Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 6 от 30]

1 - Croy's Mansion - on Съб 24 Сеп 2011, 07:45

Elizabeth Van Heller

avatar
First topic message reminder :


СТАИТЕ:
* Кухня
* Всекидневна
* Баня
* Стая за гости
* Фитнес

* Стаята на Карин
* - свободна стая -
* - свободна стая -

*стаи на първия етаж
*стаи на втория етажПоследната промяна е направена от Карин Крой на Съб 01 Дек 2012, 10:32; мнението е било променяно общо 5 пъти


126 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 13:25

Deadpool

avatar
Ецио и се изплези,а след това я посочи и извика:
-АТАКААААА.Той прескочи дивана като млад заек хД,а след това започна да гони Даяна из цялата къща.Ецио беше добър в това да гони някого все пак това го правеше почти всеки ден и мразеше пред него да има пречки пък и да имаше той винаги намираше алтернативен начин да ги преодолее заради това той продължаваше да си я гони.Естественно това не беше жертва,а неговото гадже и все пак беше доста забавно.

127 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 13:31

Kimberlly Huff

avatar
Започнах да тичам, когато Ецио скочи към мен. Тичах с човешка скорост, а не с вампирска и не бях забелязала, че и двамата сме само по бельо.
Хукнах на някъде без дори за познавам къщата. Влязох в кухнята и се завъртях. Ами сега? Не знаех на къде да отида и се залепих плътно до стената, като се надявах Ецио като влезе да ме види в последния момент и да мога да изляза. Така и стана за мое учудване.
Изкикотих се, когато мина покрай мен и хукнах обратно. Изкачих се по стълбите и влязох в първата врата, която видях. Оказа се нечия спалня, добре обзаведена в неутрални цветове. Не знаех къде да се скрия и видях гардероба. Като някое малко дете скочих в него и затворих вратите.

128 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 13:38

Deadpool

avatar
Край това беше.След като се случи това в кухнята Ецио започна да гледа на нея като на враг който гони за да му бъде по - лесно да я хване.Той тръгна да бяга след нея,но по едно време я изгуби от погледа си,но за това си имаше и слециални умения.Той си затвори очите,а след като ги отвори всичко беше обляно в една черно бяла светлина виждаше се само вратата през която тя беше минала и светеше в полу бяла мрежеста свелина.Той влезе вътре и погледна надолу.Стъпките водеха точно до гардероба,а той беше леко открехнат.Той се наведе и надигна едната дъска,а из под нея извади нещо което "те" наричаха "Ейпъл (ябълката)" След това преблесна светлина и Ецио изведнъж се оказа на колене върху килима след което си надигна главата и каза:
-Предай се много повече от теб сме.Тази Ябълка имаше умението да създава клонинги и да убива врагове,но на цената на част от живота на Ецио.

129 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 13:43

Kimberlly Huff

avatar
Видях светлина и чух гласа на Ецио. Надникнах през отворената врата и онемях. Там стояха сигурно 20-30 като него. Той беше паднал на колене, а около него бяха групата от ... какво? Излязох от гардероба по-пребледняла от колкото е възможно за един вампир.
- Какво е това? - гледах го втренчено и на лицето ми се изписа ужас.

130 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 13:49

Deadpool

avatar
Ецио я погледна и каза:
-Това е другото ми умение с него вървят и последствия,но важното е,че те хванах и няма къде да бягаш.Не се мъчи просто е безполезно. -Ецио остави "ябълката" на леглото.Той се подпря на леглото и се надигна,а след това промармори:
-Мамка му това беше гадно.След като каза това огледа клонингите около него и те бавно започнаха да изчезват 1 по един.

131 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 14:14

Kimberlly Huff

avatar
-Защо не си ми казал? Изкара ми акъла! И не печелиш, защото си послужи с измама - оплезих се срещу него - И какви последствия има? Какво ще стане? Какво ще ти стане на теб? - бях объркана и изплашена. Не всеки ден се виждаха около 20-30 еднакви хора, за които ти пука.

132 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 14:21

Deadpool

avatar
Ецио леко се опита да мине по ръба и каза:
-Нищо не става.Просто така ми дойде за по - удобно килима е доста мек. -Макар и видимо да се виждаше,че той е отпаднал не го показваш психически.Защото сега това преди това става нечия вечеря и такива ми ти работи.но все пак е изпадал и в доста по - лоши ситуации.Той седна на леглото и добави:
-Ами незнам просто не е ставало на въпрос за това не съм ти казал.

133 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 14:29

Kimberlly Huff

avatar
- Сигурен ли си? Че нищо не ти става. И можеше да ми кажеш вчера докато се наливахме в бара. Когато ми сподели, че ... това там в очите. - бавно се приближих към него и седнах на леглото - Не ми изглеждаш добре. Искаш ли да ти донеса нещо? Вода или нещо за ядене? - замълчах и въздъхнах - Знаеш ли как ме уплаши?

134 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 14:35

Deadpool

avatar
-Ами реално погледнато незнам защото не мога да усещам чувствата на другите хора.Пък и аз много рядко се страхувам щом мога да скоча от 10 дори и повече метрова сграда без да ми има нещо значи не ме е страх и от вампири напрактика. -Ецио се беше бая отпеснал от главната тема.
-Всъщност,не.Не искам нищо ако исках нещо мога и сам да си го донеса.Ецио се доближи до нея и я целуна страстно,а след това добави:
-Не си слугиня за да ми носиш каквото и да е било/

135 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 14:43

Kimberlly Huff

avatar
- Не е нужно да съм слугиня, за да ти донеса нещо. И не съм напълно сигурна, че си добре. Недей да ме лъжеш, защото знам кога ме лъжат и кога не! - погледнах го скептично - Защо не легнеш? И да си починеш, а аз ще забъркам нещо долу? Да. Лягай. Какво искаш? Яйца? Палачинки? Препечени филийки? А може и нещо друго. Само кажи какво искаш и ще ти го донеса - наведох се над него и го целунах

136 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 14:47

Deadpool

avatar
Когато тя се наведе Ецио я прегърна и я гътна заедно с него на леглото.След това я претика към себе си и я гушна след това каза:
-Искам теб това ми стига. -Той се усмихна леко,а след това я целуна по шията и притвори очи и я притисна малко по - силно към себе си.

137 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 14:55

Kimberlly Huff

avatar
Изкикотих се леко и отвърнах на целувката му. Притиснах се в него и се оставих в ръцете му.
- Но аз искам да ти донеса нещо. Да ти стане по-добре. - прегърнах го и го целунах отново - Сериозно. Сигурен ли си, че си по-добре?

138 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 15:01

Deadpool

avatar
-Ти шегуваш ли се ? Когато те прегърна веднага всичките ми болки минават. Както ти казах не ми трябва нищо друго освен теб. -Той се усмихна и отново я целуна,но този път и пусна и език за секунда и направи така,че целуваката да продлъжи малко по - дълго от обикновенна целувка.Осещането беше доста приятно всъщност.

139 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 15:06

Kimberlly Huff

avatar
Отвърнах на целувката му и не исках да свършва. Отделих се леко от него и му се усмихнах
- Тогава какво искаш на правим? - погледнах го палаво и се ухилих като хлапачка. - Можем да си говорим или да се целуваме, или да излезем, но предпочитам да останем тук. Впрочем твоя ли е стаята? Кажи да, кажи да - изсмях се и го целунах още веднъж

140 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 15:13

Deadpool

avatar
-Ами да всъщност тази стая е моята.Другата е на сестра ми която е до тази.Все пак си уцелила стаята. -Той се усмихна също и добави:
-Ако искаш пак този път сама ще трябва да си го вземеш защото съм леко уморен за да се движа колкото снощи.Е съгласна ли си или не ? -Ецио се усмихна с една предизвикателна усмивка и надигна едната си вежда за по голям ефект на предизвикателството.

141 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 15:18

Kimberlly Huff

avatar
Усмихнах се и го целунах.
- Искам и ти да участваш. Ще го направим по-късно. Сега ако искаш може да поспиш. А аз ще ... си отида до вкъщи или ще ти сготвя нещо тук. И не излизай с номера със слугата, защото ще си изпатиш. - засмях се и го прегърнах, но след миг се отдръпнах и го погледнах - Вземи душ и ще се почувстваш много по-добре. А през това време аз ще ти направя нещо за ядене. -усмихнах се широко

142 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 15:38

Deadpool

avatar
Ецио я "боцна" с един пръст за едната гърда,а след това се изправи и отиде в кухнята.Той извади от един шкаф една бутилка вино затапена с коркова тапа.След това я отвори с зъби и изплю тапата някъде из кухнята.Той влезе в банята заедно с бутилката в ръка.След това я остави на мивката и си нагласи водата по негов си вкус.Изчака ваната да се напълни,а след това си взе шишето събу си слиповете и влезе вътре.След това той се намести хубаво вътре в топлата и удобна вана и отпи от бутилката 2 големи глъдки.След това остави бутилката на плочките до ваната и се отпусна притваряйки очи и казвай ки си тихо:
-Мамка му много е сладка.

143 Re: - Croy's Mansion - on Чет 05 Яну 2012, 15:48

Kimberlly Huff

avatar
След като Ецио влезе в банята , слязох долу и се облякох. Все пак не можеше да се разхождам по бельо из къщата. Е в моята можех, но тук ... След това отидох в кухнята, отворих хладилника и извадих няколко яйца и бекон. За 15 минути вече готова. Намерих един поднос и сложих яйцата и бекона и портокаловия сок. Вече бях разчистила, затова се запътих към горния етаж. Влязох в стаята на Ецио и го видях в дебел халат на леглото
- Готово. Не е кой знае какво, но нямах много време. Заповядай. Дано да ти хареса. - оставих подноса в скута му и седнах до него.

144 Re: - Croy's Mansion - on Пет 06 Яну 2012, 10:52

Deadpool

avatar
Ецио извади едно ножче,а след това забоде едното парче бекон и си отхапа от него.Той го сдъвка.Беше малко като подметка ама беше добро като за първи опит.
-Мм вкусно е.Малко е сухо,но и така си е доста добре. Ти искаш ли? -Ецио поднесе едно друго парченце бекон към устата на Даяна и зачака отговор или реакция от нейна страна.През това време той отново си отхапа от неговото парченце

145 Re: - Croy's Mansion - on Пет 06 Яну 2012, 10:57

Kimberlly Huff

avatar
- Мои ястия не опитвам, но този път ще направя изключение - отхапах и осъзнах, че е ужасно - Леле. Наистина е много зле. Няма да го ядеш. Само яйцата. - засмях се и продължих - И можеше да използваш вилицата - засмях се отново - Все пак съм я носила чак до тук.

146 Re: - Croy's Mansion - on Пет 06 Яну 2012, 11:04

Deadpool

avatar
-Ня ня ня. -Ецио и се изплези,а след това я целуна и каза;
-Да защото тя тежи прекалено много особенно за вампир. Аз съм свикнал да ям с такава вилица - и показа ножчето на Даяна.Той будна едното яйце и то леко се разтече.След това се усмихна и каза;
-Ее поне яйцата си ги направила както ги обичам.Рохкави.Ецио изяде яицата за минимално малко време,а след това се облиза и каза:
-Това беше доста вкусно.

147 Re: - Croy's Mansion - on Пет 06 Яну 2012, 11:11

Kimberlly Huff

avatar
- Ти си такъв лъжец. Но мен не можеш да ме излъжеш. - усмихнах му се - Е как се чувстваш сега? Само да не ти се гади, защото не знам какво ще правя тогава. - надявах се да се е почувствал по-добре въпреки ужасния ми опит в кухнята. - Как беше душа? Отпусна ли те?

148 Re: - Croy's Mansion - on Пет 06 Яну 2012, 11:13

Deadpool

avatar
-Не се правя.Сериозно яйцата ги обичам както ти ги направи.Няма лъжа няма измама.Както виждаш бекона не ми хареса и го оставих.Ако не ми бяха харесали яйцата и тях щях да оставя най - вероятно. -Ецио замълча,а след малко каза;
-Добре беше в ваната поотпуснах се малко,но като чили ми липсваше нещо.Май беше едно женско вампирче,но не съм сигурен дали е точно това.Ти как мислиш ?

149 Re: - Croy's Mansion - on Пет 06 Яну 2012, 11:17

Kimberlly Huff

avatar
- Хмм. Не знам. Не мога да чета мисли - пръста ми си играеше с ръката му и аз се усмихнах - Може да ти е липсвало гуменото пате или не знам, някоя играчка. - засмях се още повече и се излегнах до него - Но може и ти да ми кажеш. Ако желаеш, де. Нямам да те карам на сила. - целунах го и го погледнах невинно - Е липсвало ли ти е вампирчето?

150 Re: - Croy's Mansion - on Пет 06 Яну 2012, 11:22

Deadpool

avatar
Ецио остави подноса на един шкаф,а след това бързо я хвана и я гътна на леглото.Той я гушна и я нагласи така,че да са един срещу друг.Той близна нослето и и каза:
-Вече не ми липсва това вампирче защото в момента е с мен,но да беше ми доста съмотно без това вампирче в ваната понеже вампирчето не искаше да дойде с мене. -Ецио се засмя и я претисна малко по - силно към себе си.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 6 от 30]

Иди на страница : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30  Next

Similar topics

-

» The Mansion.

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите