Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 33 от 35]

1 Бар "Мистик" on Съб 15 Яну 2011, 07:10

Мел Евънс

avatar
First topic message reminder :

Бар "Мистик" - мястото, където времето лети неусетно!

Внимание! Платена зона: -3 Евро на пост!801 Re: Бар "Мистик" on Чет 04 Апр 2013, 03:48

Elizabeth Van Heller

avatar
А тъкмо си намерих компания.. кофти. Но както и да е. Просто му помахах за довиждане, а след като той изчезна.. Ами, тогава продължих да си правя същото нещо - да си седя, да пия и да чакам. Оставаха ми по-малко от 60 минути, които да се чудя как да оползотворя докато онова другото нещо в главата ми се радваше, че най-накрая ще може да излезе наяве. Сериозно, в такива моменти сякаш ставаше още по-досадна.

802 Re: Бар "Мистик" on Чет 20 Юни 2013, 11:35

Валанар Соул Байндър

avatar
С падането на ноща реших ,че е време да се разходя малко в града и да отида да пийна нещо.Първата ми спирка беше бар "Мистик" имам добри спомени за това местенце .Влезнах и се запътих нарпаво към бара оглеждайки с по един бърз поглед хората колкото поне да се подсигуря за някой неща.Седнах на един тол направо на бара като си поръчах едно уиски с лед както и една купичка с бирени фъстъци.СЛед което просто изчаках бармана да ми сипе питието и да ми подготви фъстъчките като се възпозлвах от времето да се заслушам в музиката.http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=p1Apflh8hCs&NR=1

803 Re: Бар "Мистик" on Чет 20 Юни 2013, 12:08

Валанар Соул Байндър

avatar
Погледнах си уискито поклатих леко чашката колкото да размърдам ледчетата и си казах :

"-Да стоплим душата."
И си отпих една малка глъдка като след това просто взех няколко фъстъчки за да ги пробвам от меките видове ли са или от по твърдите .Като продължих да слушам музиката и да се заглеждамв  бутилките на бара обмисляйки какво да ми е следващото питие.

804 Re: Бар "Мистик" on Чет 20 Юни 2013, 13:57

Валанар Соул Байндър

avatar
След няколко минути си изпих уискито както и си приполових купичката със фъстъци като си избрах и следващата напитка за това само се обърнах към бармана с думите :"-Дай една мента ,спрайт и лед както и една по голяма чаша ."


След тези думи следваше огромен обрат в музиката http://vbox7.com/play:0db0ae5e като почна ето това да се чува.

805 Re: Бар "Мистик" on Пет 21 Юни 2013, 08:59

Валанар Соул Байндър

avatar
На бързо си изпих и втората напитка която леко ме освежи и май ми беше време да чезвам за това станах и тръгнах към изхода.След като излезнах само се зачудих точно на къде да тръгна и реших да продължа на някъде из самия град.

806 Re: Бар "Мистик" on Сря 07 Авг 2013, 08:36

Кейт Уилямс

avatar
Бар Мистик-това бе първото място,което винаги посещавах след като съм била извън града.
Не знам защо се отбивах първо тук, може би за да видя дали няма да срещна някой познат,
стар приятел, а защо не и да завържа ново приятелство. Бях заминала за почти година,а всичко
сякаш си беше същото и времето тук бе спряло. С изключение на това,че когато влязох в бара и се огледах не видях познато лице. Хвърлих отново бърз поглед на хората в бара и седнах на първото свободно място, което забелязах. Поръчах си уиски забелязах,че до мен стои млад мъж, и определено беше човек, но не обикновен човек. Беше ловец, след толкова години лесно разпознавах ловец щом видя такъв, дори се бях сприятелила с един преди да замина. Погледа ми отново се върна към мъжа.
-Ловец,а? -попитах, въпреки че вече знаех отговора.

807 Re: Бар "Мистик" on Сря 07 Авг 2013, 08:53

Дийн Уинчестър

avatar
След като се намерихме с брат ми, бяхме постояли малко заедно, след което той отново изчезна, но щом той искаше да е сам, този път го оставих сам и бях решил да не го търся, както и той не бе търсил след като бях попаднал в Чистилището.
Днес беше много хубав ден, но самотен Бени не си отговаряше на телефона, от което следваше че явно е загазил и вече може и да е мъртъв. Затова без дори и да знаех истинската причина отидох до бара, за да пийна малко, можеше и да срещна някой. Паркирах импалата точно пред бара и за всеки случай си взех някое оръжие, не се знаеше срещу какво щях да се изправя, можеше и да не е дружелюбно.
Напоследък не ловувах често, но не си бях изгубил формата. Седнах на бара и си поръчах уиски. Поръчката ми дойде след няколко минутки, след което отпих първата си глътка и усетих, че някой сяда до мен, както и усетих, че не е човек, все пак имах прекалено голям опит, но все пак имаше изключения, но след като тя ме попита ловец, вече нямаше шанс да бъде обикновен човечец. Обърнах се към нея и казах:

- Да, нещо против това ли имаш? - след което и зачаках отговора, докато се чудех какво ли може да е, но усещах нещо, предчувствие, което изпитвах когато бях с приятеля ми Бени, който беше вампир и това значеше че и тя може да е като него...

808 Re: Бар "Мистик" on Сря 07 Авг 2013, 09:08

Кейт Уилямс

avatar
Мъжът до мен се обърна след като му зададох въпроса и потвърди,че е ловец, след което
ми отвърна с въпрос.
-Не,изобщо-отговорих и се усмихнах.
Огледах го преценяващо, не ми изглеждаше враждебно настроен, поне за момента. Беше сериозен и уверен. И със сигурност не показваше признаци на страх или нещо подобно.
Най-накрая бармана донесе питието ми и аз отпих голяма глътка.
-Всъщност-продължих бързо аз-дори съм работила с ловец...с ловци всъщност.
Вярно е,че помогнах на Сам ,а после дойде и негов приятел, но това не значеше, че всички ловци са съгласна да имат каквито и да е взаимоотношения с кръвопийци като мен, както се изразяват те самите за моята раса.

809 Re: Бар "Мистик" on Сря 07 Авг 2013, 09:31

Дийн Уинчестър

avatar
Явно всички понякога се доверявахме на някои същества от видовете които ловим... Никой не беше безпогрешен... Но все пак не смятах все още да започвам да мисля как да я убивам, предпочетох да я оставя да си живее, както направих и с Бени. не че я оставях жива, просто не ми се ловуваше точно днеска, след като знаех че е станало нещо с Бени... Отпивах си от уискито и казах: 
- Между другото и аз съм работил с вампир... - след което млъкнах, защото исках да видя дали ще бъде изненадана от това че толкова бързо разбрах какво е... 
След което погледнах чашата и видях че ми е останала една глътка, изпих я и казах на бармана да ми сипе още едно.. Той го направи и аз попитах вампирката до мен:

- Нова ли си в града? Защото не съм те виждал.. - все пак аз бях нов, не можех да съм виждал всички... 

810 Re: Бар "Мистик" on Сря 07 Авг 2013, 09:40

Кейт Уилямс

avatar
Явно беше доста опитен ловец, след като толкова бързо позна,че съм вампир. Не очаквах, че
ще е работил с някой от моя вид, но това можеше само да ме радва. Може би това щеше да
помогне да не сме врагове, не казвам,че може да станем приятели, но врагове определено имах
достатъчно и не се нуждаех от нови.
-Всъщност живея тук-отговорих най-накрая на въпроса му- но ме нямаше известно време и, ако
си тук от скоро това е причината да не си ме виждал.
Отпих още една глътка от уискито и реших, че е време да се запознаем след като поне за момента
нямаше изгледи да се избием.
-Аз съм Кейт-усмихнах се и му подадох ръка.

811 Re: Бар "Мистик" on Сря 07 Авг 2013, 10:17

Дийн Уинчестър

avatar
Стояхме си съвсем спокойно, аз си отпих още малко от втората ми чаша уиски и го оставих на бара. След това се обърнах към младата вампирка, която беше явно готова да ми се представи. Тя си поддаде ръката и каза, че се казва Кейт... Хубаво име имаше, мен ми беше чудно дали беше стара като вампирка или беше млада. След това реших и аз да се представа, поех ръката и се здрависахме, докато аз си казвах името:
- Аз съм Дийн Уинчестър, може би си чувала тази фамилия, ние сме известни ловци, а и щом ме разбра толкова бързо че съм ловец, явно би трябвало да си запозната... - след което изчаках да видя какво щеше да каже, дали се е срещала с някой от фамилията ми или не...

812 Re: Бар "Мистик" on Сря 07 Авг 2013, 10:24

Кейт Уилямс

avatar
Дийн Уинчестър! Дали това бе брата на Сам,който той търсеше. Сигурно е той, колко Дийн Уинчестър може да има наоколо.
-Дийн Уинчестър-повторих името му на глас.
Дадох знак на бармана да ми налее още едно питие,след което отново заговорих.
-Ти си братът на Сам,нали ? Виждам,че най-накрая е успял да те открие.
Но тогава къде беше той? Както и да е ,и до там ще стигна по-късно.

813 Re: Бар "Мистик" on Сря 07 Авг 2013, 10:51

Дийн Уинчестър

avatar
След като я изслушах, се замислих да това е, сам е работил с нея, преди сигурен съм, не може просто ей така да го знае, а и аз се бъзиках за това с фамилията, не беше много прочута, само в рая и ада де ама това беше отделен въпрос... Реших да и отговоря:
- Да, аз съм братът на Сам. Да най-накрая успя да ме открие, но не той ме откри, а аз него. - след което си спомних и как стана, всичко беше свързано с Рейчъл, ако не беше тя нямаше да го срещна, а ако не я бях срещнал в парка сигурно щях да се лутам като някакъв, който е излязъл от лудницата.
- И все пак щом го познаваш да не би да се работила, тоест ловувала с него, защото не ми се вярва Сами да се е сприятелил толкова лесно с вампир... - след което си спомних за Чистилището и Бени, но там беше наложително, да бъда с него, иначе нямаше шанс да изляза от там. Накрая с него се оказахме като братя...

814 Re: Бар "Мистик" on Сря 07 Авг 2013, 11:03

Кейт Уилямс

avatar
Явно Дийн сам бе открил начин да се измъкне от Чистилището. Важното беше,че се е измъкнал,
другото беше без значение.
-Сигурно много се е зарадвал,когато си се появил, наистина му липсваше.
Прекарах известно време със Сам и смея да твърдя,че го бях опознала добре. Поклатих глава
за да разсея мислите си и загворих отново.
-О,повярвай ми,не беше никак лесно да се сприятеля с него. Трябваше да го спася два пъти, по-
скоро да му помогна, за спечеля доверието му. Понякога може да е доста твърдоглав, но ти сигурно го знаеш по-добре от всеки друг- казах и отпих от новата чаша с уиски.
Двамата не си приличаха. Не само визуално, но и по харектер, поне доколкото можех да кажа от първите си впечатления, които имах от Дийн.
-Теб какво те води в Мистик Таун? - попитах- Освен Сам?

815 Re: Бар "Мистик" on Сря 07 Авг 2013, 12:15

Дийн Уинчестър

avatar
- Еми да за Сами е трудно да му спечелиш доверието, ние дори когато не се виждаме дълго време, се проверяваме дали сме наистина ние защото, както ти самата знаеш, заради демоните понякога са ставали фалове със наши близки и да дълги истории са това, та винаги се проверяваме дали не са ни левиатаните или някои други същества, но ти сигурно трябва да знаеш, ако си била достатъчно дълго със Сам. - след това отново отпих от питието си. Не знаех колко дълго са били заедно, но реших да и го кажа по този начин..  За липсването не бях толкова сигурен, щом не ме е търсил, значи, може и да съм му липсвал в началото, но не съм сигурен дали е било и така накрая.
- А за мен какво ме води... - всъщност мен от Чистилището ме телепортира направо тук в Мистик Таун - ... беше доста интересно как дойдох до тук, а защо съм останал, освен заради Сами, ами може би малко съм решил да позабравя за ловуването, тука ми се струва прекалено тихо... И няма толкова зли, поне тези които съм опознал... - в което число вече влизаше и тя самата....
- Ами теб какво те е накарало да останеш, приятелите или ако имаш семейство? - запитах я аз..

816 Re: Бар "Мистик" on Сря 07 Авг 2013, 12:41

Кейт Уилямс

avatar
Думите му малко ме изненадаха честно казано... Решил е да спре с ловуването,поне засега.
Едва ли щеше да твърди същото, ако попаднеше на някой демон или някое друго същество,
което създава проблеми или сее смърт наоколо, а и бях забелязала,че носи оръжие със себе си.
Може би беше просто за самозащита. Отново се отдадох на размисли, гласът на Дийн бързо ме
извади от тях и аз веднага му отговорих.
-Честно казано и аз не знам защо винаги се връщам тук. Може би наистина семейството е причината.-допълних.
Върнах се на темата за ловуването.
-Повярвай ми ще откриеш зли създания тук, или по-лошо те ще открият теб, щом научат, че си ловец.

817 Re: Бар "Мистик" on Чет 08 Авг 2013, 07:06

Дийн Уинчестър

avatar
Най-много се безпокоях дали наистина имаше зли създания, явно тя ги познаваше, не я виня, все пак си живее в Мистик Таун много преди мен, дори сигурно много преди Сами.
- Аз смятам да поостана, така реших. Наскоро Сами отиде някъде, без да каже къде и така си остана не съм го чувал, нито се е обаждал.. - отпих още една малка глътка от уискито си. - ... явно искаше да поостане за малко сам, ама това малко, май ми се струва, че ще стане доста дълго, за което не съм сигурен...- само се замислих за последните и думи "или по-лошо те ще те открият, щом научат, че си ловец", еми тогава да идват, няма да си остана живи, но все пак когато бях сам беше трудно...
- Сами разказвал ли ти е къде съм бил, докато той ме е търсел? - исках да видя до колко брат ми се е доверил на тази вампирка Кейт. И със следващите въпроси щях да я питам как така го е спасила и от кого, но си мълчах сега, беше ми интересно дали и е разказвал и за мен, до се уверя до колко тя ме познава по негови думи...

818 Re: Бар "Мистик" on Чет 08 Авг 2013, 07:24

Кейт Уилямс

avatar
Това,което ми каза Дийн ми прозвуча доста странно. Сам толкова държеше да му помогне,а когато брат му се е появил си е тръгнал.
-Странна птица е Сам-казах само и отпих поредната глътка уиски.
Погледа ми се върна на ловеца, когато ми зададе въпрос.
-Да,Чистилището,нали така-отговорих.
Бях чувала и преди за това място, но не и от хора, които са били там.
-Как успя да се имъкнеш, при това жив? Сигурно на доста от съществата там не им е липсвало желание да те убият...

819 Re: Бар "Мистик" on Чет 08 Авг 2013, 07:52

Дийн Уинчестър

avatar
Явно все пак Сами и беше казал къде съм бил... След като ме попита учудена как съм се измъкнал жив оттам и аз като се замислих една цяла година, да бъдеш в Чистилището, без храна и вода и ти би се чудил как си оцелял, но реших и това да вмъкна към отговора си:
- Всъщност не знам колко ти е разказвал за мен, колко време съм бил там, но ще ти разкажа аз, бях приблизително година и няколко месеца без храна и вода. Знам звучи налудничаво и аз все още се питам как съм оцелял.... - погледнах към чашата с уиски и си спомних Бени... - имаше един вампир, без който сигурно на първия месец щях да съм мъртъв, дори с него станахме много добри приятели, дори се чувствахме като братя, е да в началото не можех да го приема така, разбираш ме нали? - припомних си как бях притиснат от няколко същества и Бени дойде от никъде да ми помага...
- Та този вампир, името му е Бени и бяхме сключили сделка, той да ми покаже как се излиза от Чистилището, а аз да взема душата му и да го съживя в човешкия свят, естествено в първите дни не смятах да го правя това, просто след като разбрах, че има изход от там не мислех трезво, но месеците минаваха, а аз опознавах Бени и приемах по-приятелски, и така до деня в който не намерихме портала... - това беше някак си хубаво защото след една година да изляза навън от това място и да се върна към човешкия си начин на живот, това беше върха, но естествено с Бени се разделихме и трябваше да остана със Сами, когато той реши така да избяга, ехх сега никой не знаех къде е, дори се притеснявах за двамата...
- Та съживих го, след като се върнах в този свят и се разделихме, та след като опознах толкова един от вашия вид, мога да опозная и още един... - с което имах предвид нея..

820 Re: Бар "Мистик" on Чет 08 Авг 2013, 08:04

Кейт Уилямс

avatar
Дийн не спираше да ме учудва с нещата, които ми разкваше. И все пак, живота му бе доста сложен за човек, дори за ловец.
-Значи си помогнал на вампир да се измъкне от Чистилището?
Не беше точно въпрос,по-скоро потвърждавах,че съм чула правилно.
-Вие ловците май доста сте започнали да се размеквате-пошегувах се с него.
Думите му,че би опознал още от нашия вид ме зарадваха, защото аз самата не съм голям фен на вампирите, въпреки че и аз съм такава и съм вършила ужасни неща. Но хората се променят.
-Аз също бих опознала още някой ловец-добавих към казаното от него- дори,когато не се опитвате да ме убиете ви харесвам.
За разлика от Сам,с Дийн ми беше по-лесно да се шегувам.
-Къде живееш сега?-попитах го.

821 Re: Бар "Мистик" on Чет 08 Авг 2013, 08:20

Дийн Уинчестър

avatar
Eми може и да съм се размекнал, но има ловци които нарочно са в дружба със същества, които си ловят постоянно, което за мен беше все едно ги използват.. След това се засмях когато и тя каза, че може да опознае още един ловец и добавих:
- Явно и за теб важи това с размекването, а? - пошегувах се, след което осъзнах, че малко ми се повдигна настроението, откакто съм с нея в този бар, вече не ми е толкова притеснително, но пък за разлика от това със следващия си въпрос малко ме накара да се замисля... 
- Ами всъщност, след като Сами си замина и понеже не се очертава да се върне, имението му се продаде на някой друг и аз как да го кажа, останах на нищото.... Добре че сме научени да лъжем с него... - имах купища фалшиви кредитни карти, с които се препитавах, за да издържа, докато не намеря свестен човек или някой приятел-създание да ме приюти.  - ... та имам си начините да се издържам, живея в различни хотели, защото биха се усетили, че съм с фалшиви кредитни карти, което ми се е случвало и трябваше доста да седя зад решетките, но се оправях... - малко не ми беше на кеф, но какво да се прави, поне да се издържах някак си, а и работата на ловец, никой не ти плащаше така че се озоваваш на нулата, ако нямаш приятели ловци или семейство ловци...
- А ти сигурно си имаш жилище, къде да живееш , нали? И да важния въпрос, как така си спасила Сам, и от кого? - беше ми любопитно още като го каза...

822 Re: Бар "Мистик" on Чет 08 Авг 2013, 08:36

Кейт Уилямс

avatar
-Не,аз не съм се размекнала. Винаги съм имала слабост към хората -уточних.
Това си беше вярно, бях превърната против волята ми и винаги съм искала да им помагам до колкото е възможно. Винаги намесвах чувства що се отнасяше до хора. Това се случи след като успях да контролирам жаждата си разбира се, преди това ги възприемах само като средство за оцеляване.
-Щом си решил да се задържиш тук защо не останеш в моята къща?
Да,знам как звучеше преложението ми,но просто ми се изплъзна.
-Разбира се,ако нямаш против да съжителстваш с вампир, плюс това почти не се задържам вкъщи,така че може да го примем така,че ще се грижиш за дома ми докато ме няма.
А и на мен нямаше да ми се отрази зле малко компания. Лошото на това да си вампир е,че си самотен. Преди да е отговорил или дори да е обмислил това,което му казах започнах да му разказвам за Сам.
-Не беше точно спасяване-подметнах-едни вампири разбраха,че е ловец и,че е сам и решиха да се отърват от него преди той да го направил с тях. Помогнах му да избяга,да открие гнездото и да убие вампирите-казах набързо.
Боже,сигурно ме мислеше за луда, да убивам своите и да помагам на човек,който иска ме убие. Дори самата аз започнах да имам съмнения дали съм наред...

823 Re: Бар "Мистик" on Чет 08 Авг 2013, 08:54

Дийн Уинчестър

avatar
Слабост към хората, еми вече нямаше какво да ме учуди в този свят, след като Луцифер се появи от нищото и си затъна в това нищо отново... Но след като я изслушах не бях учуден от това да убива вампири, докато бях в Чистилището, в момента в който бях заобграден, когато Бени ме спасяваше, точно нападателите ми бяха вампири, и за това не останах учуден от това което ми каза...:
- Всъщност първия момент когато се срещнах с Бени, бях хванат в клопка от 5-6 вампира в Чистилището, и той ми помогна да ги избия, така че не се притеснявай, не си първия вампир, който виждам да се съюзява с човек срещу собствения си вид.
След това тя ми предложи да отседна при нея, но ми каза да го приема като грижа за дома и, понеже тя много не се задържала тук. Е дали нямаше задни мисли, не знаех... Но все пак не бих отказал, защото хотелите в и около Мистик Таун ги изредих и мисля, че скоро ще ме пипнат, така че да приемам на някой по-бързо:
- Да, смятам да се съглася със предложението ти да ти стана съквартирант. Обземаме чувство, че скоро ще се усетят по хотелите, че използвам фалшиви кредитни карти. А и ще ми бъде забавно, няма да бъда сам, както преди, ще си имам компанийка, която ще си ти... - след това изпих и последната глътка от питието си и се отказах, да пия повече за днес, защото все пак аз шофирам, ни исках да блъсна скъпоценната ми импала някъде...
- А да, да те питам имаш ли гараж? - звучеше повече на шегуване, но не зададох въпроса с тази цел. След това тя ми разказа и за случката, тоест спасяването на Сам, но вече реших да се пошегувам.
- Явно след като си го спасила, тоест помогнала, си му станала личния ангел спасител, а? - след което се засмях...

824 Re: Бар "Мистик" on Чет 08 Авг 2013, 09:53

Кейт Уилямс

avatar
Дийн не мисли дълго върху предложението ми и се съгласи. Може би вече му бе писнало да живее по хотели и да мами с кредитни карти. А може би просто търси компания както самия той спомена.
-И да,имам гараж-отговорих след малко на въпроса му и се засмях.
Въпреки че не знаех в какво състояние ще намеря къщата след като ме нямаше седем месеца, но бях платила да я потдържат така че очавах да е чиста и подредена.
-Чак пък ангел спасител-засмях се на шегата му.
Забелязах,че бара беше почти препълнен,имаше много повече хора отколкото,когато влязох. Бях забравила колко посещаван е този бар. Допих уискито си и погледнах към Дийн.
-Искаш ли да ти покажа къща?-попитах,след като забелязах,че неговата чаша също е празна.

825 Re: Бар "Мистик" on Чет 08 Авг 2013, 10:13

Дийн Уинчестър

avatar
Изслушах я и се замислих, дори и да беше вампир, колкото и да пие и на нейния вид се отразяваше, това го знаех, но не бих дал на някой друг да кара импалата ми, особено някой който се запознавам току що, дори и на Сами не я давам, но явно докато ме нямаше, той се е ширил в нея. Предложих и това:
- Приемам, все пак трябва да видя къде се намира бъдещия ми дом, нали така? - и се засмях.. - Но понеже съм сигурен, че алкохола хваща дори и вашия вид, предлагам да се върнем с моята кола, на която сигурно вече си се возила при Сам, но аз ще карам, твоята задача е да ме упътваш, ясно? - не беше толкова трудно си помислих, все пак дори и да не се беше прибирала скоро в нейния дом, щеше да го помни къде е...
Тогава се усетих и казах на бармана да донесе моята и нейната сметка, след което това стана и аз отново използвах една от фалшивите ми кредитни карти за да платя всичко, поне това можех да направя, след като тя ме кани в собствения си дом...

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 33 от 35]

Иди на страница : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите