Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 2]

1 Моята къщичка... on Чет 12 Яну 2012, 02:35

Елеоноре Ксанти

avatar
Така изглежда отвън

Моето убежище


Банята ми

кухнята ми

2 Re: Моята къщичка... on Пон 16 Яну 2012, 11:37

Елеоноре Ксанти

avatar
-Надявам се да ти харесва моят скромен дом-казах аз като му показах скромната си къща.
-Какво ще пиеш?-реших да съм гостоприемна.За себе си налях още вино тази вечер щях доста да изпия.Надявам се да му е харесал моят скромен дом,но тук се чувствам идеално.

3 Re: Моята къщичка... on Пон 16 Яну 2012, 11:55

Кастър Краоули

avatar
Влязох заедно с нея. Огледах се внимателно, мястото беше много приятно и комфортно.
- Харесва ми - отвърнах й и се настаних на близкото диванче. Седнах внимателно в левия ъгъл, оставяйки място и за нея.
- Вода, моля. Хубаво е да се изчистя от този алкохол, защото вече съм замаян.
Беше редно да се извиня и да не се напивам повече

4 Re: Моята къщичка... on Пон 16 Яну 2012, 11:59

Елеоноре Ксанти

avatar
Налях му чаша минерална вода,а за себе си както винаги чаша вино.Аз лесно не се напивах.Седнах до него подадох му чашата,а от моята отпих докато го следях с поглед.
-Харесва ли ти.Малко е малко жилището ми и все пак живея сама не ми е нужно голямо пространство.-започнах аз с съвсем лек и небрежен разговор,а след това сякаш не го очаквах от себе си.
-Искам тази нощ да останеш тук.-докоснах с върха на пръстите си устните му и бавно слязох надолу към гърдите му.Спрях и зачаках.тази вечер аз няма да съм загубенячката.Щях да съм много повече от това

5 Re: Моята къщичка... on Пон 16 Яну 2012, 12:03

Кастър Краоули

avatar
Имаше късмет, че въобще съзнанието ми не работеше. Отпуснах се щом тя ме докосна. Ризата ми беше достатъчно лека и прозрачна, че да усетя нейния допир. Беше наистина вълшебно състояние. Скоро не се бях чувствал по този начин. Припомних си прегръдките на Хармони. Дали беше същото? Не, не трябваше да се разсейвам сега. Изгоних тези мисли от главата си и погледнах към Елеоноре.
- Добре, съгласен съм - как можех да й откажа ?

6 Re: Моята къщичка... on Пон 16 Яну 2012, 12:09

Елеоноре Ксанти

avatar
Знаех си, че ще съгласи нямаше друг избор.Пък и аз исках да се позабавлявам.Той беше така смирен.Пък и аз исках да забравя един човек и бях готова да го направя.Вече не ми се живее в миналото исках да продължа напред.Целунах го знам,че го очакваше но пък аз не очаквах да го направя.Впих устните си в неговите.Исках да го изпия целият.Ръцете ми се плъзнаха по тялото му.Исках да го разсъблеча да го разхвърля..Метнах го на дивана и седнах върху него.отново впих устните си този път в вратлето му.Исках да го усетя...До себе си..Сигурно не е очаквал подобни действия от мен.

7 Re: Моята къщичка... on Пон 16 Яну 2012, 12:14

Кастър Краоули

avatar
Изтегнах си ръцете назад. Знаех си, че все някога щеше да ме поиска по този интимен начин. Напълно се отпуснах върху дивана и й позволих да се намести върху мен. Навярно усещаше, че ми харесва да ме натиска така жадно. Отворих си устата и й позволих да проникне с език в мен. Затворих си очите и изпъшках от удоволствие. Това щеше да й хареса, знаех че жените оценяваха това. Отворих си бавно очите и я погледнах. Прехапах си устните и с топъл глас й прошепнах
- Затова ли ме доведе? - съблазнително я погледнах

8 Re: Моята къщичка... on Пон 16 Яну 2012, 12:20

Елеоноре Ксанти

avatar
-Дали затова си тук ли..Кой знае...Прекалено много въпрос...Искам те за тази нощ-шептях възбудено в ухото му и леко го захапах и след това го облизах.Започнах да го целувам потчи навсякъде.Потчи ми се прииска да го изнасиля на моят диван.Не можех да повярвам какво ми се случва...Исках една дива нощ и това ее.
-Ако ти хареса да си с мен..Били продължил-незнам защо го попитах,защото ако ми харесаше да съм с него щях да поискам да съм с него

9 Re: Моята къщичка... on Пон 16 Яну 2012, 12:27

Кастър Краоули

avatar
Потръпнах при това нейно действие. Беше страхотно! Изглежда тя напълно искаше да се отдаде на своите страсти. Елеоноре беше толкова освободена, че така лесно докосваше тялото ми по нейна собствена инициатива. Беше прекрасно! Изстенах още няколко пъти преди да я хвана за косата. Насочих устните си към моите и се впих в нея. Това говореше достатъчно за желанията ми.
Разтворих се краката и отдръпнах устните си от нея.
- Бъди жестока с мен - исках да я накарам да се почувства дива

10 Re: Моята къщичка... on Пон 16 Яну 2012, 12:30

Елеоноре Ксанти

avatar
Аз не исках да бъда жестока с него..Просто исках да стене от удоволствие..Побърквах се защото го исках и тази нощ щеше да е мой.Не ми пукаше от нищо.Исках да усетя ръцете му по моето загоряло тяло.Исках да усетя мъжественноста му в мен.Исках да стигна краят
-Направи го сега-изстенах тихо докато му го казвах

11 Re: Моята къщичка... on Пон 16 Яну 2012, 12:36

Кастър Краоули

avatar
Само това и чаках. Нахвърлих се срещу нея и набързо я обърнах. Сега тя беше на моето положение преди малко. Прокарах си ръцете около гърдите й. Внимателно ги преместих по гърба й и започнах да рисувам разни форми. Надявах се, че обичаше нежните ласки. Повечето момичета харесваха този начин на изразяване

12 Re: Моята къщичка... on Пон 16 Яну 2012, 12:42

Елеоноре Ксанти

avatar
Този негов побъркващ начин да ме прелъсти беше наистина сладострастен.Исках го,исках да го почувствам..-Искам те само за себе си знам,че няма как да стане обречен си на друга,както и аз на друг и все пак нима не е позволено да бъдем заедно макар и само така.-мисля,че прозвучах доста драматично.Притиснах го до себе си защото знаех,че от утре пак нямаше да е мой.Кой знае кога пак ще бъдем така заедно.В този момент осъзнах,че Кастър за мен се превръща в нещо,което може би знам ли..

13 Re: Моята къщичка... on Пон 16 Яну 2012, 12:45

Кастър Краоули

avatar
Това беше проклятието на живота. Трябваше да се съобразяваш със собствените си желания, а едновременно различни други страсти те придърпваха отсякъде и това те объркваше. Подлудяваше те. Нямаше как да го избегна. Надвесих се над нея и я целунах отново
- Тялото ми принадлежи на друга, но мога да ти заема малко от моите целувки. Те също са съд на моята душа - все пак можех да я възнаградя с нещо мое

14 Re: Моята къщичка... on Пон 16 Яну 2012, 12:53

Елеоноре Ксанти

avatar
-Моето сърце е обречено на друг и все пак..-бях готова да вземе каквото пожелае.Тази вечер исках да съм някоя друга.-Кажи ми няма ли шанс някоя друга да те открадне.-защо ли се ровех.Таква си бях любопитна.Пак го притиснах до себе си.Колкото и да беше обсебен от нея,все пак може би си приличахме по едно и двамата обичахме и двамата бяхме сами и сякаш това което правехме сега беше начин да избягаме от тях..Това да обичаш някой си беше наказание.

15 Re: Моята къщичка... on Пон 16 Яну 2012, 13:02

Кастър Краоули

avatar
Беше права. Може би това не беше чак толкова морално грешно, но все пак си бях притеснен. Замаях се прекалено. За момент загубих съзнание дори, но успях да се преместя до Елеоноре и да я прегърна. Може би това също щеше да я поукроти. Прегръдката ми не беше силна, тъй като не бях изобщо мускулест, но поне беше приятно и топло в ръцете ми.
- Нека останем така тази нощ - прошепнах й миличко

16 Re: Моята къщичка... on Пон 16 Яну 2012, 13:11

Елеоноре Ксанти

avatar
Бях съгласна с него.Наистина толкова беше нежен аз го прегърнах го и исках така да заспя тази нощ.Не исках да идва ден незнам защо,може би защото щеше да си тръгне и да отиде при нея.
-Съгласна съм.Така ми се иска нещата да стояха по-друг начин-започнах да му говоря такива неща дето не исках да ги казвам въобще.Сгуших се в него и ми беше приятно много да го усещам.

17 Re: Моята къщичка... on Пон 16 Яну 2012, 13:21

Кастър Краоули

avatar
Целунах я за лека нощ и затворих очи. Чувствах се чудесно, макар и опиянен от алкохол знаех, че в ръцете на Елеоноре винаги ще мога да намеря тази топлота, която търсех много години. Все още не се бях срещнал лично с Хармони, откакто се възстанових след онзи инцидент. Може би тази жажда за топлина ме дърпаше към Елеоноре. Спрях да мисля за това и просто се отдадох на топлината на нейната кожа. Беше прекрасно да сънувам до нея.
Усмихнах се дори в съня си

18 Re: Моята къщичка... on Пон 16 Яну 2012, 13:30

Елеоноре Ксанти

avatar
Вече и аз заспивах..Така се чувствах добре,че не ми се искаше да свършва нощта.Притиснах се в него,защото исках да го усещам до себе си.Исках да сънувам с него.Защо се получаваше така.
-Как ми се иска да не свършва тази нощ-казах му тихо и усетих как се унасям в дълбок сън.

19 Re: Моята къщичка... on Пон 16 Яну 2012, 14:07

Кастър Краоули

avatar
Наклоних глава към нея и заспах върху нейните рамене. Ръцете ми се бяха обвили върху тялото й.Използвах я като одеало, черпех топлина от нейната кожа и спокойствие от нейното присъствие. Нямаше как да не се радвам на сънищата си, когато бях толкова спокоен.
На сутринта бавно поставих спящото момиче върху възглавницата и се огледах. Трябваше да намеря нещо за писане. Намерих някакъв стар бележник близо до полицата с книги и набързо й надрасках някаква бележка, която оставих до ръката й. С една въздушна целувка към нея се отпправих към изхода и напуснах къщата й с нежелание

20 Re: Моята къщичка... on Пон 30 Яну 2012, 10:26

Елеоноре Ксанти

avatar
Реших,че най-добре,че бъде да се приберем и да решиме какво да си направиме за вечеря.Вече се бях отпуснала с него.Даже ми беше приятно,че не съм сама.Имаше с кой да си разговарям.Даже тайно се надявах скоро той да не си тръгне от тук.Реших да го настаня в моята стая.Оправих всичко,за да му бъде приятно,аз щях да спя в дневната това хич не ме притесняваше.

21 Re: Моята къщичка... on Вто 31 Яну 2012, 00:08

Ирфан Краоули

avatar
Носих малко неща в себе си, които бяха грижливо опаковани в един по-голям куфар. Имах късмет, че беше на колелца, нямаше как да нося такава тежест. Не исках да се изморявам, затова това беше най-лесния начин да се транспортирам. Всъщност носех само няколко комплекта дрехи, лични аксесоари и няколко писма, които ми беше оставил Кастър преди да тръгне. Чрез тях можех да си припомням за него. Ние с него често губихме спомените си и затова ни трябваха предмети, които да ни напомняха събитията.
Седнах мълчаливо на леглото и се огледах. Дали той беше някъде тук? Дали живееше сам? Изобщо как изглеждаше сега? Имах хиляди въпроси, които очакваха своя отговор..
Реших да не стоя като темерут и излязох от стаята. Завъртя се няколко пъти, търсейки Елеоноре. Къде ли беше тя ?

22 Re: Моята къщичка... on Вто 31 Яну 2012, 01:03

Елеоноре Ксанти

avatar
-Ела да кажеш какво искаш да хапнеш.Не искам да си лягаш гладен-повиках го.Бях в кухнята и ровех в хладилника,но не знаех какво да сготвя.Исках той да избере какво да хапнем.Телефона ми извъня.Аз порових в чантата си докато го намерих.На дисплея се изписа Бен.Не мога да повярвам,че ми се обажда.Нямах намерение да му вдигам.Не исках да му давам обяснения.
-Искаш ли нещо за пиене?-попитах го пак.Сигурно бях нахална и досадна,но наистина исках да се чувства добре и да му е комфортно.

23 Re: Моята къщичка... on Вто 31 Яну 2012, 01:12

Ирфан Краоули

avatar
Последвах гласа, който водеше към кухнята. Видях, че тя се притеснява за мен. Храната беше наистина важна, но не исках да се тревожи за мен. Когато тя извади нейния мобилен телефон, реших да й помогна. Внимателно се наместих пред нея и започнах да приготвям ядене. Не я оставих да ме спре, исках поне малко да съм полезен. Извадих няколко хлебчета, които нарязах на малки лентички. След това добавих нарязана салата, маслини, сирене и приятен микс от няколко подправки.
Сварих няколко картофа вътре и добавих малко зехтин, който да придаде салатен вкус. Подадох голямата чиния на момичето.
- Върви много приятно с различни сокове - усмихнах й се .
- Харесвам такъв тип кухня - признах си

24 Re: Моята къщичка... on Вто 31 Яну 2012, 01:44

Елеоноре Ксанти

avatar
-Радвам,се че ти харесва тук и ти благодаря,че ми помагаш за вечерята.-наредих чиниите и приборите.Може жилището ми да е малко,но да си призная много ми харесваше.Сега някакси след като той беше тук се усещаше повече уют.
-Мислиш ли да се задържиш за дълго в градът.-неискаш да прозвучи като все едно го гонех и все пак ми беше интересно.
-Не искам да си мислиш,че те гоня напротив приятно ми е че си тук.Аз дойдох в този град,за да започна от началото.Миналото ми не е много хубаво.-заговорих защото исках да го предразположа да ми има доверие.

25 Re: Моята къщичка... on Вто 31 Яну 2012, 01:53

Ирфан Краоули

avatar
Помогнах й с каквото мога при пренасянето на приборите. Дръпнах стола, за да може да седне удобно и след това я настаних на масата. Седнах на моето място отсреща и си сипах от яденето, което приготвих по-рано. Аранжирах вилиците и лъжиците по приятен начин, надявах се да й хареса. По древен обичай изчаках първо тя да опита от яденето.
- Не съм сигурен, Елеоноре. Тук съм, за да намеря един определен човек. - признах си с леко притеснение. Не исках да повдигам темата

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 2]

Иди на страница : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите