Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 5 от 7]

1 Mnemosyne House on Съб 19 Ное 2011, 07:47

Кастър Краоули

avatar
First topic message reminder :Домът на Кастър се намира в края на града, в непосредствена близост до главната улица, която води към горските поляни.
Следните помещения са налични:


спалня:


дневната :


кухнята:


банята:Последната промяна е направена от Кастър Краоули на Вто 10 Яну 2012, 10:23; мнението е било променяно общо 2 пъти


101 Re: Mnemosyne House on Нед 08 Яну 2012, 19:02

Лия Силванас

avatar
Чаках Кастър толкова време, че вече ми дотегна. Какъв беше смисъла да живееш с някой, когато той не се появява с дни. Станах от дивана и отидох в спалнята. Отворих гардероба и извадих няколко дрешки, които щях да облека по-късно. Отидох да банята и пуснах водата. Нагласих я, за да тече хладка и се съблякох. Застанах под струята на водата и повече не помръднах...
След банята си изсуших косата облякох приготвените дрехи и се зачудих какво да правя. Нямах голямо разнообразие в живота си, даже никакво. Исках нещо, което да промени този скучен живот, но нямаше как. Поразрових се в сака с багажа си и изведнъж намерих интересна книга "Тъмни ритуали". Зачетох се и ми стана интересно, когато стигнах до темата с превръщанията. Може би точно това ми трябваше. Да се превърна в нещо, което не съм. И така взех оставих книгата на масата в дневната и излязох навън.

102 Re: Mnemosyne House on Пон 09 Яну 2012, 08:11

Елеоноре Ксанти

avatar
Тръгнах ме от пейката заедно хванати за ръце и ме отведе в неговият дом.
-Може ли чаша вино?-попитах го
Бях много напрегната,незнаех какво ми предстои.

103 Re: Mnemosyne House on Пон 09 Яну 2012, 08:19

Кастър Краоули

avatar
Внимателно я настаних в моята лична спалня. Хвърлих си горнището на земята, когато тя ме помоли за една чашка вино. Това беше идеалната възможност да отворя запазената ми бутилка. Направих й знак да ме изчака, докато аз отидох до кухнята и взех бутилката от хладилника. С другата ръка взех две кристални чаши и се върнах при Елеоноре. Напълних двете чаши догоре и подадох нейната на Елеоноре
- Заповядай!

104 Re: Mnemosyne House on Пон 09 Яну 2012, 08:43

Елеоноре Ксанти

avatar
Взех чашата от ръката му.Отпих глътка
-Незнам не съм свикнала да си лягам с някой на първа среща.-плахо говорех-Незнам дали е редно.Незнам за каква ще ме сметнеш.-прегърнах го имах нужда.Незнаех какво трябва да направя.Незнаех какво исках в този момент.По-объркана никога не съм била.

105 Re: Mnemosyne House on Пон 09 Яну 2012, 08:49

Кастър Краоули

avatar
Взех чашата от ръцете й и я поставих на нощното шкафче. Оставих се в нейните ръце и прегръдки. Отпуснах се върху чаршафите и й позволих да се намести върху мен. Изтегнах си ръцете назад за да може Елеоноре да има тотален контрол над мен. Точно като някой сукуб да може да има пълната власт над мен. Доброволно се предадох на женската доминация.
- Просто го направи - тонът ми беше еднакво жесток, но и съблазнителен

106 Re: Mnemosyne House on Пон 09 Яну 2012, 09:05

Елеоноре Ксанти

avatar
-Аз нямам нужният опит.-страхувам се сякаш извършвам нещо нередно.Започнах да го целувам по устните,след това по шията след това по гърдите,бавно се спусках надолу
-Знам,че е нередно,но аз до сега не съм била с никой интимно

107 Re: Mnemosyne House on Пон 09 Яну 2012, 09:10

Кастър Краоули

avatar
Имам чак толкова младо небесно същество? Истински късмет, още повече щях да предизвикам прилив на сили. Интересно дали ме лъжеше или наистина си признаваше това? Струваше ми се леко невъможно, но засега реших да й повярвам. Плъзнах си ръката по нейната коса и се изпънах надолу към гърдите й. Един лек стимулиращ масаж би бил достатъчен за нея.
- Ще ти хареса - метафорично и физически бях пламнал от възбуда

108 Re: Mnemosyne House on Пон 09 Яну 2012, 09:27

Елеоноре Ксанти

avatar
-Аз нямам никакъв опит.Ако искаш ми вярвай.Дори незнам какво искаш от мен?-бях пламнала като му говорех това

109 Re: Mnemosyne House on Пон 09 Яну 2012, 09:36

Кастър Краоули

avatar
Нима? Това вече беше интересно, истински щях да се забавлявам. Добре, щях да поведа парада. Хванах я с двете си ръце и я извъргалях на моето място. Вече аз бях отгоре.
- Отпусни се - прошепнах й в ухото, след което поставих няколко сладки целувки по врата й. Не трябваше да бързам, трябваше тя да свикне с усещанията.
Поставих нейната ръка върху косата ми. По този начин тя имаше контрол над темпото и интензитета.
Явно й харесваше, защото вече бях стигнал до гърдите й, а дори за един път не ме спря.

110 Re: Mnemosyne House on Пон 09 Яну 2012, 09:37

Елеоноре Ксанти

avatar
Не ми се искаше да спира..това което усещах беше нещо ново и непознато за мен и все пак ми харесваше.С Ейдриън стигахме до това положение но след това го отблъсквах бързо.Каквото и да ставаше бях готова

111 Re: Mnemosyne House on Пон 09 Яну 2012, 09:39

Кастър Краоули

avatar
Не след дълго стигнах до съкровището. Не, нямаше да я накарам да се предаде толкова бързо. Щом никога не беше практикувала любов, значи би предпочела традиционния начин. Затова и се надвесих над нея. Ръцете ми бяха около главата й ,а погледа ми се спря за миг в очите й. Зениците ми се свиха, а ириса ми придоби множество цветове. Сякаш цялата дъга се беше вселила в очите ми.
- Кажи ми когато си готова -

112 Re: Mnemosyne House on Пон 09 Яну 2012, 09:49

Елеоноре Ксанти

avatar
-Сега съм готова.Едва ли до сега си бил с нещо такова като мен...недокоснато..как ти се струва?-задавах въпрос след въпрос

113 Re: Mnemosyne House on Пон 09 Яну 2012, 10:03

Елеоноре Ксанти

avatar
Исках да му хареса..да го впечатля...запах го леко за ухото..след това го облизах с върха на езика си..ръцете ми се движеха по цялото ми тяло..даже незнаех дали го правя точно...

114 Re: Mnemosyne House on Пон 09 Яну 2012, 10:35

Елеоноре Ксанти

avatar
Незнам какво ми стана,но на този етап не бях готова да го направя.Исках да си тръгна още сега.Не издържам.Трябва да се махна аз не съм такава която си ляга веднага с някой който не познавам.
-Искам да си вървя,защото не съм такава .

115 Re: Mnemosyne House on Пон 09 Яну 2012, 10:45

Кастър Краоули

avatar
Сега ли? За пореден път се случваше това. Погледнах я с леко разочарование и се преобърнах на другата страна. Взех дрехите от пода и набързо се облякох. Преобразих се в доста състарен вид и се обърнах към Елеоноре. Исках да я сплаша с погледа на мъртвец.
- Ще се видим някой друг път - тонът ми беше смразяващ.
Излязох през вратата и напуснах набързо дома си. Предполагам тя също щеше да напусне Mnemosyme House. Там нямаше нищо хубаво за нея.

116 Re: Mnemosyne House on Пон 09 Яну 2012, 10:49

Елеоноре Ксанти

avatar
Това,че се разсърди малко ме растрои.Но тази вечер телепатически общувах с негова позната и усетих,че той само може да ме използва..Аз не съм такава.Не ме изплаши неговият вид.В Сейнт Вали се бях нагледала на повече страхотии.Сигурно нямаше да ме потърси.Тръгнах си.Исках да остана сама.Прииска ми се да се обадя на някой който да ме разбере.Тръгнах си и не се обърнах назад

117 Re: Mnemosyne House on Чет 19 Яну 2012, 02:05

Кастър Краоули

avatar
След дългият работен ден се върнах в моят дом. Да, той беше напълно мой, нямаше никой друг тук. Бях оставен или по-скоро изоставен от всички, които ценях. Нямаше значение за мен това, въпросът беше докъде щяха да стигнат те. Отново не ме бяха разбрали правилно, играеха си своите романтични игри и си позволяваха да изоставят мен. Това можеше единствено да бъде в мой принос, тъй като заздравяваше връзката ми с този свят. Навярно ме мразеха, заради моите решения, но именно тяхната омраза ми даваше сили. Аз бях черната дупка, която изсмукваше техните емоции. Беше ужасно да си Неутрален, черпиш сили и от двата лагера, но никога не ставаш напълно като тях. Все пак имаше и своите предимства и затова не се оплаквах.

Пристъпих към кухнята, където започнах да приготвям вечеря за себе си. Набързо си направих един голям сандвич и седнах да го изям пред радиостанцията. Не обичах особено телевизия, но пък затова изслушах новините. Нищо не се случваше, затова и набързо приключих със слушането на ефира. Денят беше дълъг и имах нужда от почивка. Преоблякох се в спалнята и се настаних на леглото. Преди да легна опипах възглавницата до мен. Допреди няколко дни тук имаше някого, но сега го нямаше. И едва ли щеше да се върне. Въздъхнах огорчено и легнах на другата страна, обърнал гръб на тази възглавница. Възнесох се в света на сънищата, имах нужда от това ..

118 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 05:35

Лия Силванас

avatar
След като усетих, че бях на лимита си реших да изхвърча преди да съм наранила Карин. Разхождах се в нощта и не ми пукаше дали може да бъда нападната или да нападна. Сега това не ме интересуваше. И не знаех дали ако някой се изпречи на пътя ми ще се сдържа да не го нападна. Не знаех и не исках да знам. Единственото, което знаех със сигурност, е че от както бях превърната в сукубус желаех една душа повече от всички. И заради нея отказвах да се храня. Мда заради една мила душа. Но не я исках за себе си. Исках да си остане в него. Честно май наистина не знаех, какво искам.
И о ирония точно неговата къща. Преди може би седмица бяхме в едно легло като братче и сестриче, а сега сигурно ме мразеше заради шамара, който му ударих. Приближих се до входната врата и сложих ръце на сърцето си. Разперих крилца и се издигнах във въздуха. След секунди бях пред прозореца на Кастър. Погледнах и за моя радост прозореца беше леко отворен. Така че влязох вътре и погледнах спящия Кастър. Затворих прозореца. Надвесих се над него и го погледнах. Дори когато спи е толкова спокоен. Преди всичко носех в чантата си някакви свещи / ароматизиращи / странен навик, но факт. И сложих няколко на различни места. Запалих ги. После пак се надвесих над Кастър. Погалих бузата му където му забих шамара и леко го целунах по същото място. После му подшушнах тихичко. "-Кастър събуди се."

http://vbox7.com/play:48515077d6&al=2&vid=9817759

119 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 06:00

Кастър Краоули

avatar
Бях се унесъл спокойно в сънищата си. Там нямаше тревоги и шамари, но и пък си бях самичък. Изведнъж нещо ме издърпа обратно към света. Някакво познато усещане, което обаче ми се стори толкова далечно. Нямах възможност да се отдръпна от инстинктите ми и затова се предадох в ръцете на съдбата, колкото и да не ми се искаше.
Събудих се. Все още бях в унесено състояние, но успях да доловя присъствието и на друг човек. Толкова ми се спеше, че не успях да различа дори кой е. Можех само да гадая за лицето, което беше до мен. И все пак не ме интересуваше точно кой, защо искаше да ме лиши от сън ?
Побутнах ръката, която беше най-близо и с мърморещ глас измрънках нещо, което остана неразбрано

120 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 06:05

Лия Силванас

avatar
Зарадвах се когато видях, че не е умрял в съня си :д. Което си беше нелепо, но аз мисля само малоумни неща. Отдръпнах се и седна на земята. Прибрах крилцата, защото си спомних, че го плашеха. Хванах чантата си и от внимателно извадих една стъклена кутийка. А вътре имаше някакво цвете. Или по-точно неговото любимо - Жасмин. Изчаках да се разсъни и когато видях, че може да фокусира всичко в стаята. Му подадох кутията.
-Това е за теб. Заради шамара, и главно да се извиня за целувката. - Оставих я на леглото до него и пак си останах на земята. Някак на малкото светлина и аромата се чувствах по-добре и усещах, че нямаше опасност пак да му налетя.

121 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 06:12

Кастър Краоули

avatar
Разтърках си очите няколко пъти преди да мога да фокусирам Хармони. Честно казано бих й се разкрещял, но в момента бях в съвсем друго настроение. Когато видях, че тя ми носи жасмин, цялото ми лошо настроение се изпари. Ароматът му ме подлудяваше. Нямаше как да се ядосвам, когато нещо толкова прекрасно беше до мен. И беше за мен. Взех цветенцето в ръката си и го погалих няколко пъти. Наистина много се зарадвах.
Отместих погледа си към Хармони. Защо седеше на земята? Дали щеше да ми забие още шамари? Не знаех причината защо е тук, можех само да предполагам. Струваше си да я разпитам
- Мога ли да помогна с нещо? - може би искаше някаква услуга

122 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 06:17

Лия Силванас

avatar
-Исках да ти се извиня за шамара. Което ме подсеща - За пореден път измъкнах нещо от чантата. Е тоя път бяха белезници :д. Сложих си ги така, че да е сигурен, че няма да го ударя или нещо подобно.
-Ще те разбера ако не искаш да ме видиш вече, но ти обещах че ще ти помогна с партито. Нали така? И идвам да помогна с каквото мога.
Наистина се надявах да ми прости за онзи път, наистина не знаех какво ми стана. Просто Александър ми е по-скоро баща, отколкото да изпитвам нещо към него. И леко се ядосах, че говореше така за него. Все пак той ми е създател, а аз го уважавам, но нищо повече.

123 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 06:24

Кастър Краоули

avatar
Това беше неочаквано. Доста пъти си мислих дали някога ще го направи и ето, че се случи. Но да дойде по този начин, с любимото ми цвете и с жасмин, това вече наистина беше учудващо. Беше приятно, разбира се, но и все пак имаше нещо странно в нея. Защо вадеше белезници? И защо се закопча? Нямаше никаква логика в действията й и това ме объркваше. Изгледах я странно, но все пак кимнах. Аз също исках някога да стигнем до този резултат. Примирието беше най-добрто решение и за двама ни. И без това не исках да съществувам прекалено самостоятелно, а и женското присъствие си имаше някои предимства.
- Чудесно, но защо ме изненадваш в леглото ? - директно я попитах

124 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 06:30

Лия Силванас

avatar
Вдигнах рамене. Не знаех защо го направих. Може би просто ми се стори забавно. Да го събудя и да му дам подаръчето, а после да искам прошка. Което е доста странно за един сукубус. Да иска прошка. Ох смях и резил. Изправих малко по - бавно понеже имах известни затруднения и седнах на леглото до него.
-Не знам. Мисля че така нямаше да ми се развикаш веднага. А и забравяш в каквото се превърнах, може пък да съм имала някакви задни мисли.
Засмях се, защото наистина ми беше смешно. Сигурно и той ще сметне думите ми за забавни, но не знаех.
-Е как си? Как е с ... - спрях се понеже ми беше трудно да кажа мила дума за онова долно същество, но все пак щях да се опитам да съм мила - ... онова момиче от бара?

125 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 06:37

Кастър Краоули

avatar
Елеоноре? Все пак не беше забравила за нея. Повдигнах рамене невинно и й отговорих съвсем честно
- Идея си нямам. След като ни изгонихте, тя ме заведе в нейната къща. - направих кратка пауза. Изобщо защо й разказвах това? Дали чувствах вина или нещо подобно? Можех да си премълча всичко, но нещо ми подсказваше, че така е редно.
-Е, тя се опита да ме съблазни, но нещо не се получи - признах си, поне така ми олекна товара.
- Може би бях просто прекалено пийнал или уморен или не знам и аз какво - започнах да се чудя каква беше причината, но реших, че няма смисъл и се отказах.
- Просто не исках да се стигне дотам

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 5 от 7]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите