палачинките... не изглеждаха чак толкова зле, оставаше да се надявам да са вкусни. Напълних една чаша с кафе и за Кат, както и една купа с ягоди... Все пак ако палачинките не бяха вкусни, щеше да се наложи да ядем нещо друго.
Сложих всичко на един поднос и се върнах в спалнята. За щастие Катерина все още спеше, така че оставих подноса на нощното шкафче и се върнах в леглото. Приближих се до Кат и внимателно погалих лицето й, леко докоснах устните й с моите.. все пак не исках да я стряскам.
- Добро утро, любов моя. - прошепнах тихичко и отново я целунах.

102 Re: Имение Салватор on Сря 28 Сеп 2011, 11:16

Катерина Петрова

avatar
Нямах идея колко време съм спала, но когато усетих устните на Деймън, се събудих.Хмм....харесваше ми да ме буди така.Обвих ръцете си около врата му и продължих да го целувам.Малко след това той се отдръпна от мен.Леко отворих очи опитвайки се да се приспособя към светлината в стаята.
-Мхм....добро утро и на теб, скъпи.-ехидна усмивка се изписа на лицето ми, но гласа ми звучеше прекалено дрезгав.Облизах устните си, имаха вкус на кафе.Значи той беше станал преди мен и не ме беше събудил.
-Ела тук..-измрънках и отново придърпах устните му към мойте и отново го целунах.
Толкова бях свикнала да се будя до него на острова, че сега беше леко странно като се има впредвид че не сме там.Ммм...но начина по който ме събуди беше изключително сладък.
-Как спа, скъпи? И защо не ме събуди по-рано...-казах след целувката и съвсем леко погалих лицето му.
Не исках да го пускам да ходи никъде, харесваше ми така, да го усещам до мен.Поне бях отпочинала и сега бях много по-добре след това което направихме преди да си легнем.Надявах се само и той да е успял да се наспи...
103 Re: Имение Салватор on Сря 28 Сеп 2011, 11:43

Деймън Салватор

avatar
Беше толкова сладка, когато е сънена. Пък и тези целувки... мммм....
Но не се стърпях и се разсмях, когато чух в мислите й разсъжденията защо устните ми имат вкус на кафе.
- Боже, ти цяло разследване направи. - ухилих се.
- Просто не исках да те будя, беше толкова сладка, докато спеше. Как да те събудя? - засмях се.
- А и имаше нужда от почивка. Пък и реших да направя нещо за теб... Е, не знам колко се получи, но...
Погледнах към подноса на нощното шкафче.
- Направих закуска. - усмихнах се.
- И можеш да си спокойна. Спах невероятно добре и успях да се наспя. Как иначе, щом ти си в прегръдките ми?

104 Re: Имение Салватор on Сря 28 Сеп 2011, 12:03

Катерина Петрова

avatar
И разбира се побърза да ме подразни, но не му обърнах особено голямо внимание на подмятането.
-Аха...била съм сладка, ние какво се разбрахме ? Да не ми бягаш...аз си спазвам обещанието, а ти ми се измъкваш...-поклатих глава, не се сдържах и се засмях.
Малко след това спрях да се смея когато ми каза че е направил нещо за мен... погледнах към нощното шкафче и видях подноса.
Господи, беше толкова мил и сладък.Не знаех че може да готви което си беше чиста изненада за мен и то приятна изненада.
-Затова си се измъкнал от леглото без да ме събудиш....Е, простено ти е... -усмихнах се и леко допрях устни до неговите след което ги отдръпнах.
След следващите му думи се засмях, не се смеех на него просто на факта че ми беше интресно ако не бях до него дали щеше да се наспи или щеше да будува.
-Няма как да не се наспиш, когато съм...как беше.... ъм... "невероятна"...Просто щеше да си е чисто престъпление ако не се беше наспал.-засмях се и се надигнах съвсем малко, като се облегнах на таблата.След като той се отдръпна от мен станах и взех подноса от шкафа като се върнах в леглото.
-Ммм...палачинки...и ягоди... толкова си мил.-целунах го и взех виличката, като съвсем внимателно взех едно малко парченце от палачинката и го опитах.Наистина се беше справил страхотно, оставяше ме изумена за пореден път.
-Пропусна да ми кажеш че можеш да готвиш.и впрочем справил си се удивително добре...-усмихнах се и отново взех парченце от палачинката само че този път го поднесох пред устните му....Последната промяна е направена от Катерина Петрова на Сря 28 Сеп 2011, 13:09; мнението е било променяно общо 1 път
105 Re: Имение Салватор on Сря 28 Сеп 2011, 13:04

Деймън Салватор

avatar
- Съжалявам де... просто исках да те изненадам... - повдигнах рамене. Добре де, наистина се бяхме разбрали нито аз да й бягам, нито тя на мен. Но нямаше как да успея с изненадата, ако я бях събудил още в началото. Но пък поне не се разсърди, което си беше добре.
- Естествено... ти си моето невероятно момиче. - усмихнах се доволно и я целунах.
Нямах представа как са палачинките... единствено се надявах да не съм ги оплескал съвсем.
И за мое учудване тя ги хареса. Когато взех парченцето, което ми подаде... е, наистина не бяха чак толкова зле.
- Ъм... ами, не мога да готвя. - засмях се.
- Мога да готвя няколко неща... и то не много добре. Палачинките са едно от тях. Не мислех, че като вампир ще ми се наложи да готвя, затова така и не се научих да се оправям в кухнята.
Усмихнах се.
- Но се радвам, че ти харесва... макар да не е кой знае какво.
Отново се приближих и впих устни в нейните. Не можех да стоя далеч от тези сладки устни за дълго. Когато се отдръпнах, взех една ягода и я поднесох към устните й, като се усмихнах докато отхапваше.

106 Re: Имение Салватор on Сря 28 Сеп 2011, 13:23

Катерина Петрова

avatar
-Ама разбира се, че съм твоя...-казах след целувката.
След като опита палачинките ми каза и че не може да готви, а съдейки по тези палачинки можеше и още как и имах идея.Нещо което се надявах че ще е забавно, но щях да му кажа след малко.
-Престани да спориш с мен, харесват ми палачинките ти и то много.-казах преди да усетя устните му върху мойте.
Отхапах си от ягодката която ми поднесе пред устните.След това отново го целунах, като накрая леко захапах долната му устна.
-Имам идея... Ти ме научи да играя билярд...-спрях за момент и се погледнах настрани, накрая се засмях.Всъщност беше ме научил, но така и не стигнахме до края на играта.
-Сега аз ще те науча да готвиш....пък и ще е забавно... Стига да не ме събличаш, ще се разбираме перфектно..-докато говорех бях взела една ягодка и я разхождах по гърдите му.
Накрая прокарах език по местата който бях докоснала с ягодката и накрая леко го целунах.
-Е, какво ще кажеш?
107 Re: Имение Салватор on Сря 28 Сеп 2011, 13:40

Деймън Салватор

avatar
- Не споря. Просто... наистина не ме бива особено в кухнята, но този път се постарах. Радвам се, че ти харесват. - усмихнах се.
Стигаше ми това, че казва, че й харесват. Нямах намерение да споря по въпроса. Пък и наистина се постарах, за да станат хубави.
Не беше добра идея да ме целува така ако иска да приключим със закуската. Много добре знаеше колко много ме възбуждаха тези нейни целувки и как иначе?
Засмях се на предложението й.
- Мислех, че след последния път си се научила да играеш билярд. Или май променихме малко уроците. - засмях се.
- Добре, съгласен съм. Така ще мога да ти готвя, без да ходим по ресторанти.. и ти да убиваш сервитьорки. Пък и едва ли е кой знае колко сложно, просто досега не се намираше кой да ме научи. - усмихнах се.
- И обещавам да се държа прилично и да не се опитвам да те съблека...
Можех да изпълня това обещание, ако не беше решила да си играе с ягодата... Потреперих, когато усетих езика й по кожата си. Ако продължаваше така, май и до уроците по готвене нямаше да стигнем.
- Добре де, не обещавам, но ще се постарая да не те събличам.

108 Re: Имение Салватор on Сря 28 Сеп 2011, 14:46

Катерина Петрова

avatar
Той се беше постарал, което си бе адски мило от негова страна, но пък и бяха станали страхотни, така че не казах нищо повече.
Не казах нищо след подмятането за последния път в който играхме билярд, беше си наистина хубава игра...
-Не ми напомняй за сервитьорките... Е, сега се намери...-усмихнах му се.
Обещаваше да се държи прилично? Да, да...и аз така си мислех, все едно аз да се сдържам да не му се нахвърля как ли пък не.
Усмихнах се когато тялото му потрепери, но си продължих.Пък и беше наистина приятно да правя така.
-Ето това е Деймън който познавам.-засмях се и станах от леглото само за да оставя подноса обратно на шкафчето и след това се върнах на леглото.
-Ммм...колкото...до последния път...когато играехме...билярд...-докато говорех го бутнах лекичко назад за да легне и плъзнах пръстите си по тялото му.
-Ми...хареса да бъдеш мой учител....толкова....страстен и...леко груб..учител...-говорех тихичко до ухото му, като пъхнах ръката си в боксерките му, докосвайки го бавно и нежно.
-Да не говорим....за... роляте ни преди това... Начина по които...проникваше в мен... ммм...-докато говорех целувах лекичко врата му, без да спирам да го докосвам.
-О, господарю мой...желая ви толкова...толкова много...искам да ме накажете... -прошепнах срещу устните му, като накрая го целунах леко хапейки езика и долната му устна от време на време.
Всяко мое движение ставаше,все по настоятелно и малко по-губо от предното.Но си беше истина желаех го адски много, после щях да го уча как да готви.
Е, освен ако не се заинатеше и не ме спре, но ако го направи нямаше да му се разсърдя, нищо че го исках толкова много...
109 Re: Имение Салватор on Сря 28 Сеп 2011, 20:19

Деймън Салватор

avatar
Беше въпрос на време да го направи. Знаех, че все в един момент ще започнем отначало, а сега, когато бяхме добре отпочинали и двамата, нямаше причина да спираме...
Обожавах да ме докосва. Когато беше толкова нежна ме възбуждаше адски много и в комбинация с нещата, които шепнеше в ухото ми, успяваше отново да ме изкара от кожата ми. Исках я толкова много. Още вечерта ми се искаше отново да усетя тялото й, но тогава не бяхме в състояние да направим каквото и да е.
Отместих ръката й от боксерките ми и се надигнах. Обвих тялото й с ръце и нежно впих устни в нейните. И докато я целувах, плъзнах едната си ръка нагоре по гърба й. Когато достигнах сутиена й, едно бързо движение и той беше разкопчан. Преместих устните си първо по едното й рамо, докато свалях презрамката. А след това и върху другото. Няколко секунди по-късно, сутиенът й беше на пода. Плъзнах пръстите си по гърдите й, докосвайки я бавно и нежно. За секунда размених местата ни и Кат беше притисната към леглото.
- Палавница... - усмихнах се и впих устни в нейните. Докато целувката траеше, плъзнах ръката си надолу по тялото й, достигайки между бедрата й. Бельото и ми пречеше до известна степен, но от друга страна, можех да я подразня. Продължих да я докосвам малко по-настоятелно. Преместих устните си по врата й, а след това и по гърдите й. Плъзнах езика си около зърната й... и продължих надолу. С малки целувки обиколих корема й и отместих ръката, с която до този момент я докосвах. И когато достигнах началото на бельото й, съвсем леко го дръпнах надолу. Плъзнах езика си точно на мястото, където преминаваха бикините й... но преди да продължа по-надолу... се отдръпнах.
Станах от леглото и на лицето ми се появи доволна усмивка.
- Имам друга идея... хмм... ти закуси, аз ще си взема душ, а след това ще ме научиш да готвя. - усмихнах се и изчезнах в банята, преди да успее да ме спре.

110 Re: Имение Салватор on Сря 28 Сеп 2011, 23:42

Катерина Петрова

avatar
Честно казано мислех че ще заинати и ще ме спре, но противно на очакванията ми той не го направи.
В момента бях изключително доволна, че не го направи, желаех го изключително много, а как да не го желаех, като беше полугол пред мен?!
Начина по които ме целуваше и как ме събличаше си беше адски секси и възбуждащ.А и тялото ми с удоволствие си отликваше на всяко негово движение.
Малко след като размени местата ни, ми се искаше да изкрещя след като започна да ме докосва, но не го направих.Само няколко сподавени стона се изплъзнаха от устните ми.
И точно, когато си помислих, че ще продължи той стана от леглото.Надигнах се съвсем малко, като се подпрях на лактите си.Виждах доволната му усмивка, но какво по дяволите правеше?!
Малко след това разбрах, но преди да успея да го спра той беше излязъл от стаята.Ама никак не беше честно да ме възбужда и след това да ме оставя.Изръмжах след като той излезе от стаята и се отпуснах на леглото.
Бях страшно възбудена и това, че ме остави не беше най-добрия вариант.Но щях да му го върна малко по-късно, нямаше да му се размине ей така.
Въпреки че не спирах да си мисля за докосванията му,за това което бе направил преди малко.Станах от леглото взех сутиена, блузата и панталона от пода и се облякох.Малко след това изядох палачинките който беше направил и оправих леглото.Взех чашата с кафе и се приближих до прозореца, слънцето влизаше в очите ми, но се опитвах да не мисля колко съм възбудена в момента и колко го искам.
Сега оставаше само той да се върне обратно, щях да го науча на едно готвене не беше хубаво да ми извърти такъв номер.
111 Re: Имение Салватор on Чет 29 Сеп 2011, 09:02

Деймън Салватор

avatar
Беше ми трудно да я оставя... още повече, че не можех да се отделя от устните й толкова лесно, но пък исках малко да си поиграя с нея. Вчера тя ме измъчва цял ден, като ме възбуди докато бяхме на острова и ме остави. Сега аз смятах да направя същото. Е, не точно, защото едва ли щях да издържа дълго, особено, щом тя е около мен, но поне мъничко щях да я поизмъча.
Сега имах нужда от много, много студен душ, затова след като излязох от спалнята, директно влязох в банята. Пуснах студената вода и я оставих да се стича по тялото ми. Не, че много ми помагаше, защото продължавах все така ужасно силно да я искам. По дяволите, това момиче кога щеше да спре да ме побърква така?
Не съм сигурен колко точно се бавих, но все пак не исках да я оставям за дълго сама, затова побързах да изляза от банята. Увих се с една хавлия и се върнах в спалнята. Видях Катерина до прозореца, разбира се, беше се облякла. По дяволите, колко секси изглеждаше. Не знам дали ме чу да влизам, но така и не се обърна. Е, вариантите бяха два. Или наистина не ме беше чула, или просто бе решила да ми се сърди за това, което направих. Затова просто се приближих зад нея и обвих ръце около тялото й.
- Как си, красавице? - подсмихнах се и допрях устни до врата й.

112 Re: Имение Салватор on Чет 29 Сеп 2011, 09:22

Катерина Петрова

avatar
Малко по-късно го чух да влиза в спалнята, но нарочно не се обърнах, все още му бях ядосана за това което направи.От една страна му бях ядосана, а от друга го желаех и то прекалено много, но не помръднах от мястото си.
Няколко секунди по-късно усетих ръцете му как ме прегръщат, а устните му бяха адски разсейващи, пък и не бе добра идея да ме целува.За малко щях да изпусна чашата, но успях да я задържа.
-Чувствам се прекрасно...-измрънках и се обърнах към него.
Искаше ми се да го целуна, но вместо това се отдръпах от прегръдките му и отидох до шкафа да оставя чашата преди да съм я счупила.
-Ти как си?Мисля че душа който си взе ти е помогнал....-завъртях очи и седнах на леглото като не отделях поглед от него.
Мамка му, малко ми оставаше да стана и да разкарам хавлията, знаех че не носи бельо и това ме изкушаваше още повече.Секунда по-късно станах от леглото съвсем нарочно се приближих до него и леко погалих лицето му, но така и не го целунах.
Вместо това с едно бързо движение дръпнах хавлията и тя остана в ръката ми, съвсем леко го докоснах и се върнах на леглото, като все още държах хавлията в ръката си.
-Сладък си...-казах тихичко докато оглеждах тялото му.
113 Re: Имение Салватор on Чет 29 Сеп 2011, 10:34

Деймън Салватор

avatar
Добре, явно ми беше сърдита... или поне се опитваше да изглежда така. Може би номера щеше да мине, ако не четях мислите й.
Не беше права, че душа ми е помогнал, но все пак реших да си спестя коментара.
Очаквах момента, когато ще махне хавлията ми и ето, че не се забави особено много.
- Мм... да, знам. - засмях се.
За секунда се зачудих дали да обуя едни боксерки или да остана така, но след като веднъж бях започнал да я дразня, нямаше смисъл да спирам точно сега, нали?
Приближих се до леглото, като не отделях поглед от нея. Изкуших се да продължа това, което спрях преди малко, но нямаше да се предам толкова лесно. Бръкнах в шкафа до леглото и извадих едни боксерки. Набързо се обух, след което отново се обърнах към Кат.
- Скъпа... - промърморих и седнах на леглото до нея.
- Секси си, когато се правиш на сърдита. Ммм... тоолкова секси. - усмихнах се и допрях устни до нейните. Тя може да се въздържаше да не ме целува, но аз предпочитах да усещам устните й.
- Мисля да те ядосвам по-често. - засмях се.
- Между другото.. защо, по дяволите, си толкова облечена?

114 Re: Имение Салватор on Чет 29 Сеп 2011, 13:51

Катерина Петрова

avatar
Когато си обу боксерките ме ядоса още повече, не беше честно да се облича не стига че ме остави ужасно възбудена ами и продължаваше да ме дразни.Въпреки това не казах нищо през цялото време само го гледах.
А, сега и бях секси, когато съм сърдита щеше да види той, кой е секси и кой не.Когато допря устните си до мойте ме ядоса още повече, той какво целеше да ме убие ли?!
-Не съм секси.-измрънках след целувката му и игнорирах смеха му преди да съвсем да ме изкара извън кожата ми.
Не отделях поглед от него и когато измрънка защо съм облечена не се сдържах и се засмях.Хич не му допадаше идеята да съм облечена, но сам си го безслужил.
-Няма значение.-казах но продължих да се смея и докато не спирах да се смея и да го гледам, минута по-късно бе притиснат до една от стените, като го бях хванала за врата.
Усмивката ми се стопи почти веднага и застанах съвсем сериозно, като не отхлабих хватката си.
-Колко пъти да те уча, че не е хубаво да правиш така...?-казах сериозно и го целунах, но за разлика от преди целувката бе много по-груба и настоятелна.След като отдръпнах устните си от неговите понечи да каже нещо, но го спрях.
-Не искам да чувам и дума.-изръмжах насреща му.
Може би бях преклено груба в момента, но хич не ме интересуваше.Нямаше да се отдърве безнаказано, не и този път.
Съвсем леко завъртях главата му настрани и силно забих зъбите си в врата му, като свободната ми ръка отново бе пъхната в боксерките му.
Кръвта му бе толкова сладка и вкусна, че не ми се искаше да се отделям от врата му, но вместо да се отделя забих още по-силно зъбите си, като пиех на съвсем малки глътки.
Няколко секунди по-късно отделих зъбите си от врата му и с едно бързо движение разкъсах боксерките му.Попих с върха на езика си капчиците кръв който бяха останали по врата му и преместих устните си върху гърдите му, като съвсем нарочно го драсках с зъби.Продължих надолу към корема му, обхождайки го целия с устни и малко след това преместих устните си върху члена му
Този път още в началото го поех целия, но спирах движенията си само за няколко секунди и после си играех с език.
Ръката която до сега държеше врата му, премина по гърдите му, леко дерейки го с нокти.Знаех че няма да се отдръпне и да се опита да ме спре, прекалено късно бе да го направи, а и тялото му вече му се бе поддало, нещо което адски много обичах.
Още няколко пъти го поех целия в устата си, като при последния път задържах малко по-дълго, след това езика му се плъзна по главичката на члена му, правейки малко по-бързи кръгови движения с език.Накрая върнах устните си нагоре по тялото му, едва успяваше да диша, а стоновете който се опитваше да удържи се излъзваха от устните му.
Доволната усмивка се появи на лицето ми, когато стигнах устните му спрях.
-Обичам те такъв...адски възбуден...-прошепнах срещу устните му и го целунах.
Не беше добра идея да ме ядосва, но пък сега бях много по-спокойна и не толкова ядосана.Но поне спрях навреме преди да свърши, а аз не исках това да случи, не и сега.
Бавно хванах ръцете му, докато целувката траеше и преплетох пръсти с неговите и опрях ръцете му на стената.
-Е, искаш ли да започваме с уроците по готварство или искаш да продължим?-казах тихо и целунах лекичко врата му.
115 Re: Имение Салватор on Пет 30 Сеп 2011, 04:37

Деймън Салватор

avatar
Личеше си, че я ядосвам още повече. Не знаех какво ще направи. Можеше да ме остави сам... или да ми се развика, или...
Тя ме притисна в стената. Това не го очаквах. Беше наистина груба, което беше още по-възбуждащо. Едва се сдържах да не изкрещя, когато заби зъбите си във врата ми. Май наистина щях по-често да я ядосвам.
Понечих да кажа нещо, но тя явно нямаше намерение да ме слуша. Харесваше ми такава.
Честно казано, предполагах, че ще ме възбуди и ще ме остави, така, както аз направих с нея, но грешах. Тя продължаваше. Усещах зъбите й да дерат кожата ми, а няколко секунди по-късно, усетих и устните й върху члена си.
- Мамка му... - измърморих.
Опитвах се да сдържам стоновете си, опитвах се и да подтисна желанието да крещя от удоволствието, което ми доставяше. Стиснах юмруци, но не ми помагаше особено. Няколко стона се изплъзнаха от устните ми и колкото и да исках да ги спра, нямах сили да го направя.
За щастие спря навреме. Не ми оставаше много преди да свърша. Е, ако тя не беше спряла сама, аз щях да я спра.
Когато се отдръпна, облегнах главата си на стената, опитвайки се да нормализирам дишането си. Чувах думите й, но така и не отговорих. Просто затворих очи, наслаждавайки се на целувката й. Когато зададе въпроса си, я погледнах. Отместих ръцете си от стената и ги отдръпнах от нейните. Хванах я за кръста и рязко я дръпнах към мен, като впих устни в нейните. Когато се отдръпнах, с едно движение я хвърлих на леглото, макар то да бе в другия край на стаята. Докато се приближавах към леглото, зъбите ми се удължиха, а вените под очите ми изпъкнаха. Май в крайна сметка щяхме да отложим готвенето.
Качих се на леглото и се надвесих над Кат. Никак не ми харесваше да е толкова облечена. С едно движение разкъсах блузата й. Знаех, че мрази да късам дрехите й, но нямах намерение да губя време и да я събличам внимателно. Нейна беше вината, че ме възбуди толкова много... и вероятно ако не го беше направила, щях да съм много по-внимателен. Но я исках прекалено много, за да се бавя. Плъзнах устните си по корема й, на няколко места я одрасках със зъби. Достигайки до панталона й, бързо го разкопчах и свалих от нея. Захвърлих го някъде на земята и продължих да обсипвам тялото й с целувки. Захапах бикините й и с едно дръпване и те бяха на парчета. Плъзнах ръката си между бедрата й... след което проникнах в нея, рязко и грубо. Но нямаше толкова лесно да получи това, което иска. Излязох от нея, хванах ръцете й и леко я повдигнах. Придържайки я за кръста, плъзнах другата си ръка по гърба й и разкопчах сутиена й. Свалих го и го захвърлих при останалите дрехи на пода. Оставих я да легне и отново проникнах в нея по същия начин...
- По дяволите, Катерина!! - изръмжах срещу устните й и я целунах. Движех се бавно, но за сметка на това всеки тласък беше силен и дълбок.

116 Re: Имение Салватор on Пет 30 Сеп 2011, 05:40

Катерина Петрова

avatar
Е, изглежда беше избрал втория вариант, който в момента допадаше и на мен.Макар че си помислих, че ще продължи да ме дразни, но се отказа, пък и си личеше, че едва издържа.
Малко след това се оказах на леглото, което си беше нещо, хмм...да го кажем добро изпълнение.Когато дойде при мен, вените под очите му бяха изпъкнали, ако бях човек бих се изплашила при вида му, но противно на това ми харесваше да го виждам такъв.Разкъса блузата ми, но в момента нямах нищо против да ми къса дрехите, колкото по-бързо ги разкараше толкова по-добре и за двама ни.
Тялото ми се извиваше в ръцете му след всяка следваща целувка, пък и в примес с това че драскаше кожата ми бе още възбуждащо.
Когато усетих ръката му между бедрата си, силен стон се изпълзна от устните ми, но след като проникна в мен, толкова рязко...
-О, Боже!!!-не се сдържах и изкрещях и разбира се малко след това излезе от мен и бях готова да му се развикам, но не посмях.
Е, скоро и сутиенът ми се оказа на пода, така можех да усещам всяка една част от него, а и дори бельото ми пречеше когато той е около мен. След като ме остави да легна обратно, отново проникна в мен, както преди малко, което накара тялото ми да потръпне от удоволствие.Не можех дори и да извикам, единствено един силен стон успя да се изплъзне от устните ми.
Преместих ръцете си върху гърба му, като този път не докосвах леко и нежно, а вместо това силно забивах ноктите си в кожата му.Темпото му ме побъркваше, изпитвах много по-голямо удоволствие, когато прави така.Отдръпнах се от устните му за да може да си поеме въздух.
Преместих устните си по врата му, като всяка целувка беше нежна, а същевременно продължавах да забивам ноктите си все по-силно.
С малки целувки изминах пътя от врата до рамото му и съвсем лекичко го захапах, колкото да се отронят няколко капчици кръв и върнах устните си по обратния път, към устните му.
-Ммм...обичам те...-прошепнах тихо и впих устни в неговите.
117 Re: Имение Салватор on Пет 30 Сеп 2011, 07:59

Деймън Салватор

avatar
Обожавах да усещам как тялото й се извива в ръцете ми. Мм.. по дяволите, обожавах всичко, което правеше - целувките, стоновете, виковете... дори начина, по който забиваше ноктите си в гърба ми. Харесвах я груба, ядосана, беше адски секси такава, но нежните й целувки ме побъркваха. Когато беше добричка беше толкова сладка.
Нямаше място за съмнение дали щях да избера това... или готвенето.
Изражението ми беше сериозно, но когато ми каза, че ме обича, се усмихнах. Хм... наистина беше хубаво да го чувам. Още, когато ми подари колата го каза, но като че ли тогава не обърнах чак такова внимание на думите й. Е, пред мен стоеше червено бугати, за бога.
- И аз те обичам, скъпа. - усмихнах се и погалих лицето й.
След поредния тласък, хванах единия й крак и внимателно го вдигнах на рамото си. Бях спрял да се движа за кратко. Същото направих и с другия й крак. Плъзнах ръцете си надолу по бедрата й и поднових движенията си. Започнах малко по-бавно, но постепенно забързах. Прониквах много по-дълбоко в нея и усещането беше повече от невероятно.
За секунда се сетих, че Серена беше в съседната стая и вероятно чуваше всичко. Но всъщност това нямаше кой знае какво значение.
Отново забавих темпото, ако продължавах така, едва ли щях да издържа още дълго, а не исках всичко да свършва толкова бързо. Исках възможно най-дълго да се наслаждавам на тялото й.
Няколко минути по-късно... ми хрумна нещо друго. Знаех колко обича да води, така че мислех да й дам точно това. Бавно свалих краката й от раменете си, пъхнах ръката си под кръста й и се преобърнахме, но не се отделихме и за секунда. Надигнах се и обвих ръце около тялото й. Целунах врата й... но преди отново да ме бутне на леглото, впих зъбите си в кожата й. Сладката й кръв се разля в устата ми...ммм...

118 Re: Имение Салватор on Пет 30 Сеп 2011, 11:45

Катерина Петрова

avatar
Този път прозвуча много по-добре от предния, когато ми го каза,но пък сега не ми изглеждаше толкова странно да го чувам.Беше адски приятно.
И разбира се смени и позата, което ме накара да стисна завивките.Всяко негово движение го усещах много по-пълно, което си правеше удоволствието несравнимо.Не можех да си сдържам стоновете, колкото и да ми се искаше, а и нямаше защо да го правя, при положение, че на него му харесваше да ги чува.
Следващото му движение бе доста изненадващо, много бързо се озовах върху него.Той какво да не би да беше решил да играе на доброто момче?! Но в момента не смятах да споря, пък и ми се искаше да го докосвам и целувам и той ми предоставяше това.
Тъкмо смятах да направя това, когато обви ръцете си около тялото ми и малко след това усетих зъбите му в кожата си.
-Мамка му, Деймън!!!-успя едва да кажа, но плъзнах пръстите си по дължината на гърба му, като го притиснах към мен.
Бавно раздвижих ханша си, като пръстите на едната ми ръка се вплетоха в косата му.Начина по който ме хапеше беше адски възбуждащ и макар това да ме изморяваше, си бе хубаво.
-Само....не спирай... моля те...-казах тихичко, като смених темпото, от бавно на малко по-бързо.
Свободната ми ръка се разхождаше по-гърба му, като от време на време го драсках с нокти, но това бе само в моментите когато забавях темпото...
119 Re: Имение Салватор on Пет 30 Сеп 2011, 13:31

Деймън Салватор

avatar
Не исках да спирам, но в един момент щеше да се наложи. Беше толкова сладка, а всяка глътка ми даваше нови сили. Кръвта й ме възбуждаше още повече и продължавах да я притискам към себе си. Знаех, че я изморявам, а не исках да я оставя без сили по този начин, затова бавно се отдръпнах от врата й. Прокарах езика си по дупчиците, които зъбите ми оставиха и нежно я целунах.
- Нали не искаш да те убия? - подсмихнах се. Не ми се рискуваше да я нараня, ако продължа да пия от кръвта й, затова и спрях.
Съвсем леко се отдръпнах, колкото да срещна погледа й. Погалих лицето й и се усмихнах. Изглеждаше повече от невероятно. Допрях устни до нейните и нежно я целунах.
- Наистина си ужасно секси, когато си ядосана.
Плъзнах ръката си надолу към гърдите й.
- Толкова... ммм... властна, груба... ужасно, ужасно секси. Харесвам те такава.
Усмихнах се и се отпуснах назад върху леглото. Ръцете ми продължаваха да докосват гърдите й, но сега движенията ми бяха много по-нежни и внимателно от преди малко.

120 Re: Имение Салватор on Пет 30 Сеп 2011, 14:00

Катерина Петрова

avatar
Е, не исках да ме убие, но пък ми харесваше да ме хапе, чувството бе незаменимо, така го усещах целия, абсолютно целия.Но не ми харесваше, когато спира да го прави, макар че си беше до някъде прав, но все пак...
-Не, не искам, но сладката болка която ми причиняваш е адски възбуждаща.-усмихнах се доволно.
Начина по който ме целуваше, буквално ме изкарваше извън кожата ми.Толкова нежно, че не ми се искаше да се отдръпва от устните ми.
След като легна, това което каза ме учуди.Така де не знаех че ме харесва, ядосана.А и не винаги бях такава, когато ме ядосат.Можеше да му тръшна вратата и да си тръгна, но слава богу не направих това.
Не казах нищо, а вместо това различни стонове се изпълзваха от устните ми, докато продължавах да редувам темпото.
Няколко секунди по-късно спрях всяко свое движение, като той отново бе проникнал целия в мен, нещото което толкова много обичах.
-Ммм....-успя само да се изплъзе от устните ми.
Докато не ме гледаше хванах един от чаршафите и откъснах солидно количество плат.Малко след това с бързо движение го омотах около ръцете му и свъсем нарочно преместих ръцете му над главата, завързвайки здраво.
Понечи да протестира и да се мъчи да скъса плата, но вместо това докоснах леко усните му с пръст и продължих да го движа надолу по тялото му, чак до корема когато спрях.
-Харесва ти да съм груба значи?-поклатих глава и плъзнах пръстите си по ръцете му, като се приближих до устните му.
-Тихо, миличък...Освен стоновете ти не искам да чувам и дума.-казах съвсем сериозно, докато бавно раздвижих ханша си.
-Не късай плата, иначе ставам и си тръгвам, ясно ли е?-продължих със сериозния тон, като с всяка дума дживенията ми ставаха все по-бързи.
Впих устни е неговите, целувката бе по настоятелна, като накрая вместо да захапя устната му по-леко я захапах много по-грубо, оставяйки само няколко капчици кръв да останат на устната му.
Преместих целувките си по врата му и надолу по гърдите му, като повече го драсках със зъби, по гърдите оставяйки малки алени линийки по кожата му.Пръстите ми продължаваха да се разхождат по цялата дължина на ръцете му, като накрая леко притиснах китките му към леглото, докато леко забавих темпото.
121 Re: Имение Салватор on Пет 30 Сеп 2011, 16:17

Деймън Салватор

avatar
Ммм... когато спря да се движи, от устните ми се изплъзнаха още няколко стона. Усещането да съм целия в нея беше... невероятно.
Но това, което направи след това беше неочаквано. Наистина ми харесваше да е груба, но не ми харесваше идеята да съм вързан. Главно, защото не можех да я докосвам. По дяволите, никак не беше честно да прави така. Въпреки че... беше наистина възбуждащо.
Доколкото я познавах, знаех, че ако наистина скъсам плата, ще си тръгне, а нямах такова намерение. Изръмжах насреща й, но не казах нищо. Нямаше да споря, нито пък да късам плата. Не исках да рискувам да ме остави, особено в този момент.
Това, което правеше, беше толкова хубаво. Болката, която ми причиняваше със зъбите си беше съвсем лека, но достатъчна, за да ме накара да стена от удоволствие. По дяволите, знаеше как да ме побърка и всеки път успяваше да го направи.
И не стига това, ами и постоянно променяше темпото, което ме изкарваше извън кожата ми.
Но по дяволите, исках да я докосвам и целувам. Не беше честно да ме измъчва така. Умирах от желание да галя тялото й, да я прегърна...
- Кат... разкарай го...
Промърморих.
- Моля те... или сам ще го.... разкъсам... и няма да ти... позволя... да излезеш... от тази стая... - бях прекалено задъхан, за да говоря нормално, но говорех сериозно. Ако сама не разкараше плата, който държеше китките ми, сам щях да го направя.

122 Re: Имение Салватор on Пет 30 Сеп 2011, 17:38

Катерина Петрова

avatar
Начина по който изръмжа ме накара да се усмихна.Не каза нищо нито се опита повече да скъса плата.И честно казано си мислех че повече няма да упорства, но както винаги сгреших.
Изкушавах се да оставя плата на ръцете му и да си тръгна, само защото исках да видя как ще ме накара да остана.Макар че нямаше да му е особено трудно да го направи, пък и щях да се поддам почти веднага.
Но когато ми се молеше, не можех да кажа, не.Прекалено бе сладък, колкото и сериозно да звучеше.Впих устни в неговите и докато целувката, траеше развързах плата освобождавайки ръцете му.
Но преди да е направил нещо друго преместих устните си по врата му и леко го захапах, не така че да прокърви, а просто да го подразня.
Малко след това езика ми премина по гърдите му, там където бяха останали само алено червените линийки, попих ги с върха на езика си и се върнах на устните му.
Поддържах бавно темпото, само и само да го дразня, пък и знаех че скоро и двамата нямаше да издържим.Понечи да каже нещо, но отново го целунах, като притиснах тялото си към неговото.
-Моля те...просто замълчи и ме изчукай....-първата част прозвуча мило, но думите ми след това казах сериозно.Не исках да говори, исках най-после да изпитам най-сладкото удоволствие, което ми доставяше всеки път в който свършваше в мен.Пък и той нямаше да издържи още дълго и двамата го знаехме.
Преместих ръцете си надолу по тялото му, докосвайки малко по-грубо, докато не отделях устни от неговите.
123 Re: Имение Салватор on Съб 01 Окт 2011, 03:58

Деймън Салватор

avatar
Поне развърза ръцете ми. Предпочитах да не се стига до това сам да късам плата и тя после да ми се сърди.
Бавното й темпо беше... мъчително. Хубаво, но направо си ме измъчваше. Затова и когато освободи ръцете ми, побързах да се преобърнем. Искаше да дам и на двамата ни това, от което се нуждаехме... е, това смятах да направя. Смених темпото, като с всяко секунда забързвах все повече. Отново усещах ноктите й в гърба си и по дяволите, обожавах да прави така. Притиснах тялото си към нейното и продължих с бързото темпо. Устните ми бяха на сантиметри от нейните, но не я целунах. Беше ми достатъчно трудно да си поема дъх и без устните ни да слети в целувка, пък и после щях да имам достатъчно време да я целувам.
***
Няколко минути по-късно, почти бях успял да нормализирам дишането си.
- Мамка му... Кат... - измрънках. Това момиче щеше да ме довърши някой ден. Чисто и просто щеше да ме убие.
Доближих се до нея и нежно я целунах. Хванах едната й ръка и вплетох пръсти в нейните.
- Още ли си ми ядосана, красавице? - усмихнах се и преди да отговори, отново я целунах.

124 Re: Имение Салватор on Съб 01 Окт 2011, 04:56

Катерина Петрова

avatar
Малко по-късно и двамата бяхме свършили и той успя да нормализира дишането си, но не и аз прекалено бях превъзбудена от това, което направи че не можех да помръдна.Но пък когато изруга ме накара да се засмея.
-Ммм....да знам и аз те обичам...-измрънках и се засмях отново.
Нежните му целувки бяха толкова хубави, но едва дишах.Той какво опитваше се да ме убие ли?! Е, въпреки че не можех да дишам нормално отвръщах на всяка негова целувка.Но въпроса му ме изненада, бях забравила че му бях ядосана преди малко.Пък и как няма да забравя след това което се случи?!
-Не, вече не съм ти ядосана.Но повече не прави така, ако не искаш да си тръгна.-погалих лицето му и лекичко допрях устни до неговите.Бях напът да го направя още когато ме остави и отиде в банята, но ме спря това че бях адски възбудена и го исках, не се знаеше дали ако го направи още веднъж няма да си тръгна.
-Само се надявам Серена, да не ни е чула...Не ми се иска да се гледаме неловко.И между другото казах ли ти, че си прав.Тя наистина не е толкова лоша.-усмихнах се.
Знаех че ще е доволен като му кажа, че е прав, но фактически то си беше така, беше прав че не е толкова лоша, колкото си мислех.Е, не че не ревнувах все още от нея, но сега бе сравнително по-малко от преди.
-Ще те уча ли да готвиш или вече се отказа?
125 Re: Имение Салватор on Съб 01 Окт 2011, 05:54

Деймън Салватор

avatar
Добре, май наистина трябваше да я оставя поне малко да си поеме дъх, преди да я целувам. Но мислите й ме забавляваха.
- Не, не се опитвам да те убия. - засмях се.
Поне вече не ми беше ядосана. Е, почти нямах съмнения по този въпрос, но все пак... не исках да ми се сърди, още повече да ме оставя.
- Мм... няма да си тръгнеш... - подсмихнах се и прокарах пръсти по лицето й. Проследих всяка част от него - скулите, носа, устните, накрая хванах брадичката й и повдигнах лицето й малко по-нагоре.
- ... няма да ти позволя да си тръгнеш... - усмихнах се и допрях устни първо до нослето й, а после и до устните й.
- Ще те държа като затворник ако трябва. - засмях се и се отдръпнах. Леко се надигнах, облягайки глава на таблата на леглото. У, вярно.. Серена. Пак бях забравил за нея.
- Не се притеснявай за Серена. Доколкото я познавам, или ще започне да се заяжда с мен, или ще се прави, че нищо не е станало. Така че, аз ще си го отнеса, спокойно. Честно казано, когато я видя за първи път, имах чувството, че ще я убиеш с поглед. Мислех, че никак няма да се разберете, но пък се радвам, че успяхте. - усмихнах се и станах от леглото. Отидох до шкафа и обух едни боксерки, след което се върнах до Кат.
- Ще ме учиш разбира се, хайде ставай и се обличай... ъъъ... упс, аз май ти скъсах дрехите. - ухилих се.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 5 от 22]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите