Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 7]

1 Имение"Уесли" on Пон 12 Сеп 2011, 15:10

Катрин Уесли

avatar
First topic message reminder :

Spoiler:

Имението:

Кухнята:

Холът:

Стаята на Катрин:

Стая за гости 1:

Стая за гости 2:

Баня:

Фитнес:


26 Re: Имение"Уесли" on Пон 26 Сеп 2011, 12:28

Блейд Дарк

avatar
С всеки миг я желаех все повече. Тялото й, кожата й, целувките й бяха.. неописуеми! Сякаш се бях пристрастил към всичко това, нея. Целувах я все по-страстно като всяка изминала секунда ставаше все по-гореща.
- Просто... не мисли за нищо..
Изшептях тихо и продължих да я целувам като прокарах и език през устните й.

27 Re: Имение"Уесли" on Пон 26 Сеп 2011, 12:37

Катрин Уесли

avatar
-И да искам не мога да мисля...толкова си...разсейващ.
облизах устните му и притиснах тялото му силно към моето..не можех вече да остана с дрехите..сякаш щяха да изгорят по тялото ми.
Хванах ръцете му и ги сложих на ханша си като бавно започнах да ги свалям надолу докато панталонките ми не се озоваха на пода.
-Просто разкарай дрехите..
изшептях в ухото му като започнах да целувам врата му,мястото под ухото му като бавно слизах надолу

28 Re: Имение"Уесли" on Пон 26 Сеп 2011, 12:48

Блейд Дарк

avatar
- Много...искаш!
Подразних я докато се наслаждавах на ласките й по врата ми. Но не можех да се сдържа, трябваше да направя нещо по въпроса. Искаше дрехите извън играта? Имаше го! Плъзнах ръцете си под тениската й като зашариха за малко там и след минута хванах края на тениската й и я надигнах много бързо и захвърлих.
- Права си, така е по-добре!
Пред мен се разкри гледката на идеалното й тяло, което не можех да спра да гледам, дори се отдръпнах за малко и с поглед огледах цялото й тяло, което беше пред мен.

29 Re: Имение"Уесли" on Пон 26 Сеп 2011, 12:53

Катрин Уесли

avatar
Усмихнах се доволно и леко прехапах долната си устна.
-Дам,знам че гледката е хубава.
казах самодоволно и за един миг се озовах върху него
-Сега е твой ред миличък.
започнах нежно да целувам гърдите му като стигнах до корема и колана на дънките.Бързо го разкопчах,и захвърлих дънките на земята.
-Хмм..от боксерките ще се отървем маалко по-късно.
усмихнах се и започнах да целувам тялото му,да го обсипвам с ласки,и видимо си личеше че това му харесва,можех и да го усетя

30 Re: Имение"Уесли" on Сря 28 Сеп 2011, 03:31

Блейд Дарк

avatar
Това определено ми харесваше, да усещам как целувките и бяха се разхождали по цялото ми тяло. Определено за миг се усмихнах доволно, докато не каза, че още няма да ми маха боксерките. Определено не биваше да измъчва така един мъж, защото с всяка изминала секунда ми се искаше да й се нахвърля и да я разкъсам.
- Внимавай как ще ме измъчваш.
Усмихнах се и отвърнах с малко по-тежък тон, защото устните й определено си знаеха работата как да ме задоволят. С една ръка леко я обгърнах около кръста, като я накарах да се притисне в мен, да усети възбудата ми. С другата си ръка нежно хванах врата й и приближих устните й към своите. Това не бяха просто устни, сякаш целувах шоколад, много сладък шоколад.

31 Re: Имение"Уесли" on Сря 28 Сеп 2011, 08:47

Катрин Уесли

avatar
-Ще те измъчвам по най-хубавия начин.
усмихнах се доволно и бавно и нежно пръстите ми затанцуваха по гърдите му като устните ми нежно целуваха кожата му като описваха различни движения,в които и езикът ми се включваше.Беше...странно.Да правя секс с него беше като да правя любов с него,не просто секс.Не знам какво ми ставаше,но просто..не биваше да се влюбвам.Не исках отново да бъда наранена.Мислите ми бързо напуснаха съзнанието ми и впих жадно,нежно устни в неговите като променях натиска на целувката.Не можех да откъсна устни от неговите..бяха толкова сочни,сладки...Все едно бях пристрастена към тях.

32 Re: Имение"Уесли" on Сря 28 Сеп 2011, 09:57

Блейд Дарк

avatar
- О, така ли?
Усмихвах се все по-доволно от думите на тъмнокосата. Определено всичко това си го биваше щом беше и без чувства. Сметнах, че щом няма чувства, то тогава можех да казвам и критики. Хванах брадичката й като я повдигнах, за да ме погледне.
- И един съвет, не продължавай с всички така. Не всеки мъж обича да се бавите. Не, аз не съм от тях, но останалите са.
Без чувства наистина нещата бяха много по-лесни, всичко беше по-лесно.
- Може би и чрез секса ще разбера повече за теб.
Прокарах пръсти по брадичката й нежно и надолу и продължих да я целувам, но този път много по-страстно, като първо пъхнах езичето си към нейното.

33 Re: Имение"Уесли" on Сря 28 Сеп 2011, 10:34

Катрин Уесли

avatar
-Мен не ме интересува какво обича мъжа срещу мен,интересува ме какво аз обичам.
намигнах му и впих устни в неговите като съвсем леко захапах езика му и след това се усмихнах доволно.Отметнах косата си назад и се завъртяхме така,че аз бях отдолу.Притиснах силно телата ни,можех да усетя възбудата му,и вече исках да го усетя вътре в мен.Желанието се засилваше с всяка една секунда.Прокарах пръсти през косата му като леко го оскубах и извих тялото си в дъга така че той да има една доста красива гледка.

34 Re: Имение"Уесли" on Чет 29 Сеп 2011, 01:36

Блейд Дарк

avatar
Тази гледка, беше си омайваща. Тялото й, беше омайващо, можеше да изгубиш думите си при тази гледка.Когато усетих мислите й леко се засмях.
- Искаш вече да съм в теб? Много искаш!
Подразних я като отново впих устните си в нейните, а пръстите ми заиграха по косата й. На моменти леко я дърпах, но го правех нежно като перце.
- Знаеш ли, че да бъдеш ухапан от вампир се равнява на оргазъм?
Повдигнах се леко, за да я погледна и се усмихнах дяволито като погледнах към врата й. Спуснах се с целувки точно там като бях готов всеки момент да я захапя. Повдигнах я леко като обвих ръка около талията й и хванах ръката й като приплетох пръсти с нейните. Дъха ми се разля като коприна по врата й. Ръката ми се плъзна от коремчето й нагоре, исках да погаля гърдите й, да усетя допира на топлата й и мека, толкова мека кожа.

35 Re: Имение"Уесли" on Чет 29 Сеп 2011, 05:07

Катрин Уесли

avatar
-Мм щом е така..нямам търпение да разбера дали наистина чувството е такова.
прошепнах тихо в ухото му като се настаних в скута му и преплетох крака около него като притиснах още повече тялото си в неговото и отметнах косата си като извих главата си настрани за да му дам по-лесен достъп до врата ми.Преплетохме пръстите на ръцете си и когато усетих допира на пръстите му върху гърдите си кожата ми леко настръхна.

36 Re: Имение"Уесли" on Чет 29 Сеп 2011, 08:28

Блейд Дарк

avatar
Усещах цялата възбуда, която се рееше от нея. Кой мъж не обичаше, когато постигне целта си? А тя е да възбуди една жена достатъчно, че да го желае много повече откакто преди минути. Можех да усетя как кожата й настръхваше всеки път щом вдишвах и издишвах с горещия си дъх точно срещу врата й.
- Както заповядате!
Исках може би първо съгласието й, за да я захапя. Да оголя и впия острите си като нож зъби в кожата й. Вече имах това съгласие и достъп до кръвта й. Кръвта от където течеше целия живот на всяко едно същество. Само като си помисля, че можех да го отнема за секунди. Но кръвта точно когато съм възбуден ми действаше най-добре. Прокарах пръсти под брадичката й като я накарах да извие главата си назад, за да можеше да ми бъде по лесно да пия.
- Ето точно тук искам да те целуна, докосна, оближа, да усетя вкуса ти, да впия жадно зъбите си.
Устните ми се долепиха до врата й, целувах я бавно и нежно. Правех го уверено като прокарах върха на езика си по пулсиращите вени по врата й. Зъбите ми най-после се показаха на показ, минах жадно с език покрай краищата на кучешките си зъби и впих зъбите си във врата й. Зъбите ми бяха вече проникнали във врата й и бавно изсмукваха и вкусваха кръвта й.

37 Re: Имение"Уесли" on Чет 29 Сеп 2011, 09:02

Катрин Уесли

avatar
Щом заби зъбите си във врата ми изпитах първо болка,а след това нишката на удоволствие се преплете с нея и чувството беше...уникално.Не можех да го опиша с думи.Адски възбуждащо.Лек стон се отдели от устните ми и отпуснах още повече глава назад като леко стиснах ръката му.Прехапах долната си устна и притворих очи.Наистина чувството беше доста близко до оргазма. Сега бях многократно по-възбудена от преди и не знаех още колко ще издържа.

38 Re: Имение"Уесли" on Чет 29 Сеп 2011, 09:23

Блейд Дарк

avatar
Определено това я беше възбудило максимално. И отново се оказах прав с мислите си, имах достатъчен опит, за да го знам. След няколко минути отдръпнах главата си и отделих устните си от кожата й. Все пак нямах за цел да я изцедя до край, трябваше ми все още енергична, иначе какво тогава оставаше за мен? Мисля че вече беше време да махнем и останалите дрехи от иначе идеалното й тяло. За мен не беше проблем, но иначе щях да ги разкъсам всеки момент, а ми се виждаха бая скъпички. Това бельо трябваше да е някакво уникално сигурно. Със зъби почистих до най-малката капчица кръв по тях, а преди това бях облизал кръвта, която леко се стичаше от раната, която бях направил по врата й. И с дрехи си беше идеална гледката ми, но вече беше време да видя какво се криеше и под тях. Плъзнах ръката си по голото й тяло като стигнах закопчалката на сутиена й. Жалко за хубавия сутиен, но му беше време да се разкара от пътя ми. Хванах го и с леко движение го откопчах и захвърлих встрани.

39 Re: Имение"Уесли" on Чет 29 Сеп 2011, 09:40

Катрин Уесли

avatar
-Беше прав.Чувството е неописуемо.
изшептях тихичко в ухото му и нежно целунах врата му.Да,определено беше време боксерките му да се махнат от тялото му.Преобърнахме се и застанах отгоре като нежно прокарах пръсти по корема му и стигнах до боксерките му.След секунди вече не бяха на тялото му.Глед ката,която се разкри пред очите ми определено ми хареса и доволна усмивка се появи на лицето ми.
Започнах нежно да галя бедрата му като се настаних главата си между тях и бавно пропълзях нагоре.Устните ми нежно целунаха члена му,а след това целувките продължиха,езичето ми също не се забави.Не спирах да го целувам и прокарвам пръстите си по гърдите му като леко го драсках с нокти.

40 Re: Имение"Уесли" on Пет 30 Сеп 2011, 12:53

Блейд Дарк

avatar
Тези леки драскотини сякаш буквално издираха кожата ми, което засилваше нещата в мен. Сякаш пламтях, странна дума за описание, но точно такова си беше чувството. Знаех как ще засиля повече нещата, а и видях, че гледката и се хареса, даже доста. Но в един момент щом усетих и езика й, просто..
- Боже, явно наистина си доста опитна!
Отворих широко очите си и то доста изненадано като притворих и леко устните си. Да, определено знаеше как да възбуди един мъж и то само за секунди. Бързо ми се втвърди, като го усещах с всяка изминала секунда повече. Какво ли щеше да е ако започнах да омесвам работата и с мръснишки думи?
- Как го.. предпочиташ? Грубо или нежно? Иии, кажи ми, че си тясна там долу?!

41 Re: Имение"Уесли" on Пет 30 Сеп 2011, 12:56

Катрин Уесли

avatar
-Пхаха.
изсмях се на думите му и за миг се върнах към устните му и нежно прокарах пръсти по челюстта му като казах тихичко:
-Нека бъде много грубо.
прехапах леко долната му устна,след което отново се върнах към заниманието си...правех всевъзможни движения...сякаш ближех близалка.

42 Re: Имение"Уесли" on Пет 30 Сеп 2011, 13:10

Блейд Дарк

avatar
Това което правеше, определено знаеше как да ме дразни по този начин.
- Успокой страстите ако не искаш да свърша бързо!
За да не се случи това, веднага я издърпах и я преобърнах с вампирска скорост, слезнах надолу и хванах със зъби бикините й и буквално ги разкъсах. Придърпах бедрата й и зарових лицето си там. Притиснах плътно езика си в женствените й части като усетих как бързо се навлажни. Вкуса между бедрата й ме караше да искам още и още и още. Засмуквах влажноста й, за да усетя повече възбудата й.

43 Re: Имение"Уесли" on Пет 30 Сеп 2011, 13:16

Катрин Уесли

avatar
Ох добре де..изпросих си го.Явно сега беше мой ред да тъна в агония.Това,което правеше..Божичко!С всяка секунда удоволствието ставаше по-голямо..Инстинктивно кръстосах крака около врата му и така някак си го..приклещих.Не можеше да ми избяга,докато аз не му позволих.
-Ако и ти искаш..да..не..свърша бързо..също поохлади страстите..там..долу.
казах едвам-едвам като тихи стонове излизаха от устата ми,а тялото ми започна да се нагорещява и нагорещява..имах чувството,че ще експлодирам..

44 Re: Имение"Уесли" on Нед 02 Окт 2011, 04:16

Блейд Дарк

avatar
Какво? Това капан ли трябваше да е? Допадаше ми и нямаше да лъжа. Но сега бях под нейн контрол, което... хем не ми допадна, но пък и обожавах жените да са властни в любовните игри.
- Хм? И защо да го правя? Да не би това...
Отново езика ми мина между женствеността й, а ръцете ми бавно обходиха дължината по тялото й и обхванах гърдите й като нежно започнах да ги "галех".
-.. да те побърква?
Погледнах инстинктивно напред, след което отново езика ми заигра там. Усетих как ужасно много се навлажни там и това ме накара да си помисля, че целта ми вече е в "мрежите ми". Започнах с език да изсмуквам сладката й течност,а това направо си я побъркваше. Но мъчението ми не беше до тук. Едната ми ръка се върна към женствеността й и прокарах бавно показалеца си два пъти.

45 Re: Имение"Уесли" on Нед 02 Окт 2011, 04:21

Катрин Уесли

avatar
Ъгх....Божичко...мислите ми тотално се объркаха.Цялото ми тяло настръхна и отпуснах хватката си като отпуснах крака на раменете му.Движенията..всичко...побъркваше ме.Възбудата ми се увеличаваше все повече и повече.Той да не искаше да свърша преди същинската част?!
-Боже...да!
извиках...а след това потънах в удоволствие..сякаш бях на друга планета.не знам как го правеше,но ако скоро не спреше щях да изляза извън кожата си.

46 Re: Имение"Уесли" on Нед 02 Окт 2011, 04:28

Блейд Дарк

avatar
Това определено го приемах за едно голямо ДА. Но преди малко май беше права, щеше да е егоисично от моя страна да я накарам още сега да свърши. За мен си беше важно да й доставя удоволствие, но малко се надявах и аз да го имам. Не, че не крия, че това тайно ме побъркваше.. меко казано.
- Хайде, тогава ще бъда по-добричък.
Усетих, че хватката й вече беше отпусната, а и тя буквално се топеше в ръцете ми. Направих няколко нежни движения и застанах над нея като се вгледах в очите й. Усмихнах се и й направих няколко закачливи погледа като я разсеях и то доста. Докато се вглеждах в очите й изведнъж изненадващо без да разбере, че ще го направя проникнах в нея доста грубо като успях да вкарам буквално целия си член в нея. О да, това вече ме побъркваше!

47 Re: Имение"Уесли" on Нед 02 Окт 2011, 04:35

Катрин Уесли

avatar
Благодарих се на Бога,ако изобщо съществуваше,че спря това мъчение,защото ако беше продължил,наистина нямаше да мога да издържа още дълго.
Щом се вгледа в очите ми сякаш ме омая.Останах безмълвна и само лека усмивка се появи на лицето ми, и в този момент усетих как рязко проникна в мен,доста дълбоко.При това му движение и силният стон не се забави.Огласи цялата стая.Възбудата ми се възвърна наново,даже по-силна и от преди.
Преобърнахме се и аз застанах отгоре като сложих ръце на гърдите му и не спирах да правя въртеливи движения така че да му доставям повече удоволствие,а и не само на него,на мен също.Отпуснах главата си назад и усещах как косата ми гъделичка бедрата му.

48 Re: Имение"Уесли" on Нед 02 Окт 2011, 05:05

Блейд Дарк

avatar
Ох, това движение просто... омайваше ме! Побъркваше ме! Подлудяваше ме! Ето това не трябваше да го прави, защото този път аз трябваше да съм измъчения. Погледа ми инстинктивно гледаше към тялото й, което допълнително ме объркваше. Тялото й беше толкова идеално, че за миг целия този Рай можеше да завърши, защото едва се сдържах да не приключки.

49 Re: Имение"Уесли" on Нед 02 Окт 2011, 05:18

Катрин Уесли

avatar
Можех да усетя възбудата му и как едвам се сдържаше да не свърши.Да,това определено не биваше да става.За миг спрях движенията си и с целувки стигнах до устните му.
-Не бързай толкова,миличък.
изшептях след което жадно и грубо впих устните си в неговите като леко захапах езика му и бликна съвсем малко кръв,която облизах.Дано си беше починал,защото забавата отново щеше да започне.Започнах отново да правя въртеливи движения,които наистина доставяха и на мен и на него голямо удоволствие.Бях..горда със себе си,че успях да го докарам до това състояние.

50 Re: Имение"Уесли" on Нед 02 Окт 2011, 05:24

Блейд Дарк

avatar
Сякаш ми четеше мислите. Как го правеше не знам.
- Ти да не би да ми заповядваш?
Погледнах я изненадано и след малко се изправих леко като впих устните си в нейните, но правех така, че и да прониквам в нея до такава степен, че да ме побърква. А и момента с кръвта просто.. възбуждаше ме максимално.
- Как го правиш?
Попитах набързо като впих грубо устните си в нейните.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 7]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите