Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 4]

Айра Копс

avatar
First topic message reminder :

Къщата:

Хола и кухнята:

Спалнята ми:

Банята ми:

Гардеробната ми:

Стаята и банята на Леа:Последната промяна е направена от Айра Копс-Моран на Сря 08 Фев 2012, 08:40; мнението е било променяно общо 6 пъти


Айра Копс

avatar
Когато сутринта се събудих.. Бях сгушена в топлото голо тяло на Алекс. Станах леко от леглото, за да не го събудя. Изправих се и съблякох късите панталонки.Свалих сутиена и облякох една къса черна широка тениска и бикини.. Излязох от стаята и слязох долу за чаша кафе. Налях я догоре, а когато се обърнах Алекс стоеше по боксерки облегнат на стената и ми се усмихваше все така чаровно..
-Добро утро скъпи-казах аз, а той тръгна към мен и ме целуна страстно.
-Кафе?-казах аз и му побутнах чашата си, от която все още не бях отпила.

Мейсън Моран


Целунах я отново и каза:
-Не благодара. Предпочитам да те гушкам, докато ти я пиеш - след по-малко от секунда бях зад нея и я прегърнах. Целунах я по вратлето и попитах:
-Днес, къде иска да отиде моята принцеса? Ще я заведа навсякъде..

Айра Копс

avatar
Отново романтичната страна..оо колко сладко..
-Ами къде къде в мола..Какво ще кажеш? Имам нужда от нови обувки. След това може да отидем на плажа, а накрая ще ти сготвя вкусна вечеря. Продължението е ясно.. От мола ще си взема и нов пръстен..има нужда и от колие..Дълъг списък..След малко се качвам да се преоблека, да си оправя косата, грима..Всичко...-започнах да изреждам и сама за себе си не се усетих колко бързо говорех.

Мейсън Моран


Целунах, я за да замълчи и казах:
-Виж.. отиваме да купим мола, след това на плажа, а накрая АЗ ще направя вечеря и след това е ясно - засмях се и я погледнах в очите:
-Какво ще кажеш да си избираме дрехи един на друг? Аз ще ти помогна с избора, а ти на мен?? - застанах пред нея и допълних:
-Така де... и накрая може да се позабавляваме в мола, на плажа, на вечеря и след това..

Айра Копс

avatar
-Съгласна съм..Аз се качвам,за да се преоблека и да се оправя.., а ти идваш с мен..-казах аз и го хванах за ръката. Поведох го нагоре по стълбите..като на няколко пъти се спирахме за кратки целувки..Влязохме в спалнята, а той се тръшна на леглото.Аз влязох в гардеробната и започнах да избирам дрехи избрах това и тези .
-Алекс..ела да си облечеш нещо..-провикнах се аз и го чух кака бавно се приближи..
-Имам някой мъжки дрехи..съчетай и виж..Нямам нищо против и едни високи обувки да обуеш казах аз и започнах да се смея гръмогласно..
Съблякох тениската и останах само по бикини..
-Не се обиждай, казвам само, че дори и с тях пак ще си невероятно секси..-казах и го погледнах с кучешки поглед..

Мейсън Моран


Засмях се на шегата й и казах:
-Спокойно аз мога това - наноботите, който покриваха тялото ми започнаха да се превръщат в дрехи. След малко стоях по една черна тениска с надпис "Do or Die", тъмно сини дънки и едни готини кецове на найк. Завъртях се и казах:
-Така де.. готов съм. - оглеждах тялото й и казах:
-А сега.. - започнах бавно да целувам тялото й, а ръцете ми взеха дрехите. Започнах да я обличам и след малко тя усети как без никакви усилия беше в дрехите си. Накрая стоях на колене и слагах обувките й. Погледнах я в очите и казах:
-да те облека..

Айра Копс

avatar
Той уж започна да целува тялото ми, а след секунда вече бяг облечена..
-Благодаря ти скъпи.., но няма нужда да го правиш..И сама мога да се обличам..Все пак благодаря..-казах аз и го целунах...Ако сме готови да тръгваме..-казах взимайки ключовете на колата..

Мейсън Моран


Усмихнах се и казах:
-Ами.. за какво ти е кола? - след тези думи се посочих и казах:
-Имаш мен.. - хванах я за ръка и излязохме извън къщата. Тогава леко се отдръпнах от нея и казах:
-Виж сега.. ще ти покажа нещо, което не съм показвал на друг.. - изпуках врата си и започнах да се трансформирам, а след секунди пред нея стоеше Ford mustang 2011 DUB edition..

Айра Копс

avatar
-Какво..Ти..ти се превърна в кола..
-Скъпи добре ли там..в нещото..-попитах с леко страхлива нотка в гласа..
След това видях кака врата се отваря..Аз се качих и потеглихме към Мола.. След около 10 минути вече бяхме там. Влякохме в подземния паркинг и Алекс за секунди от автомобил., беше моето секси момче.

Айра Копс

avatar
Продължение от мола:
С Алекс се пробрахме и качихме чантите в спалнята..Аз бързо смених дрехите с удобната черна тениска и смених прашките с отново удобни боксерки.Извадих роклята от огромния бял картонен плик и я закачих на една закачалка в гардеробната. Извадих и костюма на Алекс..Направих същото и с него..Имах един свободен шкаф и там сложих всички аксесоари, които бяхме купили..Сложих обувките на местата им..И започнах да подреждам дрехите, които бях накупила от 'Çaliope''
Когато свърших с тях и излязох от гардеробната, усетих приятна миризма, която се носеше от кухнята. Слязох бавно по стълбите и когато влязох в кухнята видях как Алекс се бе съсредоточил върху увиването на суши..Той все още не ме виждаше. Аз стоях облегната на стената и се усмихвах..Погледнах пръстена на ръката си и усмивката огря лицето ми..Започнах да си играя с него, като го въртях около пръста..Бях се съсредоточила върху него, а усмивката не слизаше от лицето ми..Явно той ме бе забелязал..Вдигнах глава и се усмихнах
-Хей..Да помагам..-подвикнах аз и заподскачах към него..

Мейсън Моран


Завъртях се с две чиний. В тях стоеше малка порция от суши, но точно в това беше красотата му. Поставих я на една малка маса, където имаше бутилка скъпо вино, а осветлението беше загасено. Свеши горяха из целия хол, а на нейния стол имаше една единствена червена роза. Когато оставих сушито взех розата и й я подадох. Усмихнах се и казах:
-Нека моята принцеса да заповяда - когато тя седна на стола аз го преместих към масата и седнах срещу нея. Взех приборите, който бях нагласил и казах:
-Бон Апети.

Айра Копс

avatar
Той ми подари розата и ме покани да седна..Аз седнах на стола и взех приборите и отрязах малко парченце от сушито Хапнах го и започнах бавно да дъвча.
-Много е хубаво..-казах аз и се усмихнах..След това отпих една глътка от виното и отново се усмихнах..Не исках да говорим отново за сватбата.. Тя беше ясна.. и не исках само да натрапвам..
-Искаш ли после да изпробваме басейна през нощта. Попитах и отново отпих..

Мейсън Моран


Ядяхме бавно и усещахме вскуса на риба как се топи в устата ни. Гледах я в очите и казах:
-Еми.. предполагам че няма как да откажа, но.. при едно условие. - отпих от виното и казах:
-Само ако го направим чисто голи - и се засмях..

Пиши по 4-ри реда!!!
Администратор

Айра Копс

avatar
Погледнах го странно, но се съгласих.Нямах избор..
-Добре..Голи голенички..-казах и се засмях..
Когато приключихме с вечерята наредих чиниите в съдомиалната и отидох при Алекс в подземието..Той се съблече и скочи в басейна..Аз застанах на ръба и свалих тениската след това и боксерките и скочих при него..Водата беше приятна..Топлината на въздуха също..Доплувах леко при него и обвих ръце около кръста ми, а ръце около врата..След това го целунах и не се отлепих от него около 2-3 минути.

Мейсън Моран


След вечерята влязохме и в басейна. Айра доплува до мен и впи устни в мойте. Около 2-3 минути не се отделяхме един от друг, докато не ни потрябва нужда от въздух. Отделихме се един от друг и аз веднага се спуснах по вратлето й. Нежно я целувах. Притиснах я към себе си и попитах:
-Сега какво ти се прави?

Айра Копс

avatar
Алекс ме притисна към себе си и ме попита какво ми се прави..
-Ами не знам..може да се качим да си вземем душ и да си легнем..-предложих аз и се усмихнах..
-Така де няма само да лежим..-продължих и се засмях...
-Може малко целувки..

Мейсън Моран


Хванах я палаво за дупето и я повдигнах, за да може гърдите й да се изравнят с устните ми. Езичето ми палаво се плъзна нагоре, премина по вратлето й, и нарпави завой по брадичката, а накрая се спрях на устните й. Езика ми се оплете в нейния и попитах:
-Какво? Никакъв секс преди сватбата? - и се засмях... Погледнах я, но тя изглеждаше сериозна:
-Добре де... никакъв секс.. обещавам..

Айра Копс

avatar
Алекс ми обеща без никакъв секс докато не мине сватбата. Зарадва ме това, че наистина държеше на мен..Показваше го.., отказа се от секса заради мен..
-Но ще се реванширам..-след сватбата..Знаеш какво следва..Първата брачна нощ..Това ще е най-хубавата ти нощ..-казах аз убедено усмихнах се и го целунах силно..

Мейсън Моран


Отговорих на целувката й и казах:
-Надявам се, камо ли че аз не завися от секса, а от това колко харесвам и обичам човека с мен - след тези думи я притиснах към себе си и страстно я целунах:
-А теб.. вече те обичам повече от всичко друго - след тези думи се доближих и попитах на уше:
-Ако те задоволя с езиче не се брой за секс, нали?

Айра Копс

avatar
Отдръпнах се и се засмях..Бутнах го и още повече започнах да се смея.
-Алекс..Ти си луд скъпи..-започнах да се смея и да го пръскам с вода..
-Толкова ли не можеш да издържиш още 3 дни..-само толкова остават..-не насилвай нещата..А и ти не ме питаш дали искам или не..аз нямам право на избор..моето тяло е за теб твоето за мен..

Мейсън Моран


Усмихнах се самодоволно и устните ми се впиха във вратлето й, след това се покачиха нагоре и я целунах страстно. Езичето ми се мляскаше с нейното и попитах:
-Това значи че мога да те накарам да се чувстваш прекрасно преди сватбата?

Пиши по 4-ри реда!!!
Администратор

Айра Копс

avatar
Отговорих на целувката и на въпроса му..
-Ами може и да може...може и да не може..-трябва да си го заслужиш..-казах и започнах да се смея...
-Ще имаш възможността още много пъти..да имаш такива моменти..

Пиши по 4-ри реда!!!
Администратор

Мейсън Моран


Притиснах я към мен и езичето ми палаво се спусна по вратлето й. Преминах през брадичката и накрая я облизах по устните. Усмихнах се и издадох звук на котенце:
-Мяу - доблихиж устните си до ушето й и попитах:
-А понеже нямам право да те задоволявам физически, как искаш да те задоволя тази вечер, принцесо моя?

Айра Копс

avatar
Алекс ме попита с какво може да ме задоволи тази вечер..
-Ами примерно..утре е сватбата..за това тази нощ ще си без мен..-казах и се усмихнах..Пускам те да си обиколиш спокойно баровете, а аз си имам моминско парти...Приятелките ми са го организирали за мен..ще бъде неучтиво от моя страна да не отида, за това след 2 минутки ще ме пуснеш, за да се кача и да се оправя..Нали скъпи..?

Мейсън Моран


Ръцете ми бавно я освободиха от прегръдката ми и й казах:
-Добре.. - след тези думи се засмях и допълних:
-Но искам да знаеш, че аз ще се забавлявам като... ами.. и аз не знам.. сигурно няма да ходя по барове и такива места, за това ще се разходя из някой парк или нещо.. Така става ли? - след тези думи я погледнах въпросително и се усмихнах.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 4]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите