Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Нещо ... Историйка on Вто 01 Ное 2011, 07:37

Kimberlly Huff

avatar
Първият ми опит за нещо смислено така, че съжалявам ако не е от най-сполучливите неща.Получи се така с помощта на Лекси Нортман, която влезе в ролята на редактор


Глава 1

- Мег....Меган! Къде е Емили? – попита леля Джулс , която се беше появила сърдита и с ръце на кръста точно пред стаята ми.
Подяволите.Забравих за Емили.На последък се бяха случили доста неща и за 10ти път този месец забравях за малката си сестричка.Погледнах към часовника на стената и видях че минаваше 18:30ч.Сигурно пак беше останала сама и щеше да ми се разсърди....
- Съжалявам .. Веднага отивам да я взема . – Грабнах чантата си и се запътих към детската градина.Добре,че тя не беше далеч от нас и за по-малко от 10 мин. бях там.
Когато пристигнх позвънях на звънеца и преди да го направя пак вратата се отвори.Беше г-жата на Емили..
- Извинявай Ани.Знам, че и днес закъснях.Само не ми казвай, че отново е сама.
Ани – учителката в градината, ме измери със сърдит поглед от горе до долу и обратно и чак тогава се узмихна и каза :
-Този път не е.Али – дъщерята на семейство Дейвис още е тук.Предполагам, че нейния брат също я е забравил.Колко разсеяни са днешните тинейджъри!-малко се смутих от коментара й. - Ще имаш ли нещо против да я заведеш до тях.Не е далеч от тук.-попита Ани и след това извика момичетата.
- Нямам нищо против.Мисля че знам къде живее.-кимнах уж щастливо.
Можех ли да откажа , след като забравих сетра си за пореден път.Е аз поне се бях сетила навреме .След по-малко от минута Ани дойде заедно с Емили и другото момиченце. Явно си бяха добри приятелки , защото още от далеч чувах смеха им.
- Али, това е Меган.Тя е по-голямата сестра на Емили.Тя днес ще те заведе у дома.
Али беше сладко момиченце със сини очи точно като на Емили, но косата и бе руса, а не кафява.-момиченцето ме погледна усмихна ми се и попита
- Да не би да си новото гадже на Тайлър?
- Какво?Не ! – бях изненадана от въпроса й , но тя явно се изненада от отговора ми , за това побързах да добавя – Имам предвид че дори не го познавам , който очевидно също е забравил и няма да дойде и .... - млъкнах – е искате ли да тръгваме ?
Аз,Али и Емили тръгнахме по улицата, която стигаше до тяханата къща.Обадих се на леля Джулс да я предупредя, че ще закъснеем малко за вечеря, а момичетата през целия път скачаха и се смяха.За около 20минути вече бяхме пред къщата на семейство Дейвис.Отидохме на верандата и почукахме на вратата – Али си беше забравила ключа.Какво съвпадение.След 2 минутно тропане, се чуха стъпки и вратата се отвори рязко.
- Какво? – извика момче , вероятно братът на Али, буквално в лицето ми.Отвори толкова силно вратат , че се учудих как не я счупи.Явно до сега бе спал, защото косата му беше леко разрошена .
- Амии ....... – още не можех да си събера мислите от шока, който ми донесе – Забравили сте сестра си в градината и аз .... е доведох я.
- Какво? – забеляза Али, която беше зад мен – О, Боже.Колко е часът? 19:00?!? Мамка му-Пренебрегна ме ,клекна пред Али и изражението му веднага се смекчи.Докато не ме виждаше го разгледах до колкото можех от тази страна.Имаше кестенява коса,не беше много дълга, също така беше с доста добро телосложение и тениската му стоеше невероятно секси.- Мъниче, съжалявам, че те забравих.Прибрах се от тренировки и просто съм заспал.Няма да ми се сърдиш,нали?
- Да, да както и да е. Първи път ти е и ти е простено, но само този път.Радвай се, че и Меган беше забравила Емили. – И двамата се засмяха.Тогава той се изправи погледна ме с топлите си кафяви очи и каза:
- Извинявай за това, че се развиках.Не исках, но беше доста настоятелна..... – усмихна ми се.Леле каква усмивка. – Аз съм Тайлър помеждудруготоПриятно ми е! – подаде ръката си към мен.

- Ааа.....няма нищо.Никой не обича да го будят от сън.Аз съм Меган. - стихнах му ръката.Нямаше как да се сърдиш на човек с такава усмивка и очи и ........беше силничък.Загледах се в него и той в мен.Тогава Емили ме дръпна за ръката и аз се осъзнах
- Мег, няма ли да тръгваме?Гладна съм!
- Какво?О да. – пуснах ръката му.- Беше ми приятно да се запознаем.
- На мен също.И благодаря за Али и отново извинявай, че ти се развиках.
- Няма нищо.Лека вечер. Чао, Али.Беше ми приятно, че се запознахме.
- И на мен също- каза тя.- Чао,Ем!
Емили й махна , погледнах отново към Тайлър,хванах Емили за ръка и тръгнахме.По пътя тя ми разказа как е минал денят й и че много се е забавлявала с Али и, че с нея са много добри приятелки.Аз я слушах с голямо усилие, защото Тайлър не ми излизаше от главата.Най-сетне се прибрахме и явно леля Джулс тъкмо беше сготвила.Миришеше невероятно.
- Момичета вие ли сте? – попита тя
- Даа! – отговори Емили и се затича към кухнята.
- Време беше.Притесних се за вас. – погледна ме сериозно, но всички в стаята знаехме, че леля Джулс не можеше да ни се сърди на нас двете за нищо.
- Ами Мег закъсня и Тайлър закъсня и си играхме с ... – започна да обяснява Емили, но леля Джулс я прекъсна.
- Чакай малко.Кой е Тайлър?
- Ти чакай да ти разкажа.Тайлър е по-големия брат на Али.Та аз и Али си играхме – продължи да обяснява Емили – и Мег дойде да ме вземе, но Ани я помили да заведе и Али до тях,защото бързала и ходихме до Али и Мег се запозна със Тейлър и те май се харесаха и ако знаеш как ...
- Какво има за вечеря? – този път аз я прекъснах – Ем нали и ти беше гладна?
- Направила съм спагети.Измийте се и идвайте. – Емили хукна към банята, а аз се измих в кухнята.
- Та кой е Тайлър? – попита леля Джулс.
- Ааа никой и се казва Тейлър.Брата на Али.Запознахме се.Когато я заведох у тях.
- Аха.Щом казваш. – каза тя и се засмя.
След вечеря седнах да уча.На другия ден имах входно по биология.Но как да учиш, когато някой се е настанил в мозъка ти и не иска да излезе от там. Та реших да проверя кой е този Тайлър.Не го бях виждала в училище.Влязох в сайта на двете единствени гимназии в района и започнах да търся в страницата на училището ни.Нямаше го.Значи учеше в друго училище извън града.Или в частното в Уестън.Да.Ето го и него – Тайлър Дейвис.Заместник капитан на отбора по баскетбол.Явно голяма работа в училището.Гаджето му – Амбър Хол.Мисля, че я познавам или съм я виждала няколко пъти.Най-добър приятел – Мейсън Браун.Ходи с ... Лоран Адамс.Подяволите!

Ако на някой му хареса да каже да кача и втора глава.

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите