Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 4]

1 Апартамента на Лекси on Нед 23 Окт 2011, 13:10

Лекси Нортман

avatar
Хол


Спалня


Кухня


Стая за гости


Баня


Тоалетна


ТерасаПоследната промяна е направена от Лекси Нортман на Пет 18 Май 2012, 12:20; мнението е било променяно общо 4 пъти

2 Re: Апартамента на Лекси on Чет 26 Яну 2012, 12:16

Дейлън.

avatar
Материализирах се в апартамента й и влязох в спалнята. Оставих я на леглото и я завих с някакво одеало. Когато бях сигурен че всичко е наред отдръпнах аурата си от съзнанието й. Вече не я притисках да спи и тя щеше да се събуди след около половин час.
- Съжалявам... - прошепнах и погалих косата й. Дематериализирах се , някак си недоволен от себе си , въпреки свършената задача.

3 Re: Апартамента на Лекси on Чет 26 Яну 2012, 12:36

Лекси Нортман

avatar
Изведнъж се събудих в леглото в моята стая. Не знаех как се бях озовала тук. Надигнах се в седнало положение и спомени започнаха да нахлуват в главата ми. Бях в бара заедно с новия вампир в града, Дейлън изникна баш от нищото и ... сега си бях в стаята. Определено трябваше да ми обясни какво се беше случило! Но когато станах от кревата изпитах желанието да си легна пак. Отидох до банята взех си набързо един душ, облякох някаква пижама и се върнах обратно в леглото. Учудих се колко бързо заспах .

4 Re: Апартамента на Лекси on Чет 26 Апр 2012, 13:14

Лекси Нортман

avatar
След като излязохме от ресторанта, ме наметна с якето си. Не ми беше студено и само по моите дрехи, но ми хареса да нося нещо негово. Заговорихме се и в крайна сметка решихме филма да го гледаме в нас. По пътя минахме през един от супермаркетите и купихме известно количество храна, като преобладаваха пуканките. Не след дълго вече бяхме в апартамента ми.
- Влизай, чувствай се като у дома си. Всъщност... по-добре недей недей. - засмях се леко.
Оставихме плика с храната на масата в хола. Свалих дрехата му и я закачих на закачалката до вратата. Върнах се обратно в хола.
- Кой филм ще гледаме ? - попитах и се обърнах към него.

5 Re: Апартамента на Лекси on Чет 26 Апр 2012, 13:21

Дейлън.

avatar
- Американски пай: Бета хаус! - казах въодушевено , но се засмях. Нямаше начин да гледаме този филм , или поне засега.
- Шегувам се. Какво ще кажеш за нещо с Джим Кери? - погледнах я въпросително докато слагах един от пакетите с пуканки в микровълновата. Още свиквах на технологиите , но поне не бях толкова зле , колкото преди няколко месеца. Вече безпроблемно работих с компютри и всякакви други джаджи. В противен случей щеше да е голяма издънка ако не можеш да направя едни пуканки.
- Изборът е изцяло твой. Аз съм гост! - вдигнах ръце и се усмихнах невинно , въпреки че погледът ми беше меко казано дяволит.

6 Re: Апартамента на Лекси on Чет 26 Апр 2012, 13:35

Лекси Нортман

avatar
- Нещо с Джим Кери ? - погледнах го учудено - Филм с него ... какво ще кажеш за "Пингвините на Мистър Попър"? - казах малко превзето и седнах на един от столовете сякаш бях тичала на маратон и краката вече не ме държаха. - не съм сигурна дали ми се гледа филм точно с него. Но идеята за пая ми хареса! - подсмихнах се.
- Ооо по-добре смени усмивката или погледа си, защото заедно въобще не си подхождат, все едно да сложих на ангел дяволски рога. А колкото до филма .... избери ти нещо. В момента и "Ледена епоха " да пуснеш няма да възразя. - усмихнах му се по същия невинен начин както той преди малко.

7 Re: Апартамента на Лекси on Пет 27 Апр 2012, 02:37

Дейлън.

avatar
- И въпреки всичко не отричаш че този поглед ти харесва което е добре. - засмях се и се настаних до нея с цяла купа пуканки.
- Да видииииим... - започнах да разглеждам различни филми докато накрая не избрах "Мъже в черно".
- Какво ще кажеш? - погледнах я въпросително и подкупната усмивка се появи на лицето ми .

8 Re: Апартамента на Лекси on Пет 27 Апр 2012, 09:22

Лекси Нортман

avatar
Усмихнах се, защото тази негова усмивка наистина ми харесваше и не смятах да го отрека, но не казах нищо по въпроса. Взех купата с пуканките от ръцете му. И започнах да го ям докато той избираше филма. Не знам колко време избираше, но най накрая си избра един.
- 'Мъжете в черно' ?! - погледнах и потърках леко носа си - Хм.. ако се преместим на дивана мисля че ще ни е много по-удобно. Какво ще кажеш ? - попитах и хапнах поредната пуканка.

9 Re: Апартамента на Лекси on Пон 30 Апр 2012, 12:50

Дейлън.

avatar
- Ще е чудесно , както и ако оставиш малко пуканки и за мен! - казах уж нацупено и взех пуканките от ръцете й. Материализирах се до дивана. Седнах , пуснах филма и й направих място.
- Е , ще гледаме ли или ще ме стоиш там цяла вечер? - усмихнах й се подканващо и зачаках.


п.п: сори че не писах толкова дълго просто напоследък бях зает ;д

10 Re: Апартамента на Лекси on Пон 30 Апр 2012, 13:42

Лекси Нортман

avatar
Гледах как най-нахално си взе пуканките от ръцете ми и седна на дивана. Това бяха МОИТЕ пуканки! Около минута го гледах невярващо след което станах, отидох да си направя още едни пуканки. Когато станаха готови ги изсипах в друга купа, взех я и седнах вместо да седна до него, седнах, по-скоро се троснах, на малкото диванче отстрани, без да казвам абсолютно нищо.
Опитвах се да избягвам погледа му и за това насочих вниманието си към филма. Или поне се опитвах.

11 Re: Апартамента на Лекси on Пон 30 Апр 2012, 13:52

Дейлън.

avatar
- О значи сега ще се сърдим така ли ? - засмях се и леко подшушнах в ухото й:
- Сърдитка. - тихо се засмях и приковах очи в нея. Знаех че усеща как я гледам и че нямаше да издържи дълго без да ми говори. Просто знаех че не можеше да се концентрира върху филма при положение че бях толкова близо до нея. Не че аз можех да се концентрирам но все пак. Продължих да я гледам дяволито , докато тя се бореше за своята така ценна концентрация в момента.

12 Re: Апартамента на Лекси on Пон 30 Апр 2012, 14:09

Лекси Нортман

avatar
Когато се доближи до мен и прошепна в ухото ми почти подскочих. Е поне не разсипах купата с пуканките, защото тогава наистина щеше да ме види сърдита. Ако си беше останал на мястото сигурно щях да се съсредоточа върху филма. Това естествено не стана. Няколко мига след като Майкъл се доближи до мен се обърнах към него.
- Първо ти ми взе пуканките без дори да ме попиташ. И второ не съм сърдитка! - казах лееееко заядливо.
Взех една шепа пуканки и ги хвърлих по него. Няколко се закачиха по косата му. По изражението му предположих че не го беше очаквал и се засмях.

13 Re: Апартамента на Лекси on Вто 01 Май 2012, 04:19

Дейлън.

avatar
- This means WAR!!! - казах с престорено демоничен глас и на свой ред взех една шепа с пуканки и ги хвърлих срещу нея.Надигнах се от дивана и й се изплезих като й намигнах.
- Дай ми две секунди моля! - казах и се телепортирах. След няколко мига се върнах в стаята а до мен имаше от онези машини за пуканки. По грешка бях довлякъл и продавачът с мен , заради което се усмихнах глуповато.
- Уно моменто , сеньорита. - намигнах й и се телепортирах отново , след което се върнах в стаята.
- Такааа продавачът си е на мястото , по късно ще му върна машината , а ти... - взех лопатката и я подхвърлих във въздуха след което я хванах и отворих машината пълна с пуканки.
- По-добре моли за милост. - усмихнах се и хвърлих една лопатка с пуканки срещу нея. Интересно ми беше как щеше да отвърне на удара.

14 Re: Апартамента на Лекси on Вто 01 Май 2012, 07:13

Лекси Нортман

avatar
Война, която обаче няма да загубя. Или поне така си мислех докато не се появи с машината за пуканки.... и с продавача. Горки човек, това нямаше да му се отрази особено добре. това изгуби всякакво значение когато видях как Майкъл се канеше да хвърли към мен цял 'куп' с пуканки.
- Нененене..... - казах, но той вече беше хвърлил пуканките по мен. Скочих, като този път разсипах купата с моите пуканки и те се посипаха навсякъде.
- Хей това въобще не е честно! - казах троснато и бързотидох го него и до машина.
Е вярно че нямах лопатка като него, но пак молжех да го замерям с пуканки като ги взимам направо от машината. А там имаше много и не мислех да се предаавам.

15 Re: Апартамента на Лекси on Вто 01 Май 2012, 07:22

Дейлън.

avatar
- Хей н... това не е чест... аааааааах... - Лекси беше уникално точна с пуканките и аз реших че вече е време да спечеля тази война. Хванах машината и се телепортирах на няколко крачки зад Лекси. Този път в ръцете си имах две лопатки и подло се усмихнах.
- Аста лависта , Лекси! - започнах да греба с двете лопатки и да хвърлям срещу нея възможно най-много пуканки. В резултат срещу Лекси хвърчеше цяла армада пуканки и аз не спрях докато в автомата не остана нищо.
- Трябва да отбележа , че косата ти получава страхотна фиксация при контакта с толкова масло. - засмях се и бързичко върнах машината на собственика заедно с няколко банкноти от по сто долара вътре ... за обещетение. Но това ми беше най-малкият проблем в момента. Имах чувството че тази шега относно косата нямаше да й хареса , от което ми стана още по-смешно и избухнах в неистов смях.

16 Re: Апартамента на Лекси on Вто 01 Май 2012, 07:38

Лекси Нортман

avatar
Като се появи зад мен и като си отмъкна машината със себеси просто се обърнах към него. Прати всички пуканки срещу мен и навсякъде имаше само пуканки. Бях кръстосала ръце пред гърдите си и чаках пуканките да свършат. Да се заяжда с мен добре, но да се заяжда с косата ми?! Това вече го примах твърде лично!
- Косата ми какво ? - попитах недоумяващо. Отидох до едно огледало което беше закачено на стената до телевизора и започнах да махам пуканките от косата ми. - Поне има някаква фолма, което май не мога да кажа за твоята. - казах заядливо. Обърнах се към него и като видях че и той имае няколко пуканки закачили се за косата му се заасмях.

17 Re: Апартамента на Лекси on Вто 01 Май 2012, 08:27

Дейлън.

avatar
Телепортирах се точно зад нея и прошепнах в ухото й:
- Заядливка. - след което се усмихнах дяволито и се телепортирах на предишното си място.
- Преди да обсъдим заядливоста ти сърдитке , ще ми позволиш ли да учистя? - усмихнах се и коленичих. Докоснах с ръка пода , или по точно пуканките по него и се концентрирах. След по-малко от секунда всички пуканки сякаш бяха всумани във хиляди миниатюрни вакуумчета и изчезнаха.
- Така , пуканките са при едно гладуващо семейство. И да , пука ми и за друго освен за външният ми вид , преди да си го изтъкнала , заядливке. - оплезих й се и тръснах косата си. За разлика от нейната , пуканките от моята опадаха от един път.
- Между другото имам бързо решение за твоят проблем с маслото по косата. Достатъчно смела ли си за да го видиш ? - усмихнах се подканващо , знаейки че едва ли ще й достигне куража. Не че щях да направя нещо непростимо което да не й хареса.

18 Re: Апартамента на Лекси on Вто 01 Май 2012, 08:41

Лекси Нортман

avatar
Познавах го само то няколко часа и първоначално това телепортиране ми харесваше. Сега започна да ме дразни.
- Не съм заядливка! - сопнах му се. - И мисля че няма какво да обсъждаме. Може да ти пука за много неща, но май външният ти вид не е едно от тях. - усмихнах му се мило.
Обърнах се отново към огледалото и продължих да махам пуканките от косата си, или поне се опивах. Когато спомена за някакво бързо решение за косата ми, усетих как сърцето ми прескочи един удар. Погледах го уплашено и казах:
- Що се отнася до косата ми, предпочитам по сигурните начини. И спри да ме наричаш сърдитка, заядливка и така нататък. Не съм!

19 Re: Апартамента на Лекси on Вто 01 Май 2012, 08:48

Дейлън.

avatar
- Сега ще разберем! - усмихнах се и се телепортирах в атлантическият океан. , след което се върнах в стаята точно пред нея заедно с двайсетина литра вода които се посипаха отгоре ни.
- Както виждаш , бях прав за бързото решение. Като изключим водораслото на пода , косата ти изглежда повече от прекрасно , сърдитке. - усмихнах й се леко подигравателно изчаквайки реакцията й. Беше някак сладка когато се сърдеше и претендираше че не е сърдитка.

20 Re: Апартамента на Лекси on Вто 01 Май 2012, 09:04

Лекси Нортман

avatar
- Ти ... - тъкмо се канех да му кажа да спре да се телепортира когато си поиска и точно в този момент усетих водата която се изля върху мен.
Това беше! Бях меко казано бясна. Изумих се как може за толкова кратко време да успее да те ядоса толкова много. Няколко пъти вдишах дълбоко, за да не му се развикам. Оо, щях да му го върна и още как. Махнах един мокър кичур от лицето си.
- Да... бързо ... и мокро. Благодаря ти! - усмихнах му се колкото се може по-мило.

21 Re: Апартамента на Лекси on Вто 01 Май 2012, 11:29

Дейлън.

avatar
- Да не би да те ядосах , сърдитке ? - ухилих се още повече на начинът по който тя стоеше впила кървав поглед в мен.
- Виждаш ли , ти си сърдитка. Ядосваш се и се цупиш за най-малкото. А си и страхливка , защото не си го връщаш. - знаех че пресичам линията , но пък ми беше интересно какво щеше да направи тя. Беше толкова сладка когато е на ръба на пълното унищожение и гняв. Направо не можех да й се нарадвам. Обърнах се и тръгнах към кухнята откъдето си взех една кърпа и се заех да подсушавам лицето си , чакайки тя да ми го "върне".

22 Re: Апартамента на Лекси on Вто 01 Май 2012, 11:51

Лекси Нортман

avatar
- Въобще не съм сърдита! - казах с малко по-висок тон от обикновено.
Като се запъти към кухнята хванах една от малките възглавнички от дивана и я хвърлих след него. Не успях да го уцеля. Тропнах с крак и се запътих към банята. Ако продължаваше да ме дразни така, а аз бях сигурна че ще го направи, предпочитах да стоя на малко по-голямо разстояние. Взех една суха кърпа и подсуших косата си. Забелязах че и дрехите са ми мокри. Преоблякох се набързо и отидох отново в хола.
- Е, Майкъл! Ще си догледаме ли филма или ще продължиш да се заяждаш с мен? - провикнах се така че да ме чуе и седнах на дивана. Разбрах че нямаше никаква полза от преобличането, тъй като дрехите ми пак бяха мокри. Кръстосах ръце и крака и загледах филма от който беше минал сигурно половината част.

23 Re: Апартамента на Лекси on Вто 01 Май 2012, 11:58

Дейлън.

avatar
Усмихнах се тъй като знаех че въобще не й се гледаше филм. След всичко това едва ли щяхме да се концентрираме над може би най-великите ловци на извънземни. Съблякох тениската си , тъй като беше мокра и я оставих на един стол да изсъхне. Добре , очевидно не й беше до закачки вече. Усмихнах се дяволито и се телепортирах точно до нея.
- Какво ще кажеш да си вземем китайско и да хапнем на главата на свинкса ? - погледнах я въпросително , и въобще не се шегувах относно предложението си.

24 Re: Апартамента на Лекси on Вто 01 Май 2012, 12:18

Лекси Нортман

avatar
- Ще кажа да спреш да се телепортиш, ако е възможно. И ... ти наистина ли ме питаш дали искам да ям китайско на главата на свинкса ? Този път мисля да пропусна... днес малко в повече ми дойде храната.
Облегнах се назад и изведнъж се почувствах изморена. Както гледах към екрана хвърлих един бърз поглед към него. Или поне исках да е бърз, но като видях че е без тениска. Осъзнах че го зяпам и отново погледнах към филма.
- Май днес ни върви по вода ... буквално! - казах и леко се засмях .

25 Re: Апартамента на Лекси on Вто 01 Май 2012, 12:29

Дейлън.

avatar
Забелязах как ме гледаше и се усмихнах доволно.
- Ако наистина ти е харесало , винаги можем да се спуснем с бъчва по Ниагарския водопад. - погледнах я сериозно , но не издържах и се засмях. Не че не го бях правил но все пак.
- Е , като не ти е до ядене , а по начинът по който ме гледаше очевидно не ти е и до филм. Кажи ми едно място където искаш да отидеш. Ще те заведа където по искаш , било то на връх Еверест или в някой огромен Ню Йоркски клуб. Ти решаваш. - усмихнах й се подканващо и леко я целунах по бузата.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 4]

Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите