Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 4 от 6]

1 Къщата на Diana Meade и Elena. on Нед 25 Дек 2011, 14:13

Kimberlly Huff

avatar
First topic message reminder :

Кухня:

Всекидневна:


Стаята на Даяна:
Баня към нея:


Стаята на Елена:
Баня към нея:

Свободната стая :
Баня към нея:

Тераса и гледка към задния двор:Последната промяна е направена от Diana Meade на Пет 14 Сеп 2012, 02:57; мнението е било променяно общо 5 пъти


76 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Пон 28 Май 2012, 11:51

Потребител 19

avatar
Тя драскаше гърба, хапеше устните и скубеше косата му, но на Деймън изобщо не му пукаше. Възбуждаше се до полуда от стоновете й, а вече дори не знаеше къде се намира. Кръв се стече от гърба, по корема му и започна да капе бавно и върху нея. Явно Даяна беше попрекалила. Тъй като това беше неговата собствена кръв, той не обърна внимание, но не се знаеше какво може да направи тя. Деймън хвана единият й крак, вдигна го и го сложи на рамото си. Надигна се леко и отново забърза темпото. Така му беше по-удобно и нищо не го спираше да използва ... бързината си. Беше вампир все пак. А сексът с вампири... беше най-добър. Може би затова Даяна толкова го възбуждаше. Побъркваше се само, докато я гледаше. Погледът й... сякаш му крещеше '' Искам те! '', а той й отвръщаше със същото. Без да спира, се надвеси отново над нея и захапа леко мекичкото на ухото й, шепнейки в него:
- Моя си! - Последвано от силен тласък от кръста му. Прокара пръсти през косата й и я заскуба. Тя също му говореше нещо, но той почти не различаваше думите от стоновете й. Беше прекалено опиянен от нея... Искаше я толкова много!

77 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Пон 28 Май 2012, 23:48

Kimberlly Huff

avatar
Бях забравила къде се намирам и какво точно би трябвало да правя. Бях се вкопчила в Деймън и осъзнах, че съм прекалила. Усетих миризмата на кръв.. Неговата кръв. По ръцете ми..
Зъбите ми се показаха леко, но аз се насилих да ги прибера обратно. Нямаше да го захапя, макар че изгарях от желание.
Единия ми крак се озова върху рамото му, а след това силния тласък от негова страна ме запрати в страната на чудесата. Тръпнех от удоволствие! Оргазмът ме беше връхлетял бурно и жарко, а Деймън не спираше да се движи! Удоволствието нарастваше още повече.
Чух думите "Моя си" и осъзнах, че точно това искам! Да съм негова. Да прави чудеса с мен всеки ден.
И тогава зъбите ми се показаха и без да мога да контролирам първичния си инстинкт го захапах жадно за врата и започнах да пия от кръвта му, която ме караше да го желая още повече...

78 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Сря 30 Май 2012, 13:08

Потребител 19

avatar
Деймън усещаше как Даяна тръпнеше под него. И двамата горяха от страст. Искаха се толкова силно! И ето че почувства зъбите й, впити във врата си. Тя започна да пие от него. По принцип малко болеше в началото, но този път не беше така. Харесваше му! Усещаше езика й и това го побъркваше. Имаше чувството, че ще свърши всеки момент. Неговите зъби също се показаха и той също ги впи във врата на Даяна. Двамата започнаха да пият взаимно един от друг. Опитваше се да издържи още малко... само още малко! Не искаше това да свършва. Не искаше чувството да бъде в нея да изчезне... Не искаше да спира да я целува, да я докосва, а кръвта й толкова му харесваше... Не бе изпитвал такова желание за някого от доста дълго време, а това момиче го влудяваше. Всяка част от тялото му гореше и копнееше за нея. Не искаше да я пуска! Плъзна езика си по дължината на врата на Даяна, а после пак обратно надолу, продължавайки да пие от нея и отново забърза темпото, въпреки че едвам се сдържаше. Искаше да й достави колкото може, по-голямо удоволствие! Прокара ръката си надолу по тялото й. По гърдите, корема и надолу... Сложи пръст на клитора й и го притисна леко, започвайки да го търка в него. Извади зъбите си от нея.
- Ахх... - Изстена тихо той в ухото й и затърка пръста си по-бързо. Искаше да чуе и нейните стонове, които го възбуждаха толкова много!

79 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Сря 30 Май 2012, 13:31

Kimberlly Huff

avatar
Усещах две неща. Кръвта му, която се изливаше в гърлото ми и членът му, който ми доставяше неземно удоволствие. Кръвта му бе толкова сладка, толкова примамлива, толкова.. негова. Само мисълта, че пия неговата кръв ме възбуждаше още повече. Плюс това, че телата ни се сливаха бурно и жадно ме караше да тръпна от удоволствие и да забравя името си.
След секунда, усетих лека болка във врата си и се досетих, че това са зъбите на Деймън, който също проникнаха в мен. Забравих всичко и изстенах силно. НЕ исках това да свършва никога. Не мислех за нищо. Само за нас двамата и това, което се случваше сега!
Не бях усетила ръката на Деймън, преминала през тялото ми, докато не докосна най-нежното ми място и започна да ме възбужда допълнително, макар това да не бе нужно.
Освободих врата му и го оскубах като насочих глава му към шията си. Не знам какво ми ставаше. Исках просто да пие от мен, докато не се слеем и не станем едно цяло. Започнах да стена високо от удоволствие, и се зарадвах, че съм сама в къщата..

80 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Пет 01 Юни 2012, 10:04

Потребител 19

avatar
Деймън усещаше, как Даяна настръхваше под него. Как се движи в ритъм с тласъците му. Как пружините на леглото поскърцваха при всяко тяхно движение. Той прокара ръката си по леглото, нагоре.. и стисна чаршафа силно. Едвам издържаше! Усети как Даяна придърпа главата му към шията си и той не се дръпна. Знаеше какво иска. Впи жадно отново зъбите си в нея и започна да пие от кръвта й така, все едно не е вкусвал кръв от месеци! Толкова беше хубава... подлудяваше го! Забърза темпото колкото можеше с пръстите си, продължавайки да пие от нея. Така продължиха може би няколко минути, но дойде момента, в който Деймън усети, че няма как да се сдържа повече. Извади зъбите си от врата й, облиза кръвта, която беше останала по него и я погледна в очите. Хвана я със свободната си ръка за дупето, така че да му е по-лесно и забърза темпото и с тласъците, защото знаеше че свършва. След минутка, не отделяйки очи от нейните, той издаде силен стон на удоволствие, последван от ръмжене и свърши в нея. Едно от предимствата на вампирите, беше че дори това да се случи, те няма как да забременеят. Деймън се усмихна, приближи лицето си към това на Даяна и я целуна. Целувката бе кратка, но изпълнена с много страст и чувства. След това се наклони на ляво и легна по гръб до нея, запъхтян.
- Уха... - Обърна лицето си към нейното. Докато го казваше, изглеждаше учуден, защото това наистина не го беше очаквал, но в последствие на лицето му се изписа и усмивка. Определено беше доволен от случилото се!

81 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Съб 02 Юни 2012, 07:11

Kimberlly Huff

avatar
Деймън жадно започна да пие от мен, което ми доставяше удоволствие, по-голямо дори и от това, което пръстта му ми доставяше в момента. Темпото беше бързо и невероятно възбуждащо. Харесваше ми начинът, по който той използваше бързината си.
Не след дълго се отдели от вратът ми и ме хвана за дупето като ме притегли малко към него и ме гледаше право в очите. Усетих, че това ще е края и преплетох краката си около него. Забърза още малко и не след дълго, без да откъсва очи от моите изръмжа и блажено удоволствие го заля. И моето удоволствие не беше по-малко, но се усили след като се наведе и ме целуна.
Претърколи се от мен и легна до мен.
- Уау - чух го да казва.
- Да. УАУ! Това беше.. - не знаех с кои думи да опиша случилото се между нас. - Уау.. - като го видях исках да го убия, а не да го съблазня. Какво беше станало?
Всъщност каквото и да беше станало нямаше значение. Това, което се беше случило беше невероятно. Сексът с него беше толкова горещ, колкото и погледа му, който можеше да те изпепели от страст и жар.
Завъртях глава на една страна и го погледнах. Исках да бъда гадната кучка, която щеше да го изгони или момичето, нуждаещо се от малко любов?
Завъртях се на една страна и приближих лицето си до неговото и го целунах страстно. Отделих лицето си от неговото и се усмихнах. Неговата реакция щеше да определи по нататъшното ми поведение. Ако реши да си тръгне - добре. Ако остане - още по-добре.
Подпрях се на лакът и го погледнах въпросително...

82 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Съб 02 Юни 2012, 12:13

Потребител 19

avatar
Явно Даяна също не знаеше какво да каже. Деймън също беше не по-малко объркан от нея, точно затова единственото нещо в момента, което му идваше да каже беше ''уау''. Случилото се, просто не можеше да се опише с думи. Чувстваше се объркан. До преди половин час това момиче го дразнеше толкова много, а сега... сега имаше чувството, че не може да живее без нея. Искаше постоянно да бъде до нея, да я целува, да я докосва. Тя отново го целуна. Деймън не беше изненадан. Желанието му, беше по-силно от изненадата, затова той страстно й отвърна. Целувката беше кратка, но много страстна, изпълнена с толкова желание. Даяна се подпря на лакътя си на леглото и го погледна въпросително. Очевидно очакваше реакция от негова страна. Той се обърна отново по гръб и загледа тавана, замислен. Знаеше, че тя го гледа, но все пак не мислеше да я поглежда, докато не измисли решение. В момента можеше просто да си тръгне като първия женкар, който иска само секс, но да се надява да я срещне случайно отново, или пък... да остане. Това че остава означаваше, че иска нещо повече от секс. Че има чувства. Деймън осъзна, ще вторият вариант е по-верния. Цял живот се бе придържал към първия, но този път... той знаеше, че не иска само секс. Обърна се отново на една страна, усмихна се, погледна Даяна, приближи се към нея и отново я целуна. Преплете езика си с нейния, удължавайки целувката. После отдели устните си от нейните и се усмихна, като се надяваше на Даяна да й е харесал избора му.

83 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Съб 02 Юни 2012, 12:34

Kimberlly Huff

avatar
Деймън мисли няколко секунди, след което се обърна към мен и ме целуна. Усмихнах се доволно, когато устните ни се разделиха и придърпах завивките върху нас, като се свих до него и притиснах тялото си в неговото. Прегърнах го през кръста и се усмихнах на себе си. Щом ме целуна, значи искаше нещо повече от секс. Връзка може би. А аз имах нужда от една такава в момента. Имах нужда от някой, който да е до мен. Постоянно. И.. исках него. Исках да усещам всяка вечер неговото тяло притиснато в моето. Сутрин да ме целуват неговите устни. Да ме гали, докато гледаме филм. Да ме успокоява и да ме разсмива. Затова се притиснах повече към него и поех дълбоко дъх. Усетих неговия аромат. Исках той да остане по тялото ми, по кожата ми и всички да знаят чия съм. Исках да съм негова!
С тези мисли заспах, притисната до него, с усмивка на уста.

84 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Съб 02 Юни 2012, 13:04

Потребител 19

avatar
Даяна се усмихна и придърпа завивките върху тях. Прегърна Деймън през кръста и се притисна към него. Тогава той осъзна, че явно изборът му я е задоволил. Затвори очите си и се усмихна, защото точно това искаше и той. Тя го бе спечелила на търга, а на сутринта той вече щеше да е изпълнил задачата си. Но... Деймън искаше всяка нощ да е такава. И не само нощите... Искаше това да се повтаря всяка нощ, всеки ден, всеки час, минута, секунда... искаше да е с нея постоянно! Само това да е близо до нея му беше достатъчно. Искаше да си припомни чувството, какво е да бъде обичан, защото вече май започваше да си припомня, какво е да обичаш. Дей усети как Даяна притисна тялото си още повече към неговото. Той направи същото, започвайки да движи ръцете си по голият й гръб. Галеше я бавно и нежно. Чувстваше как тя настръхваше под докосванията му. И двамата бяха изморени и задъхани от случилото се преди малко. Беше толкова тихо и спокойно, че той дори усещаше дишането й по кожата си. Това го успокояваше. Деймън се отпусна в прегръдките й и не след дълго заспа...

85 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Съб 02 Юни 2012, 13:33

Kimberlly Huff

avatar
Не знам колко време бях спала. Даже не знаех къде се намирам. Притиснах се по-силно до твърдото тяло, което ме бе прегърнало и тогава си спомних какво бе станало между нас с Деймън. Усмихнах се и се извъртях една страна, така, че да бъда с лице към него. Усмихнах се и го загледах.
Изучавах лицето му, което беше доста красиво с леко набола брада. Устните му бяха меки и съблазнителни. Искаше ми се да ги целуна. Косата му бе тъмна и оставена малко по-дълга от обичайното. Беше къдрава и изглеждаше мека. Преминах от лицето на долу към тялото му. Гърдите му бяха голи и твърди. Надолу продължаваха изваяни плочки, а по-надолу .. хмм.По-надолу беше приятеля му, който дори сега изглеждаше голям.
До там ми стигна погледа, а пък и той се разшава и ме притисна по-силно към себе си. Реших, че е време да се събужда и той. Надигнах се леко и целунах нежното място под брадата му. Той се разшава и аз го целунах пак. Той отвори леко очи и аз се усмихнах
- Хей. - усмихнах му се и не можех да измисля нищо повече. Несъмнено най-хубавата част от него бяха очите. Потънах в тях и забравих какво исках да кажа. Усмихнах се като глупачка и повторих
- Хей!

86 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Нед 03 Юни 2012, 04:00

Потребител 19

avatar
Докато все още спеше, Деймън усети нечие тяло да се притиска към неговото. Тогава си спомни. Спомни си какво стана снощи и все още не можеше да повярва. Усети устните на Даяна по кожата си и се усмихна доволно. Отвори леко очи, за да я погледне, а щом тя го погледна, му каза два поредни пъти ''хей''. Гледаше го толкова влюбено... Деймън се засмя и вплете пръсти в косата й. Без да каже нищо, той се приближи към лицето й и допря устните си до нейните, целувайки я. Какво по-хубаво от нежна целувка за добро утро? След целувката, той се усмихна и я погледна в очите. Взе кичурче от косата й започна да си играе с него, като внимаваше да не я оскубе естествено. Косата й беше толкова гъста и мека, приятна на допир. Можеше да я докосва постоянно. Харесваше му страшно много. Не беше усетил добре това по време на снощната случка, но сега имаше повече време да я огледа, да й се наслади.
- Да, хей... - прошепна също той и се усмихна без да отделя очите си от нейните. Деймън също не знаеше какво да каже. Беше объркан... Все още не можеше да повярва, че това снощи се беше случило наистина при положение, че никой от двамата не беше пиян или дрогиран, но... омразата и дразнещото чувство, което се появяваше у него щом я доближи... нямаше го. Може би беше изчезнало много отдавна, но го осъзнава чак сега? Може би пък го е осъзнал, но не е искал да го приеме? Както и да е, важното в момента е, че това, което се случваше му харесва и не искаше да свършва. Притисна Даяна по-силно към себе си. Прииска му се този момент да продължи вечно и никога да не я пуска!

87 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Нед 03 Юни 2012, 04:43

Kimberlly Huff

avatar
Деймън ме целуна толкова нежно, че за малко щях да се разтопя в ръцете му. Беше толкова приятно да лежиш до топлото му тяло. Той ме притисна до себе си и аз се вкопчих в него.
- Добро утро! - не знаех какво да кажа и тогава се сетих какво му бях причинила - Раните ти са зараснали, нали? - неволно докоснах своите, които се бях свили леко. - Не съм искала да те нараня. - бях близо да започна да бръщолевя без да мога да спра. - Аз.. - погледнах го и се засмях - Млъквам.
Замислих се какво да направя.. Грешка! Да направим сега..Заедно!
- Душ или закуска? Какво предпочиташ? - погледнах го любопитно и беше странно. Беше толкова приятно да си говориш с него, да си правиш планове с него. Да правиш секс с него, да е каквото и да е, но да е него. Чувствах се като пълна глупачка. Влюбена глупачка. И го познавах от 2 дена... но това ми харесваше..

88 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Нед 03 Юни 2012, 05:03

Потребител 19

avatar
Тя говореше толкова бързо, че той едвам смогваше да й отговори. Наистина изглеждаше влюбена. След като видя, е явно няма да стане, просто започна да стои и да се усмихва. Радваше й се. След въпроса й за душа или закуската обаче, той се приближи бързо към нея и отново я целуна, преплитайки езика си около нейния. Искаше да я накара да млъкне, а какъв по-приятен и сполучлив начин от този? След целувката той я погледна влюбено и я обърна по гръб на леглото, заставайки върху нея.
- Да, раните ми са добре, спокойно. - Засмя се той. - Душ или закуска ли? Хммм... - Замисли се Деймън и се приближи към нея. Докосна съвсем леко устните си до нейните, за да може тя да ги усеща, когато той говори. - Бих предпочел душа, само ако е с теб... - прошепна тихичко той. От толкова близо можеше да усети дишането й... Беше толкова топло и равномерно. Не се сдържа, затвори очи и отново я целуна, докато чакаше отговора си. Това че бяха сами в къщата беше страхотно, но му се стори странно, че момиче като нея живее сама. След целувката той отново я погледна и каза:
- Даяна... - Усмихна се. Харесваше му да произнася името й, беше толкова хубаво. - Не приличаш на момиче, което живее само. Как си успяла да си позволиш всичко това? - Искаше му да се огледа, но просто не успя да отлепи очите си от нейните!

89 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Нед 03 Юни 2012, 08:01

Kimberlly Huff

avatar
Целувките на Деймън ме изпращаха в рая. Устните му бяха толкова меки, толкова сладки, толкова.. Деймън. Обърна ме по гърба и легна върху мен, след което ме целуна леко, но не отдръпна устните си от моите. Душ с него? Идеално. Не ми даде възможност да изкажа мнението си, защото ме целуна и преплетохме езици.
След като се отдръпнахме един от друг, той ме погледна име попита как съм успяла да имам това. И то сама.
- Ами.. всъщност не живея сама. Имам съквартирантка - Елена. Моя стара приятелка. Но къщата е само моя. Аз я купих. А как съм си я позволила.. ами.. Баща ми е доста заможен. Взех част от полагащото ми се наследство след като си тръгнах от него. И си купих къщата. И колата. И всичко, което виждаш.
Претърколих се, така че аз да съм отгоре му и леко го целунах.
- Но това е дълга история и друг път ще ти я разкажа. Сега.. нека да си вземем душ. Заедно. За да спестим вода - засмях се палаво и го целунах, но не се отдалечих от лицето му - А после ще хапнем нещо вкусно - продължих да го целувам по скулите, захапах леко ухото му и започнах да слизам към вратът му - а след това ще ти покажа къщата - целунах го по вената, която пулсираше и леко го захапах - или разкажа историята си - преминах към ключицата му - или може да правим нещо друго. - върнах се на устните му и се отдръпнах.
- А сега! Който е последен в банята е женчо - дръпнах чаршафа от себе си и тръгнах към банята, докато той разбере какво ставаше..

90 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Нед 03 Юни 2012, 10:22

Потребител 19

avatar
Обикновено, щом Деймън чуеше тези думи, очите му щяха да светнат. Богата жена, която го харесва... перфектно! Та той за това живееше! Сега обаче, обстоятелствата бяха по-различни... Имаше чувството, че дори Даяна да е по-бедна и от просяк, той пак щеше да я харесва, а дори не знаеше как се стигна до тук. Как за два дена хлътна толкова по нея? Тя се претърколи на една страна и застана върху Деймън, а той не се съпротиви на това нейно движение. Чу съгласието и за душа и усети устните й върху своите. Устните й... толкова ги обичаше. Бяха толкова меки и винаги толкова влажни. Всеки път щом ги погледнеше, умираше да ги целуне! Той се подсмихна в знак на съгласие и отвърна на целувката й. Даяна продължи да му говори някакви неща, но... той спря да слуша. Единственото, което усещаше бяха целувките й по лицето си, после по ухото, врата, ключицата му ... къде ли не. Тя оставаше влажни следи навсякъде, където го целунеше, а той искаше този момент никога да не свършва. Настръхваше под целувките й. Не след дълго, Деймън отново срещна очите й. ''- А сега! Който е последен в банята е женчо'' - чу той. Тя дръпна завивките и се стрелна към банята преди той да е разбрал още какво по дяволите се случи. Изправи се бавно и разтърси главата си, като се загледа как тя тича към банята. Беше толкова секси... Деймън се почеса и разроши косата си. Усмихна се и се протегна продължително, ставайки от леглото. Видя че е чисто гол, но не обърна особено голямо внимание, а просто се запъти към банята след нея. Не бързаше, вървеше бавно и спокойно, прозявайки се по пътя. Искаше да я остави да спечели и ето, че стигна до банята. Отвори вратата, а вътре беше Даяна. Остави вратата отворена и тръгна с бавни крачки към момичето. Сложи ръцете си на кръста й и я придърпа към себе си, целувайки я. Започна да прави крачки напред към душ кабинката, а Даяна вървеше назад. След като отидоха пред нея, Деймън се отдръпна от Даяна и я напъха вътре. Той също влезе, затваряйки вратата след себе си и завъртя ключа. Пусна горещата вода и притисна изкусителката си към влажните стени на кабинката, поглеждайки я предизвикателно.

91 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Нед 03 Юни 2012, 12:38

Kimberlly Huff

avatar
Явно Деймън го мързеше да си размърда готиния задник. Ме бързаше никак. Бавно стигна до банята, бавно влезе и бавно, но настоятелно ме целуна. Продължи да ме целува, докато не стигнахме до душ кабината. Влязох ме вътре, той пусна гореща вода и ме притисна до стъклените стени. Те бяха студени, но след като получих този поглед от Деймън, забравих за тях.
Усмихнах се палаво и се надигнах леко и го целунах. Беше сладка и нищо не значеща целувка, но бързо се превърна в страстна битка между езиците ни. Преплетох пръстите си в мократа му коса и го привлякох максимално към себе си, като тялото ми беше притиснато максимално. Усещах ръцете му по тялото си и това ми припомни случките от снощи.
Бавно спуснах ръцете си на долу по гърба му и изстенах усещайки как мускулите му се свиват под ръцете ми. Устните ми се отделиха от неговите, бавно придвижвайки се към ухото му. Захапах го леко, като изстенах.
- Ммм.. Защо, по дяволите, те спечелих?! Сега няма да мога да те пусна. - погледнах го в очите и видях нещо различно в тях. Не се отдадох на много размисли, а го целунах отново и изстенах усещайки устните му върху моите.

92 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Нед 03 Юни 2012, 13:55

Потребител 19

avatar
Деймън отново усети устните на Даяна върху своите. След това пръстите й в косата си, ръцете й по гърба си... Чуваше тихите й стонове. Започна да слиза с целувки по тялото й... от устните по брадичката, врата, раменете, ключиците. Тя продължаваше да стене, а това го влудяваше, защото знаеше, че той е причината за тези стонове. Той я караше в момента да се чувства така и това беше заради него! Усмихна се след като чу думите й и отново усети устните й по своите. Прехапа леко долната й устна, плъзгайки ръцете си надолу по тялото й. Щом стигна до гърдите той започна да ги масажира и да си играе със зърната й. Знаеше, че това й харесва, а и обичаше да усеща как тя се побърква при докосванията му. Докато страстта и възбудата го бяха обвзели отново обаче, пред ума му преминаха някой мисли... за да не разваля момента напълно той просто отдели устните си от нейните и заговори, без да спира да движи ръцете си по гърдите й.
- Хейй.. не каза ли.. ахх - Едвам говореше щом усещаше нейните докосвания по тялото си. Ръцете й бяха толкова нежни... - не каза ли, че си имаш съквартирантка? Тя... - лизна с езиче долната й устна. - Тя няма ли опастност да дойде? - Довърши той и отново впи устните си в нейните, защото не успя да се сдържи повече. Малкото му приятелче отново се събуди, но не смяташе да го използва и този път. Не искаше във връзката им да фигурира само секса... той имаше чувства. Но какво по хубаво от едно продължително, сутрешно, страстно и възбуждащо опипване под душа? Все пак отново откъсна устните си от нейните, за да й даде възможност за отговор и ги впи жадно във врата й. Целуваше я за кратко и на различни места по шията й, правеше й смучки. Едната си ръка я спусна надолу по корема й, започвайки да го гали нежно... около пъпа, таза, после обратно нагоре...

93 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Нед 03 Юни 2012, 14:08

Kimberlly Huff

avatar
Деймън бавно започна да се спуска по тялото ми с устни, след което ги замени с ръце. Масажираше гърдите ми, което ме влудяваше и караше да тръпна от удоволствие. Отдели устните си от моите и заговори бързо. Нещо за съквартирантка, да дойде.. след няколко секунди разбрах какво има предвид се засмях леко.
- Ами..- устните му галеха кожата на врата ми и ми беше трудно да си поемам въздух. - Тя е някъде другаде. Далече. С някого. Няма да ни прекъсне. Щях да знам ако щеше да си идва. - думите ми излизаха накъсани и тихи. Отказах се от повече приказки и се оставих да прави с мен каквото пожелае. Едната му ръка ме галеше нежно, а устните му имаха за цел да ме накарат да се предам в ръцете му. Беше невероятно.
Прехапах устни и спуснах ръцете си по него. Раменете му, надолу по гръбначния стълб, кръста, дупето, което умираше някой да го стисне. Обиколих няколко пъти, след което се върнах на горе и хванах косата му. Дръпнах го леко и устните ни се преплетоха жадно. Ако всяка сутрин беше такава.. всичко щеше да е перфектно.

94 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Пон 04 Юни 2012, 01:50

Потребител 19

avatar
Докато целуваше врата и той чу гласа й. Тя каза, че съквартирантката й е далеч и няма опасност да се върне. На това се надяваше и Деймън. Думите излизаха от устата й тихо и накъсано, очевидно не можеше да си поеме и дъх. Също като него. Той усети допира й... по раменете си, гръбначният стълб, кръста, дупето което тя стисна леко и после обратно. Обикаляше тези места няколко пъти, а той беше в еуфория от докосванията й. Ръцете й обхванаха косата му и го притеглиха отново към нея, а устните им за пореден път се преплетоха жадно. Деймън се усмихна и без да отделя устните си от нейните, протегна ръката си настрани, за да вземе сапунчето. След това го върна на мястото му и с вече целите си в пяна ръце започна отново да изучава тялото на Даяна. От врата, раменете, по гърба, до кръста, корема и нагоре отново до гърдите й, където пак се спря за малко естествено. След това ги плъзна обратно надолу до дупето й... Стисна го леко и премина към бедрата. Той хвана единият й крак и го повдигна леко. Сложи го на кръста си, притискайки тялото си още повече към нейното. Устните им отново се сливаха жадно в едно, а той едвам се сдържаше отново да не впие зъби в нея. Върна свободната си ръка обратно нагоре по тялото й я сложи на врата й, започвайки да го гали. Това момиче... възбуждаше го толкова много!

95 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Пон 04 Юни 2012, 10:07

Kimberlly Huff

avatar
Усетих усмивката на Деймън под устните си, а в следващия миг ръцете му, хлъзгави от сапуна да обикалят по тялото ми. Най-много се задържаха на гърдите и дупето ми, като го стиснаха леко. Вдигна единия ми крак на кръста му и се притисна по-плътно към мен. Усетих възбудата му и се засмях. Пресегнах се и взех сапуна.
- Няма само аз да съм чистичка - изсмях се и си натърках ръцете.
- Така.. - започвайки да галя гърдите му го погледнах палаво. Минах през раменете му, ръцете му, вплетох пръсти в неговите, придърпах го към себе си и го целунах страстно.Ръцете ми се плъзнаха по гърба му и се усмихнах
- Ти си едно много мръсно момче. - стиснах леко дупето му и отново го целунах. Ръцете ми обиколиха гърба му. Най-накрая хванах лицето му в шепи и прошепнах:
- Сега си доста по-чистичък. - целунах го жадно и го придърпах към себе си максимално.

96 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Сря 06 Юни 2012, 02:55

Потребител 19

avatar
Даяна също започна да разнася пяната от сапуна по тялото му. Първо гърдите, после раменете, ръцете... придърпа го към себе си и отново му лепна най-страстната целувка. ''Ти си едно много мръсно момче.'' - чу Деймън и се усмихна. Каза го толкова палаво, а и този мръснишки поглед... Тогава той усети как тя стисна дупето му и леко подскочи в началото, но след като ръцете й обиколиха гърба му и тя отново го целуна, Дей започна да свиква със сладострастното чувство на еуфория, което го заливаше всеки път щом усетеше допира й върху кожата си, когато е нужно - груб, когато е нужно - нежен, но винаги толкова приятен, карайки Деймън да се разтапя под докосванията й... Нежният й, винаги така омайващ аромат, който той долавяше ясно от обонянието си, умелите движения с ръцете си, които правеше толкова смело и с такава страст по цялото му тяло, погледът й, в който винаги се криеше толкова желание и понякога бе толкова перверзен, че на Дей му се искаше никога да не отделя очите си от нейните... Устните й, винаги толкова влажни, винаги толкова меки, винаги толкова страстни, целуващи с такова желание и жажда за неговите! Ноктите й, драскащи гърба му, зъбите й, впити в плътта му. А кръвта й... Още щом Деймън си спомни вкуса й в съзнанието си, зъбите му започнаха да се повяват, но той успя да ги овладее. Направо се побъркваше покрай нея! Умираше да я вкуси само още веднъж! Да, обичаше всичко в нея. Всичко. Той блъсна Даяна по силно и допря тялото си към нейното, притискайки й го повече към стените на душ кабинката.
- Не... - Проговори той и сложи дланта си на врата й, започвайки съвсем леко да гали тила й. - Все още съм мръсен! - Завърши Деймън и я целуна. По дяволите задръжките, искаше я тук и сега и определено нямаше да му омръзне скоро! Искаше я не с тялото, а със сърцето си...

97 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Сря 06 Юни 2012, 09:24

Kimberlly Huff

avatar
Деймън ме блъсна в стените на душ кабината.
- Не... - чух думите да излизат от устните му - Все още съм мръсен! - усмихнах се доволно. Това щеше да ми позволи да обиколя още няколко пъти тялото му. Целувката му ме накара да го искам още повече.
- Ами.. да се опитаме да поправим това. - не отлепих устните от неговите, докато го казвах и спуснах ръцете си по тялото му. Целувах го по врата. Там където беше захапан от мен. Желаех да го вкуся отново. Да усетя кръвта му. Топлината излъчваща се от нея. Желаех да бъдем слети както предишния ден. Зъбите ми да бъдат в него, неговите - в моето тяло. Да знам, че бавно се превръщам в неговото момиче. Да бъда НЕГОВОТО момиче. Само негова.
Ръцете ми се спуснаха бавно по неговите ръце, и после на горе. Ръцете му бяха толкова силни. Исках да обикалят тялото ми, да ме докосват и карат да тръпна от удоволствие. Спуснаха се бавно по гърба му, притискайки го до тялото си.
- Искам те... - прошепнах в ухото му и го целунах страстно. Хванах дупето му и го притиснах към себе си и изстенах леко, като усетих възбудата му - И още как.. - захапах устните му и се усмихнах палаво. Какво щеше да е по-добро от сутрешен секс с най-сексапилния мъж?!

98 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Чет 07 Юни 2012, 03:24

Потребител 19

avatar
Деймън се разтапяше под докосванията й. Тръпнеше всеки път от възбуда и желание за още и още! А ръцете й не спираха... обикаляха константно цялото му тяло, навсякъде. Как това момиче винаги знаеше какво иска той? Беше перфектна. Винаги знаеше какво да направи, какво да каже... Е, поне за сега. Едва от няколко часа вече не я мразеше. ''Искам те...'' - чу Деймън шепот в ухото си. По дяволите колко беше възбуждащо... Каза го с толкова перверзен глас, че Дей започна да диша тежко. Бавно, дълбоко и накъсано. Отново усети устните й върху своите и естествено отвърна на целувката й. Тогава чу стонът й... малкият Дей не спираше да расте при всяко нейно движение, всяка дума, всеки звук. Тя захапа след това леко устните му и се усмихна палаво. Защо трябваше да е толкова секси?! Побъркваше го! Възбуждаше го всеки неин жест, всяко... нещо, което правеше, защото винаги го правеше толкова секси! Той също прехапа устните си и после отново я целуна. Не искаше да отделя устните си от нейните. Водата вече беше измила пяната от телата им. На Деймън никак не му се искаше да спира, но така сметна за добре. Започна да слиза с целувки надолу от устните й. Целуна брадичката й, врата и надолу... Когато достигна гърдите той се спря и лизна с езиче целият път наобратно. От гърдите, между ключиците, врата и чак до устните. Когато стигна до тях обаче той не я целуна. Само леко ги допря до нейните, колкото да усети, че вече е там. Все още дишаше тежко. Отвори бавно очите си и погледна в нейните. Докато я гледаше, бавно отключи вратата на кабинката. Толкова много обичаше този неин поглед... Едвам откъсна очи от него. Отдръпна се от Даяна, отваряйки вратата. Излезе без дори да потърси кърпа и тръгна към огледалото. Поогледа се от тук, от там. Направи няколко физиономийки и мерна с погледа си в огледалото една бяла мека кърпа зад него. Взе я, но не я сложи на кръста, а на врата си. Очевидно не смяташе да се облича още. Обърна се към Даяна и се усмихна, когато видя реакцията й.
- Мисля да отидем някъде... - Говореше той, докато вървеше бавно към нея. След като се приближи достатъчно, сведе леко главата си и я погледна в очите. Не беше много по-висок от нея. - Трябва да наваксаме за времето, в което се мразехме. - Усмихна се и махна кърпата от врата си, слагайки я на нейният. - Не знам нищо за теб. - Довърши той и тръгна към вратата, като по пътя си взе другата кърпа, която стоеше първоначално под първата. Започна да си търка косата като се спря на прага, точно преди да излезе и отново погледна Даяна:
- Идваш ли? - Попита Деймън като вдигна едната си вежда нагоре и отново се усмихна.

99 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Чет 07 Юни 2012, 04:35

Kimberlly Huff

avatar
Деймън ме целуваше страстно. Устните му ме изгаряха. Започна да слиза бавно надолу - врата ми, ключицата, гърдите и после обратно. Тъкмо си помислих, че ще се слеем в едно, докато чух вратата да се отваря, а след това и Дейъмн да се отделя от мен. Погледнах го как излиза, отива пред огледалото, взима кърпа и си я слага на врата. Не разбирах какво бях направила. Аз.. какво исках? Това ли беше? Щеше да си тръгне?
Усмихна ми се и каза:
- Мисля да отидем някъде.. - какво по дяволите?
Приближи се към мен и ме погледна
- Трябва да наваксаме за времето, в което се мразехме. Не знам нищо за теб. - наистина ли щеше да се измъкне с тази простотия?!?
Сложи кърпата на врата ми и аз погледнах объркано, като се опитвах да разбера къде сбърках.
- Идваш ли? - гласът му ме изтръгна от мислите ми и го погледнах. Дръпнах кърпата и се загърнах с нея.
- Да.. след секунда съм при теб. - усмихнах се леко - Може ли.. да затвориш след себе си? - явно се изненада
- Трябва ми минутка самота, ако нямаш нищо против. - погледнах го предизвикателно. Той вдигна рамене и затвори след себе си.
Отидох пред огледалото и бръкнах в едно от шкафчетата. Извадих хапчетата и изпих две. Погледнах в огледалото. Видях образа си и .. се изненадах. Не очаквах да видя това. Извадих сешоари и започнах да си суша косата. Беше дълга и щеше да отнеме доста време, за това само малко я изсуших и я вързах на конска опашка. Отидох в другата стая, където той вече ме чакаше готов.
- След минутка съм готова. - отидох до гардероба и извадих бельо, дънки, тениска и яке. Облякох се набързо с гръб към него, отидох отново в банята и извадих гримовете. Реших, че нямаше да слагам много. Само малко спирала и червило за цвят.
Излязох в целия си блян и му се усмихнах
- Е, къде ще ме водиш? - дори да не ме искаше вече, щях да му покажа какво губи...

100 Re: Къщата на Diana Meade и Elena. on Нед 10 Юни 2012, 12:33

Потребител 19

avatar
Тя взе кърпата от врата си и се загърна с нея. Каза му, че идва след секунда и, че иска минутка самота, последвано от поредният предизвикателен поглед. Деймън първо я погледна учудено, но щом в главата му навлезе мисълта - ''Женски работи...'' - той просто вдигна рамене и затвори вратата след себе си. Тръгна отново с бавна крачка към спалнята, като по пътя подсушаваше леко с кърпата тялото си. Когато влезе там, започна да се оглежда за дрехите си и тогава останови, че всъщност беше дошъл по шлифер и прашки. ''Мамка му...'' - помисли си Деймън, докато се опитваше за пореден път да се намъкне в тесните прашки. Наметна се бързо и с шлифера и отиде пред едно огледало, поразрошвайки малко вече почти изсъхналата си коса. Докато го правеше погледна настрани и видя, че Даяна минава от там, казвайки му, че й трябва минутка. Е, той вече си беше готов. Нямаше какво друго да облича, затова се загледа в голият гръб на Даяна, който съвсем скоро вече за жалост, беше облечен. Тя тръгна отново към банята, а той завъртя погледа си обратно към огледалото и се усмихна в него, започвайки да се оглежда от всички страни.
- Е, къде ще ме водиш? - чу той и се обърна натам, откъдето идваше гласа. Видя Даяна... облечена. Беше хубава, макар да му се искаше да й разкъса дрехите в същият миг. Деймън се усмихна и се приближи към нея с думите:
- Брей, бърза си. - Слагайки ръцете си на кръста й. Вгледа се в очите й и продължи:
- Ами... всъщност си мислех за плажа. Знам едно по-усамотено местенце... - усмихна й се дяволито и плъзна ръката си нагоре по тялото й. - Но... - отдръпна се от нея и погледна жално надолу. - Виж ме! - Разгърна шлифера си. - Може би няма да е лоша идея да минем първо и през някой магазин... Аз лично нямам нищо против да се разхождам така из улиците, но хората може да си помислят нещо. - Засмя се Деймън.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 4 от 6]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите