Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 27 от 30]

1 - Croy's Mansion - on Съб 24 Сеп 2011, 07:45

Elizabeth Van Heller

avatar
First topic message reminder :


СТАИТЕ:
* Кухня
* Всекидневна
* Баня
* Стая за гости
* Фитнес

* Стаята на Карин
* - свободна стая -
* - свободна стая -

*стаи на първия етаж
*стаи на втория етажПоследната промяна е направена от Карин Крой на Съб 01 Дек 2012, 10:32; мнението е било променяно общо 5 пъти


651 Re: - Croy's Mansion - on Сря 21 Ное 2012, 09:33

Elizabeth Van Heller

avatar
Щом Алекс запрати кръвта си напред в далечината можеше да види как тя бе последвана от малко огнено топче, което описваше спирала във въздуха след нея. След малко и двете се изгубиха от поглед, но за секунда в далечината се видя как огненото топче се рабпива само във въздуха и образува нещо, подобно на малка заря, а после изчезва съвсем.
А аз си стоях на прозореца и тихо се подхилквах.

652 Re: - Croy's Mansion - on Сря 21 Ное 2012, 09:35

Deadpool

avatar
Алекс без да я поглежда дори каза с доста сериозен и "хладен" глас:

-Мислиш си,че сега твоята топчица е бърза? След няколко дена с тази кръв ще мога да развия скоростта на звука дори няма да разбереш когато ще останеш без крайници. Докато премигнеш и няма да успееш да си отвориш очите след това казано на прост език.

653 Re: - Croy's Mansion - on Сря 21 Ное 2012, 09:43

Elizabeth Van Heller

avatar
- Не говори напразни приказки и не се изтъквай толкова, преди вече да си направил нещо подобно. Никога не се знае как ще се развият нещата и какво ще имаш способността да правиш или да развиваш. - проговорих му със същия хладен тон, с който и той говореше на мен.
- А и не винаги е важна скоростта, нито пък физическите умения.

654 Re: - Croy's Mansion - on Сря 21 Ное 2012, 09:45

Deadpool

avatar
-Повярвай ми знам какво може тази способност. Именно и заради това избрах именно тази способност. Напрактика няма да може никой да се защити от моята способност. Техните щитове и бариери са по - бавни от кръвта която изстрелвам дори и сега са по - бавни,а дори още не е на пълна скорост развита. Нито пък може да бъде абсорбирана. Дори и да имат щит и да успеят да спрат кръвта ми помниш какво се случи малко по - рано с теб.

655 Re: - Croy's Mansion - on Сря 21 Ное 2012, 09:48

Elizabeth Van Heller

avatar
- Тогава май трябва да се радвам, че си от нашия отбор. - отново се засмях съвсем леко и едва доловимо.
- Чудя се обаче.. Какво ли ще стане ако срещнеш още някого с тази способност и се наложи да се изправите един срещу друг. Определено ще е интересна гледка, не мислиш ли? Кой ли би победил..

656 Re: - Croy's Mansion - on Сря 21 Ное 2012, 10:12

Deadpool

avatar
Алекс се позамисли и каза:

-Това вече зависи от основните способности пък и едва ли ще има някой който да се сети за този вид способност и едва ли ще може да я контролира толкова добре колкото аз го правя. Както сама виждаш от преди малко я имам,а вече съм доста напреднал.

657 Re: - Croy's Mansion - on Сря 21 Ное 2012, 10:19

Elizabeth Van Heller

avatar
- Ще видим след време. И аз не очаквах да срещна друг феникс, но уви .. Брат ми се появи. - засмях се на самия факт, че взеха да изникват подобни на мен същества.
- И на всичкото отгоре въпросната гадина се цепи от колектива и е част от онези добри, милички и уж невинни същества.
Това последното определено го казах с известна доза досада, че даже и ненавист.

658 Re: - Croy's Mansion - on Сря 21 Ное 2012, 10:21

Deadpool

avatar
-Ами щом е тей значи ще трябва да умре. Няма друг избор освен да умре.Интересно ще стане когато се изправиш срещу собственият си брат.Ще се получат добри ефекти и фоеверки. Не мислиш ли?

Алекс най - накрая си извъртя главата и се загледа в Карин която беше на прозореца.

659 Re: - Croy's Mansion - on Сря 21 Ное 2012, 10:36

Elizabeth Van Heller

avatar
- Неее.. Имам по-добри планове за него. - злобната усмивка отново се изписа на лицето ми.
Нямаше просто така да убия моето мило братче. Все пак такива като нас бяха на изчезване. Чисто от техническа гледна точка щях да си запазя расата.
- Може да се постарая да го направя наш съюзник. Или още по-добре - таен агент в отбора на добрите. Надали ще ми е особено лесно, но не пречи да се опитам.

660 Re: - Croy's Mansion - on Сря 21 Ное 2012, 10:38

Deadpool

avatar
-Определено няма да е трудно. Ти вече си наясно с моите способности предполагам защото аз току що се изнесох от събранието което беше свикал Закия.Съвсем малко се различава от това което аз ти казах.Нали е така?

След това погледна Карин с мил поглед.

661 Re: - Croy's Mansion - on Сря 21 Ное 2012, 10:52

Elizabeth Van Heller

avatar
- Разбрах за способностите ти, но по-добре да не се бъркаш в това освен ако не се наложи. Пък и навярно ще имаш работа със съотборничката си, а не да се занимаваш с моето семейство. Познавам брат си, знам му слабите места и не веднъж съм го убеждавала да направи нещо, да работи в екип с мен. Мисля сега отново да успея да го накарам да ми се довери и да се присъедини към нас. - обясних му набързо.
- Само да разбера къде мога да го намеря..

662 Re: - Croy's Mansion - on Сря 21 Ное 2012, 14:01

Deadpool

avatar
-Hah! Звучиш доста надъхана,но не го подценявай защото току виж научил някой нов трил и може да стане обратното.Когато това стани да знаеш,че няма да ми е кофти да те изкормя.Просто ще го направя без да потрепна. Трябва да знаеш това.

663 Re: - Croy's Mansion - on Сря 21 Ное 2012, 23:15

Elizabeth Van Heller

avatar
- Знам, че не трябва да подценявам брат си, нитода надценявам самата себеси. И все пак ако се проваля до толкова, че собственото ми братче се окаже сериозна заплаха за мен и се опита да върне добрата ми същност, то с удоволствие ще те оставя да ме изкормиш. - отвърнах му съвсем спокойно та дори и леко се засмях.

664 Re: - Croy's Mansion - on Чет 22 Ное 2012, 00:20

Deadpool

avatar
-Специално по този повод ще седя до трупа му и всеки път когато се възроди ще го връщам в гроба,разбира се пак няма друг начин за убиване на феникс.Ако има то е моментът да ми го кажеш сега защото после можа да нямаш възможност. Току виж те убил и оставаме без фениксче. Трябва да знаем как да го победим.

665 Re: - Croy's Mansion - on Чет 22 Ное 2012, 01:06

Elizabeth Van Heller

avatar
- Да се надяваме, че няма са се наложи да се стигне до убийството на Дейлън. Предпочитам го жив и на наша страна отколкото като труп или по-скоро дълбоко замразен.
Въздъхнах отново и се отдръпнах от прозореца.
Трябваше сериозно да помисля върху плановете си за милото ми братче. Може би след няколко убедителни срещи с мен щян да му налея акъл в главата и да разбере кое е по-добро за него в случая.

666 Re: - Croy's Mansion - on Чет 22 Ное 2012, 02:25

Deadpool

avatar
Алекс видя как тя се отдръпна от прозореца,а след това въздъхна и се провикна:

-Защо не го призовеш тук ? Надавам се,че няма да откаже да се види с малката си сестричка и с дружката на сестричката му.Ще съм добричък с него...обещавам ти.

667 Re: - Croy's Mansion - on Чет 22 Ное 2012, 04:41

Elizabeth Van Heller

avatar
- Съжалявам, но все още не съм разбрала ритуала за призоваване на роднини. Надали просто ей така ще се появи тук от някъде.. А той кой знае къде се е забутал.
/а.к.а. него го няма и не мога сега да го накарам да пише ;д/
Това бяха последните ми думи преди да отида до леглото си и да легна отново. Замислих се. Толкова щеше да е полезно в някои случаи ако можех просто да извикам някой познат и дой да бъде призован пред мен. За някои неутрални същества - ясно, получаваше се, но те толкова искаха да бъдат призовани от вдън земя и да започнат да вилнеят наоколо, че с удоволствие биха дотичкали веднага. Но щеше ли да се получи с някого, притежаващ достатъчно силна воля да се противопостави, както и нежеланието да се отзове на призоваването? Нищо не ми пречеше да пробвам. Макар и да не знаех подобен ритуал за призоваване на неопределено същество, реших да пробвам на принципа с предметите. Просто затворих очи и си представих как на леглото се появява и.. Алекс. Да, хем беше достатъчно близо като разстояние, че да се осъществи онова нещо подобно на връзка на психическа основа между призоваващ и призован, хем нямаше да се наложи физическото тяло да преминава прекалено голямо разстояние, а и хем отговаряше на критерия "да е някой познат".

668 Re: - Croy's Mansion - on Чет 22 Ное 2012, 04:48

Deadpool

avatar
Да ама не. Всъщност Алекс си лежеше на тревата и изобщо не отразяваше това,че иска да бъде призован. Усещаше нещо което го подсети,че може да е Карин защото нещо му подсказваше да се яви на зададено място,но като чили не му се мърдаше от тази трева.Може би все още Карин беше прекалено слаба за да може да призове същество като Алекс.Той се завъртя на една страна,а след това се замисли за нещо.

669 Re: - Croy's Mansion - on Чет 22 Ное 2012, 04:57

Elizabeth Van Heller

avatar
Бях почти сигурна, че няма да стане на момента. Трябваше да се концентрирам повече, да съсредоточа енергията си и да проявя значително по-силна воля. Та ако не можех да извикам Алекс какво ли оставаше за някое друго силно същество - демон или ангел, може би. Вярно, че тук не ми помагаха ритуали и странни думи, но трябваше и да свикна и така. Затова не се отказах, а напротив - продължих още по-настоятелно да се опитвам да го призова при мен.

670 Re: - Croy's Mansion - on Чет 22 Ное 2012, 05:00

Deadpool

avatar
Алекс въздъхна,а след това стана от ревата и се поизтупа. Той се качи през прозореца и погледна към Карин:

-Браво. Успя да ... да ... да направиш нещо си там.Получаваш награда. Опа извинявай ти вече си я получи преди време. Съжалявам не печелиш нищо този път.!

671 Re: - Croy's Mansion - on Чет 22 Ное 2012, 05:17

Elizabeth Van Heller

avatar
Отворих очи и погледнах право към Алекс с думите:
- Вече може да си ходиш долу, Мърсър. Не беше идеята да се довлечеш така,а просто да изчезнеш от предишното си място и да се появиш тук.. - потупах с ръка мястото до мен на леглото.
- Но явно все още не съм задобряла чак толкова.

672 Re: - Croy's Mansion - on Чет 22 Ное 2012, 05:22

Deadpool

avatar
Когато тя потупа мястото,Алекс се усмихна,а след това отиде там където беше потупала и седна,а след това погледна към Карин и каза:

-Ето. Вече съм тук.Виж,че можеш да ме накараш да дойда тук.

Алекс се засмя,а след това съвсем лекичко я блъсна докосвайки я по рамото.

673 Re: - Croy's Mansion - on Чет 22 Ное 2012, 05:24

Elizabeth Van Heller

avatar
Завъртях се така, че да съм легнала на една страна и с лице към него.
- Значи вече мога да те извикам навсякъде и по всяко време.. Когато аз искам. Така ли? - засмях се.
Не че повярвах, че сега ми се е получило, но всъщност щеше да си е доста добра оферта да го мога.

674 Re: - Croy's Mansion - on Чет 22 Ное 2012, 06:51

Deadpool

avatar
Алекс се засмя,а след това каза:

-Ами всъщност не...Не може.Ще е малко кофти да ме извикаш примерно когато правя нещо... if you know what i mean.

След тези думи Алекс се засмя и сръчка Карин в едната гърда с показалец и и се изплези.

675 Re: - Croy's Mansion - on Чет 22 Ное 2012, 06:58

Elizabeth Van Heller

avatar
Ударих леко ръката му в знак да я махне от там и да не ме ръчка.
- Е какво толкова. На теб ще ти е кофти. Мен изобщо не ме бърка. - засмях се.
- Най-много за момент да лиша някое момиченце от.. интересни преживявания. Или по-скоро да дам почивка на ръката ти. - за пореден път се пошегувах.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 27 от 30]

Иди на страница : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30  Next

Similar topics

-

» The Mansion.

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите