Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 3]

1 Кукленската къща. on Пет 13 Яну 2012, 10:44

Анабел Фокс

avatar

Стая 1-Кухня

Стая 2-Хол

Стая 3-Спалня

Баня и тоалетна.

2 Re: Кукленската къща. on Пон 23 Яну 2012, 14:14

Анабел Фокс

avatar
По пътя за вкъщи си повтарях как искам да скоча на панденското си легло. Бях супер уморена,източена,ядосана,объркана и etc. Видях къщата си отдалеко и се затичах към нея. Отключих си бързо и хвърлих якето на земята,последвано от обувките ми. Все още косата ми беше вързана,и аз я метнах на една страна. Усмихнах се на себе си,когато се погледнах в огледалото. Забелязах двете дупчици на врата си и прокарах пръст през тях. Въздишах шумно и легнах на дивана в хола.

3 Re: Кукленската къща. on Пон 23 Яну 2012, 14:23

Дейлън.

avatar
Материализирах се в сенките в къщата на Ани. Видях я легнала на дивана , очевидно изтощена. Приближих се бавно и тогава ме блъсна ароматът на друг мъж. Тялото ми се изпъна като струна и останах застинал , загледан в нея. Направих още няколко крачки и усетих нов аромат. За бога тя го беше направила... с някой. Незнаех кой по дяволите е той но исках да изтрия ароматът му от нея.
"Моя!"
Тази дума изплува в главата ми и забумтя като буфер. Приближих се бавно и коленичих до нея. Тя ме видя но очевидно бе твърде изненадана , за да реагира. Приближих се към нея и видях дупките на вратът й. Приближих се още и прокарах език по двете миниатюрни дупки. Щяха да зараснат скоро. Май беше време да си в...
"Моя!"
Отново тази единствена дума забумтя в главата ми. Какво забога ми ставаше? Преди да съм се усетил се надигнах рязко и я целунах. Отлепих устни от нейните , но не се отдръпнах. Останах така че дъхът ми да гали лицето й.
- Да разбирам ли , че си имам конкуренция? - усмихнах се предизвикателно и се загледах в очите й.

4 Re: Кукленската къща. on Пон 23 Яну 2012, 14:28

Анабел Фокс

avatar
Какво му ставаше на всичко живо що диша днес?! Аз да не съм магнит за неприятности?Той ме целуна,а аз както винаги загрях в последния момент. Може би защото всичко се случи прекалено бързо,но чак сега осъзнах ,че беше облизал раната на врата ми. Намръщих се и рязко се изправих. Последва бич слап от моя страна,надявайки се,че беше силен. Не знаех какво да кажа. Бях меко казано бясна. Направо ми идваше да му забия една глава,но като се сетих,че и аз ще пострадам се отказах.
-Какво по дяволите?!-повиших тон аз най-накрая ,когато осъзнах всичко.

5 Re: Кукленската къща. on Пон 23 Яну 2012, 14:33

Дейлън.

avatar
Леко се усмихнах и потърках бузата си. Надигнах се и застанах точно срещу нея. Въпреки че бях повече от глава по-висок от нея тя все пак беше готова да ми срита задника. Не че щеше да успее , но щеше да е забавно ако опита.
- Удряш добре. Да видим как риташ. - усмихнах се отново и я целунах.

6 Re: Кукленската къща. on Пон 23 Яну 2012, 14:37

Анабел Фокс

avatar
Трябваше да подобря рефлексите си. Тази мисъл ми се наби в главата. Как можа? Отново? Приех съвета му и го сритах с всичка сила в коляното като прекъснах целувката му.
-Чуй ме внимателно! Какво ти става? Пиле такова!-бях объркана,доста при това. Той да не беше пил? Не миришеше на алкохол,но пък каква беше гаранцията?! Стиснах юмрук,за да не го забия в него. Знаех си,че този ден ще ми донесе само неприятности.
-Какво си мислиш,че правиш?-зададох му за пореден път този въпрос,толкова зашеметена,че трябваше да има добро оправдание,за да не го кастрирам при следващата му такава стъпка.

7 Re: Кукленската къща. on Пон 23 Яну 2012, 14:40

Дейлън.

avatar
- Направила си го с друг. А аз съм ревниво копеле. - усмихнах й се и се доближих към нея.
- Да кажем че демоните пазим своето. И не ме питай защо те имам за своя. Просто цялата ми природа го нашепва и да ти кажа трудно ми е да се противя. - усмихнах й се за пореден път и я целунах , този път по-страстно , оставяйки и двама ни без дъх.

8 Re: Кукленската къща. on Пон 23 Яну 2012, 14:46

Анабел Фокс

avatar
-Аз съм ничия!-пророних едвам,откъсвайки се от целувката ни. Този път няма да се хвана. Изблъсках го назад и поради жалката причина,че не можах дори и да го помръдна аз се преместих с 3 крачки от него.
-Най-малкото съм твоя! -вирнах глава на една страна и му хвърлих един лош поглед. Не можех да повярвам,че това се случва. Ако от Горе разберат щяха да ме пратят с експресния самолет и еднопосочен билет в Пъкъла.
-Не ме разсмивай.-застанах на безопастно място от него. Само един диван ни делеше,но поне щях да мога да реагирам ако реши да направи нещо.

9 Re: Кукленската къща. on Пон 23 Яну 2012, 14:50

Дейлън.

avatar
- Точно в момента не ми е до смях. И не съм казал че ми принадлежиш. Нещо в мен ми го казва. Ти не си предмет , че да те притежавам и аз го знам много добре. - леко се усмихнах и се материализирах точно до нея. Обърнах я към себе си , прегърнах я и я целунах отново.
- Удряй , ритай , дери , хапи. Пак няма да се отървеш от мен. - усмихнах й се и я целунах , този път по страстно от преди.

10 Re: Кукленската къща. on Пон 23 Яну 2012, 14:55

Анабел Фокс

avatar
Буквално сложих ръце на лицето му и го натиснах назад. За моя най-голяма изненада не можех да се измъкна от прегръдката му. Това беше. Дивана ме предаде,аз ще го запомня и ще го продам! В този момент спомени навлязоха в главата ми,аз си махнах ръцете от лицето му и преди да е направил поредната глупост казах:
-Пусни ме! Искам да се изкъпя. Сама!-настоях и леко се опитах да го накарам да ме пусне,безуспешно,разбира се. Гледах го строго в очите очаквайки всеки момент да ме пусне.

11 Re: Кукленската къща. on Пон 23 Яну 2012, 14:58

Дейлън.

avatar
Усмихнах се и я целунах отново. Сърдитият й поглед наистина ми харесваше. Така де всеки нейн поглед ми харесваше , но това беше отделен въпрос. Отдръпнах се от нея и се подпрях на стената.
- Върви. И ако се надяваш че така ще премахнеш ароматът и аз ще си тръгна спокойно... Не възлагай големи надежди. - усмихнах й се отново и скръстих ръце.

12 Re: Кукленската къща. on Пон 23 Яну 2012, 15:01

Джак Милър "Дракула"

avatar
п.п. Анабел, разочарован съм да изневеряваш ... наистина съм много разочарован ;с ;дд

13 Re: Кукленската къща. on Пон 23 Яну 2012, 15:03

Анабел Фокс

avatar
Забрави си мисълта-прокънтя в главата ми и аз побързах да влезя в банята преди да си е променил решението. Така,пуснах косата си и започнах да пълня ваната. Водата се стичаше и парата излизаше от нея. Погледнах се в запотеното огледало,но бързо си врътнах погледа към вече пълната вана. Съблякох се и влязох вътре. Не знаех колко време стоях,докато накрая не излязох,като облякох халата си. Гледах да съм максимално тиха,дори вървях на пръсти. Стигнах някакси до стаята си,хванах косата си на кок и бързо облякох някакво бельо под халата. Наречи го интуиция или шесто чувство,но усещах ,че всеки момент щях да си имам компания.

пс;Аз и Дерек не сме гаджета. Плюс това,живеем в свободна страна! :D

14 Re: Кукленската къща. on Пон 23 Яну 2012, 15:07

Джак Милър "Дракула"

avatar
п.п. аз ще те обадя на дядо господ :) ;дд :р ;д

15 Re: Кукленската къща. on Пон 23 Яну 2012, 15:11

Дейлън.

avatar
Чух я още когато излезе от банята , и все пак реших да я оставя за малко. Когато вече неиздържах се материализирах в стаята й. Подпрях се на касата на вратата и се усмихнах.
- С пусната коса изглеждаш по-добре. - приближих се до нея и напрегнах всеки мускул в тялото си , за да не я сграбча и да я занеса до леглото. Сега когато ароматът на онзи смотаняк (изчезна един и сега се появаи друг!) го нямаше , можех да усетя нейният изцяло. Настръхнах и скъсих разстоянието между нас максимално. Отново лицата ни бяха на сантиметри едно от друго и аз леко я целунах по нослето.
- Знаеш ли че заради теб се обръщам срещу природата си? - леко се засмях.
- В момента захвърлям всичко на което някога са ме учили ... и да ти кажа .. харесва ми. - целунах я и я притиснах към себе си. Не ме интересуваше ако ще и да ми извадеше очите с чаена лъжичка. Нямаше да спра , а и неисках.

П.П: Джак ... Разкарай си задника от тук !!! :Д

16 Re: Кукленската къща. on Пон 23 Яну 2012, 15:16

Анабел Фокс

avatar
Това беше върха на сладоледа.
-Виж,изморена съм,нервна съм,не ми е до това.-заявих желанието си,откъснах се от него и отидох до гардероба си. Извадих рокля от там и бързо я облякох. Реших да пробвам друга техника.
-Аз си лягам!-казах най-безцеремонно и се настаних удобно в леглото си. Добре,щях да се придържам към този план. Погледнах го странно и казах:
-Ако обичаш...-направих му знак да излезе,защото уж щях да спя. Завих се до кръста и зачаках да направи нещо.

пс:Той не вижда.. :д

17 Re: Кукленската къща. on Пон 23 Яну 2012, 15:21

Дейлън.

avatar
- Като си толкова уморена , позволи ми да ти помогна да се отпуснеш. - усмихнах се дяволито и се материализирах в леглото до нея. Извъртях се така че да съм отгоре й и я целунах отново.
- Интересно ми е , защо се противиш. - целунах я отново и се завъртях. Отново легнах до нея и скръстих ръце , загледан в прекрасното й лице. Какво в името на Сатаната ми ставаше тази вечер?

18 Re: Кукленската къща. on Пон 23 Яну 2012, 15:26

Анабел Фокс

avatar
-Ще страдаааш!-казах леко заплашително,но в същия момент се засмях. Какво ми ставаше? Нямаше нищо смешно в тази ситуация. Знаех ,че трябва да постигна консензос с него,затова казах:
-Добре,виж и аз знам,как ще ме поотпуснеш! Значи,аз лягам,заспивам,а ти може да стойш тук и да...ме гледаш например!-предложих с фалшив ентузиазъм и си нагласих възглавницата. Бях напълно сериозна. Спеше ми се,бях нервна и ядосана на целия свят.
-Лека нощ.-оповестих и плеснах с две ръце. Лампите изгаснаха,а аз бях достатъчно глупава,за да повярвам ,че той ще стой без да направи нищо. Точно поради тази причина издърпах завивката,завих и него,сгуших се в него с думите:
-Това се нарича компромис! Или мълчиш,или спиш на земята.-бавно започнах да затварям очите си..

19 Re: Кукленската къща. on Пон 23 Яну 2012, 15:34

Дейлън.

avatar
Леко се засмях и се леко се плъзнах надолу. Целунах я няколко пъти след която я притиснах към себе си. Целунах я по челото , след което разпуснах кока й. Материализирах се под завивките зад нея и я обгърнах с ръце , като зарових лице в косата й.
- Имаш ли си и на идея какво усилие ми коства , да не разкъсам прекрасната ти рокля. - леко се засмях.
- Да не премахна бельото ти с един замах. - прошепнах в ухото й.
- Сега заспивай , преди да съм го направил. - отново зарових лице в косата й.

20 Re: Кукленската къща. on Вто 24 Яну 2012, 00:46

Анабел Фокс

avatar
Докато той си дрънкаше глупостите аз отдавна бях заспала и сънувах 10-тия си сън. Слънцето блесна в очите ми,а аз усетих нещо твърдо под мен. Докато се осъзная,разбрах,че съм на земята и явно съм прекарала много време там,защото не можех да се мръдна от болки. Все още неразбираща се изправих в седнало положение и погледнах леглото. Каква картинка беше само. Дейлън се беше разположил на леглото и предполагам ме е изритал от него най-безцеремонно. Най-доброто ми решение за тези два дни беше да не го будя.
Станах тихо,доколкото беше възможно,като му отправих няколко не толкова красиви мисли. Взех си дрехи,слязох в кухнята и се облякох. Седнах на първия стол ,който се появи пред полезрението ми и зарових глава в дланите си,като отново прокарах пръст през двете дупчици във врата ми. Не можех да се самосъжалявам сега. Поех си дълбоко въздух и се замислих.

21 Re: Кукленската къща. on Вто 24 Яну 2012, 01:59

Дейлън.

avatar
Когато се събудих , Анабел не беше до мен. Леле каква вечер. Това момиче имаше проблем с кошмарите. Всъщност и със сумнанбулстването. Спомням си че миналата вечер се надигна от леглото без да каже нищо. Излезе от стаята и отиде някъде , а аз бях достатъчно глупав , че да си помисля че е отишла до тоалетната. Е , където и да е била не се е върнала в леглото след това , защото ароматът й в самото легло беше започнал да изтанява. Както и да е. Надигнах се и слязох на долният етаж при нея.
- Преди да си ме обвинила , че съм те изритал от леглото , трябва да отбележа , че трябваше д ами споменеш че всяка вечер се превръщаш в булката на франкенщайн. - леко й се усмихнах и забелязах че дупчиците на вратът й още не са зараснали. Приближих се до нея и отново ги близнах , след което я целунах по бузата. Застанах до кухненският плот и извадих всичко необходимо за палачинки. Направих сместа , включих котлона и започнах да ги правя.
- Виж аз ... съжалявам за снощи. И съжалявам за напред , но нещо ме притегля към теб. Явно щом веднъж онова нещо в мен се е активирало , няма да мога да се спра до бог знае кога. - леко й се усмихнах и през главата ми мина мисълта за секс върху масата в кухнята. Боже , трябваше да си намеря нещо с което да разтоваря. Тя се държеше все едно въобще не й пука , а аз имах нужда от отдушник. Но това щеше да е по-нататък. Сега бях тук с нея и й правех палачинки. Когато първите няколко бяха готови ги намазах с шоколад , навих ги , сложих ги в една чинийка и ги сложих на масата пред Ани. Налях и чаша с портокалов сок и се върнах при котлона да направя един тон палачинки и за себе си.

22 Re: Кукленската къща. on Вто 24 Яну 2012, 02:13

Анабел Фокс

avatar
-От кога си ми съквартирант?-попитах очудено и обърсах слюнките му от врата ми с първата кърпа,която видях. Погледнах палачинките и бутнах леко чинията към края на масата.
-На диета съм. Няма да ям.-бях го решила докато мъчително ставах от пода. Аз не ходех на сън,той ме беше изритал. Погледнах портокаловия сок и го изпих на две глътки. Той явно искаше нещо от мен.Нещо,което няма да получи. Чувствах се смазана,настроението ми не се беше подобрило от вчера.

23 Re: Кукленската къща. on Вто 24 Яну 2012, 02:17

Дейлън.

avatar
- Не съм ти съквартирант. - леко се усмихнах.
- И да , наистина искам да правя секс със теб. - усмихнах се още повече.
- Но също така знам че едва ли ще го получа... така че ще си намеря някоя с която да ... хммм ... да кажем да се поотпусна. - усмивката ми помръкна. Да правя секс с някой друг освен нея , щеше да ми е меко казано неприятно. Но ми трябваше отдушник. Или щях да й се нахвърля и да разкъсам дрехите й , а това не беше кой знае колко добър вариант.
- А сега си изяж палачинките. Изглеждаш уморена и ти трябва храна. - усмихнах й се отново и побутнах чинията обратно към нея.

24 Re: Кукленската къща. on Вто 24 Яну 2012, 02:22

Анабел Фокс

avatar
-Няма да ям.Нищо.-повиших тон и побутнах малко по-силно чинията,която явно ми се обиди ,падна на земята и се счупи.
-Прекрасно!-възкликнах с раздразнение. Станах от стола и започнах да чистя парчетата + палачинките,които бяха паднали. Само това ми трябваше. След като почистих си измих ръцете и отново седнах на стола.
-Не ме интересува с коя какво ще правиш!-хванах се за главата,очевидно чак сега осъзнала,че косата ми е пусната. Отново я вързах на кок и прехвърлих кичурите назад,които не се бяха закачили за ластика.

25 Re: Кукленската къща. on Вто 24 Яну 2012, 04:29

Дейлън.

avatar
- Хммм да разбирам ли че снощи не си прекарала кой знае колко весело. - усмихнах се и захапах една от палачинките. Налях й още сок и й го подадох.
- Онзи не те е наранил , нали? - погледнах я сериозно.
- Като изключим очевидното ухапване. - и тогава всичко се нареди в главата ми.
- Значи онзи те е използвал само заради кръвта и секса. Е , ясно защо си в такова слънчево настроение. - усмихнах се вяло и доизядох палачинката си.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 3]

Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите