Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 16 ... 30  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 30]

1 - Croy's Mansion - on Съб 24 Сеп 2011, 07:45

Elizabeth Van Heller

avatar
First topic message reminder :


СТАИТЕ:
* Кухня
* Всекидневна
* Баня
* Стая за гости
* Фитнес

* Стаята на Карин
* - свободна стая -
* - свободна стая -

*стаи на първия етаж
*стаи на втория етажПоследната промяна е направена от Карин Крой на Съб 01 Дек 2012, 10:32; мнението е било променяно общо 5 пъти


26 Re: - Croy's Mansion - on Пон 26 Сеп 2011, 06:39

Elizabeth Van Heller

avatar
Карин изобщо не се съпротивляваше когато той я натисна към дъното. После дори не си направи труда да се покаже за малко с на повърхността и да си поеме въздух. Вярно, че нейният скоро щеше да свърши, но все пак тя си стоеше под водата. Не направи нищо и когато Ецио заплува с нея към ръба на басейна. Беше й любопитно да види какво точно е намислил той.

27 Re: - Croy's Mansion - on Пон 26 Сеп 2011, 09:14

Deadpool

avatar
Ецио спря спря малко преди да блъсне Карин в стената на басейна и се подаде на повърхността след това измрънка:
-Мамка му тук дори няма един стълб за който може да завържеш сестра си и да я изтезаваш. -Ецио се нацупи и погледна към Карин.След това си скръсти ръцете и продължи да я гледа

28 Re: - Croy's Mansion - on Пон 26 Сеп 2011, 09:18

Elizabeth Van Heller

avatar
Карин също се показа на повърхността да си поеме въздух, тъкмо и за да чуе думите на брат си. Засмя се тихичко и посочи една от няколкото високи външни лампи, подобни на тези уличните, но с по-стилен дизайн ;д Явно попринцип имаше къде да се завърже някой, ноо .. шанс.
- Нима наистина искаш да ме изтезаваш ?! - попита тя, като включи в действие миличкия си поглед.

29 Re: - Croy's Mansion - on Пон 26 Сеп 2011, 09:21

Deadpool

avatar
Ецио се позамисли малко и я огледа от горе до долу и каза:
-Хммм да,но не знам как точно да го направя.Ще те завържа,а след това какво. -Той се замълча и след малко се усмихна и каза:
-Ами да ще те завържа по средата на лампата,а след това ще сложа един надуваем басейн пълен с течен азот долу и ако се опиташ да се измъкнеш ще си имаме ледена фигурка на сестричката

30 Re: - Croy's Mansion - on Пон 26 Сеп 2011, 09:24

Elizabeth Van Heller

avatar
- Ама ти сериозно ли ?! - попита тя, като го погледна очудено. Ясно й беше, че се бъзика.. Но пък какъвто си беше откачен попринцип не се знаеше какво точно може да направи.
Момичето се хвана за ръба на басейна, надигна се и седна отгоре, като пак потопи само краката си във водата. Започна леко да си ги поклаща, като плискаше Ецио, тъй като той стоеше пред нея.

31 Re: - Croy's Mansion - on Пон 26 Сеп 2011, 09:42

Deadpool

avatar
Ецио се обърна на другата страна страна към оградата или по - точно към стълба и го огледа.След това погледна пак Карин и съвсем лекичко се усмихна и започна да мисли поредният си зловещ план който щеше да измили скоро или не много скоро.Когато той го измислеше щеше и да измисли и как да я подмами за да отиде там доброволно

32 Re: - Croy's Mansion - on Пон 26 Сеп 2011, 09:51

Elizabeth Van Heller

avatar
Карин се наведе леко напред, като подпря главата си на ръцете, а пк тях на коленете си. Вече спря да си клати крачетата и да пръска Езио. Погледна го, премигвайки от време на време, а в очите й си личеше любопитството й.
- И защо искаш да ме измъчваш ? - попита го тя

33 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Окт 2011, 10:24

Кастър Краоули

avatar
Новият ми пръстен нямаше как да ме излъже. Спомените ми не ме подведоха и аз се озовах пред сградата, която ме влечеше. Какъв късмет, че съдбата ме доведе тук. Шарън ми помогна да намеря града, но аз бях още по-радостен, когато усетих енергията на Карин. Нямах възможност да я повикам през всичките тези години, но трябваше да я видя пак скоро. Още си спомнях очите й, бяха толкова вълшебни. Нямах време сега да говоря с нея, трябваше да намеря място, където да отседна. Скоро щях се срещна отново с нея и може би щях да й призная това, което криех. Нямах идея как ще стане, но трябваше да започна отнякъде. Хвърлих запечатаният плик за писмо с оловен печат пред вратата й. Инициалите ми бяха поставени, би трябвало да си спомни за мен. Погледнах през прозореца, но не я видях вътре. Може би не си беше вкъщи. Както и да е, тя щеше да види писмото, а аз щях да съм готов дотогава.
Набързо напуснах района, сега не беше правилно да се виждаме. Беше прекалено рано..

34 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Окт 2011, 10:42

Elizabeth Van Heller

avatar
Реших да оставя за малко брат си на спокойствие, станах от мястото си и тръгнах към входната врата с целта да отида до стаята си и да си облеча някакви сухи дрехи. За мое очудване пред вратата ми беше оставено нещо. Писмо! Лол .. не очаквах подобно нещо. Е, освен сметките за тока и водата, но определено си личеше, че това не бе нещо подобно. Взех писмото и отваряйки го тръгнах към стаята си. Вървях по коридора, като в същото време прочетох написания текст. "Куклите ще се събудят и света ще узнае за скритото богатство" - точно това изречение ме накара да си го спомня. Кастър .. Кастър Краоули ! Че кой друг можеше да е. Стилът на писмото, самият начин на писане .. всичко ми навя спомени за него. Сякаш го бях срещнала едва вчера, но реално бяха изминали толкова много години от въпросният ден.
В същото време бях стигнала до стаята си. Вече седях на ръба на леглото си и препрочитах писмото. Магията ли ?! Оо да, как можах дори за момент да забравя. Обърнах поглед към нощното шкафче. Точно там стоеше кутийката с пръстена, който Кастър ми беше дал. Взех го и го поставих отново на пръста си. Затворих за момент очи. В съзнанието ми изникна образът на Кастър, след което направих това, което бе казал в писмото си - пожелах си магията да се сбъдне. Дали щеше да се поучи нещо ?! Щях ли поне да разбера най-накрая каква бе тайната, криеща се в пръстена ?!

35 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Окт 2011, 10:56

Кастър Краоули

avatar
Пръстена се раздвижи. Множество малки неща започнаха да тракат, механизма започна да се върти, а тракането се ускоряваше постепенно. След една минута дори вече придоби мелодия и птицата започна да добива по-истински цвят. Примигна за момент и тогава разпери крила. Получи се! Птицата с нажежени крила успя да излети през прозореца, оставяйки горяща диря в небесата. Чу се песен, която едва ли някоя земна птичка би могла да изпее с толкова ясни тонове. Беше наистина вълшебно и лирично изпълнение, но едва ли някой би се сетил, че това идва от анимираната природа. След няколко секунди нещо падна до кракакта на Карин. Беше друг пръстен, значително по-прост от предишния, който вече беше спрял. Изглеждаше толкова гол, в сравнение с новия, който поне имаше монограма.
Но този път нямаше и писмо. Явно само времето ще покаже каква ще е следвщата магия

36 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Окт 2011, 11:05

Elizabeth Van Heller

avatar
Проследих птичката с поглед, оставайки направо удивена от песента й. Скоро се изгуби от пегледа ми, но продължих да гледам останалата след нея диря, докато и тя не изчезна. Тогава забелязах и падналото нещо пред краката ми - а именно вторият пръстен. Вдигнах го от земята, без дори да се зачудя от къде ли се е взел. Подобни въпроси в момента нямаха място в съзнанието ми. Просто поставих и другия пръстен на ръката си, на която беше и първия. Загледах се и в двата. Въпреки че единия вече изглеждаше по-гол от преди, а другия беше по-простичък по дизайн, и двата ми се струваха все толкова изящни.

След известно време обаче реших да се поразходя из града и изчезнах нанякъде.

37 Re: - Croy's Mansion - on Вто 03 Яну 2012, 17:16

Deadpool

avatar
Езио се беше сетил за това имение.Защо трябваше да дава пари като можеше да се прибере в едно от много ти имения.Естествено тук в този град беше само едно,но в Италия бяха доста повече от едно.Той извади един ключ,а след това си отключи и влезе в имението.След това си събу обувките претърквайки ги едва в друга.Той влезе вътре,а след това се настани на един диван и пусна телевизора.Той започна да сменя каналите един след друг.На някой от тях даваха новини на други анимации на трети филми.Той си избра едно забавно предаване,а след това остави дистанционното и легна на дивана и започна да гледа и от време на време да се подхилква

38 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 02:51

Deadpool

avatar
Явно както Езио си е лежал е заспал.Той се надяваше да няма никой наоколо който да му мисли злото защото той все пак е обикновенн човек и трябва да спи,яде и прочие.Точно тогава хората са най - уязвими,но той се беше погрижил за това.Беше опънал още с влизането една корда доста тънка която почти не се забелязваше.Тази корда беше свързана с едно звънче което беше провесено над вратата.Ако някой влезеше щеше да мине през кордата и да задейства звънчето и да събуди Езио.

39 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 05:20

Kimberlly Huff

avatar
Не знам поради каква причина, но много исках да видя Езио отново. Затова като пълна глупачка се запътих към имението Croy's Mansion и за да докажа колко съм глупава позвъних на вратата. Докато чаках някой да ми отвори бях страшно притеснена и мислех за това, което щях да кажа на Езио. За лъжата, която щях да измисля в последната секунда и колко глупаво ще изглеждам. След няколко минути стрес и вълнение, вратата се отвори и се показа Езио.
- Здрасти. - казах и се усмихнах широко, а през главата ми минаха няколко варианта за измъкване. - Как си? - знаех си, че в този момент изглеждам като пълна глупачка, но вече бях започнала

40 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 05:26

Deadpool

avatar
Езио гледаше доста сънено и в главата беше така все едно самолет се е блъснал в нея.Той се усмихна леко и леко се позачуди,но каза:
-Ами Здравей Даяна.Добре съм през ноща след като се прибрах легнах да спя.Навярно вече е следобед.Няма значение.Влез ако искаш само си гледай в краката като влизаш. -Той я предопреди за кордата,а след това не я изчака да влезе,а просто си седна на дивана и изгаси телевизора.Той погледна към нея и каза:
-Ако ще влизаш след себе си затвори вратата.

41 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 05:40

Kimberlly Huff

avatar
Престъпих бавно и за малко да се спъна в кордата. Приближих се към дивана и заговорих
- За какво е опъната кордата? И как се озова тук? Мислех, че нямаш познати.
Седнах на другия край на дивана и бях доста скована. Все още мислех, че ще мога да се измъкна. Ако му изтрия и паметта няма да си спомня, че съм идвала, но няма. Реших, че ще става каквото ще!

42 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 05:47

Deadpool

avatar
Езио я погледна и каза:
-Ами ако искаш пробвай за какво е кордата и ще разбереш.Няма да стане нищо лошо спокойно. - Той се замълча за малко за да обмисли какво да каже,а след това добави. -Ами всъщност това е нашето имение.Тоест моето и на сестра ми.Не се бях сещал за него от доста време насам,но ето,че когато дойде моментът и въпросът къде да остана се сетих за имението.Имах ключ и просто си влязох.Все пак нали съм си в нас.
Ецио продължаваше да я гледа и накрая добави:
-Защо седиш така.Не помръдваш изобщо ?

43 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 05:56

Kimberlly Huff

avatar
- Ами да. Чувствам се странно. - усмихнах се набързо и след известно мълчание добавих - Не знаех, че сестра ти е тук. Нали каза, че е в Италия. Или тази тук е друга? - той беше прав. Не мърдах, не дишах. не правех нищо. Сякаш бях попаднал в някой друг свят, но не знаех къде точно. Не мислех, не виждах, не чувах. Никога не бях изпадала в такова положение, но не ми се стори правилно.

44 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 06:01

Deadpool

avatar
Езио се протегна,а след това я побутна с 1 пръст по рамото или по - точно я сръчка.След като видя,че не направи никаква реакция той отиде пред нея и започна да я гледа странно.Не след дълго той си пое въздух и духна в лицето и.
-Ехо тук не там горе.Съвземи се все едно си ухапана от змия. -Той продължаваше да седи пред нея. След като помълча малко той каза:
-Ами всъщност това е нещо като осиновена сестра и все пак сме си доста близки.2-мата с нея купихме това имение. -Той дори имаше чувстово,че приказва на стена,но приказваше всъщност на Даяна

45 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 06:14

Kimberlly Huff

avatar
Дочувах гласа на Езио, но не реагирах по никакъв начин. Не че не исках, исках, но просто не можех. Наложих си да мисля трезво, поех дълбоко дъх и премигнах няколко пъти. Имах чувството, че ще припадна и се хванах за Езио. След няколко минути се поуспокоих и заговорих
- О, Господи. Толкова много съжалявам. Не знам какво ми стана. Никога не съм изпадала в такова положение. - гласът ми се губеше и не знаех дали ме разбира добре. - Не искам да си помислиш, че е заради теб или нещо такова - вече започвах за хриптя, но не спирах да говоря - Просто имах чувството, че съм парализирана. - замълчах за миг - А сега имам нужда от вода.

46 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 06:20

Deadpool

avatar
-Да мисля,че сме на едно мнение.Трябва ти вода.Изпревари ме с част от секундата преди да ти предложа чаша вода. - Ецио се усмихна,а след това се махна от лицето на вампирчето и отиде до кухнята.Той все една 500мл. халба и наля в нея вода.Той я напълни догоре,а след това я занеса на Даяна.Остави я пред нея на масата и седна в другият край на дивана.През главата на Ецио минаха доста мисли някои от които не толкова положителни от други които пък бяха прекалено положителни.Е така около 2-3 минути мълчание той заговори:
-Всъщност защо наистина реагираш така? Нещо стаята ли те притеснява ? или така се държите женските вампирчета ?

47 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 06:27

Kimberlly Huff

avatar
Когато видях водата единственото нещо, което исках бе да я излея в гърлото си. Започнах да преглъщам на големи глътки и си мислех за случката преди секунди. След като изпих половината чаша я оставих и си поех дъх и дочух гласа на Езио. Погледнах го и заговорих
- Не знам. За пръв път ми се случва нещо подобно, но не ми хареса. Може би е , защото бях прекалено изнервена. - забих поглед в пода - И не знам, но определено не ми е ставало така заради някоя стая, а повярвай ми в много съм била. - помълчахме още малко и аз скочих на крака - Сега ми трябва чист въздух и ако нямаш нищо против бих желала да изляза на вън.

48 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 06:33

Deadpool

avatar
Ецио махна с ръка някак си показвайки вратата на Даяна.След това каза:
-Да естественно не си затворик,че да не можеш да излезеш.Аз по - добре да остана тук за да можеш на спокойствие да се надишаш на въздух.Сещаш се. -Ецио стана и отиде до кухнята.Той беше взел дистанционното с него и от кухнята включи телевизора на музикалния канал "City",а след това си извади от хладилника портокалов сок в картонена кутия. Беше "Queen" .Той го отвори и чу една доста приятна песничка и започна да пие и да си тананика едновременно и да потропва с крак докато ходеше към хола с сок в ръка надигайки го

49 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 06:39

Kimberlly Huff

avatar
Излязох на мига и се зарадвах на хубавия ден. Зачудих се какво по дяволите ми стана преди малко, но не намирах отговора. Само главата ме заболя. След няколко минути реших, че съм напълно добре, което не беше съвсем вярно и се върнах в къщата. Езио беше пуснал телевизора и си пееше. Затворих вратата и се почувствах като натрапница.
- Виж, аз ... песента ми харесва. - отново започвах да говоря глупости затова просто млъкнах и си замъкнах задника на дивана.

50 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 06:44

Deadpool

avatar
Ецио направи малко място на сладкото вампирче,а след това каза:
-Да тази ми е една от любимите,но предишната беше бая по - добра от тази.Та така все е музика де.Сега малко за теб. Как си вече ? По - добре ли се чувстваш.Според мен да защото вече не си така пребледняла като лист. - Всъщност Ецио беше свикнал с красиви жени около него.В Италия той имаше доста обожателки там,но за сега те нямаха успех за да завладеят сърцето му. Някой от тях бяха красиви други по - красиви от предните,но като чили Даяна някак си му беше повлияла с своята външност.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 30]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 16 ... 30  Next

Similar topics

-

» The Mansion.

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите