Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 2]

1 Домът на Кат Съмърс on Чет 29 Сеп 2011, 08:08

Ренесме

avatar
Домът на Катрин Съмърс се намираше в покрайнините на градчето Мистик Таун, понеже тя обичаше уюта и спокойствието.
Spoiler:
Дневна -
Кухня -
Спалнята на Кат -
Стая за гости -
Баня -

2 Re: Домът на Кат Съмърс on Пет 30 Сеп 2011, 04:29

Ренесме

avatar
С Тут пристигнахме и точно бяхме пред входната врата, когато се сетих нещо.
- Тут, нали вампирите могат да влязат само, ако бъдат поканени, а хибридите влияят ли се оттова или не?
Засмях се.
- Няма значение, моят дом е и твой.
Обожавах тази къща, където и да ходех по света, винаги щях да се връщам тук. Това всъщност беше нещо като правилото за убийците, винаги се връщат на местопрестъплението.
Оключих вратата и хвърлих ключовете на масичката за кафе.
- Сигурно си гладен, мога да приготвя нещо, ако желаеш, а може и да поръчаме пица...
Всъщност аз имах непоносимост към човешка храна, но той сигурно можеше да се храни нормално заради върколашката си част.

3 Re: Домът на Кат Съмърс on Пет 30 Сеп 2011, 06:55

Луцифер

avatar
Пристигнахме и къщата изглеждаше хубава отвънка. След като ме попита дали това което действа на вампирите действа и на мен, помислих и казах честно:
- Всъщност и аз не знам със сигурност, но май действа. - незнаех и реших да пробвам, и влязах, но тя явно преди това беше казала: "Моят дом е и твой.", което значи, че това е вид покана....
След това Кат ме попита дали съм гладен, тогава се сетих, че откакто бяхме на плажа, не бяхме яли, а това беше доста време. затова предпочетох втория вариант, една пица ще ми стигне, скоро между другото не бях пил кръв, но това не ми пречеше.
- Ще препочета една пица, а за теб можеш да се нахраниш от мен. Мойта кръв както ти казах е добра за всяко същество. Ще ти зарастне рана или нещо, което не знаеш, ще ти върне енергията, ако се чувстваш изморена, и много други неща. Но ако си имаш скатан буркан или нещо друго пълно с кръв, можеш да избереш него, но няма да ми навредиш спокойно. - след това я изчаках да отговори, докато през това време влязах в дневната и седнах на дивана. Тя ме последва и седна до мен...

4 Re: Домът на Кат Съмърс on Пет 30 Сеп 2011, 07:19

Ренесме

avatar
Това с поканата щеше да си остане загатка, докато не срещна друг хибрид, но пък и вече не ми беше чак толкова интересен този въпрос. Наистина откакто бяхме на плажа не бяхме хапвали нищо, по един или друг начин. Мисля, че щях да издържа до сутринта. Тут предпочете да поръчаме пица.. правилно, не се знаеше колко може да готви един вампир. Засмях се, но бях съгласна с него... и без това в момента не ми беше до кухни и тигани. Когато той се настани на канапето му подадох телефона, за да си поръча пица, все пак аз не знаех какво точно яде и какво не. Но още преди да е набрал номера на пицарията, реших да отговоря на съблазнителното му предложение.
- Не, Тут, няма да се храня от теб... мисля, че ще издържа до утре. Но може след като заспя да те ухапя на сън.
Засмях се и тупнах до него на дивана.
- Какво ще правим след това?

5 Re: Домът на Кат Съмърс on Пет 30 Сеп 2011, 08:28

Луцифер

avatar
След като ми подаде телефона, аз не знаех на кого да звънна, понеже бях нов и реших да потърся в списък с номера и взе че намерих, на някаква пицария. Обадих се и си поръчах. Те ми казаха, че до половин час, поръчката ще дойде. Също така не знаех и адреса, но докато идвахме, видях къщата на съседите малко по-надолу и им казах следващата, дано да ни открият. Тогава тя ми каза, че може да издържи до сутринта, но аз и казах съвет, като много по-стар от нея вампир:
- По-добре не отказвай, после на сутринта ще умираш от глад. Кръвта ще те зове, чувствал съм го много пъти и те предупреждавам, можеш да нараниш човек, ако нямаш в излишък, а и сега ти се предлага... - не беше кой знае какво от моя страна, но ако наистина нямаше в излишък, някой човек, щеше да го отнесе, а аз дори и да имах вампирско в мен, избирах да не наранявам тях.
Изведнъж се звънна на вратата. Сигурно пицата идваше. И майче ни бяха открили. Отидох до вратата, приготвих пари, дори щях да им дам бакшиш... Отворих и се оправихме набързо. Дадох парите и си взех пицата. Влязох вътре, върнах се при Кат. Отворих я и и казах:
- Знам, че за теб няма разлика, дали ще я ядеш или няма нищо да ядеш, но аз няма да се спрява с цяла пица сам, затова взимай си и ти. - взех едно парче и започнах да го ям... Изядох го и тогава се сетих за зададения от нея въпрос, замислих се и казах:
- Може да си направим едно домашно кино или да преминем към по-задълбочени неща. - усмихнах и се и взех второ парче.... Пицата имаше много парчета, така че нямаше да свърши скоро. И започнах да ям...

6 Re: Домът на Кат Съмърс on Съб 01 Окт 2011, 08:59

Ренесме

avatar
Все още мислех за предложението му и в мен се бореха две страни - да приема или не. Но надделяваше онази, която ми казваше, че не мога да се възползвам и да пия от кръвта му. Нацупих устни, докато той си поръчваше пица. След като приключи с разговора, каза :
- По-добре не отказвай, после на сутринта ще умираш от глад. Кръвта ще те зове, чувствал съм го много пъти и те предупреждавам, можеш да нараниш човек, ако нямаш в излишък, а и сега ти се предлага...
Явно и той беше мислил над това... Прехапах долната си устна, може би беше прав все пак нямаше смисъл да се мъча, освен това едва ли можех да го нараня. Преди да кажа нещо, се позвъни на вратата. Пицата пристигна и Тут отиде да я вземе. Надушвах миризмата й, но всъщност друг аромат я притъпяваше, а именно кръвта на разносвача. Въпреки че вътрешно изгарях, се усмихнах иззад Тут, който тъкмо подаваше парите.
- Мирише вкусно... - измърках в ухото му.
Сигурна съм, че ме е помислил за луда. Върнах се във всекидневната, нямаше смисъл да насилвам късмета си, особено след като тук имаше човек. Тут се върна и седна до мен с ароматната пица в ръце. Предложи ми и аз да си взема, но нямах интерес към такъв вид храна. Накрая се реших, наистина трябваше да приема предложението му, тъй като в този квартал живеят много хора, а аз не искам да нараня никой от тях.
- Добре, приемам... ще пия от твоята кръв, но искам да знаеш, че го правя само, за да предпазя хората, живеещи наблизо. Наистина не искам да се възползвам от теб... или поне не точно от тази твоя част. - Отначало говорех съвсем сериозно, но накрая палавата ми част надделя и се усмихнах дяволито. Минах зад него и го целунах по врата, за да не прекъсвам храненето му.
- А що се отнася за това, което ще правим след като се нахраниш... Ще те чакам горе - прошепнах в ухото му и се изкикотих тихо.

7 Re: Домът на Кат Съмърс on Съб 01 Окт 2011, 15:42

Луцифер

avatar
След като отказа от пицата, аз си продължих да ям, докато тя не се отметна от онова си решение, да не ми пие кръвтта. Накрая го каза, че ще приеме и точно тогава аз се бях наял... Беше останала половин пица. Преди да и дам да се нахрани и тя, отидох и оставих пицата в хладилника, който се намираше в кухнята, съседната стая. Върнах се и казах:
- Е понеже сме гаджета, ще ти дам подарък, пий откъдето искаш. - явно тя си избра врата, след като мина зад мен и ме целуна там. Захапа ме и почна да пие от кръвта ми. Усещах, че почти вече се е задоволила и се е нахранили и тогава спря. Аз си захапах ръката, пих от собствената си кръв, за да ми премахне всяка една рана и да възстанови изпитата кръв, защото това ми беше нещо като дарба, която много пъти ми е помагала. Тогава тя ми прошехна: "- А що се отнася за това, което ще правим след като се нахраниш... Ще те чакам горе " Тогава тя се запъти нагоре. Постояхме, мислейки си за най-различни неща, не си бях пукнал телевизора, стоях в пълна тишина. Когата се усетих, станах и тръгнах нагоре. Влязох в спалнята на Кат, а тя ме чакаше в леглото.....

8 Re: Домът на Кат Съмърс on Нед 02 Окт 2011, 07:20

Ренесме

avatar
Трябва да призная,че кръвта му беше много вкусна, освен това ми даде сили за нови идеи и приключения. Усмихнах се дяволито иззад Тут и облизах кървавите си устни.
- Благодаря ти, обещавам да не се повтаря повече... - усмихнах се миличко и му казах, че ще го чакам горе. Качих се бавно по стълбите и си взех душ... дори във въздуха се усещаше какво предстои. Сигурна съм, че щеше да остане доволен. Излежавах се на леглото само по бельо... Тут отвори вратата, а аз му се усмихнах с любимата си дяволита усмивчица. Всъщност надявах се да е в настроение, тъй като щях да му причиня хиляди неща...

9 Re: Домът на Кат Съмърс on Нед 02 Окт 2011, 07:33

Луцифер

avatar
Тя беше само по бельо. Тялото и беше перфектно, а това започваше да ме възбужда и все повече да я харесвам. Казах и като престъпих бавно към леглото:
- Толкова си секси по бельо, дори не мога да повярвам че си пред мен. - тогава се засмях. - съблякох си тениската, отидох до леглото, наместих се до Кат, Беше вечер, тихо и спокойно, бях в настроение за всичко, щом тя беше пред мен, а сега дори до мен, прегърнах я и започнах да я целувам. Сигурно и тя се възбуждаше вече....

10 Re: Домът на Кат Съмърс on Нед 02 Окт 2011, 08:06

Ренесме

avatar
Spoiler:
Нощта на изненадите ;д
Тялото ми настръхваше от възбуда още преди да ме е докоснал, а когато топлите му устни се разбиха в моите, всичко в мен пламна. Ласките му оставяха горещи следи по кожата ми...ммм.
Бутнах Тут назад, разкопчах панталоните му и го възседнах. Извадих една тънка сатенена превръзка и завързах очите му.
- Сега ще ме усещаш още по-силно...
Прокарах език по устните му и се изкикотих тихичко. Можех да усетя как тялото му се напряга, а дишането му става все по-учестено. Прокарах пръсти по гърдите и корема му... Целувах врата му, прокарах език по ключицата му и продължих надолу. Секунда по-късно панталоните му се озоваха на пода :
- Упс - изкикотих се... - Да продължавам ли?

11 Re: Домът на Кат Съмърс on Нед 02 Окт 2011, 08:18

Луцифер

avatar
Докато се усетя тя ми беше завързала очите с една превръзка и в следващите моменти започна да ме целува , свали ми панталоните, а аз се възбудих тогава още повече. След като ме попита, дали искам да продължи и казах тихо:
- Продължавай, така вечер съм напълно твой. - не виждах какво прави, но както тя каза, че ще я усетя още по - силно, така и стана, усещах какво прави, а това беше върховно.....

12 Re: Домът на Кат Съмърс on Нед 02 Окт 2011, 08:42

Ренесме

avatar
Имах позволение да направя всичко с неговото тяло... това беше адско изкушение, на което щях да се отдам.
Тогава захапах леко долната му устна, с малки и нежни целувки стигнах до гърдите му, където се заиграх със зърната му. Това беше едно от най-чувствителните места в цялото тяло. Чувах как за миг Тут затаи дъх, а аз продължавах с целувките, които стигаха все по-надолу. Имах намерението да го побъркам преди да стигнем до същинската част. Но вече виждах, че цялото му тяло тръпне от възбуда и реших, че е време.
Бавно събух боксерките му и махнах превръзката от очите му със зъби.
Беше време и той да се включи в играта.
- Оставям се изцяло в твои ръце... измърках задъхано.

13 Re: Домът на Кат Съмърс on Нед 02 Окт 2011, 09:13

Луцифер

avatar
Мина през почти всички части от тялото ми, докато стигна до главната, свали ми превръзката от очите ми и каза: "- Оставям се изцяло в твои ръце...." Сега аз бях на ред да и доставя удоволствие преди да започнем хубавата част...
Бавно и свалих сутиена и и останалото бельо,,,След което тръгнах да я целувам, тръгнах надолу, стигнах гърдите и със езика си започнах да си играя със зърната и.... След малко време, тя започна да издава възбуждащи звуци и разбрах, че го иска повече и повече. Ръцете ми тръгнаха надолу и започнаха да я обарват. Звуците ставаха по-силни и спрях, върнах се нагоре и този път аз и захапах леко долната и устна, докато бавно и го вкарах. Продължих с целувки и с бавно темпо....

14 Re: Домът на Кат Съмърс on Нед 02 Окт 2011, 09:44

Ренесме

avatar
Останах доста изненадана, че успя да се справи толкова бързо със сутиена ми... явно той бе по-голям Дон Жуан, отколкото си мислех.
Наслаждавах се изцяло на всяко негово докосване. Всеки негов допир до кожата ми...ммм...доставяше ми върховно удоволствие. Горещите му пръсти палеха огньове по цялото ми тяло.
Когато го усетих в мен, изстенах тихо. Тут захапа долната ми устна, а аз се надигнах и поех устните му. Целувките ни бяха страстни и заплашваха да подпалят цялото леглото.
Бавното му темпо направо ме подлудяваше, впих нокти в гърба му...
- Тут - един тих стон се изплъзна от устните ми...
Той забърза съвсем леко ритъма, затова обвих крака около кръста му.

15 Re: Домът на Кат Съмърс on Нед 02 Окт 2011, 10:14

Луцифер

avatar
След като впи нокте в гърба ми, явно вече започвам да харесвам това, но след това забързах леко темпото и тя обви крака около кръста ми. Не исках да свършваме рано, за това понамалих темпото и двамата да чувствате възбудата. След това продължих с целувките и я попитах:
- Е как е, харесва ли ти с мен? И мислиш, че след всичко днес, ще се скараме и разделим? - пипатах я и запазвах темпото бавно, исках да разбера дали си е променила мнението от плажа....

16 Re: Домът на Кат Съмърс on Нед 02 Окт 2011, 11:04

Ренесме

avatar
Мислех да му поставя ултиматум, но се отказах. Напрово ме подлудяваше този негов бавен ритъм, тялото ми стенеше и се извиваше като змия. Обожавах чувството да усещам горещото му тяло върху моето, стенех тихичко в ухото му преди той да дръпе косата ми и да ме целуне. Мм,нямаше нещо, с което да се сравни това усещане.
Въпреки че обожавах бавното темпо, вече не можех да издържам на него. Тъкмо си мислех за една страхотна маневра, когато Тут ме попита дали все още мисля, че ще се скараме и ще се разделим бързо.
- Да...да... харесвам всичко... което правиш,...но в момента...вече не мога...да издържам на това темпо...иначе ще...експлодирам...
Обърнахме се, така че аз да съм отгоре. Така можеше да си почине, докато аз довърша, освен това виждаше цялото ми тяло.

17 Re: Домът на Кат Съмърс on Нед 02 Окт 2011, 11:42

Луцифер

avatar
Разгорещихме се бая, но скоро знаех че ще свършим, чувствах го. От нейното студено тяло, наистина се усещаше топлина, което за вампир не е възможно, но невъзмоното го направихме възможно двамата. След като каза, че не издържа повече и се обърнахме, аз да бъда отдолу, а тя отгоре и виждах прелестното тяло. Беше толкова секси.... Сигурно ми четеше и мислите в момента. Малко си поотпочинах и реших да свършваме, че и мен ме гони сън от доста време, както и нея, откакто бяхме на плажа... Тогава леко се изправих, прегърнах я, започнах да я целувам, докато забързах темпото, но издържаш все още......

18 Re: Домът на Кат Съмърс on Пон 03 Окт 2011, 04:28

Ренесме

avatar
И отново Тут беше прав, наистина двамата можехме да направим така, че невъзможното да бъде възможно. Всичко в него беше толкова прекрасно, от сладострастните му целувки до горещото му тяло, което сега се плъзгаше по моето. Ние бяхме огън и лед, явно не можехме да живеем един без друг. А нашата игра беше към своя край... Той се изправи леко, което явно беше знак да оставя всичко в неговите ръце.
Усетих горещите му целувки по устните и врата си...мм, забърза темпото...
Измърках в ухото му :
- Ммм, казах ли ти... че те обожавам...
Тут се отпусна до мен... учестеното му дишане ме караше да се усмихна. Това беше предела на силите ни, освен това не бяхме спали от няколко дни... Направо си представям, ако бяхме в пълна кондикция.

19 Re: Домът на Кат Съмърс on Пон 03 Окт 2011, 10:50

Луцифер

avatar
След като свършихме, тя ми каза: "Ммм, казах ли ти... че те обожавам... " и след това тя легна до мен.... Съня вече ме обпвана, очите започнаха да ми се затварят леко, по-леко. Тогава и казах:
- Ами аз казах ли ти, че си толкова секси и красива, и те обичам. - след това я прегърнах и я целунах продължително. Явно вече не можех да остоя на съна и се отново застанах до нея, загледах се в тавана и започвап да мисли всякакви различни неща, докато през това време се унасях и след няколко минутки заспах........

20 Re: Домът на Кат Съмърс on Пон 03 Окт 2011, 11:07

Ренесме

avatar
Виждах, че Тут вече едва се бори със съня, затова понамалихме разговорите, все пак той има по-голяма нужда от сън. Клепачите му почти се затваряха, когато каза, че ме обича. Това беше толкова мило и сладко. Със сетни сили, борейки се със съня, той ме прегърна и целуна. Обожавах този човек и неговите силни горещи ръце, които ме обгръщаха.
Целунах го по бузата, прошепнах "Лека нощ" в ухото му и го оставих на принцесата на сънищата. Навярно сънят щеше да убори и мен, но все още имах сили. Обърнах се към Тут и го наблюдавах как спи, беше толкова сладък. Неусетно се унесох и заспах.

21 Re: Домът на Кат Съмърс on Вто 04 Окт 2011, 10:15

Луцифер

avatar
Леко отворих очи, незнаех дали е ден или нощ. Видях прозореца явно беше нощ. Бях си отпочинал много... Поразсъбудих се, като си поразтърках очите и се изпънах. Прозрях се сънено и усетих, че Катрин, все още спи до мен. Отидох до банята да се оправя, но реших направо да се изкъпя. Пуснах си топла вода и след като свърших, Върнах се в спалнята, а Кат все още спеше, явно беше повече изморена от мен. Слязох да закуся и като отворих хладилника си взех останалата пица. След като закусих или вечерях, незнаех кое точно от двете правя. Сега се чувствах отпочинал и бодър. Усетих мирис на кръв, явно тя си имаше скатана кръв някъде. Последвах мириса и изкарах доста гялам буркан от един шкаф в кухнята. Взех една от по-големите чаши, сипах кръвта в нея, колкото да не прилее. Започнах да си ям пицата, но си оставих малко за по късно и прибрах остатака отново в хладилника. Взех буркана и преди да го затворя пийнах малко за освежение. Дойде ми перфектно, вече бях сит. Взех грамаданската чаша и се качих горе. Явно Кат още спеше,, Оставих чашата на шкафа от нейната страна на леглого. Седнах до нея, целунах я леко и казах:
- Мило вече трябва да ставаш.. - всъщност не знаех дали са минали дни или само един ден от спането, но бях много отпочинат от почивката. Кат леко отвори очи, а аз отново прелипих устните си с нейните, като я бях прегърнал....

22 Re: Домът на Кат Съмърс on Сря 05 Окт 2011, 10:53

Ренесме

avatar
- Мило вече трябва да ставаш.. - Чух тихия глас на Тут. Беше толкова сладко да ме събуди по този начин. Е, сигурно изглеждах ужасно, с разрошена коса и подпухнало лице, но въпреки това се усмихнах. Когато усетих и топлите устни на Тут върху своите, тогава вече бях на седмото небе. Почувствах се като принцеса с толкова много грижи, ако продължаваше така щеше да ме разглези.
- Добро утро - измрънках сънено. Всъщност беше прекалено тъмно, за да е сутрин, но както и да е.
Усетих мирисът на кръв, изпитах лека жажда, но не беше нещо, което не мога да контролирам. Сега не ми беше до това. Придърпах Тут отново в леглото, исках да се поизлежаваме, докато си го гушкам и целувам. Така и стана - нагушках това голямо меченце, а след това поех чашата със студена кръв. Изпих я бавно и внимателно облизах устните си, след което отново целунах Тут.
- Благодаря ти за... всичко. Обичам те. - прошепнах тихо, но знаех, че ме чува.

23 Re: Домът на Кат Съмърс on Чет 06 Окт 2011, 09:53

Луцифер

avatar
Явно и тя се обърка като каза добро утро, защото бях видял часа, че е вечер... След като се поразсъбуди ме придърпа отново в леглото и ме прегърна и ме целуна, аз и отвърнах на целувките, но не смятах за редно да лягаме с едно и да се събуждаме със същото, но ми харесваше с нея и предпочитах да продължим. След малко изпи чашата и ми благодари за всичко, като допълни: "Обичам те." . Това ми хареса, не го бях чувал доста от давна. След това и казах:
- И аз те обичам, мило.... - и продължих да я целувам....

24 Re: Домът на Кат Съмърс on Чет 06 Окт 2011, 10:39

Ренесме

avatar
Нямах представа кое време на денонощието е, но ми харесваше да си лежа в леглото и Тут да е до мен, нямаше нищо по-хубаво от това. Почувствах се по-бодра от "малката закуска", но може би след ден-два ще отида на лов, все пак няма нищо по-хубаво от свежа и топла кръв. Когато казах на Тут, че го обичам усетих топли чувста от негова страна, явно му допадаше, това което чува. Исках да се събуждам още много сутрини до него, въпреки че сега не беше утро. Наистина започвах да се привързвам към него, надявах се и неговите чувства да бяха искрени и да имаше сериозни намерения, каквито имах аз. Е, все още не се познавахме чак толкова добре, но мисля, че ще се разбираме или поне се надявам на това.
- Какво ще правим днес? - попитах сгушвайки се в прегръдките му. - Или да попитам, какво ще правим докато се съмне? - Засмях се.

25 Re: Домът на Кат Съмърс on Пет 07 Окт 2011, 15:19

Луцифер

avatar
Хмм.... замислих се над това което каза, но и аз незнаех със сигурност и просто казах:
- Ами честно да ти кажа и аз незнам, какво ще правим днеска. Но за това какво да правим до сутринта, предпочитам да не започваме още докато сме станали с това, което си мислиш и което, и аз мисля. - След това се облегнах на възглавницата, загледах се в тавана, прегърнах я с едната си ръка и започнах да мисли за предстоящият ден.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 2]

Иди на страница : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите