Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4 ... 16 ... 30  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 3 от 30]

1 - Croy's Mansion - on Съб 24 Сеп 2011, 07:45

Elizabeth Van Heller

avatar
First topic message reminder :


СТАИТЕ:
* Кухня
* Всекидневна
* Баня
* Стая за гости
* Фитнес

* Стаята на Карин
* - свободна стая -
* - свободна стая -

*стаи на първия етаж
*стаи на втория етажПоследната промяна е направена от Карин Крой на Съб 01 Дек 2012, 10:32; мнението е било променяно общо 5 пъти


51 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 06:51

Kimberlly Huff

avatar
- Мисля, че да. Мислих от какво може да е, но нямам представа. Все тая. Мина ми. И определено тази вечер няма да пия нищо. - засмях се леко и продължих съвсем сериозна - Съжалявам. Не исках да ме мислиш за някое извратено вампирче със странни хм, действия, ако мога така да нарека вцепеняването си преди малко. И все пак, как успяваш да не се напиеш след като изпи такова количество алкохол снощи? - засмях се - Все пак на мен главата ми се завъртя.

52 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 06:55

Deadpool

avatar
-Аз съм свикнал с алкохола и от толкова не ми става почти нищо.В Италия с брат ми се състезавахме кой ще изпие повече пиене на екс и от там свикнах да издържам на много алкохол.Е сега какво ти се прави ? - Ецио замълча и леко се намръщи завъртя си очите защото се сети за нещо.Той реши да я тества. Ецио бавно се изправи,а след това застана пред нея и отново преклекна на нивото на очите и и я погледна точно в очите без да казва абсолютно нищо.Той беше на около 3-4 до 7 см от лицето на вампирчето и странното беше,че не го беше страх да седи така пред нея без тя да го захапе.

53 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 07:04

Kimberlly Huff

avatar
Когато Ецио се приближи не знаех какво да правя. Забравих въпроса му и се загледах в очите му. След няколко мига мълчание прошепнах:
- Какво искам да правя? Хм, не знам. Какво предлагаш? - отново видях сянката в очите му и се заех да ги изучавам. Да изучавам тях и цялото му лице. Скулите му, носа му, косата, устните. Всичко, което можеше да се види от този ъгъл. Миговете, през които се гледахме се проточиха, а аз не исках да свършват.

54 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 07:11

Deadpool

avatar
Ецио леко си пресви очите и ряско се изправи.Той се усмихна и каза:
-Bene (Good). Мисля,че се справяш доста добре в това. -Той не беше много точен в кое точно се справя добре.Той имаше впредид,че тя запази този път спокойствие и не се стъписа. Ецио отново седна на дивана само,че малко по - близо до нея и каза:
-Ами незнам ти какво правиш например през деня ? През ноща се напиваш това е ясно,но през деня незнам какво правиш точно.Освен да ме посещаваш. -Ецио се засмя и не каза нищо повече

55 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 07:21

Kimberlly Huff

avatar
- Ами в началото разознавах. Така де, обикалях из града. След това започнах да посещавам само баровете и някои ресторанти. По-късно вече и сладкарниците, за някое сладко изкушение и да се разхождам из гората. А сега съм във втората фаза - баровете. И магазините за дрехи. Ами ти? Какво правиш? Освен да се бориш за справедливост?

56 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 07:29

Deadpool

avatar
-Ами общо взето съм като нормален човек.Ям,спя,излизам,работя като наемник,но това е друга тема за разговор и такива ми ти работи. -Ецио стана и взе чашата в която по - рано беше налял вода.С нея отнесе и сока в кухнята.Той се сети за нещо и леко се подсмихна. Все една не много голяма чаша около 50-100мл и от пояса си извади едно малко ножче.След това го упря до дланта на ръката си и се поряза.Той напълни чашката с кръв,а след това се изми и се превърза.Прибра ножчето обратно в пояса си и взе чашата и я отнесе в хола.Той я пъхна в ръцете на вампирчето и каза:
-Все пак си гост неможе да те оставя без нищо я. Пий сега не е отровно пък и е прясна от току що е/

57 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 07:35

Kimberlly Huff

avatar
Бях ужасена, когато Ецио ми даде чашата с кръвта. Скочих на крака, оставяйки чашата на масичката и се отдалечих от нея.
- Какво, по дяволите, си мислиш, че правиш?!? - изкрещях срещу него и размаха ръце - Да съм искала кръв? Господи, дори не пия кръвта по този начин! Защо го направи? - продължавах да крещя и не мислех въобще за нищо. Стоях на страна от него, от кръвта и не знаех каква извратена шега беше това.

58 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 07:40

Deadpool

avatar
Ецио не каза абсолютно нищо.Дори не показа никаква емоция.Беше като надгробна плоча.Той все чашата и вдигна рамене след това отиде в кухнята и я остави до мивката казвайки си тихо. -След като си тръгне ще я излея в мивката или ще я даря на някоя болница. -Той се върна при нея,а след това най - спокойно все едно нищо не е станало седна на дивана и скръсти ръце зад главата си.След това въздъхна и бавно бавно си премести погледа върху нея.Той си надигна веждата и каза;
-Добре хайде давай викай няма да те спирам и без това никой освен аз няма да те чуе.

59 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 07:48

Kimberlly Huff

avatar
- Ти какво си мислиш? - не закрещях, а казах с леден тон - Че съм дошла заради кръвта ти? Изненада! НЕ! Дойдох, защото ми се стори свестен! - вече започнах да крещя - Ако исках кръвта ти още снощи щях да съм я получила! Можеше да кажеш, ако искаш да бъдеш ухапан! Нямам нищо против! Дори още сега мога! - със огромна скорост се приближих към него и застанах на милиметри през лицето му - Искаш ли да те ухапя? - извадих си кучешките зъби и го погледнах право в очите. Знаех, че това не трябваше да става и че това е просто гневът ми, но въпреки това не се отдръпнах и на милиметър

60 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 07:53

Deadpool

avatar
Ецио се изправи и я погледна точно в очите.Отново преминаха онези сенки през очите му само,че този път беше малко по различно.Те бяха повече и се спряха точно посредата на окото му сякаш я гледаха право в очите и самите сенки. Ецио се усмихна хладно без дори да потрепне и каза:
-Незнам.Ти искаш ли го.Мисля,че не си много сигурна дали го искаш.Щом използва бързината си просто го правиш импусливно и неубмислено,но както искаш само внимавай за последствията ако ще правиш нещо.

61 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 07:59

Kimberlly Huff

avatar
Учудих се на смелостта му и просто се обърнах и тръгнах към вратата. Не знам какво си мислеше той, но не можеше да ме разиграва просто така. Точно преди да изляза се обърнах към него, погледнах го с леден поглед и казах:
- Дано си щастлив. прогони скапания вампир от къщата си.
След което излязох и се запътих към колата си.

62 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 08:03

Deadpool

avatar
Ецио отиде след нея.След това я хвана за ръката,но така,че да не изглежда никак грубо,а след това я обърна към себе си и каза тихо или по -скоро прошепна:
-Не си отивай.
Това беше единственото нещо което той каза.След това я пусна защото все пак нищо не я задържаше тук.Ако искаше можеше да си отиде.

63 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 08:12

Kimberlly Huff

avatar
Когато Ецио ме настигна и ме обърна бях доста изненадана. Но след като чух думите му направо се шокирах.
Дишането ми вече беше учестено, а той накара сърцето ми да забие още по-силно. Гледах го няколко минути и накрая промълвих
- Защо?

64 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 08:15

Deadpool

avatar
Ецио вдигна рамене и каза:
-Защото не искам да си отиваш.Приятно ми е в твоята компания.Все пак ако си решила да си отидеш давай няма да те спирам.Немога да оспорвам решението ти все пак не си някой затворник или нещо подобно.Нали така ? Пък и си доста интересна от теб има и какво да се научи.Красива и така на татък.
Ецио замълча за да не изтърси някой "бисер" който да влоши работите още повече от колкот са в момента

65 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 08:19

Kimberlly Huff

avatar
Не знаех какво да кажа. Само се усмихнах и погледнах настрани.
- Нали няма да правиш онова с кръвта? Защото е наистина страшничко. Дори за мен. - не знаех защо исках да остана с него, просто исках. А пък и преди малко се взцепених, после минах и стадии на истерия и той все пак искаше да остана. Не знаех какво друго да направя освен да кимна.
- Оставам.

66 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 08:22

Deadpool

avatar
Ецио леко си надигна 2-те вежди и се усмихна.
-Добре.Сега ако ти се прави нещо ми кажи защото не е работа да се гледаме като куче и котка или като мишка и котка.Сещаш се.Колкото и да съм хладнокръвен ми става неудобно все пак срещум мен седи доста секси вампирче.Не е лесно да си на мое място. -Ецио замълча отново и се сети за нещо което не беше вадил много отдавна,но едва ли и щеше да се наложи.Те 2-мата все още седяха отвън и Ецио чакаше отговора на Даяна

67 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 08:27

Kimberlly Huff

avatar
- Не знам. Честно казано не ми се ходи в някой претъпкан бар. Бих желала да останем тук, но ако не искаш няма проблем. - усмихнах му се и се замислих. Кога някой ме бе карал да мисля за някого като за някой друг. Не просто като за поредната закуска. Или глътката свеж въздух, от който всички имахме нужда от време на време. - Може да гледаме някой филм или просто да седим и да си говорим.

68 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 08:32

Deadpool

avatar
Ецио я хвана за китката и боквално я замъкна вътре.След това той включи телевизора и отвори един шкаф който се намираше под телевизора.Там имаше доста филми.Той се отдръпна и седна на дивана с думите:
-Хайде избери си филм гледал съм ги всичките не ме бърка.Всичките са готини.Ако не си гледала някой може да го гледаме сега.Обещавам да не казвам какво ще се случи. -Той се подхилкна шеговито и добави:
-Какво ти стана преди малко ? Така рязко действаше

69 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 08:37

Kimberlly Huff

avatar
Заразглеждах филмите, които ми даде и се обърнах към него.
- Кога? Когато ми предложи кръвта ли? Или когато си тръгнах? И при двата случая - защото бях объркана и ядосана. Когато не знам какво да правя действам импулсивно. Нападам или бягам. Предполагам, че не те нападнах, защото не исках да те нараня. - загледах се в очите му, хванах първият филм, който ми попадна и казах:
- Този! Този филм ще гледаме. - дори не се постарах да погледна кой е филма

70 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 08:44

Deadpool

avatar
Той се настани удобно на дивана и каза:
-Да колкото до това извинявай.Незнаех,че ще реагираш така.Чел съм в книги и съм гледал филми,че така обичат вампирите когато си нямат ходеща вечеря.Всъщност аз съм нулева кръвна група.Доста рядко се среща такава кръвна група. - Ецио пусна DVD Player-а и филмът започна.Той беше на WB (Worner Bros) и Sony Pictures. Той не каза нищо повече.Настани се удобно и метна 1 поглед на Даяна и пак се обърна към телевизора.

71 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 08:49

Kimberlly Huff

avatar
-Честно да ти кажа няма значение кръвната група. И хайде да не обсъждаме вече кръвта и начините на захранване.
Отпуснах се на дивана и се загледах във филма. Опитах се да се съсредоточа, но постоянно долавях движенията на Ецио. Разбира се не ме дразнеше, просто ми беше интересно.

72 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 08:53

Deadpool

avatar
Ецио наистина неможеше да седи дълго на едно място заради това помръдваше ту с крак ту с ръка.Все нещо трябваше да се прави.Накрая извади едно ножче от пояса си и започна да си го подхвърля нагоре,а след това до го улавя и пак да го хвърля и така почти през цялото време докато си вървеше филма.Не,че не му беше интересен просто трябваше да прави нещо освен да гледа телевизия.Той от време на време поглеждаше Даяна с периферия.Когато той го направеше спираше да си подхвърля ножчето защото току виж станало някакъв инцидент.

73 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 08:57

Kimberlly Huff

avatar
Филмът най-накрая свърши и аз се обърнах към Ецио.
- Защо не каза, че филмът не ти е интересен? Реших, че искаш да ме убиеш с този нож! Можехме да го спрем по всяко време.
Наистина беше странно как си подхвърляше ножа през филма. Като някой Рамбо.
- И защо носиш нож у себе си? Имам предвид дори когато си си вкъщи?

74 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 09:03

Deadpool

avatar
Ецио се изправи и свали червеният си пояс на който отпред имаше сребърен знак на Assassin's Creed. Тоест на брадството на убийците.Той го остави на дивана и го разгърна.Там имаше 19 малки ножа какъвто той държеше в ръката си.20-тият беше в него. Имаше и 3 зеленикави шишенца затапени с коркова тапа.На тях нямаше нищо.Просто шишенца.Нито етикет нито нищо.След това се презегна назад и извади един Crossbow (арбалет) и го остави също на дивана. Той я погледна и каза:
-Налага се.Ако всеки който те види започне да те гони ще разбереш какво е.

75 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 09:06

Kimberlly Huff

avatar
-Леле. - повдигнах вежди учудено - И винаги носиш това?!? - местех си погледна между него и колана на дивана - Ти наистина си опасен. А за какво са тези шишенца? Какво е това? Киселина? - преместих се малко по удобно на дивана и заговорих отново - Защо не ми разкажеш повече за това, което правиш? Е, освен ако след това не трябва да ме убиеш! - засмях се и го погледнах право в очите

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 3 от 30]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4 ... 16 ... 30  Next

Similar topics

-

» The Mansion.

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите