Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 29 от 30]

1 - Croy's Mansion - on Съб 24 Сеп 2011, 07:45

Elizabeth Van Heller

avatar
First topic message reminder :


СТАИТЕ:
* Кухня
* Всекидневна
* Баня
* Стая за гости
* Фитнес

* Стаята на Карин
* - свободна стая -
* - свободна стая -

*стаи на първия етаж
*стаи на втория етажПоследната промяна е направена от Карин Крой на Съб 01 Дек 2012, 10:32; мнението е било променяно общо 5 пъти


701 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 10:48

Deadpool

avatar
Алекс се протегна,а след след това се прозя тихо и се настани малко по - удобно и зачака да мина досадният каст и да почне наистина филмът. Абе май го беше гледал,но беше забравил доста голяма част от филма или пък май не беше,но както и да е.Ако не беше сега щеше да го гледа.

702 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 10:57

Elizabeth Van Heller

avatar
Шмугнах се набързо под завивките и се загледах мълчаливо и уж заинтересовано в екрана пред себе си. Все пак нямаше да започвам и сега да бърборя разни глупости, че току виж Алекс решил да следи филма, а така навярно щях да му преча. Само по едно време леко се размърдах, за да сваля дънките си, че ако евентуално заспя така нямаше да ми е особено удобно с тях.

703 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 11:02

Deadpool

avatar
Ами като цяло Алекс направо си беше почти заспал оставаше съвсем малко докато това се случи. Днес беше тежък ден пък и не беше спал от много време.Когато той използваше силите си така изтощаваше и себе си,но умората се усещаше чак когато вече е готов да заспи. Не беше кой знае какво,но все пак и новата му сила точеше доста от силите му и беше загубил доста кръв докато тренираше.Дори и да имаше бърза регенерация на кръвта все пак си беше един вид натоварване.

704 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 11:08

Elizabeth Van Heller

avatar
Явно не само аз бях тази, което вече започваше да се унася. Затова побързах да кажа една малка подробност на Алекс.
- Впрочем стаята за гости е на края на коридора, ако мислиш, че там ще ти е по-удобно да спиш.
Не, че исках да го гоня от тук. Даже понякога беше приятно ако има и кого да използваш за още една възглавничка през нощта. Но знам ли.. Алекс можеше да предпочита да отиде в отделна стая, пък и като домакин беше нужно да му кажа коя и къде е свободна.

705 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 11:11

Deadpool

avatar
Алекс си отвори очите,а след това се надигна леко и погледна към Карин с въпросителен поглед:

-Ако не възразяваш ... тук ми е удобно и мисля да остана тук. Наистина е удобно.

След което отново се обърна към телевизора и се настани пак удобно на топлото си местенце и отново затвори очи.

706 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 11:15

Elizabeth Van Heller

avatar
- Е, добре. - отвърнах му с лека усмивка на лице.
- Просто сметнах, че няма да е лошо да ти кажа. Иначе нямам нищо против да останеш в стаята. Ако ще ти е по-удобно може и да се преместиш тук. - леко потупах мястото до себе си.
После обаче пак си се свих под завивката и отново се загледах напред в екрана.

707 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 11:18

Deadpool

avatar
Алекс измънка нещо,но като чили не беше съгласен с предложението на Карин или поне това се разбираше от мънкането му. След това се "струполи" на килима и направо си заспа като бебе без дори да помръдне.Наистина доста му се спеше след тези изморителни дни през които беше минал напоследък.

708 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 11:23

Elizabeth Van Heller

avatar
Още известно време се опитвах да се задържа будна, за да мога поне да догледам филма. Както очаквах, обаче, така и не издържах до края му. Умората ми постепенно започваше да надделява и просто страната на сънищата ме зовеше. Както си се бях сгушила на топличко, просто затворих очи и скоро вече също сладко-сладко си спях.

709 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 11:28

Deadpool

avatar
След около час два Алекс се събуди и видя,че телевизорът работи,а филмът отдавна беше свършил и на екрана имаше само логото на DVD-то. Той се пресегна и изключи телевизора от копчето,а след това се обърна на една страна и отново започна да се унася и да се опитва да заспи.

710 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 11:30

Elizabeth Van Heller

avatar
Е, аз си спях непробудно. Но пък явно сънувах някакъв странен сън, тъй като от време на време се завъртах на някоя страна или тихичко измрънквах нещо неясно. Може би беше някакъв кошмар, или пък нещо хубаво.. А може би и тази вечер ме беше избило на "розови" сънища.. Знам ли. Но и без това на сутринта надали щях да помня.

711 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 11:32

Deadpool

avatar
Алекс си подложи под главата едната ръка,а след това отново започна да се унася и не след дълго той също заспа. За разлика от Карин която спеше непробудно Алекс имаше навика да се буди от време на време,а след това пак да заспива,но не защото сънуваше нещо,а просто ей така от нищото.

712 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 11:37

Elizabeth Van Heller

avatar
A few hours later..
Най-накрая се събудих с бегли спомени за съня си. Сън, свързан с нараняване, кръв и убийства. Нищо ново и неочаквано, съдейки по заплашващите ме снощи остриета на Алекс, пък и по разни други стари спомени. И все пак не бе от предпочитаните сънища за едно момиче.
Все пак станах и се запътих първо към банята. Един душ нямаше да ми се отрази зле, пък малко по-късно можеше и да направя нещо за закуска.

713 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 11:41

Deadpool

avatar
Явно вече беше станало почти сутрин щом Карин се беше надигнала.Нямаше как Алекс да усети това защото спеше наистина доста дълбоко и се беше отпуснал на макс върху пода. Той обичаше да спи на по - твърди места,а не върху човешките легла които бяха меки и като легнеш в тях чак потъваш и после половин час не можеш да станеш.

714 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 11:48

Elizabeth Van Heller

avatar
След 10-15 минутки бавене в банята, най-накрая се увих с една чисто бяла хавлия и излязох от там. Подсуших косата си с друга, докато накрая не я оставих леко влажна. Така тръгнах към кухнята, тъй като не исках да будя Алекс с обикалянето ми из стаята и издирването на дрехи в гардероба.
Заех се да направя нещо бързо и лесно, но все пак вкусно за хапване. Тази сутрин щяха да са палачинки, гофрети и пържени филийки. Всичкото това, заедно с няколко вида сладка, мед или течен шоколад, скоро беше наредено на масата. Оставих и чаши, както и картонена кутия с портокалов сок. За сега обаче просто се заех да измия изцапаните по време на готвенето съдове и евентуално през това време да изчакам и Алекс да се събуди.

715 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 11:51

Deadpool

avatar
Да,но щом Алекс го напече слънцето през прозореца той се събуди,но не за да стане,а за да се пъхне някъде на тъмно,а какво по добро място от под леглото.Там беше тъмно и сравнително по - хладно от там където до преди малко беше легнал да спи. Мразеше точно сутрин да го пекне така слънцето. Днес яко щеше да го удари на мързел под леглото на Карин.

716 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 11:57

Elizabeth Van Heller

avatar
Алекс явно доста щеше да се забави. Кой знае колко много му се спеше. Така, че реших да започна да си хапвам сама. Намазах си палачинка с шоколад и набързо я изядох. После и една гофрета с мед, а накрая и пържела филийка със сладко от малини. Все пак наистина бях гладна и реших просто да похапна от всичко, макар и да рискувах това да ми се лепне някъде по тялото. Изпих и една-две чаши сок заедно с яденето и най-накрая бях готова. Всичко друго просто го оставих на масата, за да може Мърсър да закуси като реши да стане по някое време.

717 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 12:02

Deadpool

avatar
Или пък по - точно да обядва или вечеря. Абе знае ли човек кога щеше да се събуди.Дори самият той не знаеше кога щеше да се събуди.Все пак никой не знаеше кога ще се събуди. Просто когато се наспеше може би щеше да излезе от там където се беше скатал и да слезе долу при Карин или евентуално да тръгне да я търси.

718 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 12:07

Elizabeth Van Heller

avatar
Нямаше какво повече да правя с кухнята, затова се преместих във всекидневната. Седнах си на дивана, пусках някаква музика от телевизора и се зачудих сега пък какво да правя. И понеже не ми се седеше особено много сама, реших пак да призова онзи вампир, с който сключихме "сделката" си предния път когато Алекс беше тук. Чернокоското веднага се отзова на повикването ми и взехме да се занимаваме с .. играене на Кент-купе. Жалко, че бяхме само двама. По отбори беше по-забавно.

719 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 12:10

Deadpool

avatar
Определено по отбори беше по - забавно.Та къде е смисъла на тази игра ако не сте по отбори? Знаци и прочие. Абе с двама си беше пълна сгръб. Не след дълго Алекс си отвори очите и по енерция понече да стане и си удари главата което навярно се е чуло и при Карин,а след това изпуфтя и измърмори нещо.Той се претърколи из под леглото,а след това се изправи и се протегна едно хубаво и започна да си тупа дрехите.

720 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 12:13

Elizabeth Van Heller

avatar
Тъпото беше, че повечето интересни игри се играеха с по четирима човека, а не ми се хабеше енергия да призовавам още някого. Войната и Сантасето бяха прекалено банални, а пък Пътечката понякога се проточваше цяла вечност.
Щом чух шума от втория етаж се усетих, че навярно Алекс вече е буден, но все пак продължих да си се занимавам с игричките на карти.

721 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 12:18

Deadpool

avatar
Алекс се поразкърши малко,а след това отвори прозореца за да се проветри стаята и между временно го използва като врата за да излезе навън. След като го направи той си пое дълбоко от чистият въздух и влезе през входната врата и мерна оня плешивия да играе карти с Карин. Беше доста по - лесно да скокнеш от прозореца,а след това да отидеш в хора от колкото да слизаш стапалата. Алекс се запъти към тях,а след това мина покрай вампира и го плясна по главата:

-Как е плешив !

Всъщност май не беше плешив,но както и да е.След като го плясна отиде и седна на един стол пред масата и започна да се чуди к'фо да яде.

722 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 12:25

Elizabeth Van Heller

avatar
Определено държанието и коментара на Алекс не се харесаха на кръвопиеца. По недоволната физиономия и уж страховитото показване на острите му дълги зъбки май си пролича.
- Не така! Той ни е съотборник. Гледай да не се държиш грубо. - скастрих набързо вампирчето си.
Всъщност, това, което наистина си мислех, бе нещо от сорта на: "Не се заяждай. Не искам първото ми призовано същество да бъде убито толкова бързо." Все пак макар и да не нараняваше сериозно мен самата, надали ако се изнервеше нещо щеше да спре Алекс да тегли чертата на вампира.

723 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 12:28

Deadpool

avatar
Алекс погледна към вампирчето,а след това си взе една печена филийка и отхапа от нея:

-Стой долу куче! Когато стопанинът ти казва да седиш ще го правиш не,че не го правиш де,но и аз да ти кажа.Трябва да го правиш в противен случай оставаш на "улицата" без стопанин и дом. Сещаш се...плешо.

724 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 12:33

Elizabeth Van Heller

avatar
- Ти пък стига си се обаждал ами си яж там! - отново изкомандорих, но този път думите бяха отправени към Алекс.
Все пак той беше онзи, който 'подкаждаше огъня' и пускаше разни коментари към вампира.
Както и да е, постарах се да укротя кръвопиеца си, като пак взех да му разсейвам вниманието с играта на карти, пък тъкмо самата аз продължих да се занимавам с нещо.

725 Re: - Croy's Mansion - on Съб 01 Дек 2012, 12:36

Deadpool

avatar
Алекс се изплези зад гърба на Карин и едва ли тя можеше да го види,но най - вероятно вампира щеше да и каже.Е току виж ако го беше сторил нямаше да се различава в устата от 90 годишен старец,но това си е друг въпрос вече.Той отново си отхапа от филията и с нещо като кашлица каза:

-Тя мами! - а след това премясна няколко пъти.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 29 от 30]

Иди на страница : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30  Next

Similar topics

-

» The Mansion.

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите