Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Апартамента на Макси on Нед 25 Сеп 2011, 13:39

Alex Smirnoff

avatar
Spoiler:

Хола

Терасата

тоалетната

баня

стая за гости

стая за гости 2

спалнята ми

кухнята

2 Re: Апартамента на Макси on Нед 25 Сеп 2011, 14:12

Alex Smirnoff

avatar
-Най-накрая стигнахме.-леко пуснах Сид, извадих ключовете от чантата ми и отворих врата.
-Заповядайте, аз ще вляза да си взема един душ, чувствайте се като у дома си.Влязох в банята, съблякох се, погледнах се в огледалото, усмихнах се започнах да пълня ваната и се надявах Сид да се държи добре с момичето.Дано се сприятелят.Ваната се напълни, влязох бавно и легнах.След малко излязох сложих халата си и реших да легна, защото днес беше ми беше доста тежък деня , освен училището и танците и пушенето с Сид, трябваше и да го нося.Влязох в стаята си и се проснах на леглото.


П.П. утре ще пиша

3 Re: Апартамента на Макси on Нед 25 Сеп 2011, 14:30

Sid Jenkins

avatar
Препънах се няколко пъти в коридора, но все пак успях да намеря дивана в дневната и седнах на него. Не бях сигурен дали има някой друг наоколо и въобще къде беше спалнята на Макси, но със сигурност по-късно трябваше да я намеря. Затворих очите си за няколко минути и ги отворих пак. Сега беше по-ясно и си възвръщах разсъдъка. Скоро щях да се изчистя съвсем, просто ми трябваше повечко време. Беше ми чудно дали тук е подходящо за спане. Предполагам, че ако ми стане студено няма да е проблем да се завия при Макси. Той сигурно нямаше да има нещо против

4 Re: Апартамента на Макси on Пон 26 Сеп 2011, 04:47

Лекси Нортман

avatar
Влязохме в апартамента и едното момче отиде в банята . Сид , мисля че така се казваше седна на дивана . Не изглеждаше особено добре и не след дълго заспа , явно така действат наркотиците на хората . Разгледах хола който си беше голям и не след дълго отидох на терасата . И тя не беше от малките тераси , а имаше и хубав изглед . Беше ми скучно , тези двамата май нямаха намерение да копунясват тази вечер . Стоях доста време на терасата и най-накрая реших да вляза вътре . Нямах никакво намерения да спа пък и не бях уморена.Обиколих целия апартамент няколко пъти и се чудех кога ли ще се събудят , не можех да повярвам че беше почти 16ч. а те още спяха . Реших да седна на свободният диван и започнах да си играя с едната възглавничка ......

5 Re: Апартамента на Макси on Пон 26 Сеп 2011, 08:11

Sid Jenkins

avatar
Събудих се изведнъж. Нямах спомен да съм сънувал нещо, още по-добре! Станах бавно и си пооправих шапката. Не се чуваше весела музика от тонколоните, което си беше рядкост за Макси. Обърнах се към другата страна и видях момичето, вече наистина я виждах. Усмихнах се на нея
- Добро утро! - Протегнах ръка към едно шише вода и с бързи глътки изпих половината съдържание.
-Много бях жаден, съжалявам

6 Re: Апартамента на Макси on Пон 26 Сеп 2011, 09:18

Лекси Нортман

avatar
- Няма проблем . Поне вече се събуди . Как така спите по цял ден ? Колкото и да се опитвам не мога да го разбера ! - оставих възглавничката която си е подмятах на дивана и насочих вниманието си към момчето .
- Такам.... сега остава и другото сладурче да се събуди . Знаеш ли че сте по-забавни докато сте будни ?!? - засмях се . Лелее сарказма ми се отдаваше , с годините ставах все по-добра и по-добра
- Няма ли някое заведение , бар , кафене , каквото и да е , да има танци млади хора и силна музика ? Не мисля да прекарам и следващата вечер в някой апартамент ...

7 Re: Апартамента на Макси on Пон 26 Сеп 2011, 09:42

Alex Smirnoff

avatar
Събудих се погледнах към часовника и извиках:
-Какво по дяволите 20:15, колко време съм спал.-Веднага станах от леглото, махнах халата и отворих шкафа, взех си боксерките и един потник.Облякох ги и влязох в банята, по малка нужда след това си измих зъбите, погледнах се в огледалото и естествено бях много рошав, измих си косата и се върнах в спалнята.Чудех се какво правят Сид и Лекси.
-Дали Сид се е държал подобаващо с Лекси.- мърморих си и реших да сляза да ги видя какво правят.Отидох в хола и като ги видях казах:
-Добро утро... ъмм тоест добър вечер, как сме днес, спахте ли добре?-усмихнах се и изведнъж ме сви корема, тръгнах да бягам към кухнята, отворих хладилника, но за съжаление нямаше нищо друго освен вкиснато мляко.Взех телефона и звъннах на някаква пицария на която имах номера.
-Добър вечер, ще искам една голяма пица не две големи пици Крушо. - бях толкова гладен ,че сигорно ще мога една голяма пица да изям сам, но нали имам гости трябваше и на тях да поръчам.
-Господине след 30 минути ще бъдат готови,довиждане!- 30 минути пфф ще умра от глад.Докато чаках да дойдат пиците, излязох на терасата да гледам кога ще дойде човека с пиците.Минаха 25 мин и някой звъна на вратата веднага отидох до вратата и отворих.
-Добър вечер, заповядайте, дължите ми 10 евро.- веднага взех портмонето извадих 10 евро дадох му ги взех пиците и му пожелах приятна вечер, затворих вратата оставих едната пица на масата в хола и отидох отново в кухнята,отворих кутията и миризмата направо ме изпълни отвсякъде.Взех едно парче и започнах да ям.След малко още едно и още едно и ...... Пицата свърши вече съм сит и мога да по тренирам.Напълних едно шише и отидох в мойта стая.Пуснах някаква музика и започнах да загрявам. След това смених песента и започнах с танците, първо започнах с малко брейк, а накрая с попинг. Целия бях в пот и трябваше да се изкъпя, влязох в банята напълних ваната и влязох.Изтърках се добре, изкъпах се и излязох. Подсуших косата си, сложих едни къси гащи и отново слязох при Сид и Лекси.
-Искате ли да излезем или да правим нещо друго? - попитах ги и седнах на дивана.

8 Re: Апартамента на Макси on Пон 26 Сеп 2011, 10:26

Лекси Нортман

avatar
Гледах невярващо Макси . Та той наистина ли ни питаше дали искаме да излезем ? Ако остана още малко в този апартамент щях да полудея и да направя някоя глупост , за която едва ли щях да съжалявам особено...
- Ти сериозно ли !? Вие може и да си седите мирно и кротки всяка вечер и после да спите цял ден , но това е невъзможно за мен . - започнах да си променям мнението за тези двамата , те не се ли забавляваха ?
- Предлагам да излезем може да ме разведете из града и да ме запознаете с няколко ваши приятелчета . Какво ще кажете ? Не вярвам да предпочетете да останете тук като затворници и тази вечер .
Погледнах ги очаквателно , с надеждата да се съгласят да излязат .

9 Re: Апартамента на Макси on Пон 26 Сеп 2011, 10:49

Alex Smirnoff

avatar
П.П. да чакаме ли Сид той сигурно по-късно ще пиша

10 Re: Апартамента на Макси on Пон 26 Сеп 2011, 10:53

Лекси Нортман

avatar
П.П. еми , ок .....

11 Re: Апартамента на Макси on Пон 26 Сеп 2011, 11:58

Sid Jenkins

avatar
Нямах намерение да отказвам масова среща. Щеше да бъде интересно, а и наистина имах нужда от малко повече социален контакт. Радвах се, че поне бях реанимирал достатъчно добре за да мога да продължа забавлението и днешния ден. Разбира се, едва ли щях да се разбия пак по този начин, но поне щях да отпразнувам дрогирането ми с една хубава халба бира.
"- Става. Ако ми намерите и девственици, ще е чудесно
Тогава се усетих, че може би обидих момичето и смутено погледнах към Макси. Изкашлях се и промълвих нещо, което едва ли имаше смисъл и тръгнах към вратата.
-Поредната луда нощ ни очаква, приятели!

12 Re: Апартамента на Макси on Пон 26 Сеп 2011, 12:39

Alex Smirnoff

avatar
П.П. някой да пише в някой бар който да няма мн хора да не стане объркване

13 Re: Апартамента на Макси on Пон 26 Сеп 2011, 12:47

Sid Jenkins

avatar
Избора е ваш :3

14 Re: Апартамента на Макси on Пон 26 Сеп 2011, 12:50

Alex Smirnoff

avatar
П.П. пишете в бар Мистик

15 Re: Апартамента на Макси on Пон 26 Сеп 2011, 12:51

Лекси Нортман

avatar
Там сме

16 Re: Апартамента на Макси on Пон 09 Юли 2012, 04:47

Alex Smirnoff

avatar
-Ооо ето я изоставената ми къща.-слязох от мотора,огледах къщата.Цялата беше в зеленина навсякъде имаше растения.
-Охх трябва да окося всичко,дано в гаража има косачка.-чичо ми винаги слагаше ключовете под саксията до вратата,отидох до нея,повдигнах я и както очаквах там бяха ключовете.Погледнах телефона си за да видя колко е часа,но видях че Даяна ми е звъняла даже ми е оставила съобщение:
-"Джейсън аз съм Даяна. Защо си си тръгнал? Не съм искала. Върни се да поговорим и да оправим недоразумението!" - ох няма да се занимавам с това сега трябва да оправя къщата.Отидох до гаража,отключих го взех косачката и започнах да кося...
Мина половин час от както кося поне остана още малко,отворих входната врата и излезе огромен дим прах.Закашлях се,започнах да махам паяжините от вратата.
-Ох ще има доста работа,докато изчистя поне да си оставя багажа и да напиша един смс на Даяна.-оставих си багажа в стаята която преди обитавах.Извадих телефона си и започнах да пиша смс-а:
-Ъъъ... спомних си че чичо ми преди живееше тук,отдавна беше починал и беше оставил къщата на мен.Можеш да ме намериш на улица Хаустер 68.- нямаше как да се върна просто не можех.Слязох на долния етаж,отворих килера още имаше някакви препарати за чистене,взех абсолютно всичките и започнах да почиствам къщата.Започнах от кухнята най-прашното място което съм виждал,взех един парцал и започнах да чистя прахта.След дълго време чистене,отидох в хола той не беше чак толкова мръсен,минах мебелите с парцала,а после пода с стирката.
-Охх стига толкова за днес!-отворих хладилника,беше абсолютно празен,трябваше да накупя някои работи.Излязох от къщата и отидох да магазина:
-Добър ден, ще ми трябват препарати за мебели,стъкла и плочки,каса бира, кашкавал,шунка,сирене и още много неща.-продавачката беше симпатична веднага започна да набавя продуктите.
-Ще струва 200$.-усмихна се продавачката,подадох и парите и се върнах в къщата.Сложих продуктите в хладилника,отворих си една биричка и се качих в стаята си.
-Сега да пусна,водата за да се напълни ваната.-пуснах водата съблякох си тениската и се погледнах в огледалото:
-Ооо красавец.-усмихнах се ехидно,извадих самобръсначката,докато се бръснех ваната се напълни,измих лицето си,свалих късите гащи и долните,влязох в ваната и се отпуснах.
СЛЕД 1 час
-Какво по дяволите, заспал съм.-станах от ваната,взех халата и бирата,легнах на леглото и погледнах телефона дали Даяна ми е писала нещо, но уви още не ми е писла,отпих от бирата,отворих прашния шкаф,изкарах една тениска и едно дънки,облякох ги и слязох в хола да гледам някой филм,пуснах телевизора но нямаше нищо интересно,погледнах през прозореца нямаше следа от живот в този район или всички са на почивка или къщите са изоставени,защото бяха неподдържани като мойта.Помислих си за Даяна,какво ли прави,как се чувства и колко съм прост да объркам нещата още на първото ни излизане...

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите