Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 5 от 30]

1 - Croy's Mansion - on Съб 24 Сеп 2011, 07:45

Elizabeth Van Heller

avatar
First topic message reminder :


СТАИТЕ:
* Кухня
* Всекидневна
* Баня
* Стая за гости
* Фитнес

* Стаята на Карин
* - свободна стая -
* - свободна стая -

*стаи на първия етаж
*стаи на втория етажПоследната промяна е направена от Карин Крой на Съб 01 Дек 2012, 10:32; мнението е било променяно общо 5 пъти


101 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 17:12

Kimberlly Huff

avatar
Когато ме хвана за дупето, се учудих как всичко не свърши там. Продължавах да се занимавам с врата му, а той с дупето ми и по едно време не можах да издържа.
- По дяволите. Махни ги - когато ме погледна учудено повторих - Махни ги. Дрехите. не мога повече. - още докато го казвах свалих сутиена си и се притиснах още по плътно в него. Харесваше ми да го усещам до мен. Да знам, че е там.

102 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 17:15

Deadpool

avatar
Ецио леко се подхилкна и погледна надолу.Гърдите на Даяна бяха се леко смачкали защото тя се беше натиснала в него,но това не беше проблем дори напротив.Ецио с 2-те си ръце събу до половината гащите на Даяна,а след това леко се надигна хвана ги за крачола и ги сабу напълно.След това ги метна на земята и тя отново усети ръцете на Ецио върху нейното дупе:
-Е така е доста по - добре от колкото преди докато беше с гащите.

103 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 17:22

Kimberlly Huff

avatar
- О, да! - едва ли не изкрещях и се радвах, че няма никой. Целунах го толкова страстно, че чак свят ми се зави. Усетих как ръцете му се местят леко, как повдигат ханша ми и ... той навлезе в мен. Сега вече извиках. Усетих и друго нещо. Докато се движехме заедно в ритъм зъбите ми се удължиха и започнаха да ме болят. Погледнах го в очите
- Готов ли си? - показах си зъбите, поместих си леко главата и ги забих във вената му. Започнах да пия жадно от него и усетих как в началото намали темпото, но след това си го възвърна и ставаше все по- бързо. След няколко секунди спрях да пия от него и го целунах.

104 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 17:26

Deadpool

avatar
Всъщност тя сама хвана "члена" на Ецио и го вкара в себе.Когато тя направи това Ецио се усмихна и не каза нищо.След няколко секунди тя го захапа,а той се усмихна и прошепна на ухото и докато тя се хранеше:
-Чувството е невероятно надявам се и ти да чувстваш същото. -След това той си замълча защото в този момент приказките нямаха кой знае каква "стойност". Когато тя го целуна той отвърна на целувката и с същото и дори и пусна език и започна да го върти около нейния и да си движи устните.В същото време движеше и тялото си нагоре - надолу.

105 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 17:35

Kimberlly Huff

avatar
Не знам колко време продължихме да се движим в този ритъм, имах чувството, че с часове сме били в това положение. Вече нямах никакви сили в себе си и Ецио явно го усети и забърза. Не след дълго извиках и той след мен. Паднах на гърдите му и не исках да се помръдна. Нямах сили дори да дишам. Просто исках да заспя в това положение и да ме събудят след век. И двамата дишахме тежко и аз чувах бясното биене на сърцето му. Горкичкото му сърчице. Не стига, че бях пила от него, а го и претоварих.
Целунах мястото където чувах сърцето му и затворих очи.

106 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 17:40

Deadpool

avatar
Ецио я целуна по челото,а след това се усмихна и каза:
-Да доста добре беше.Не отричам. -Той без да става все едно одеало което беше близо до дивана поставено на един стол и загъна него и Даяна.След като я загъна и намести хубаво завивката той си положи ръцете върху нея и плавно затвори очите си с лека усмивчица на лицето.

107 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 11:01

Kimberlly Huff

avatar
Не знам колко време бяхме в това положение, сигурно бях заспала. Отворих си бавно очите и се усмихнах. Ецио беше заспал. Има как. След като вампир пие от теб си доста изтощен. Надигнах се леко, като се опитвах да не го събудя. Намерих си бельото, облякох го и отново легнах до Ецио.

108 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 11:05

Deadpool

avatar
Когато тя стана Ецио леко измънка нещо,а след това се завъртя на другата страна и продължи да си спи необезпокоено.След като Даяна легна до нея той леко си мръдна ръката за да я загъне,беше се разсънил за секунда когато тя легна отново до него.След около час и половина - два той надигна бавно главата си и се огледа,а след това прошепна тихо:
-Мамка му колко е часът подяволите След около дистина секунди той отново легна на възглавницата си и прегърна Даяна и я целуна нежно по бузата за да не я събуди ако беше заспала.

109 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 11:12

Kimberlly Huff

avatar
Когато Ецио ме целуна се разсъних и отворих очи. Погледнах го и му се усмихнах широко.
- Хей! - седнах на дивана и се огледах. Дрехите ни бяха на всякъде. Потърсих с поглед часовник, но не видях. - Колко е часът? - разтърках ли леко очите и се прозях. - Леле. Не си чувствам краката. - след това отново легнах и се усмихнах

110 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 11:17

Deadpool

avatar
Ецио отново я погледна и каза:
-Хей искаш ли да тръгнем ? - След като каза това той се усмихна и си доближи устните до нейните и я целуна.След това отново си отиде на мястото и притвори очи защото леко му се виеше свят защото все пак беше нечия вечеря миналата нощ,но това не беше проблем.През това време чакаше и нейният отговор.

111 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 11:21

Kimberlly Huff

avatar
- Ммм, чакай да помисля малко. - казах и сложих едно замислено изражение все едно ме бяха попитали дали искам да убия някого. След няколко секунди се засмях и се приближих до Ецио - Да, защо не? - целунах го уж невинно, но след това малко по-страстно. Отдръпнах се и го погледнах - Как се чувстваш? Вие ли ти се свят или нещо такова? Не знам какво трябва да стане след като съм ухапала.

112 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 11:27

Deadpool

avatar
-Ами да всъщност малко ми се вие свят.Да ти кажа честно ли не е болка за умиране. -Ецио я прекрачи с единия крак,а след това и с другия и стана от мястото си.Той си обу слиповете,а след това се просегна назад към косата си и на земята падна един ластик.Той си завъртя главата и косата му се "разля" по раменете.Той отиде до кухнята и все една кутия в която имаше бананов пунш.След това се върна при Даяна и седна на земята и отпи от сока две - три глъдки.След което я попита дали иска и тя да пие сок.

113 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 11:48

Kimberlly Huff

avatar
- Не, благодаря! - седнах на дивана с крака под мен и погледнах Ецио в очите - Ако знаех, че ще ти стане лошо, нямаше да те хапя. Не знам какво става след като ухапя някой. Никога не съм се интересувала какво става след това. - усмихнах се леко - Извинявай.

114 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 11:52

Deadpool

avatar
-Спокойно нищо ми няма след като изпия това и хапна нещо ще се оправя не се тревожи за това.Ти поне нахрани ли се ? Ако не си все още онази кръв седи в чашата и те чака на мивката в кухнята. -Ецио се усмихна плахо,а след това отново надигна кутията в която беше банановият пунш и отпи няколко големи глъдки докато накрая не го изпи.Той се облиза,а след това стана и хвърли кутията в една кофа която беше в кухнята.Той се върна при Даяна и седна на същото си място и каза:
-Е сега какво му се прави на моето малко сладко вампирче

115 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 12:02

Kimberlly Huff

avatar
- Не пия кръв от чаша. А пък и не съм много гладна. И не знам какво ми се прави. Може да отидем в бара или да се разходим някъде. А, ако искаш можем да отидем ...хм, не знам. Ти какво искаш да правим? - усмихнах се и се притиснах в него

116 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 12:06

Deadpool

avatar
Ецио я прегърна,а след това я целуна по челото,а след това се усмихна и свали малко от косата и' върху лицето и се засмя.След това той я гушна в себе си и каза:
-Мисля,че е рано за бара,но ако ти се ходи мен не ме бърка.Таман отново ще огледам зоната за онзи тип който издирвам току виж се бил появил в околността. -Ецио се замълча за известно време,а след това се сети за нещо и каза;
-Всъщност аз снощи такова в теб ли ... сещаш се ?

117 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 12:18

Kimberlly Huff

avatar
- Ако искаш може да разпитаме из града за онзи. Не само в бара. Можем да отидем до някой ресторант или кафене. - замълчах и се замислих - И,да. Май да. Защо? Проблем ли има? За мен не. - зачудих се защо ли би му пречило това, но оставих отговора за него.

118 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 12:22

Deadpool

avatar
Ецио вдигна рамене и каза:
-Ами не просто попитах нищо повече. -Той замълча за малко,а след това добави:
-Ами ако се появи малко човековампирче ? -Той я погледна с един въпросителен поглед,но му оставаше малко за да се разсмее защото това човековампирче прозвуча доста смешно.

119 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 12:31

Kimberlly Huff

avatar
Гледах Ецио учудено няколко мига след това избухнах в смях. Той се засмя с мен и за минута-две не можехме да спрем да се смеем.
- Няма начин да се появи "човековампирче". Вампирите не можем да се размножаваме. Ние се създаваме, не се раждаме. Също така не хващаме и никакви венерически болести. Въобще никакви болести. Така, че можем да правим всичко, което си поискаме. - целунах го леко и погледнах въпросително - Ти да не би да искаш някое "човековампирче"?

120 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 12:39

Deadpool

avatar
Ецио се усмихна широко и присви очи.След това той се позамисли и каза:
-Тоест немога да те заразя с грип намример ? така ли излиза. -Ецио се запозамисли малко,а след това добави:
-Ако е така това ще бъде доста добро.Не мислиш ли ? И за 1 век не си се разболявала от абсолютно нищо ? Грип ? Заушка ? Чума ? - На Ецио му беше станало доста интересно и искаше да разбере какво е било преди 100 години ако не дори и повече

121 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 12:46

Kimberlly Huff

avatar
Засмях се с цяло гърло
- Нищо. Нито чума, нито грип. И в Африка да отида няма да ме хване малария. Ако искат всичките комари да ме нахапят. Но няма, защото едва ли ще им хареса кръвта ми. Не мога да хвана рак, СПИН, Алцхаймер и там каквото друго ти хрумне. Но за сметка на това не мога да имам деца. Което е малко гадно, но все тая. Но пък е яко, защото не се притесняваш след секс. Просто не му мислиш.

122 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 13:01

Deadpool

avatar
Ецио се засмя,а след това каза;
-Заради това хората са измисли приюти за деца. -Той замълча за около минута - две,а след това каза:
-Обаче не ми каза как беше кръвта ми.Ако може ми кажи честно как беше без да ме лъжеш един вид не,че е от значение,но да знам дали да се пазя от други вампири от женски пол или не.

123 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 13:06

Kimberlly Huff

avatar
- Само някоя да те докосне, ще си го получи -казах с усмивка на уста и добавих- Кръвта ти е супер. Много е ... не знам дали хубава става за определение, но тя беше хубав, а и не само. - усмихнах се и го целунах - Пази се, защото или ще убия нея или теб. - отново го целунах и проговорих - Сега. Ще ходим ли някъде или не?

124 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 13:15

Deadpool

avatar
-Ако ти се ходи някъде ще отидем.Мен не ме бърка е малко ме мързи де,но това няма значение защото още ми се вие леко свят. -Ецио след това направи една сладка муцунка и каза;
-Как може да нараниш такова сладко същество.Ах ти чудовищенце малко.Ецио се изправи и започна да я гъделичка пък тя дали имаше гъдел не се знаеше.Дано имаше защото щеше да стане малко тъпо положението.

125 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 13:21

Kimberlly Huff

avatar
Най-мразех да ме гъделичкат, и то защото бях безпомощна.
- Не. Не. Спри. - започнах да викам, но той не спираше. Смеех се с глас и корема ме заболя. Претърколих се на една страна и се измъкнах от ръцете му. Веднага щом се измъкнах скочих от дивана и Ецио стана. Разсмяна с усмивка на уста му казах
- Не идвай на сам. Ако ме приближиш, ще бягам. Предупреждавам те - посочих го с пръст заплашително и се разсмях

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 5 от 30]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30  Next

Similar topics

-

» The Mansion.

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите