Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Къщата на Haley James Scott on Пет 21 Окт 2011, 10:00

Haley James Scott

avatar
Спалня :
Хол:
Кухня:
Баняи тоалетна:Последната промяна е направена от Haley James Scott на Съб 21 Яну 2012, 12:24; мнението е било променяно общо 2 пъти

2 Re: Къщата на Haley James Scott on Пет 28 Окт 2011, 09:55

Haley James Scott

avatar
Днес щях да се срещна с новата си съквартирантка. Почистих, настаних се на дивана в холаи започнах да чета книга. Майки се беше излегнал до мен и спеше. Някой звънна на вратата, той се събуди и започна да лае. Явно беше новата ми съквартирантка. Отворих вратата и се усмихнах дружелюбно.
- Здрасти! Аз съм Хейли. Приятно ми е да се запознаем. Влизай.

3 Re: Къщата на Haley James Scott on Пон 31 Окт 2011, 12:21

Kimberlly Huff

avatar
Днес щях да се срещна с единственото момиче, което откликна на обявата ми.Хванах такси и след около десетина минути колата спря пред някаква къща.Платих на таксито и бавно приближих към вратата.Звъннах на звънеца и след малко се появи сладко момиче.Имаше руса коса не много дълга и сладка усмивка.
-Здрасти! Аз съм Хейли. Приятно ми е да се запознаем.Влизай. - каза тя
Усмихнах се след като разбрах, че тя си няма и най-малка на идея какво всъщност съм.
-Приятно ми е Хейли! - казах аз и влязох вътре- Аз съм Кимбърли.Но ти можеш да ме наричаш просто Ким. - казах това докато влизахме в хола.

4 Re: Къщата на Haley James Scott on Чет 03 Ное 2011, 10:28

Haley James Scott

avatar
- Искаш ли нещо за пиене? - попитах аз след като се настанихме на дивана в хола. Ким оглеждаше къщата и не ме чу. Беше симпатично момиче.
- Харесва ли ти Мистик Таун? - попитах и се усмихнах. Тя ме погледна и също се усмихна. Станах и я попитах тново дали иска нещо за пиене.

5 Re: Къщата на Haley James Scott on Чет 03 Ное 2011, 10:53

Kimberlly Huff

avatar
Къщата беше хубава.Нито прекалено натруфена , нито прекалено обикновена.Все пак имаше някои неща, които бих сменила, но така беше хубава.
- Да, един студен чай, ако имаш. - казах и се усмихнах.След като се върна ми подаде чая и седна отново. - Благодаря! От скоро съм в Мистик Таун и не познавам много хора. - казах и се усмихнах - Но градчето е хубаво.Бива си го. - отпих голяма глътка от чая и я погледнах - Ами ти от кога си в града?

6 Re: Къщата на Haley James Scott on Пет 04 Ное 2011, 11:14

Haley James Scott

avatar
Ким поиска чай и аз отидох до кухнята и и взех, а на мен си сипах малко кола. Когато се върнах тя ме попита откога съм тук.
- Еми, от преди няколко месеца. - отпих от колата си и я попитах - С какво обичаш да се занимаваш? Какви са ти хобитата? - усмихнах и се.

7 Re: Къщата на Haley James Scott on Пет 04 Ное 2011, 12:15

Kimberlly Huff

avatar
-Всъщност не обичам да правя много неща.Най-любимото ми занимание е мързелуването. - засмях се леко - Истината, е че съм се занимавала с много неща. В момента работя в стрийптиз клуба. - тя ме погледна със странен поглед - Оо, не! Не това, което си мислиш.Барман съм.- Хейли видимо се поуспокои.- А колкото до хобита.Нямам.Обичам да танцувам, но от доста време - от около 30-40 години - не съм танцувала. - усмихнах се леко докато с припомнях годините, в които бях номер 1 сред танцьорките. - Ами ти?С какво се занимаваш? - попитах и отпих от чая.

8 Re: Къщата на Haley James Scott on Съб 05 Ное 2011, 03:08

Haley James Scott

avatar
Стреснах се когато Кин ми каза, че работи в стриптиз клуб обаче тя ме успокои, че е само барман.
-Аз обичам да пея. Даже със сестра ми имаме студио. Иначе много обичам и да рисувам, но изобщо не ме бива да танцувам. - засмях се - А мойе ли да те попитам да не би да си вампир или нещо мистично. - усмихнах се. Нямаше изобщо да си изненадам. Вече имах доста приятели, които бяха вампири.

9 Re: Къщата на Haley James Scott on Нед 06 Ное 2011, 08:44

Kimberlly Huff

avatar
Въпросът и дали съм вампир ме изненада.Това въобще не го очаквах.
- Ти знаеш за съществуването на вампирите и изобщо свръх естествените неща? - попитах не толкова доколкото да получа отговор, отколкото да съм сигурна,че съм чула правилно - Ами да.Аз всъщност съм вампир - казах като очакваш да се развика да напусна къщата и или нещо подобно, но тя само ме гледаше - Надявам се да нямаш нищо против един нежив индивид да живее заедно с теб.Аз нямам нищо против.А и няма от какво да се тревожиш.Аз няма да те нараня.Храня се само с непознати и предпочитам да са мъже - усмихнах се неловко и зачаках отговора и.

10 Re: Къщата на Haley James Scott on Вто 08 Ное 2011, 11:45

Haley James Scott

avatar
-Да имам даже приятели вампири и това изобщо не ме притеснява. И се радвам, че няма да се храниш от мен - засмях се - И защо предпочиташ момчетата. Има ли нещо специфично в кръвта или ей така. - допих колата си и видях, че и Ким си беше изпила чая. - Искаш ли допълнително, а и мисля, че има малко шоколадова торта.

11 Re: Къщата на Haley James Scott on Сря 09 Ное 2011, 08:25

Kimberlly Huff

avatar
-Шоколадова торта не отказвам. - заявих и двете с Хейли се засмяхме.Тя ми взе чашата и отиде до кухнята.След няколко минути се върна и продължихме разговора си. - Как да ти обясня сега? - казах и леко се притесних, защото ... ами беше ми неудобно - Значи, когато един човек е възбуден, тялото му произвежда повече тестостерон и кръвта му е много по-хубава и те зарежда със много сила и ... - поколебах се за миг - понякога може да те доведе и до пълно удоволствие.И все пак по-възбуждащо е да се пие кръв от другия пол, но ако много ми се налага може и от някое момиче, но удоволствието не е същото. - Замълчахме - Е Хейли, още ли си сигурна, че искаш да остана? - казах и се усмихнах възможно най-сладко

12 Re: Къщата на Haley James Scott on Пет 11 Ное 2011, 11:08

Haley James Scott

avatar
- Естествено! - побързах да отговоря - Щом главно от момчета пиеш кръв. - засмях се. Започнах да яма от тортата си. Макс дойде и си сложи главата на коляното на Ким като запона да скимти.
- Харесва те. - отбелязах - А и забравих да ти кажа ако искаш да си имаш домашен любимец или ако вече имаш можеш да го доведеш. - усмихнах се. След като си доядохме тортите я попитах дали иска да я разведа да разгледа къщата.

13 Re: Къщата на Haley James Scott on Пет 11 Ное 2011, 11:52

Kimberlly Huff

avatar
Изведнъж от никъде се появи едно куче.Голямо куче.Макс?!?! Сложи глава на коляното ми, а аз се стреснах доста.Не защото ме беше страх или нещо подобно, просто животните не ме харесваха.Особено големите кучета.
-Макс ... е чудесен - казах аз и се усмихнал вяло. - Нямам домашен любимец, но мисля, че и с този ще се задоволим - казах като се опитах да се пошегувам да не би Хейли да се обиди. - И да, бих искала да ми покажеш къщата.Станах и побързах да се отдалеча от кучето.По принцип след като кучетата ме усетят какво съм бягаха от мен или ме нападаха.Но Макс, не правеше така.Явно Хейли имаше доста приятели вампири.

14 Re: Къщата на Haley James Scott on Пет 11 Ное 2011, 12:12

Haley James Scott

avatar
-Всъщност имам и зайче - засмях се и я заведох в спалнята, където беше заека. с Ким клакнахме и аз извадих животинчето от клетката му. Когато стъп на земята то започна да подскача наляво наясно.
- Искам само дя те питам къде искаш да спиш. Тъй като къщата е малка има само една спалня. В хола се разпъва дивана и е много удобен за спане защото става точно като легло. Ще ти бъде ли добре там?

15 Re: Къщата на Haley James Scott on Пет 11 Ное 2011, 12:20

Kimberlly Huff

avatar
И заек?А кон няма ли в задния двор?
- Нямам никакви предпочитания.Така де аз съм вампир, може и да не спя с дни или дори с месеци така, че ми е все тая.Където кажеш. - замислих се за момент и добавих. - А къде спи Макс? Не ме разбирай погрешно, страшно много ми допада, но съм имала доста не приятни сцени с кучета, след като осъзнаят, че съм вампир.Така, че не искам да нанасям поражения върху дивана или върху самия Макс.- В този момент той дойде и се качи върху леглото на Хейли.

16 Re: Къщата на Haley James Scott on Съб 12 Ное 2011, 09:30

Haley James Scott

avatar
Макс се качи на легото ми.
- Там обикновено спи или в ъгъла. И не се притеснявай съмнявам се да те нападне. Имам доста приятели вампири и не е ръмжал или нещо подобно. - засмях се. - даже повече се радва на някой, който е вампир.
Показах и цялата къща и се върнахме в хола.
- Надявам се къщата да ти харесва. - усмихнах се мило.

17 Re: Къщата на Haley James Scott on Съб 12 Ное 2011, 10:22

Kimberlly Huff

avatar
Къщата наистина беше много хубава.Вярно, че беше малка, но хубава.
- Хейли, искам да ти кажа нещо - започнах след като се върнахме в хола - Искам да знаеш, че не мисля да се застоявам тук имам предвид в тази къща за много дълго.Няколко месеца, докато мога да си позволя да си купя къща или поне да си наема такава.Много се радвам, че ще остана тук, къщата е много приятна както и ти, но искам да знаеш, че така ще стане.Ще те разбера ако не искаш да остана, ще си намеря друга съквартирантка. - зачаках в отговор, точно както правех през повечето време.

18 Re: Къщата на Haley James Scott on Нед 13 Ное 2011, 02:47

Haley James Scott

avatar
-Няма проблем. - усмихнах се. Бях изкрена. - То така стана с мен и сестра ми. Живях при нея около месец и си купих тази къща.
Помълчахме малко и аз си погледнах часовника. Беше станало време да си лягам.
- Амм.. аз трябва да си лягам, че утре ще ставам рано и ще ходя в студиото.

19 Re: Къщата на Haley James Scott on Пон 14 Ное 2011, 12:23

Kimberlly Huff

avatar
- А добре няма проблем.Аз ... ъъъ ... предполагам, че тази вечер, мога да остана. - предполагах, че може - Утре трябва да отида до хотела - или това,което се наричаше хотел в градчето - и да си взема нещата.Ти си лягай аз ще остана тук, в хола.Ще се разправям с Макс - засмях се леко - или ще гледам телевизия.
След няколко минути Хейли си легна и аз останах сама.

20 Re: Къщата на Haley James Scott on Вто 15 Ное 2011, 00:53

Haley James Scott

avatar
- Да може разбира се да останеш тук даже дай да ти оправя дивана. А и една пижама да т донеса. - Разпънахме дивана донесох и одеало, възглавнца и пижама, казахме си лека нощ и се запътих към моята стая. Облякох си пижамата и легнах. Бях толкова изморена, че щом подуших възглавницата веднага заспах.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите