Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 4 от 30]

1 - Croy's Mansion - on Съб 24 Сеп 2011, 07:45

Elizabeth Van Heller

avatar
First topic message reminder :


СТАИТЕ:
* Кухня
* Всекидневна
* Баня
* Стая за гости
* Фитнес

* Стаята на Карин
* - свободна стая -
* - свободна стая -

*стаи на първия етаж
*стаи на втория етажПоследната промяна е направена от Карин Крой на Съб 01 Дек 2012, 10:32; мнението е било променяно общо 5 пъти


76 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 09:16

Deadpool

avatar
-Ами това в шишенцата е отровата за която по - рано предишният ден ти споменах.Не ти препоръчвам да я пипаш.И всъщност не.Нося и меч в мен също така и го голям нож (dagger).Когато съм си в нас поне това не се налага. -На ръцете му имаше и някакви доста широки неща.Нещо подобно на ракавици.Той си наклони ръцете от китките и от там излязоха други 2 блейда (Hidden blade) след това каза:
-Имам и нещо като пистолет. -Той се доближи до нея и надигна ръката си. От същото място където бяха излязли и блейдовете малко по - отдолу имаше една дупчица,а под нея спусък.След това ги сложи всичките неща настрани и седна до нея и каза:
-Ами май е това.Не е кой знае какво

77 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 09:20

Kimberlly Huff

avatar
- Не е кой знае какво? Ти си като някой терминатор! - засмях се и му се усмихнах - Но пък това е яко. Не всеки ден можеш да кажеш, че си гледал филм с терминатора. - сръчках го в ребрата и му казаха - И сега какво? Ще ме убиеш ли? Защото ако се опиташ ще се отбранявам макар калашника ми да си остана в колата.

78 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 09:28

Deadpool

avatar
Ецио направи една мила физиономийка и каза някак си като малко дете:
-Виж колко съм сладък как ще се съпротивляваш докато те убивам. М М М М? Когато той казваше това се доближаваше до нея все повече и повече.Той премигна няколко пъти и запази сегашната си позиция която беше точно пред лицето на Даяна.Тя можеше да усети дишането му толкова близо беше.

79 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 15:09

Kimberlly Huff

avatar
Усещах духа на Ецио на лицето си, мириса на кожата му беше невероятен, а аз просто не можех да дишам.
- Не знам какво ще стане ако се опиташ да ме ... - шепнех срещу него и рязко си поех дъх - ... да ме убиеш. - устните ни почти се докоснаха и се взрях в очите му. Сякаш ме пробиха тръпки. Изпитах силно желание, да го целуна, но просто не можех да помръдна. Не беше като първото ми вцепеняване. Сега беше защото тръпнех от желание. Не помръднахме нито той, нито аз. Имах чувството, че стояхме така с часове

80 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 15:14

Deadpool

avatar
-Всъщност не бяха часове,а една една минута.Той бавно си приближи ръката до нея,а след това я хвана за брадичката и я целуна съвсем леко и нежно все едно вятър галеше устните и.След тази целувка той се отдръпна леко и през главата му минаха някакви глупости,но в край на сметка се отказа да го прави за да не се получи предишната реакция с виковете и аз ще си ходя и такива ми ти работи.Той просто си седна спокойно на дивана и се загледа в нея и очакваше реакция

81 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 15:26

Kimberlly Huff

avatar
Мозъкът ми беше тотално блокирал. Усетих целувката на Ецио и зачаках за още. Но не последва. Исках да му се нахвърля. Да усещам ръцете му по цялото си тяло. Исках да го докосвам. Да го усещам в мен.
Но просто се приближих като в сън и впих устни в неговите. Имах чувството, че изгарях отвътре. Не исках целувката да спира. Но въпреки това спрях за миг и погледнах в очите му.
- Господи ... - не можах да довърша и отново впих устните си в неговите.

82 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 15:30

Deadpool

avatar
Когато тя го направи отново Ецио се усмихна по време на целувката и отвърна с същото.Не след много дълго се отдръпна леко и прошепна:
-Господ не е тук и няма да ти помогне в тази ситуация. -Той се засмя съвсем леко наподобяващо кашляне и добави:
-Защо ми се струва,че скоро трябва да си храня вампирчето ? Само на мен ли ми се струва така или и на теб ? -Той отново я целуна и се отдръпна за пореден път.Явно до някаква степен си играеше с нея за да засили нейното желание.

83 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 15:36

Kimberlly Huff

avatar
Продължих да го целувам и изведнъж осъзнах какво беше казал. Отдръпнах се и го погледнах
- Наистина ли? Нали се разбрахме да не говорим за това. - погледнах го тъжно и се отдръпнах - Защо? Защо го искаш? Кажи ми. Защо толкова искаш да те захапя? - не исках да развалям момента, но просто беше неизбежно.

84 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 15:39

Deadpool

avatar
-Незнам.Чувал съм,че захапката на вампир особенно женски индивид е по - сладка дори и от целувка.Искам да се убедя лично в това нищо повече.Пък и хем аз ще съм доволен хем ти ще си нахранена и няма да бродиш като вампир през ноща. Когато каза това за броденето се подхилкна защото тя си беше точно вампирче,но беше казал КАТО умишлено. Ецио се доближи до нея и я близна по шията,а след това каза:
-Хайде докато не съм те захапал аз.

85 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 15:44

Kimberlly Huff

avatar
Засмях се и го погледнах в очите.
- Знаеш ли кога е по-хубаво? Когато си страшно възбуден! - след това го целунах страстно и имах чувството, че мога да правя това цяла нощ.
Прилепих се плътно до тялото на Ецио и усещах всяка една част от него. Исках много повече от това, но за сега и това ми стигаше. Леко увеличих кучешките си зъби и го захапах леко за долната устна. Изкикотих се и отново го целунах, така че останах без дъх.

86 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 15:48

Deadpool

avatar
Когато тя го захапа Ецио съвсем тихо изсъска все пак не го хапеха всеки ден за устните.Той продължи да я целува известно време след това се отдръпна и каза:
-Тази целувка ще се казва кървавата целувка. -Той отново се доближи до нея и близна устните и с връхчето на езика си,а след това прокара пръсти между косите и и отново започна да я целува.Тя беше толкова секси,че той неможеше да спре дори.

87 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 15:54

Kimberlly Huff

avatar
- Подлудяваш ме - залепих се за него и притиснах тялото си в неговото. - Но няма да те хапя. Не още. - въпреки, че му казах, че няма да го хапя прокарах зъби по вратът му. Върнах се върху устните му и прокарах език върху долната устна. Отново го захапах лесно и измърках. След още една убийствена доза целуване се отдалечих
- Е само ще се целуваме или ?

88 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 15:58

Deadpool

avatar
Ецио се сещаше много добре тя за какво говори или поне предполагаше.Обаче ако кажеше нещо щеше да звучи така,че или не се е сетил което е отрицателно или избързва което пак е отрицателно заради това той не каза абсолютно нищо,а продължи да я гледа в очите и от време на време прокарваше език през долната си устна защото имаше по малко кръв.

89 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 16:04

Kimberlly Huff

avatar
Почувствах се отхвърлена и нежелана. Отдръпнах се рязко от него.
- Само заради тъпото хапане ли е? Заради тръпката ли? Заради това ли? - замълчах за миг и преди да е успял да каже нещо промълвих- Не знам какво да ти кажа. Просто... - замълчах и се загледах в очите му. Не знам какво ми стана, но очите ми се насълзиха. Може би заради начинът, по който ме отхвърли и не ме желаеше. Исках да се изпаря и да забравя този ден.

90 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 16:08

Deadpool

avatar
Той както седеше и я гледаше с насълзените очи изведнъж я прегърна и сложи главата си на работо на Даяна и прошепна:
-Не те отхвърлям.Просто ако кажа нещо ще е или твърде пребързано или просто ще го сметнеш за неразбрано,че не съм разбрал смисъла което според мен щеше да е по - лошият вариант и заради това си замълчах,но май не трябваше.Ти как мислиш ?

91 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 16:14

Kimberlly Huff

avatar
Прегърнах го силно и се заслушах в гласът му.
- Аз... аз. Аз не знам. Казваше, че искаш да те ухапя. А аз исках да бъде в най-подходящия и най-хубавия момент. А за по-добър от онзи не се сещам. Имам предвид докато, сещаш се. - изправих се срещу лицето му и се усмихнах - Но ако не искаш да го правим няма проблем. Ще те разбера. Или поне ще се постарая. Няма нищо. - избърсах сълзите си и му се усмихнах. - Може например да... да ме научиш да издържам на голямо количество алкохол. - погледнах го и след секунда усъзнах колко безсмислено е това и започнах да се смея.

92 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 16:17

Deadpool

avatar
Ецио също се засмя,а след това каза:
-Ех колко много пари съм печелил на надпиване.Доста добре може да си искараш от тази "дарба" ако мога така да го нарека,стига да има кой да ти се навие естественно. Колкото до "онова" както ти се изрази мен не ме бърка.Ако и теб не те бърка още по - добре. -Той се усмихна,а след това отново и метна една целувка

93 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 16:20

Kimberlly Huff

avatar
- Ами не ме бърка. Ама въобще. - леко го целунах и продължих - Имаме достатъчно време. Можем и да се напиваме и да правим по-приятни неща - изкикотих се леко - А може и двете заедно. - усмихнах му се - Както ти решиш. Каквото кажеш това. - целунах го набързо и си подвих краката под мен, след което го погледнах, усмихнах му се и зачаках отговора му.

94 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 16:27

Deadpool

avatar
Той не каза нищо.Ецио си сложи ръцете върху кръста на момичето и буквално вкара езика си в устата и и започна да си играе с нейният език.Като през това време си мърдаше ръцете нагоре надолу за да може да се отпусне още повече.Той си махна едната ръка от кръста на Даяна и отново я впи в косите и започна леко да я гали и да я целува с език.

95 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 16:35

Kimberlly Huff

avatar
Много ми хареса решението му. О, Господи как го желаех. Езикът му правеше невероятни неща в устата ми. Едната ми ръка се озова на тила му и го придърпах към мен, а другата беше на гърба му с цел като другата. Толкова силно се притискахме един в друг, че легнахме на дивана.
- Тук ... тук ли? - не можех да говоря, заради целувките му - Сестра ти? - въпреки всичко не спирах да го докосвам и целувам

96 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 16:43

Deadpool

avatar
Ецио спря за миг да я целува и надигна главата си.След това си завъртя главата на 2-те страни и каза:
-Не не усещам никакви други чужди миризми или някакъв друг шум освен нас двамата,но незнам попринцип тя има навика да се поевява в най - неподходящият момент.Това е едно от нещата което ме спират малко или много.Ще е малко как да кажа.Кофти ? Незнам.Ако искаш може да си вземем хотелска стая или да отидем в вас,но иначе сестра ми не е тук.Така,че ще го направим тук каквото ще да става не ме бърка. - Той отново я целуна и бавно прокара 2-те си студени ръце под тениската на Даяна и започна да я гали едва ли не по коремчето.

97 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 16:50

Kimberlly Huff

avatar
- Не. Ми. Пука. - целунах го по-страстно и се отдадох на усещането. Начинът, по който ме докосваше ме подлудяваше. Нямах търпение вече. Все още ръцете му бяха под блузата ми и аз хванаха ръба на неговата и я надигнах. Веднага след като остана без тениска, се преобърнахме така, че аз да съм отгоре. Бавно му се усмихнах и започнах да го целувам по врата. От там бавно на долу, като не бързах за никъде. Стигнах до ключицата му и се върнах обратно нагоре - през врата и ухото, през скулите и отново страстна целувка.

98 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 16:55

Deadpool

avatar
Той се наслаждаваше напълно на момента докато го имаше.Понеже така не му беше много удобно той съблече и нейната тениска.Тя остана само по сутиен ако изобщо имаше такъв сложен де. След това си пръсна ръцете по елегантните извивки на гърба на Даяна и се усмихна докато я целуваше.Той буквално имаше чувството,че тя всеки момент ще го изяде та дори и косъм нямаше да остане,но беше малко съмнително това макар,че това му харесваше

99 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 17:02

Kimberlly Huff

avatar
Останах без тениска, но иска да падат още дрехи. Докато си играех с ухото на Ецио, ръцете ми бавно се спуснаха към дънките му. Не трябваше да гледам, за да разбера как да махна колана или да се оправя с копчетата. След няколко мига той вече беше без долнище, а аз умирах от задоволство. Поиграх си още малко с ухото му и леко и внимателно се спуснах към вратът му. Усещах вената му и как пулсира сърцето му. Вместо да го захапя го целунах и промърморих
- Още малко. Само още малко.

100 Re: - Croy's Mansion - on Сря 04 Яну 2012, 17:05

Deadpool

avatar
Той се позачуди за кое от всичкото остава още малко заради това не изрази и "мнението си".Той си спусна ръцете надолу и бръкна в гащите на момичето.След това сграбчи буквално дупето на Даяна и започна да си играе с него и да го мачка из ръцете си.Той беше толкова хубаво.Отдавна Ецио не беше правил нещо такова заради това сега му беше доста забавно

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 4 от 30]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30  Next

Similar topics

-

» The Mansion.

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите