Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 4]

Айра Копс

avatar
Къщата:

Хола и кухнята:

Спалнята ми:

Банята ми:

Гардеробната ми:

Стаята и банята на Леа:Последната промяна е направена от Айра Копс-Моран на Сря 08 Фев 2012, 08:40; мнението е било променяно общо 6 пъти

Мел Евънс

avatar
Трябва да поставиш само 5 снимки на стаи ( т.е 6, ако включваме банята и тоалетната ) тъй като си купи “Средно голяма„ къща.


Мейсън Моран


Бяхме пийнали лекичко. Влязохме в къщата й. Беше красива и доста.. голяма за самотно момиче. Подадох и ръка и влизахме в тях. Когато влязохме и помогнах с палтото и попитах:
-Сигурна ли си, че след малко гаджето ти няма да изкочи от някъде и да ме пребие. - огледах се и допълних:
-Така де... чудно ми е как красиво момиче като теб няма приятел - след тези думи й подадох ръката си и й казах:
-Госпожице. Позволявам ви да правите с мен каквото си поискате..

Айра Копс

avatar
Засмях се..
-Ами честно да ти кажа приятелят ми е у дома в момента..-и направих физиономия с която му показвах колко е ''грешно'' да е тук..
-И той стои пред мен-казах аз и го целунах..Облегнахме се на стената и продължавахме с целувките..Той откопча отново ципът на роклята ми, но този път не го спрях.Останах по секси лилавото бельо и той ме повдигна. Показах му на къде да върви, за да стигне до спалнята..Отидохме а по пътя събух двете си обувки. Той ме бутна на леглото и започна да целува тялото ми..Аз изстенях от тръпката, но той не спря...

Мейсън Моран


Тя ми каза, че приателя й е там. И че това съм аз. Започнах да я събличам, а те ме изкомандва към спалнята. Когато стигнах до леглото я подхвърлих на меките завивки и бавно се покачих отгоре й. Устните ми започнаха нежно да се спускат по вратлето й, а ръцете ми махнаха лилавия сутиен, после притиснах двете и гърди, за да изпъкнат над тялото й. Езичето ми се заигра със зърната й доставяйки й нежно удоволствие. Погледнах я и видях как едва задържаше въздуха в тялото си, защото стенеше от удоволствие. Последва и свалянето на бикините й. Беше чисто гола пред мен, а аз я дарявах с нежно щастие. Спуснах се надолу и когато главата ми беше между краката й прокарах език по бедрото й, за да оставя влажна следа. Бавно обходих клиторчето й и за да не я карам да чака още навлязох с език в тялото й, като правех бавни, нежни въртеливи движения..

Айра Копс

avatar
Когато навлезе в мен с езикът си аз изстенах от удоволствие. Поби ме тръпка, която премина през цялото ми тяло. След около 5 минутки се изправих,хванах го за вратовръзката му и го дръпнах към мен целунах го, а той прокара ръце към гърдите ми. Бутнах го до мен и се качих отгоре му, поставяйки ръце на стегнатите му плочки. Целунах го още няколко пъти и слязох с целувки надолу по тялото му..Стигнах до големият му пенис и започнах нежно да си играя с него. След това се изправих седнах върху него така че той, проникна в мен..Стенанията ми..явно се чуваха из целия квартал, но на мен не ми пукаше..аз се чувствах с моето момче..

Мейсън Моран


Тя реши да командва. Завъртя ме и започна да ме съблича. След малко си поигра и с малкия ми прияте, а накрая ме яхна. Хвърляше се отгоре ми диво. Точно такива момичета харесвах. Да командват. Придърпах я към мен, за да я целуна страстно, а след това просто доближих устни до ушето й и казах:
-По-груби, скъпа. Искам да правиш с мен, каквото си пожелаеш - тя командваше и щях да и се подчиня. Щяхме да правим най-дивия секс, който някога сме правили..

Айра Копс

avatar
Когато вече се чувствах наистина изморена легнах до Алекс и се гушнах в него. Започнах да галя мускулите му с връхчетата на пръстите си.След това го погледнах и го целунах по устните..Меките му и топли устни.. Той се заигра с едно кичурче от косата ми..АЗ се изправих хванах го за ръка и го потеглих към банята..Напълних ваната и влязох..Придърпах го към себе си и го бутнах във ваната..Целунах го страстно и го прегърнах..
-Много отдавна не съм имала такава нощ..-казах и целунах нежно рамото му..

Мейсън Моран


Когато тя ме целуна по рамота аз я прегърнах и казах:
-Еми и аз... Даже отдавна не съм бил с жена - след тези думи се усмихна и попита:
-Какво ще кажеш да - тогава грабна сапуна и започна нежно да гали тялото й. Започна да я сапунисва по всяка част от тялото, като започна от вратлето надолу. Гърдите, стомахчето, нежно между краката и закачливо по бедрата:
-...те изкъпя?

Айра Копс

avatar
Когато Алекс започна да гали тялото ми със сапуна и поиска да ме изкъпе..Взех един ластик от порцелановата панерка, която стоеше до ваната и вързах косата си на небрежен кок,за да не я измокря....
-Ами добре,значи сега ще ме глезиш, а?-попитах аз и се отпуснах надолу по ваната.. Усещах как ръцете му се спускат по ребрата ми и слизат по-надолу и по-надолу...

Мейсън Моран


Прокарах сапуна по краката й и след това взех слушалката. Започнах да я измивам нежно със струята вода, а ръката ми повтаряше мястото от където е минал душа. Изтривах я нежно и накрая достигнах вратлето й. Усмихнах се и казах:
-Еми... заслужаваш да те поглезят малко...

Айра Копс

avatar
Когато Алекс приключи с глезотиите ми аз го придърпах и го целунах за секунда..След това излязох от ваната и подсуших тялото си с една кърпа, след това я увих около тялото си.Алекс стоеше и ме гледаше със зяпнала уста..
-Какво...?!?-казах аз и се засмях..Ти може да не си изморен,но моите сухожилия между краката са схванати скъпи.-отново се засмях и се върнах при него..Седнах на ръба на ваната и го попитах..
-Мислиш ли,че между нас ще се получи?

Мейсън Моран


Погледнах я в очите и реших и аз да изляза от ваната. Бавно излязох до нея. Хванах я на ръце и казах:
-Щом си се схванала, тогава ще те нося - понесох я към леглото. Поставих я там, като дръпнах рязко кърпата й тя се завъртя във въздуха и тръшна на меката завивка. Започнах да се бърша с нейната кърпа и когато се избързах захвърлих кърпата. Погледнах я в очите и казах:
-Ами.. да.. смятам, че ще се получи но преди това трябва да си кажем, какви сме.. Примерно, че ти си вампир. - след тези думи се усмихнах и обясних:
-А аз съм робот и мога да чета мисли, да се превръщам в автомобили и т.н. Техниката ми помга да чета мисли.. - след тези думи я погледнах и се доближих:
-Знаеш ли, че в мен има кръв смесена от всички кръвни групи. Мога да ти дам да пиеш, колкото си поискаш. Само ме помоли... - после се усмихнах и допълних:
-Така ще станем гаджета

Айра Копс

avatar
Когато той ми каза, че има кръв от всички кръвни групи и мога да пия стига да го помоля...Кръвта в тялото ми се раздвижи и аз го погледнах замислено..
-Ами тогава моля те..-казах аз и поех дълбоко въздух..
Той легна на леглото и отпусна глава на зад...Аз се качих върху него,а той обви дупето ми с ръцете си. Наведох се към него и го погледнах.
-Сигурен ли си..?
Той кимна с глава и стисна по здраво дупето ми..Тогава аз се наведох и забих челюстта си във врата му..Засмучах от кръвта му и усещах как енергията нахлува в тялото ми.

Мейсън Моран


Хванах я за дупето и я притиснах към мен. Усетих как зъбките й се забиха в тялото ми и кръвта, която беше в мен започна да се измуква. Усмихнах се самодоволно и грубичко проникнах в дупето и с едно пръстче. Започнах да го движа бавно и нежно и се надявах да и хареса..

Айра Копс

avatar
Когато той проникна с пръстчето си в мен.Потръпнах, но не се отдръпнах..Поне докато не приключих с пиенето. Изправих се и рязко се изправих..Взех една салфетка от нощното шкафче и забърсах кръвта,която беше изцапала трапчинките ми..След това извадих един къси панталонки от гардеробната и един сутиен..и се върнах при Алекс..Вече облечена..Подхвърлих му боксерките..
-Обличай се ще настинеш...!-заповядах аз и се качих на леглото..Допълзях до него мушнах се под топлите завивки и се гушнах..
-Хайде де..!Облечи се и се завий..!

Мейсън Моран


Ухилих се доволен. Изправих се и изведнъж едни боксерки се появиха върху тялото ми. Погледнах я и казах:
-Май бях малко груб. - след това легнах до нея и я прегърнах нежно. Тялото ми се допря в нейното и тя усети топлината, която излъчваше. Доближих устни до ушето й и попитах:
-Искам да ми разкажеш за себе си.. да науча повече за теб. Как обичаш да го правиш, каква е историята ти.. всичко..

Айра Копс

avatar
Той най-накрая той показа и романтичната си страна.Поиска да знае повече за мен..
-Ами от къде да започна..Родена съм през 1008 година в Чикаго..Живях с родителите си до момента,в който те не разбраха,че съм вампир..Не ги убих..Просто.заминах..Превърнаха ме когато бях на 18..Само на 18..Повече от 100 години убивах хората, без да мисля..Все още бях ''новородена'' , но от около 700 години не съм пила човешка кръв..Само и единствено животинска..ТИ си първия ''човек'' от който съм пила..от тогава, но наистина няма особена разлика...Местех се, на всеки 10 години, защото хората забелязваха, че не остарявам..Дори и с ден..И ето ме тук почти година съм тук.., но знам че тук ще остана много повече от 10 години...
Обичам много неща..най-много обичам сладолед и шоколад..Обичам романтичните момчета-когато казах това за романтиката го погледнах и се засмях..Обичам да се сещат за рожденият ден..за годишнините, защото аз се сещам.. Обичам да пазарувам, ако погледнеш в ето тази стая-посочих му вратата, от стаята ми..ще видиш какво обичам да правя най-много..Обичам да колекционирам гримове..И козметика..Дрехи и обувки..Това ми е хоби от 500 години..Имам обувки и рокли от 1460..Интересно е...
Има и нещо..-казах и млъкнах не знаех дали трябваше да го кажа..

Мейсън Моран


Почесах се и казах:
-Значи ще ме харесаш, но трябва да ти кажа нещо друго. Трябв да ме научиш да бъда това, което искаш. Аз съм робот и изпълнявам всичко. Правя всичко, което пожелаеш, а за да буда образ който искаш.. трябва да се науча. В момента съм себе си, но в мен живеят милиони образи, който съм научил от другите. - целунах я по вратлето и казах:
-Мога да бъда съпер романтичен, перверзен, сериозен или какъвто поискаш. Само ми казваш на какъв режим да съм и веднага ще го изпълня. Все едно нагласяш пералнята си, но.. само с дума и е по-интересно. - погледнах я в очите и попитах:
-Е? Какво желание има моята принцеса?

Айра Копс

avatar
Когато той започна да ми казва, че мога да го превърна в такъв какъвто аз искам..първото което ми хрумна, е че ще мога спокойно да го карам да ми прави стриптийз..Уесс..
-Ами може би малко течен шоколад и ягодки-казах аз и захапах връхчето на показалеца си..
Докато Алекс беше при мен..Изведнъж останах сама в леглото...

Мейсън Моран


Изтичах до кухнята. Огледах, но видях че няма течен шоколад. Излязох и за по-малко от минута се върнах с него. Напълних една чиния с ягодки и я украсих с течния шоколад. Върнах се при нея в стаята и застанах с едната чиния в ръката, а с другата се поклоних и направих жест. После взех една ягодка и като подчинен я подадох към устните на Айра..

Айра Копс

avatar
Хапнах ягодката и се усмихнах..
-Ела тук глопачо..-казах аз и се засмях..Никога не бих искала да си ми роб..
Ти си моето момче и няма да те малтретирам..Да няма да ти позволявам някой работи, но никога никога няма да ми бъдеш роб..Просто исках да видя дали наистина мислиш да ми бъдеш такъв..и когато се убедих..Не мисля да те карам това..-казах и го целунах,вплитайки пръсти в косата му.

Мейсън Моран


Усмихнах се и казах:
-Еми не знам, но пък някой път може да се превърна в кола.. тогава може да си поиграеш с мен.. или части от мен - засмях се и казах:
-Шегувам се.. но наистина. Ще изпълнявам всяко едно твое желание - след тези думи я погалих по гръбчето и попитах:
-А сега какво иска момичето ми?

Айра Копс

avatar
Когато той изръсеше някоя простотия, просто не знаех на кои сват се намирам..Смеех се със глас..
-Наистина? Не се шегуваш..?
-Това което искам е да се пренесеш тук, следващото е да ме целунеш за лека нощ и да спим..като нормални хора..дори и да не ме такива

Мейсън Моран


Засмях се и казах:
-Еми.. щом ти си тук, друго не ми трябва - след тези думи се ухилих и казах:
-А и аз нямам къща.. живея като автомобил през ноща и като човек през деня, но вече.. има разлика.. за теб ще съм човек - след тези думи я целунах страстно и я гушнах:
-А сега.. да спим!

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 4]

Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите