Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 4]

1 Апартамента на Лекси on Нед 23 Окт 2011, 13:10

Лекси Нортман

avatar
First topic message reminder :

Хол


Спалня


Кухня


Стая за гости


Баня


Тоалетна


ТерасаПоследната промяна е направена от Лекси Нортман на Пет 18 Май 2012, 12:20; мнението е било променяно общо 4 пъти


26 Re: Апартамента на Лекси on Вто 01 Май 2012, 12:39

Лекси Нортман

avatar
- Идеята с бъчвата по Ниагарския водопад ми харесва! - отбелязах и се засмях заедно с него.
Да наистина неми се гледаше филм. Със сигурност не ми се и ядеше, в момента не искаш да чувам абсолютно нищо и за храна, но както и да е. Замислих се къде исках да отидем. Не можеш да реша къде точно. Станах енергично от дивана и протегнах ръка към него..
- Изненадай ме. И без връх Еверест по възможност. - направих гримаса, но веднага след това му се усмихнах.

27 Re: Апартамента на Лекси on Вто 01 Май 2012, 12:48

Дейлън.

avatar
- Имам няколко интереси идеи... - казах замислено и се усмихнах.
- Върви и се преоблечи. Палто , ботуши ... абе като цяло по-плътни дрехи. И някоя сладка шапчица с пискюли. - усмихнах се и се надигнах. Аз ще отида да се преоблека и когато си готова ще съм тук долу. - усмихнах се и целунах ръката й.
- Ще те чакам тук. - усмихнах се и се телепортирах , с цел да си намеря някои по-дебели дрехи.

28 Re: Апартамента на Лекси on Вто 01 Май 2012, 13:02

Лекси Нортман

avatar
- На вън е почти лято, за какво ми е да си обличам ... - и преди да кажа нещо повече той изчезна.
Отидох в стаята си и отворих гардероба. За първи път се зарадвах че все още не бях прибрала зимните дрехи .. или поне повечето. Облякох един светъл пуловер и едни по-тъмни дънки. Сложих си шапчица с пискюли щом толкова искаше, пък дали щеше да му хареса или не си беше единствено негов проблем. Обух първите ботуши които видях и докато отивах към хола облякох палтото си. Чувствах се не на място с тези дрехи, като се има впредвит че температурите през деня са около 20 гаруса....

29 Re: Апартамента на Лекси on Вто 01 Май 2012, 13:08

Дейлън.

avatar
Върнах се в стаята и тя вече беше готова. Бях с по-плътни зимни дрехи и шапка , защото там където отивахме хич не беше топло.
- Е , готова ли си ? - усмихнах се и се приближих към нея. Обхванах лицето й с ръце и я целунах нежно. В следващият момент стояхме в снега в един от най-полярните райони в света. Над нас беше прекрасното северно сияние и аз погледнах нагоре.
- Е , изненадах ли те ? - усмихнах се доволно и се загледах в красотата на сиянията в небето.

30 Re: Апартамента на Лекси on Вто 01 Май 2012, 13:19

Лекси Нортман

avatar
Както си стояхме по средата на хола се озовахме ... по средата на нищото ? Проследих погледа му и когато видях небето ахнах. Бях ходила на много места по света, но тук идвах за първи път. Една широка усмивка се появи на лицето ми.
- Прекрасно е! - казах, целунах го по бузата.
Отдалечих се малко от него, погледнах отново от нагоре и се завъртях като усмивката не слизаше от лицето ми. След малко се обърнах към него и го попитах:
- И колко често идваш тук ?

31 Re: Апартамента на Лекси on Вто 01 Май 2012, 13:29

Дейлън.

avatar
Усмихнах се когато тя ме целуна по бузата , но усмивката ми стана още по-широка когато видях колко й харесваше.
- Ами не знам. Често предполагам. Обикновено тук идвам когато наистина имам нужда да остана насаме със себе си. През денят също е много красиво , но вечер е несравнимо. Принципно съм бил на всякакви места. Обикновенно започвам денят си с поничка в някоя тексаска закусвалня , след което пия течен шоколад в някое скъпо парижко заведение , обядвам на върха на главата на свинкса , и после правя каквото ми дойде на ума. - усмихнах се и се приближих към нея. Прегърнах я през кръста и погледнах първо небето , после очите й. Сиянието се отражаваше в тях и така бяха още по-пленителни от обикновено.
- Харесва ли ти? - попитах я и се усмихнах топло. След всичките дразги се надявах да съм се реванширал.

32 Re: Апартамента на Лекси on Вто 01 Май 2012, 14:21

Лекси Нортман

avatar
- Добре си прекарваш дните.
Подсмихнах се леко като чух разказа му и забелязах че не се задържаше на едно място. Прегърна ме през кръста, а аз подпрях ръцете си на гърдите му.
- Какво? - попитах като осъзнах че беше казал нещо, но така се бях загледала в небето, че не разбрах какво точно.
- Съжалявам не те чух. - погледнах към него и като разбрах че гледа към очите ми ми стана още по-неудобно че не бях чула думите му. - Какво? - повторих и го погледнах любопитно. Една леко срамежлива усмивка се появи на лицето ми докато очаквах отговора му.

33 Re: Апартамента на Лекси on Вто 01 Май 2012, 20:13

Дейлън.

avatar
Засмях се тихо и леко я притиснах към себе си. Бавно се приведох напред , след което последва една дълга и продължителна целувка.
- Просто си твърде неустоима , ето какво. - засмях се отново и я целунах малко по-страстно.
- Е , реванширах ли се за пуканките и морската вода или трябва да се постарая още? - усмухнах се и лекичко я целунах по нослето.

34 Re: Апартамента на Лекси on Сря 02 Май 2012, 01:20

Лекси Нортман

avatar
Целуна ме и първоначално се колебаех дали да го отблъсна или не. Е не го направих, а отвърнах на целувката.
- Ще видиш, че не съм чак толкова неустоима колкото си мислиш. - казах преди отново устните му да се озоват върху моите.
- Дали си се реваншира? Ами ... не. Определено трябва да се постараеш малко повече! - засмях се леко и този път бях аз тази която го целуна.

35 Re: Апартамента на Лекси on Сря 02 Май 2012, 06:25

Дейлън.

avatar
- Малко повече ? - усмихнах се изненадано и лекичко я целунах.
- Дай ми едно минутка. - намигнах й и я целунах по бузката след което се телепортирах. След около минута се телепортирах на стотина метра от нея и поставих няколко кутии с фойерверки. Повторих това упражнение още 3 пъти и скоро местата на фойерверките образуваха квадрат около мястото където стояхме. Запалих ги почти едновременно и се върнах при Лекси.
- Ами сега ? - усмихнах се и секунда след това в небето се изстреляха първите от доста многоцветни ракети. Те експлодираха шумна и цветовете им сякаш се сляха с полярното сияние.
- Извинен ли съм ? - казах и се усмихнах. Лицето ми бе на сантиметри от нейното но все пак реших да я оставя да се порадва на картинката. Аз виждах всичко в много по красив вариант , отразено в нейните очи.

36 Re: Апартамента на Лекси on Сря 02 Май 2012, 09:16

Лекси Нортман

avatar
Гледах как фойерверки се изстрелваха към небето. При мисълта, че беше направил това само заради мен ме накара да се зарадвам и една самодоволна усмивка се лепна на лицето ми. След като фойерверките свършиха се обърнах към него.
- Трябва да си призная, че това беше сладко. И много ми хареса , но! - казах и направих кратка пауза след което продължих - ДО колкото си спомням спомена нещо за това как се отразява маслото на косата ми. Относно това едни фойерверки няма да ти помогнат. - погледнах го тъжно и поклатих глава, за да подчертая думите си и след малко се засмях.

37 Re: Апартамента на Лекси on Сря 02 Май 2012, 09:38

Дейлън.

avatar
- Оххх... Добре вече ме докарваш до лимитът ми на романтичност. ДАЙ МИ ОЩЕ ЕДНА МИНУТА! - засмях се и отново изчезнах. След около минута пълна концентрация и адски мъки пред Лекси се появи горещ минерален извор. Телепортирах се до нея задъхан с бутилка шампанско и две чаши в едната ръка , и някакъв следък черен бански в другата.
- Позволих си да преровя гардероба ти , и да знаеш , довлякох ти цяло естествено джакузи така че никакви оплаквания! - засмях се и бързичко съблякох дрехите си. Останах само по черни къси гащи и леко подскочих заради студа. Подадох й банският и се усмихнах.
- Няма да надничам спокойно. И без оплаквания! - усмихнах се черовно и я целунах по бузата. Застанах на ръба на малкото минерално изворче и оставих шампанското и чашите отстрани. Бавно потопих крака , а после и цялото си тяло. Езерцето беше малко и плитичко , точно до кръста ми , и топлината беше идеална. Стоях седнал , наслаждавайки се на гледката и горещата вода , чакайки Лекси да се преоблече.

38 Re: Апартамента на Лекси on Сря 02 Май 2012, 10:09

Лекси Нортман

avatar
Когато изчезна и се забави през главата ми мина мисълта че може да ме е зарязал тук. Може и да бях малко по-капризна ама чак пък толкова.... и тогава се появи със шампанско, ъмм черният ми бански и малко езерце?! ДА, точно това беше. При вида му направо онемях.
- Ти сериозно ли ? - попитах, но вече знаех отговора. Взех банския от ръцете му и изчаках да се обърне с гръб към мен. - Не си и помисляй да надничаш! - казах когато той беше вече във водата.
Свалих палтото и пуловера си и като усетих студения въздух си казах че няма да е зле ако се преоблека бързо. Много бързо! За по-малко от минута бях готова. Бързо влязох във водата която се оказа топла. Тъкмо щях да се оплача че не обичам да се преобличам на студено, но се сетих че бе споменал без оплаквания.
- Хмм казвали са ми, че да се събличаш на студено не е особено приятно. Но за сметка на това водата е супер! - казах и му се усмихнах миличко.

39 Re: Апартамента на Лекси on Сря 02 Май 2012, 12:20

Дейлън.

avatar
Подадох и чашата с шампанско и се усмихнах.
- И така , глезих те повече от колкото която и да е друга сърдитка на този свят. Простено ли ми е ? - прегърнах я и лекичко я целунах по бузката , след което вкарах най-извинителният си възможен поглед. Ако това не я разтопеше вече щях окончателно да се пиша в графата с "неромантици".

40 Re: Апартамента на Лекси on Сря 02 Май 2012, 12:37

Лекси Нортман

avatar
Взех чашата от ръката му и отпих малко.
- Оо! Това ли беше? Аз си мислех че сега тепърва започва. - казах разочаровано и се наместих по удобно в прегръдката му.
- Шегувам се. Всичко е прекрасно. Е като се изключи че извън водата можеш да си умреш от студ по бански ... - засмях се. - И не съм сърдитка! - казах малко по-сериозно и го сръчках леко в ребрата.

41 Re: Апартамента на Лекси on Сря 02 Май 2012, 13:08

Дейлън.

avatar
- Дааа въобще не си сърдитка. Само дето като те нарека така започваш да биеш. - засмях се леко и се загледах в сиянието в небето.
- Знаеш ли , това е една от най-хубавите вечери които съм прекарвал от доооста време насам. Като се замисля може би от година или две. Ако не и повече. - казах замислено след което се усмихнах. Целунах Лекси нежно и се загледах в очите й може би за милионен път.
- Благодаря ти. - казах простичко и отново я целунах.

42 Re: Апартамента на Лекси on Сря 02 Май 2012, 13:54

Лекси Нортман

avatar
- Не съм! И все още не съм набила никого... - започнах отново да споря с него, но реших да си замълча и да оставя това за по-късно. Е ако имаше по-късно де.
-Една от най-хубавите вечери ?! - попитах леко изненадано - Та аз през цялото време мрънках - "и продължавам да мрънкам" помислих си - за какво ли не. Разкарваше се чак до ... не знам си къде за да ми угодиш на капризите и това е една от най-хубавите ти вечери? Не искам ад знам какво са правили другите момичета ... - засмях се леко.
Доизпих чашата с шампанско и я оставих настрани. Преместих се малко и се облегнах на рамото му. Харесваха ми целувките му и начинът по който гледаше в очите ми, но сега исках просто да поседим гушнати един в друг.

43 Re: Апартамента на Лекси on Сря 02 Май 2012, 20:18

Дейлън.

avatar
- И въпреки това не съм имал по-хубава вечер. Искам да кажа , че ми е забавно да ти угаждам. Пък и май не съм чак толкова "загубен" романтик. И мога да ти кажа , че при мен рядко има скучна вечер , но тази е някак специална. Просто ти я правиш такава. - усмихнах се топло и я целунах по бузката.
- Имам чувството че сама не отценяваш колко си страхотна всъщност. Ще поработим над това. - засмях се и отпих малко о шампанското , лед което просто се отпуснах и се загледах в сиянието над нас.

44 Re: Апартамента на Лекси on Чет 03 Май 2012, 01:38

Лекси Нортман

avatar
- Спокойно, не си "загубен" романтик. Бих казала че си безнадежден. - поклатих леко глава - Забавно ти е да ми угаждаш? Добре, хмм тогава искам един шоколадов шейк, плодова мелба, една бутилка мартини само за мен, лимон със захар, ягодки със сметана и шоколад, варена царевица .... а и една салата с ролца от раци няма да откажа. Както и пъстърва на скара и печена пуйка.... - засмях се - Шегувам се, освен за бутилката с мартини де. - отново се засмях.
- И това което направи за мен ми стига... за сега. - целунах го лекичко и го намокрих с вода.

45 Re: Апартамента на Лекси on Чет 03 Май 2012, 04:08

Дейлън.

avatar
- Наистина ли искаш да отида за мартини? - погледнах я въпросително и игриво я целунах в отговор. Не обърнах внимание на плисването и просто се усмихнах.
- Така де просто малко се изморих. Ако предметът е подвижен е много по-лесен за преместване. А този извор не се беше затичал особенно. Като оставим това в което се топкаме в момента , водата извира от около сто метра дълбочина , така че малко доста се напрегнах да го довлека. И какво искаш да кажеш с това "безнадежден" ? - засмях се и лекичко я целунах по челото.

46 Re: Апартамента на Лекси on Чет 03 Май 2012, 11:21

Лекси Нортман

avatar
- Предпочитам да стоиш тук с мен, отколкото да ме оставяш сама. Този път ще мина и без мартини. А и си имаме шампанско, нали? - побутнах го леко.
Преместих първо единия , а след това и другия крак върху него и се завъртях така че той беше пред мен. Сложих ръцете си на рамото му и подпрях брадичката си.
- Искам да кажа, че си най-лошият романтик който някога съм срещала. и който някога ще срещна. - засмях се. - Не ме слушай какво говоря, това не беше вярно. Вечерта е перфектна! - казах и го целунах малко по-продължително.

47 Re: Апартамента на Лекси on Чет 03 Май 2012, 12:28

Дейлън.

avatar
Отговорих на целувката й и се засмях.
- Хей обмислях да ти довлека и Айфеловата кула но е твърде тежка. Така де ще я преместя , но рискувам да се саморапарчедосам. Като нищо ще ме размаже , въпреки че малко хора биха могли да се похвалят с подобна смърт. Така де аз сигурно ще съм единственият. - засмях се и прегърнах Лекси като леко се притиснах в нея. Целунах я нежно и се усмихнах. Отделих устни от нейните но не се отдръпнах. Стояхме на по-малко от сантиметър един от друг. Достатъчно за да за не знам кой път се вгледам в прекрасните й сини очи.
- Знаеш ли , с тези очи светът може да е в краката ти. - засмях се и отново я целунах , този път малко по-страстно.

48 Re: Апартамента на Лекси on Чет 03 Май 2012, 13:09

Лекси Нортман

avatar
- Не съм особено голям фен на Айфеловата кула. Ходила съм там. Пък и те искам цял и по възможност жив. - усмихнах му се.
Когато се доближи малко повече до мен и ме целуна, едната ми ръка се уви около врата му, а другата я поставих в долната част на бузата му. Тези негови целувки наистина ми харесваха.
- Хмм не трябва ли да се наслаждаваме на гледката на небето? - прошепнах като устните ми бяха точно до неговите, но не се докосваха. След няколко мига се отдръпнах малко от него и погледнах нагоре към небето.

49 Re: Апартамента на Лекси on Пет 04 Май 2012, 03:46

Дейлън.

avatar
- Радвам се , че ме искаш жив. Като се замисля ти си сигурно единственият човек който ме познава и го иска. - засмях се и леко се отпуснах назад , защото тя беше права и беше хубаво да се насладим на гледката. Под водата преплетох пръсти с нейните и се отпуснах. Леко притворих очи и се усмихнах.
- Радвам се че те срещнах. С теб дори и най-красивата гледка става някак ... магическа. Вече съм обиколил светът веднъж , но с теб съм сигурен че ще е много по... интересно. - усмихнах й се и я целунах по бузата.

50 Re: Апартамента на Лекси on Пет 04 Май 2012, 13:43

Лекси Нортман

avatar
- И какво си направил на горките хора, че аз да съм единствената която те иска жив? - попитах и го погледнах любопитно. - А ако не беше така нямаше да съм тук с теб.
Като се замисля за продавача на пуканки, който в момента сигурно още се опитва да осъзнае какво се бе случило, май наистина останалите не го харесваха особено много. Но сега бяхме само двамата и другите нямаха значение.
- По-добре спри с комплиментите, защото ако продължаваш така накрая ще започна да ти вярвам. - казах леко през смях като погледах към него и след това погледах към снега който ни заобикаляше.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 4]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите