Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 6 от 7]

1 Mnemosyne House on Съб 19 Ное 2011, 07:47

Кастър Краоули

avatar
First topic message reminder :Домът на Кастър се намира в края на града, в непосредствена близост до главната улица, която води към горските поляни.
Следните помещения са налични:


спалня:


дневната :


кухнята:


банята:Последната промяна е направена от Кастър Краоули на Вто 10 Яну 2012, 10:23; мнението е било променяно общо 2 пъти


126 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 06:42

Лия Силванас

avatar
Изслушай го с интерес. Макар че усещах, че ако чуя нещо от сорта на "Тя ме заведе в нейната къща и там .. сещаш се." просто усещах как не сърцето ми беше да се пръсне, а душата ми щеше да се изпари от затвора и. Но той каза нещо което ме зарадва. Наведох глава и се усмихнах. Това наистина ме зарадва и аз не знаех защо, но все пак ме зарадва. И ето че дойде време да му покажа, че не бях толкова лоша.
-Значи стигаме до извода, че момичето, ааа нефилима се опитал да те прелъсти. А уж това е моя работа. Виждаш ли демоните ни са толкова лоши. Има и добри. - Свих краката си, така че да мога да прегърна коленете си.

127 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 06:47

Кастър Краоули

avatar
Засмях се леко. Наистина имаше нещо такова.
- Всъщност може би проблема е в мен. - реших и аз да се пошегувам.
- Може би просто не се възбуждам от ангели и нефилими - дали бях сериозен или не, едва ли имаше значение. Просто усещах, че Хармони е на ръба на своето съществуване. Можех да й дам предостатъчно енергия, за да се възобнови.
Но исках да я накарам тя сама да си го поиска. Тогава поне нейното съществуваше щеше да има смисъл. Какво е сукубусът, ако не може само да си вземе това, което му се полага.

128 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 06:58

Лия Силванас

avatar
-Аха. - не се възбуждал от ангели и нефилими. Това беше добро. Та момче ти една не я изяждаше в поглед в бара. И не го казвам само защото другите ми бяха скучни, а защото ти гледаше на нея по същия начин по който онзи гладния вампир гледаше на Александър. Но все пак се радвах като малко детенце.
-А какво те възбужда? Обикновен човек, кръвожаден вампир. - Сложих ръце на леглото пред мен и като котка се приближих до него. - злобна сирена .. - накрая се приближих до такава степен, че само на няколко милиметра и щях да го целуна - или може би похотлив демон? - последва пак познатата ни целувка с тази разлика, че тоя път не беше от гняв или яд.

129 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 07:08

Кастър Краоули

avatar
Очевидно искаше да разбере повече за моите предпочитания. Хареса ми начина по който се приближаваше. Явно съвсем скоро щеше да направи някаква крачка към мен. Но все пак заслужаваше някакъв отговор
- Вампири и най-адските създания - с усмивка й отговорих.
- Мъже, жени, транссексуални, бисексуални, всякакви - добавих

130 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 07:13

Лия Силванас

avatar
Сложих ръце на гърдите му и леко наклоних глава. "Мъже, жени .. всякакви?" Ето защо го заварихме в онази ситуация с Александър. Макар че той само го държеше за ръка. Едва сдържах смеха си. Но другото което каза ме зарадва отново. "Най-адските същества" Направо стимул да стана долнопробен сукубус.
-Ясно. Значи нефилима няма шанс? - Не очаквах отговор. Просто ей така прозвуча въпросително. И както си бях до него пак го целунах. Засмуках леко езика му сякаш беше близалка и го захапах за долната устна.

131 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 07:18

Кастър Краоули

avatar
Отворих широко очи. Това беше толкова неочаквано и желано от мен, че направо нямах възможност да реагирам. Просто се облегнах назад и паднах върху възглавницата. Хармони беше ловка и много добра в акта на целуване. Може би имаше трейнинг или нещо, но беше невероятно.
Едва успях да се сдържа и издадох леко едно охкане. Нервите ми отказаха и се разтреперих леко от възбуда

132 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 07:23

Лия Силванас

avatar
Усмихнах се. Бях доволна, че не ме отблъсна или нещо от сорта. Сега вече поне не се страхувах, че дори и да му налетя нямаше да му забия някой шамар. Затова откопчах само на едната ръка белезниците и сложих ръце на врата му. Леко притиснах гръкляна му, но не чак толкова че да усеща ужасяваща болка. Близнах го по устните и пак го целунах. А докато го целувах седнах върху него и се наместих удобно.
А това което ми харесваше най-много беше лекото му треперене. Тоя път не беше пил, не беше уморен, така че ми беше интересно да видя на какво се дължеше това.

133 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 07:33

Кастър Краоули

avatar
Тя вече беше напълно покорила съзнанието ми. Нямаше измъкване сега от това удоволствие. Отпуснах тялото си напълно за нея и се отдадох на усещанията. Издадох още няколко задавени звука и я погледнах. Тя изглеждаше толкова съблазнително, че този път напълно бях сигурен в себе си. Желаех я.
- Исках този момент от прекалено дълго време - успях да произнеса, преди да сложа ръката си зад гърба й и да я притисна към мен.
Исках да усети учестения ми ритъм

134 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 07:39

Лия Силванас

avatar
Кастър ме притисна към себе си и аз леко се стреснах. Не очаквах да ме притисне към себе си. По-скоро очаквах да ме отблъсне или да ми се развика. Но все пак беше приятно. Той беше топъл и ухаеше хубаво. Приближих устни до ухото му и тихичко едва шепнейки му каза:
-А аз те желая още първия път когато бяхме в това легло.
Сложих ръце на яката му и по точно на копчетата. Започнах да го целувам по врата и леко да хапя. Не бях вампир, но поне до тук можех да стигна. Започнах да откопчавам копчетата на ризата му. А след откопчаното копче го целувах.

135 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 07:45

Кастър Краоули

avatar
- Не се и съмнявам. Трудно може да ми устоиш - лаконично й отговорих и се изтегнах назад. Така тя можеше още по-лесно да добие достъп до мен. Кожата ми настръхна от целувките й. Поставих си ръката върху косата й и леко я пристиках надолу към тялото ми. Беше ми адски приятно да усещам как нейните устни се впиват в моята кожа.Да не говорим за кефа и чувството, когато те събличат

136 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 07:50

Лия Силванас

avatar
Тъкмо откопчах и последното копче и той изръси това. Леко се засмях и го погледнах.
-Нали. Твърде си сладък, за да ти се устои. - и бавно свалих ризата от раменете му. Пуснах я до леглото и спуснах ръката си надолу. Поразтърках гордостта му с ръката си и го погледнах в очите.
-Кастър какво ми даваш да направя с теб? - Най-забавният въпрос, който можех да измисля. Исках да знам каквото иска, за да му го дам. Не знам защо, но в момента исках да му изпълня желание и да взема най-накрая да се нахраня. Така че пъхнах ръка в панталона му или с каквото там беше облечен. И зачаках отговора му.

137 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 08:02

Кастър Краоули

avatar
Въобще нямаше срам. Направо си постави ръката на недостъпното за други лица място. Пламнах от възбуда, когато ме докосваше. Нямаше как да изпъшкам силно.
Но как да я предразположа към всичко това, което желаех?
- Използвай ме, Хармони . - какво друго можех да кажа?
Със свободната си ръка свалих бързо нейната блуза.
- Разкопчай го - посочих към сутиена й

138 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 08:10

Лия Силванас

avatar
Повдигнах се и го погледнах. Усмихнах се и разкопчах сутиена си. Бавно го свалих и го хвърлих при ризата му. След това се замислих над думите му. Не знаех как да използвам хората по този начин. Та аз преди не бях изобщо правила нещо подобно, но в ума ми изникнаха думите на Александър "Слушай инстинктите си". Значи това щях да правя. Свалих панталона му и се върнах пак на устните му. Целунах го и преплетох езика си около неговия.

139 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 08:12

Кастър Краоули

avatar
Това беше една доста агресивна игра. Тя буквално се биеше с моя собствен език за надмощие. Нямаше как да не се зарадвам на прилива от адреналин и тестостерон. Реших да я изненадам и аз. Откъснах се за миг от устните си и доближих езика си до гърдите й. Реших да плъзна езика си и там, щеше да й хареса.
- Мммм - нямаше как да й го кажа в момента, но и на мен ми харесваше това

140 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 08:21

Лия Силванас

avatar
Леко настръхнах когато усетих езика му върху гърдите си. Беше наистина приятно, а и самото чувство че съм негова ме караше да изпитвам удоволствие от това, което правихме. Зарових едната си ръка в косата му и прехапах устни. С другата си ръка го хвана за ръката и го накарах да се изправи, за да седне. Приклещих го към облегалката или и аз не знам как се казва и го погледнах.

141 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 08:24

Кастър Краоули

avatar
Притворих очи и я погледнах. Очевидно не й се случваше често това удоволствие, затова и бях доста внимателен. Исках да се почувства наистина добре. Но защо спря? Може би искаше да пробва нещо друго. Най-вероятно имаше някаква извратена идея.
Изчаках с интерес да видя какво ще направи. През това време имах възможност да я огледам по-внимателно. Имаше много красиво тяло
- Страхотна си - направих й този комплимент

142 Re: Mnemosyne House on Съб 21 Яну 2012, 08:29

Лия Силванас

avatar
От вътре ме изби да добавя и Елеоноре, но се сдържах. Просто за кратък момент от секундата пак изникна онази сценка в бара и леко ме обзе яд. Но бързо се възстанових. Не исках такива мисли да помрачават момента. Сега на Кастър му остана една дреха и имах намерението да изчезне. Съблякох го окончателно. Сложих ръка върху мъжествеността му. И започна леко да го масажирам.
-Кастър сигурен ли си, че искаш точно с мен?

143 Re: Mnemosyne House on Нед 22 Яну 2012, 15:24

Кастър Краоули

avatar
Чаках този момент прекалено дълго време, нямаше как да ме разубеди сега. Можех да използвам хиляди начини, за да я привлека с изменчивата ми красота, но реших да използвам тази физическа форма. Беше най-естествена за мен. Можех да почувствам как всеки един нерв беше в нечуван екстаз. Чувството беше страхотно! Не исках тя да спира, а да продължи напред.
Поставих ръката си върху нейната, може би дори за да й помогна да се успокои. Би трябвало да не се притеснява, но може би просто това беше нейния начин да поиска разрешение.
- Направи го - почти изстенах от желание

144 Re: Mnemosyne House on Нед 22 Яну 2012, 15:31

Лия Силванас

avatar
Погледнах го. Значи все пак беше сигурен. А и на мен това ми трябваше. Докато един вид си играех с приятеля му усетих, че вече няма смисъл да го стимулирам или прочие. Но не знаех какво да му направя сега. Дали да продължа да го целува, дали да му дам малко орална любов. Май щеше да са и двете. Но преди това да сме наравно. Съблякох се окончателно. А за да направя играта още по-забавна покрих очите му с едно шалче от коприна, което измъкнах от чантата си, и започнах да го целувам по устните, после по врата и така да се спускам бавно надолу.

145 Re: Mnemosyne House on Нед 22 Яну 2012, 15:35

Кастър Краоули

avatar
По какъв начин трябваше Хармони да продължава да удължава агонията ми? Демоничните й способности бяха прекалено коварни, защото тя продължи да ме задържа. Това не го очаквах, а и не го исках чак толкова много. Исках просто да се слея с нея и това сега. Но явно, че тя искаше да ме измъчва докрай. Нямаше как да контролирам нещата, затова и се предадох на нейните ласки. Зрението ми беше покрито, но поне усещах всичко.
Радвах се, че поне нямаше много къщи в района, защото бях сигурен, че пъшках прекалено силно. Това имаше и друга цел, исках да й покажа колко много ми харесва.
Кожата ми настръхваше всеки път, когато тя ме докосваше .
- Разкошно - промърморих

146 Re: Mnemosyne House on Нед 22 Яну 2012, 15:41

Лия Силванас

avatar
Спуснах се вече до край. Обхванах с ръце гордостта му и леко близнах с върха на езика си главичката. И за да не влизам в подробности ще го карам с две, три изречения. Доставях удоволствие на гордостта му и с ръце и с езиче. Някак си ми беше забавно да го правя. Но ловя бас, че е защото съм такъв тип демон. Когато ми стана жал за Кастър и това, че наистина започвах да прекалявам с държанието си спря и го целунах няколко пъти по врата. Махнах шалчето и го сложих на шията си.
-Сега е твой ред.

147 Re: Mnemosyne House on Нед 22 Яну 2012, 15:49

Кастър Краоули

avatar
Взех си няколко мига свободно време, за да мога да си поема нормално въздух. Буквално ми се изсуши устата от пъшкане и охкане. Хармони буквално и метафорично изстискваше всяка капчица сила от мен. Но ето, дойде момента, когато щях да й го върна. Хванах я с цялата сила, която ми беше останала и я преобърнах. Вече беше на моята бивша позиция. Качих се върху нея и започнах да повтарям нейните движения. Следях контурите на тялото й с целувки и леки близвания. Отдадох специално внимание на нейните ерогенни зони и се спуснах към интимните й части.
Тук вече щеше да бъде наистина забавно. Направих й лек масаж като за начало. Исках да свикне с докосванията ми, докато не дойде един момент, когато спуснах езика си там и започнах и аз да й доставям удоволствие по този начин.
Ритмично си отмествах и главата. С едната си свободна ръка издърпах пръстите й и ги положих по косата ми. Можеше спокойно да ме хване и да определи темпото, което искаше

148 Re: Mnemosyne House on Нед 22 Яну 2012, 15:56

Лия Силванас

avatar
Всяка негова целувка беше като бомба за мен. А в корема ми сякаш ставаше същото нещо като фойерверките на 4 юни или беше юли не помня. Но само знаех, че в момента и да исках нямаше да се дръпна. Кастър беше нежен с мен. Той ме караше да се чувствам добре и да забравя глада си, макар и да се бях хранила от него. Просто не исках да го нараня. Не и докато не се науча да контролирам силите си. И все пак всяко негово докосване по тялото ми оставаше пареща следа след себе си. Вече не можех да следя какво ставаше. Просто се оставих на желанията. А единственото ми желание беше Кастър. Да бъде само за мен и за никой друг.
Когато той стигна до интимните ми части потреперих. Настръхвах от докосването му. Но ми беше крайно приятно. Захапах долната си устна и се оставих на Кастър.

149 Re: Mnemosyne House on Нед 22 Яну 2012, 16:03

Кастър Краоули

avatar
Хармони вече буквално започна да се разтваря в устата ми. Явно удоволствието беше наистина огромно за нея, щом тя изстена няколко пъти. Реших, че може би ще е редно да я поизмъча още поне няколко минутки. Затова и реших да си очертая с език името ми върху нея. Тези нежни форми върху нейните интимни части щяха още повече да я подлудят и може би да й докарат още един оргазъм.
Горкото демонче вече се превиваше от екстаз и нямаше как да продължа.
Трябваше да усети и нещо по-различно, затова и се отдръпнах. Облизах си хубаво устните.
- Невероятно - коментирах върху усещането, което предизвиках.
Допрях се до нея и я погледнах в очите. Поставих ръцете й върху гърба ми.
Очаквах само леко да ме побутне и щяхме да се слеем за първи път

150 Re: Mnemosyne House on Нед 22 Яну 2012, 16:10

Лия Силванас

avatar
Сякаш Кастър искаше да ми го върне тъпкано за това, че по-рано аз го измъчвах. Но поне ми беше приятно. А и не беше някой грубиян или нещо от сорта. Той си беше милия, сладък Кастър. Милия Кастър, който ме доведе до предела на сдържане си. А това което ми направи не можех да го сравня в нищо до сега. Просто му се бях оставила.
Докато се допря до мен си поех дълбоко дъх и се опитай да се успокоя. Погледнах го и го прегърнах през врата. Допрях челото си до неговото и се усмихнах. Обвих с десния си крак неговия и го погледнах с онзи поглед, който казваше "Направи го".

/ Резил. Чист смях /

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 6 от 7]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите