Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Стриптийз клуб (+18) on Чет 29 Дек 2011, 16:59

Катерина Петрова

avatar

2 Re: Стриптийз клуб (+18) on Нед 07 Апр 2013, 04:57

Irridius Ar. Dreadmaster

avatar
Влязох и се понаместих. Когато свикнеш с костюма ми, когато облечеш джинси и кожено яке, се чувстваш едва ли не гол.Огледах се и пъхнах картата си под носа на човека от охраната. Той кимна и ми се ухили.
- Отдавна никой не ми е показвал ВИП пропуск.
- Отдавна не съм идвал - подхвърлих през рамо и се понесох нататък, скривайки картата във вътрешния си джоб. Момичетата... ами танцуваха. Мъжете крещяха. Миризмата на алкохол и скъпи цигари, смесена с друга, по-неприятна, ме накара да се скрия от себе си. Потръпнах от отвращение и се опитах да влезна именно в сепарето до сцената. Трябваше да го спипам в движение...

3 Re: Стриптийз клуб (+18) on Нед 07 Апр 2013, 05:03

Avril

avatar
Отново се шлаех без известна посока, но когато стигнах в поредния клуб влязох вътре и по някаква причина ме задърпаха в съблекалнята. Казаха ми, че съм сервитьорка тук, и че закъснях само с няколко дена за работа, но ми го прощават. Въздъхнах и вече започнах да приемам това като нормално. Че защо иначе. Аз нямаше как да знаем какво работя. Нали не знам коя съм.
Излязох от съблекалнята и хванах една табла, химикалка и едно от онези тефтерчета. Отидох при няколко маси и накрая стигнах до сепарето пред сцената. Погледнах мъжа, който изглеждаше доста .. незаинтересован от мястото. Наведох се и го попитах какво ще желае.

4 Re: Стриптийз клуб (+18) on Нед 07 Апр 2013, 05:11

Irridius Ar. Dreadmaster

avatar
Вдигнах очи и я погледах. Сервитьорка, която обаче ако беше човек, аз съм минотавъра Монитавър. Известно време я гледах замислено и поисках сода.
Не обичах сода. Но ми се стори много приятно да си взема една. Звучеше изискано - Искам една сода. Създава усещане за изисканост.
Разположих се спокойно и забих поглед в сцената. Скоро идваха и момичетата. Веднъж да са готови и щях за нула време да спипам която ми трябваше.

5 Re: Стриптийз клуб (+18) on Нед 07 Апр 2013, 05:16

Avril

avatar
Почувствах се странно когато започна да ме гледа странно, но сигурно това е нормално за такива места. Отидох до бара и взех всичките питиета от поръчките. Подредих внимателно чашите на подноса и започнах да раздавам чашите. Накрая стигнах до незаинтересования и внимателно оставих една подложка за чаша, също и чаша и после шишенцето със содата. Дали трябваше да го попитам дали иска нещо друго? Май не. Ако искаше щеше да викне някоя от сервитьорките. Затова се оттеглих, а скоро и самия спектакъл започна. Затова май бях свободна за известно време.

6 Re: Стриптийз клуб (+18) on Нед 07 Апр 2013, 05:23

Irridius Ar. Dreadmaster

avatar
Наблюденията ми над стриптизьорките не отне много време. Момичетата започнаха танца си. Мъжете вдигнаха още шум. Аз чаках. Чаках още малко.
Тогава я обявиха. Висока, атлетична на вид жена с неестествено заоблени задни части и гърди. Някой би го отдал на операции и внимателно трениране на мускулите. Аз обаче знаех. Въздъхнах и бръкнах под якето си. Щеше да стане грозно, колкото по-малко свидетели, толкова по добре.
Махнах на сервитьорката.

7 Re: Стриптийз клуб (+18) on Нед 07 Апр 2013, 05:28

Avril

avatar
-И онзи ден той каза, че жена му го изоставила.
-Така ли, заради кой?
-Ами за някакъв механик, който работил близо до къщата им.

Бяхме започнали много забавен разговор с бармана, когато
той ми каза, че ме викат. Въздъхнах и хванах таблата си. Отидох при човека, който ме викаше и се оказа, че е онзи незаинтересован тип.
Внимателно се наведох, за да чуя какво точно иска.

8 Re: Стриптийз клуб (+18) on Нед 07 Апр 2013, 05:34

Irridius Ar. Dreadmaster

avatar
Наведох се до ухото на сервитьорката и попитах тихо.
- Коя е жената, която току-що излезе на сцената?
Посочих пищната красавица, дето излизаше сигурно от модно ревю на порно актриси. На бас се хващам,че е била такава, до преди известно време, после се е случила причината сега да съм тук.
- Танцьорката с леопардовия костюм и високите токове.- уточних за да не стават недоразумения. Не исках да правя магия на невинно момиче.

9 Re: Стриптийз клуб (+18) on Нед 07 Апр 2013, 05:38

Avril

avatar
Е намерих кой да пита. Аз изобщо не знаех, какво да кажа. Нито ги познавах тези хора, нито нищо. Затова се замислих как да се измъкна от тази каша. Но защо да лъжа.
-Съжалявам, но не мога да ви помогна.
Той ме изгледа толкова озадачено, че трябваше да му кажа причината. А и най-лесно е да викна някой друг да му каже коя е тя.
-Страдам от амнезия и не познавам никой тук, но бармана със сигурност знае, коя е.
И помахах на бармана да дойде, за да му каже, коя е.

10 Re: Стриптийз клуб (+18) on Нед 07 Апр 2013, 05:44

Irridius Ar. Dreadmaster

avatar
Погледнах я с известно недоверие. Дали наистина имаше амнезия или просто не искаше да отговаря? Помислих, едва със закъснение макар, че сигурно не е позволено да се пита кой кой е тук, защото не искаха момичетата да бъдат преследвани от побърканяци.
Сигурно като дойдеше бармана щеше да ми хвърли една гора бой. Слава богу, той изглеждаше смирен човек и само ми каза, че не бива да ми казва и нейният сценичен псевдоним е Тигрера. После започна нескончаема поредица от въпроси защо питам и искам ли танц в скута. Обясних, че искам, да в отделно помещение и само аз и тя. Обясниха ми, че е осемдесет за танц в скута, за около две песни по ред. Кимнах - казана дума, хвърлен камък. После той помоли сервитьорката да ме заведе.

11 Re: Стриптийз клуб (+18) on Нед 07 Апр 2013, 05:50

Avril

avatar
Поведох непознатия, незаинтересован тип и го заведох там, където ми казаха да го заведа. Внимателно отвесих завесите и го поканих да влезне вътре. Когато го направи му пожелах късмет и го оставих сам. После отидох да викна въпросното момиче. В съблекалнята тя клюкарстваше с няколко друго момичета и като ме видяха веднага млъкнаха. Чух нещо и по мой адрес, но си замълчах. Казах и, че има клиент и тя веднага тръгна, а аз си се върнах при бармана да си говорим с него.

12 Re: Стриптийз клуб (+18) on Нед 07 Апр 2013, 06:02

Irridius Ar. Dreadmaster

avatar
Седнах и зачаках. Чаках спокойно и бавно. Не бързах. Ако се издам, че бързам, тя ще се осъмни.
Тя се появи... последва кратка размяна на фрази, след това силен гръм. После писък. После излетях. Тичах през тълпата към изхода.
Хората се разпищяха, танцьорки се втурнаха насам-натам. Сервитьорки се втрещяваха и тичаха насам натам. А аз бягах. Имах си причина. Дори да обясня какво бях направил и причините за това - я ми повярвали, я не. По-скоро не.

13 Re: Стриптийз клуб (+18) on Нед 07 Апр 2013, 06:06

Avril

avatar
Спокойствие и изведнъж гръм, писък и какво ли още не. Всички бяха меко казано втрещени. А господин незаинтересован тичаше като побъркан. Отидох и просто му отворих вратата, за да мине през нея и да избяга. Нали това искаше. После затворих вратата и го погледнах как се опитва да си поеме въздух.
-Да ви помогна с нещо?
Беше запъхтян и малко потен, все трябваше да има нещо, което да му помогне, но не предлагах енергийни напитки.

14 Re: Стриптийз клуб (+18) on Нед 07 Апр 2013, 06:10

Irridius Ar. Dreadmaster

avatar
зяпнах я объркан, после я хванах за лакътя.
- Идваш с мен - озъбих се аз и я придърпах до себе си.
Извадих свитъка си и го разгърнах. Последва силна синя и бяла светлина и преди някой да ни каже и копче - хоп, бяхме на далеч. По-точно на покрива.
Олюляхме се и се наложи да си хвана главата с ръце. Пуснах празния вече свитък на плоския покрив на сградата и погледнах момичето.
- Знам, че не си човек... за това те взех. Трябва да говорим.

15 Re: Стриптийз клуб (+18) on Нед 07 Апр 2013, 06:15

Avril

avatar
Опитах се да се дръпна когато ме завлече със себе си, но не успях на време и сега бяхме на покрива. Но все пак се опитах да се дръпна. Пък дали ще падна, все едно.
-Извинявам се, но за какво говорите?
Аз .. не съм била човек. Този трябва да се шегува. Аз съм си напълно нормален човек. Вярно, че съм с обратен синдром на Голдфийлд, но това не е толкова голям проблем.
-А и изобщо кой сте вие?

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите