Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 34 от 35]

1 Бар "Мистик" on Съб 15 Яну 2011, 07:10

Мел Евънс

avatar
First topic message reminder :

Бар "Мистик" - мястото, където времето лети неусетно!

Внимание! Платена зона: -3 Евро на пост!826 Re: Бар "Мистик" on Нед 20 Окт 2013, 14:14

Luhan

avatar
Лухан се разхождаше из града и го разучаваше. Живееше от няколко месеца тук, но все не му стигаше време да разгледа града и околностите. Нямаше и приятели, с които да си говори или да се забавлява. Трябваше да си намери приятели. Имаше спешна нужда от такива преди да изкука.
Лу мина покрай един от известните в града барове, а именно бар "Мистик". Тръгна да го подминава, но тогава се сети, че тук се събират винаги най-много и все интересни личност и от града. Влезе вътре и се отправи директно към бара. Бармана огледа Лухан и отиде да изпълни поръчката му.

"Тия не са ли виждали азиятци, че ме гледат така? Или просто не са виждали толкова хубаво момче?"
Лухан се засмя на собствената си остроумност и зачака питието си.
След като поръчката му дойде плати на бармана и се обърна в посока на дансинга.
Песента, която звучеше в момента беше любимата на Лухан. Не се стърпя и се изстреля към дансинга. След като песента свърши се върна към мястото си и тогава видя някакъв непознат да седи на неговото място.

"А тая няма да я бъде. Сега ще се разкараш от там."
- Ей, ти. Сляп ли си или на такъв се правиш? Не виждаш ли, че това място е заето? Ставай от тук. Намери си друго място за седене и хора, които да плашиш с визията си. Все още е рано за Хелоуин. Той е другата седмица.

827 Re: Бар "Мистик" on Пон 21 Окт 2013, 00:41

Irridius Ar. Dreadmaster

avatar

Баровете не са местата където можеш да ме видиш обикновено. По-принцип прекарвам времето си далеч, особено в новата си форма. От както преминах в попрището на Шинигами, преминавам в духовна форма, когато не ми се занмава. А сега имах работа. Група гангстери щяха да си пръснат мозъците навсякъде из стаята и моята нелека задача беше да събера духовната им енергия и да запокитя обратно в небитието от където се бяха домъкнали. Седнах на стола си и леко се загърнах с плаща. Щеше да се отпусна, да си поръчам нещо, а след това да се изнижа в патакламата от гърмежите и да оставя сметката неплатена. И тогава буум - ми се изтриса човек, който твърди че съм му заел мястото. Освен гневната му реакция и очевидната неспособност да сдържа децибелите, учудващото беше, че въобще ме вижда в тази ми форма.
Фиксирах го с мрачен, студен поглед, като от две излъскани монети или капки живак. Въпреки лекото раздразнение, се сдържах и му махнах пренебрежително към съседния стол:
- Седни, Лу-Хан, роден на 20ти април, 1990 година, в провинция Хайдиан, Бейджин. Вокалист на Корейската група ЕХО... и да редя ли още?
Прибрах си тевтера обратно във вътрешния джоб и се по-чувствах по-добре.

828 Re: Бар "Мистик" on Пон 21 Окт 2013, 05:04

Luhan

avatar
Лу седна срещу странника и го огледа.
- Ти от къде знаеш толкова за мен? А, сигурно от интернет. Там има всичко за мен. Е, някои неща не са истински, но повечето е истина. И тъй като ти знаеш кой съм не е общиво да не се представиш и ти.
Лухан продължи да изучава странника.
- Защо изглеждаш така? Ти какъв си? Или е по-правилно да попитам, какво си? Аз например също не съм човек. Аз съм вампир.

829 Re: Бар "Мистик" on Пон 21 Окт 2013, 05:31

Irridius Ar. Dreadmaster

avatar

Предпочетох да не правя голям проблем от това. Честно казано, по-добре да ме мислеше за свой фен от колкото за човек, койот знае не само кога е родиен, но и кога ще умре и може да ускори и удължи срока в зависимост от желанието на Върховната Духонвност.
- Аз съм Иридиъс Дредмастър, учен, изследовател и крадец, в особен смисъл.
Присвил леко очи, се мъчех да преодолея надигащото се расистко чувство в мен. Одавна не бях просто човек, за това предпочитах да мисля за себе си като за временна пречка.
- Аз съм местният Следовател по криминални разследвания. Нещо средно между ченге и криминалист. По въпроса какво съм... аз съм персона.
Технически погледнато, бях и човек и шинигами и магьосник, така че фактически можеше просто да се впише в общия раздел - Личност.

830 Re: Бар "Мистик" on Пон 21 Окт 2013, 09:08

Luhan

avatar
- Ти си интересна личност Иридиъс. Как може едновременно да работиш за полицията и да си крадец? Но пък това ти помага да знаеш винаги къде са ченгетата и да ги издебваш. Трябва ли ти помощник? Пиши ме доброволец. Сигурно работата ти е много яка. Сигурно и доста се забавляваш. Аз повечето време скучая. Имаш ли си приятелка?
Това пък от къде ми дойде на акъла да го питам? Както и да е? Наистина е странен и ако има ми е интересно какъв човек е тя, че да излиза с него.

831 Re: Бар "Мистик" on Пон 21 Окт 2013, 23:59

Irridius Ar. Dreadmaster

avatar

Леко присвих очи, но реших да не го тормозя. Прокалях се и продължих кротко, макар и малко остро:
- Нещата коитя крада не засягат полицията. Можеш да запалиш от една свещ стотици, и това няма да намали живота на свещта дори със секунда. За това, нещата, които взимам от свещите, не остават за мен само. На кратко - аз вземам идеи и знания, крада ги от собствениците им, но за винаги остават заедно с тях, така че фактически нищо не липсва. А щом нищо не е изчезнало - полицията не я интересува.
Събрах длани на масата и сплетох пръсти пред лицето си.
- Работата ми е опасна, аз я върша по много особен и досаден начин, за това рядко партньорите ми ме разбират и остават с мен за дълго. А приятелка... това е силно казано, обикновено момичетата, които се доближават до мен, искат нещо.. и накрая трябва тях да окошаря.

832 Re: Бар "Мистик" on Съб 26 Окт 2013, 18:22

Luhan

avatar
Лу зяпаше Дред и от време на време му влизаше нещо в главата. Разбира се повечето дори не достигаше до него камо ли да влезе в главата му и да се запамети.
- Дред на колко години си? Това ми е много интересно. Така като те гледам не мога да определя възрастта ти, а пък расата ти още повече. Ти си странен тип, но ме кефиш.

833 Re: Бар "Мистик" on Нед 27 Окт 2013, 00:21

Irridius Ar. Dreadmaster

avatar
Леко извих вежди във въпросително изражение и заявих спокойно:
- Аз съм човек... предимно човешко същество. Имам някой не регламентирани отклонения, но това може да се пренебрегне. А що се отнася до годините... Макар да не ми личи, аз съм на 43. Да знам, че приличам на нарисуван, но това е страничен ефект. Поне нямам крила, пипала или рога. Което не може да се каже за други.
- Ами ти? Какво си ми се лепнал? Sеднах ти на мястото и се мъчиш да бъдеш мил?
Присвих очи и ги забих в събеседника си.
- съмнителен си ми, Лу, съмнителен си ми като наденичка на промоция.

834 Re: Бар "Мистик" on Нед 27 Окт 2013, 09:17

Luhan

avatar
- Обичам наденички. Даже ги обожавам. Не съм се лепнал за теб. Не си мой тип. Просто ми е приятно да говоря с теб. Имам си приятелка и не ми се забърква с погрешният пол. Не, шегувам се. Просто наистина си интересен събеседник. Изглежда от теб доста мога да понауча.
Лу си поръча ново питие от което веднага отпи щом бармана му го донесе.
- Може ли да те попитам от къде знаеше толкова неща за мен?

835 Re: Бар "Мистик" on Пон 28 Окт 2013, 04:14

Irridius Ar. Dreadmaster

avatar
Въздъхнах и бръкнах джоба си. Извадих малко тефтерче и обясних:
- Аз съм Шинигами. Това е нещо като Великия Косач. Идвам и прибирам душите на умрелите. Сега, преди да си скочил да се блещиш, не мога да пиша в този тефтер, не мога да кажа кога кой ще умре. Това го знаят хората от Духовната администрация. ТЕ ни звънят, пращат ни тефтер с хора, които трябва да приберем и ние отиваме и гледаме да свършим работата плюс минус десет минути, спрямо определените времеви рамки. Например...
Отворих тефтер и обясних:
- В следващите два часа, ще умрат десет души. Тук са имената, тук - причината, а тук - часа на смъртта. А тук - името на съответното шинигами за всеки човек. А това тук...
Посочих една графа в страни:
- Са имената и основната информация за хората, които ще умрат...

836 Re: Бар "Мистик" on Сря 30 Окт 2013, 05:28

Luhan

avatar
- Аз ще умра ли? В смисъл скоро, че знаеш толкова за мен? Не съм ли още млад да умирам? Живее ми се поне още 50-60 години. Мммм... Звучи яко, дядо Лухан. На теб как ти звучи? Не звучи ли гот?
Лухан не спря да се хили като побъркан и да задава тъпи въпроси на мъжа срещу себе си.
- Познаваш ли Мерилин Сантяго? нея много хора я познават. Сигурно я познаваш. А? А?

837 Re: Бар "Мистик" on Сря 30 Окт 2013, 08:53

Irridius Ar. Dreadmaster

avatar
Вдигна вежда и прибрах тефтера си.
- В моя тефтер има информация за всичко. Но кога ще умреш, не е известно. Докато не го напишат в графика ми за размазване. Надявам се да станеш дядо, макар, че ако напишат че умираш, значи че ще трябва да те прибера след като го направиш. Може да е след години, след месеци или може да е след час.
Погледнах в страни към няколко мъжаги в скъпи костюми, които се бяха нагънали около дебелите им вратове. Те нямаше да се размотават още дълго. Погледнах часовника си и леко килнах глава:
- Имах работа с момиче на им Сантяго. Беше учител, заедно с мен, когато търсех знание от една арогантна полу-богиня с мания за величие и секс. После се опитах да направя училище и да я издигна за директор... но от тогава не съм чувал и дума от нея.

838 Re: Бар "Мистик" on Чет 31 Окт 2013, 17:08

Luhan

avatar
- Значи си познавал сестра ми? Супер! Всъщност наскоро ми говори за теб и за това те попитах. Можеше и да е просто съвпадение, но явно е истина. Странно е, че не сте се засичали. Тя се върна в града и дори си намери гадже, което е пък още по- странно имайки на предвид характера й. Между другото тя вече не е учителка, а изследовател. Ама какво изследва и какво търси не ми е ясно. А и нали ти казах, че съм вампир? Няма как да стана старец. Единственият начин е кол. А, и аз нямам душа, така че и да ме убият най-вероятно няма да се срещнем тъй като няма какво да прибираш от мен.

839 Re: Бар "Мистик" on Пет 01 Ное 2013, 07:29

Irridius Ar. Dreadmaster

avatar
Клатих глава половин час, накрая се предадох. ТОва момче можеше да е вампир, но определено нямаше намерение да спре да дрънка. Май разчиташе на това, че е безсмъртен и няма да го хербаризирам на някоя стена. Премълчах и подхвърлих разсеяно:
- Доведена сестра, нали? Тя не беше с азиатски корен. Макар че имаше египетски. Вие как си намерихте роднинска връзка?
Поех чашата си и засмъках мартинито с вид на отегчена муха на ръба на чиния със супа.
- Оженила се е казваш? Е, добре за нея... знаех, че има достатъчно живец в нея да тръшне някого в леглото и да го направи, макар с нея никога да не го направихме.
Сега аз дрънках дивотии, но както е известно - дрънкането е заразително.
- И не вярвай на тия простотии със загубването на душата, Вампирът си има душа, но с него се занимават по-... особени инстанции.

840 Re: Бар "Мистик" on Пет 01 Ное 2013, 07:51

Luhan

avatar
- Не се оженила. Просто гадже. Джулиан Хейл. Май, че така се казваше момчето. Помня ли вече?  Тя ми е полу сестра. Отгледани сме от едни и същи хора. Тоест, родителите й ме отгледаха. Осиновен съм. А, и не знаех, че вие сте толкова близки. Били сте двойка? Супер! Не, всъщност ми е странно, но сестра ми по принцип си има странен вкус за мъже. А това за душата пак не го разбрах.

841 Re: Бар "Мистик" on Пет 01 Ное 2013, 08:28

Irridius Ar. Dreadmaster

avatar
Поклатих глава и вдигнах ръце пред Лухи:
- Не, не, двойка е силно казано. По-скоро щеше да стане, но аз не съм силен на тази страна. тя го наричаше... проблем с обвързването. Макар че не знам как може да имам проблеми, като не съм обвързан.
Риторичен въпрос....
- Поне имам надежда да не свърша с някой як мъжага, който накрая се изцепи и похвали че е нацепил 10 кубика дърва за по-малко от ден... лъженето е лош навик, предаван от поколение на поколение задници... на моменти ми се искаше да имах право аз да пиша разписанията за умирачката на някой шибаняци...

842 Re: Бар "Мистик" on Сря 27 Ное 2013, 02:09

Luhan

avatar
- Явно доста си го набрал на света. Аз не убивам много често хора. Само когато ме предизвикат или съм в кофти настроение. Наскоро това кофти настроение често се проявява, така че ти намирам работа и на теб.
Лухан се огледа, след това погледна часовника си и стана от мястото си.
- Аз трябва да тръгвам. Стана късно. Довиждане.

843 Re: Бар "Мистик" on Съб 04 Яну 2014, 09:40

Зоуи Редбърд

avatar
Беше късно,някъде след полунощ.Нямаше никой по улиците,а аз търсех топло място да се приютя.С периферното си зрение видях един лъскав надпис, не можех да го разчета,затова се приближих - бар "Мистик". Бях забравила това място.
Когато влязох вътре нищо не се беш променило , по едно време работех тук.Странно бе,че не разпознах мястото отдалеч.
Седнах на бара и си поръчах един шот.До мен стоеше едно момиче,но беше с гръб и говореше по телефона.Гласът ѝ ми бе много познат, но разбрах коя е едва след като се обърна.Как не успях да позная собствената си сестра,беше сменила цвета на косата си, а и не я бях виждала отдавна,но това не бе оправдание.
- Здравей - казах и я прегърнах. - Отдавна не сме се виждали. Какво става с теб ?


♥There are no happy endings. Endings are the saddest part. ♥

♥So just give me a happy middle and a very happy start.♥

844 Re: Бар "Мистик" on Съб 04 Яну 2014, 11:11

Addison.

avatar
Имах огромна нужда от питие. За първа вечер съм в града от дълго време на сам. Спомените ме заляха с огромна скорост и реших да ида в "Мистик", помня, че там беше приятно, или поне приемливо. Седнах на бара и поръчах три шота текила, като казах че имам нужда от питие, не значи едно. Телефонна ми извъня, но имаха грешка и бързо затворих. Като се обърнах видях познато лице. Зоуи. Може би това беше една от причините да се върна тук, а именно роднините и приятелите ми ужасно много ми липсваха.
- Привет. - усмихнах и се и и лепнах една целувка по бузата. - Преди няколко часа се прибрах, минах през вкъщи, но те нямаше и реших да дойда тук - усмихнах и се отново и изпих единия шот. След като си изядох лимончето се обърнах и я погледнах.- Същата си си, скицо. Какво става с теб, мен ме остави? - намигнах и

Not really sure how to feel about it..something in the way you move...
"

make me fell like I can't live without you..[

845 Re: Бар "Мистик" on Съб 04 Яну 2014, 12:21

Зоуи Редбърд

avatar
- Разхубавила съм се. - казах и се разсмях.Наистина нямаше някаква промяна в мен,освен това,че съм по-голяма и предполага се - по-разумна,но не е задължително.
- Ами ти ? Виж се само.Какво си направила с косата си? Не можах да те позная, не че не ти отива.
Не можех да ѝ се нарадвам.Чак сега разбрах колко всъщност ми липсваше докато я нямаше.
- Аз не съм интересна.Разкажи ти,докъде беше последното ти пътуване? Нещо ново ? Как върви любовния живот ? - започнах да ѝ задавам въпростие един след друг,а докато тя реши на коййй първо да отговори , аз си поръчах един шот.


♥There are no happy endings. Endings are the saddest part. ♥

♥So just give me a happy middle and a very happy start.♥

846 Re: Бар "Мистик" on Съб 04 Яну 2014, 12:28

Addison.

avatar
- Това мила моя госпожице Редбърд е защото сте ми сестра, повярвайте ми не се дължи на нищо друго. -пошегувах си се с нея. - Амии, не знам защо се изрусих между другото, просто ми хареса и реших да пробвам, а и знаеш че съм любител на различното. - намигнах и - И разбира се, че ми отива, на хубав човек всичко му стои хубаво. - не че бях с голямо самочувствие, но със Зоуи обичахме да си правим такива шеги.
Изпих вторият си шот и лапнах отново лимончето.. Направих гримаса и продължих.
- Ох, ами то няма много за разказване.. Барове, купони, секс, някой сдухар, който да ти се натрапи, а любовния живот никакъв го няма. - усмихнах и се. - А при теб как върви ?

Not really sure how to feel about it..something in the way you move...
"

make me fell like I can't live without you..[

847 Re: Бар "Мистик" on Съб 04 Яну 2014, 12:50

Зоуи Редбърд

avatar
- И при мен е нещо такова,но на забавен кадър.Почти не съм излизала напоследък.Забравих се с приятелите си тук и така,но ще поправя това. - казах с усмивка.
Наистина беше време да изляза от вкъщи и да завържа нови и подновя стари приятелства.
- Е къде беше последно,пътешественичке ?-попитах я след което изпих шота си и си поръчах водка.


♥There are no happy endings. Endings are the saddest part. ♥

♥So just give me a happy middle and a very happy start.♥

848 Re: Бар "Мистик" on Нед 05 Яну 2014, 01:39

Addison.

avatar
- Ти си скучна. - изсумтях срещу Зоуи. - Ама многоо много скучно, даже не знам дали има по-скучен човек от теб. - изсмях се
Обожавах да се шегувам с нея, имах чувството че говоря с моето друго аз, и ставаше ли въпрос за Зоуи нямах никакви задръжки. Изпих последния си шот и нищо, понякога ми липсваше онова чувство, да се напивам от две водки примерно, или от две текили.
- Ами ако не се бъркам, мисля че беше Русия. Май те ме вдъхновиха да се изруся. - засмях се - Нещо ново в града ?

Not really sure how to feel about it..something in the way you move...
"

make me fell like I can't live without you..[

849 Re: Бар "Мистик" on Нед 05 Яну 2014, 05:59

Зоуи Редбърд

avatar
Тя попита дали нещо се е променило в Мистик Таун.Замислих се доста,защото самата аз не бях сигурна.
- Не съм сигурна.Мисля,че доста хора заминаха нанякъде.Иначе мисля,че всичко си е по старому. - казах след като отпих от чашата,която барманът ми подаде.
Бързо я пресуших,затова се наложи да поръчам втора.
-Е разкажи нещо.Откога не сме се виждали.


♥There are no happy endings. Endings are the saddest part. ♥

♥So just give me a happy middle and a very happy start.♥

850 Re: Бар "Мистик" on Нед 05 Яну 2014, 10:23

Addison.

avatar
- Преди беше доста оживено, жалко, че са се разотишли. - носталгията ме налегна. - Наистина някой от тях много ще ми липсват, ужасно много.
Спомени отново неканени влязоха в съзнанието ми и леко поклатих глава, за да ги забия в тъмницата от която излязоха.
- Не знам какво да ти разкажа. Много е скучно при мен. - направих гримаса
Извиках бармана и поръчах още два шота. Донесоха ни ги, побутнах единия към Зоуи и и казах:
- Да пием, за нас ! - усмихнах и се - От една цяла вечност не съм те виждала.

Not really sure how to feel about it..something in the way you move...
"

make me fell like I can't live without you..[

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 34 от 35]

Иди на страница : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите