Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 3]

1 Кукленската къща. on Пет 13 Яну 2012, 10:44

Анабел Фокс

avatar
First topic message reminder :


Стая 1-Кухня

Стая 2-Хол

Стая 3-Спалня

Баня и тоалетна.


26 Re: Кукленската къща. on Вто 24 Яну 2012, 05:40

Анабел Фокс

avatar
-Той не ме използва!-защитих го повече пред себе си ,отколкото пред него. Нямах нерви да му обеснявам,но щом сме тръгнали така реших да го подразня.
-За твое сведение...прекарах си чудесно миналата вечер..преди да се прибера.-с казването си отпих от сока и облизах устни. Засмях се весело и добавих:
-Мога да разказвам цяял ден какво правихме,но няма да го направя. Имам работа,ти не си ли зает?-погледнах него,после чашата със сока.

27 Re: Кукленската къща. on Вто 24 Яну 2012, 05:47

Дейлън.

avatar
Усмихнах се широко и отпих от своя сок.
- И какво по-точно правихте? - усмихнах се още повече.
- Не че не можех да го подуша. Не знам за неговата , но твоята възбуда се носеше във въздуха , все едно беше одеколон а във стаята се беше блъснал камион , преносващ такъв. - отпих от сока си и се надигнах.
- Е каква е тази работа? ще ти помогна. - доизпих сокът си и изядох една цяла палачинка все така усмихнат.

28 Re: Кукленската къща. on Вто 24 Яну 2012, 09:04

Анабел Фокс

avatar
-Не те засяга.-срязах го остро и взех да мия чашата. Сигурно три пъти я минавах с веро и etc. Въздъхнах уморено,питаща се дали Дерек ще ми звънне. Оставих чашата да съхне и отново седнах на стола. Реших да приключвам с това,затова казах:
-Виж какво,трябва ли ти нещо? Като изключим мен,разбира се.-погледнах го изпитателно и добавих:
-Защото може би ти имаш много време,но аз нямам.

29 Re: Кукленската къща. on Вто 24 Яну 2012, 09:19

Дейлън.

avatar
Леко се засмях и се надигнах.
- Хей , няколко урока по ча-ча няма да ми дойдат зле. - усмихнах се и взех якето си.
- Добре , като си толкова хлътнала по вампирчето изчезвам. Само трябва да отбележа че няма да се отървеш от мен толкова лесно. - приближих се до нея и я целунах отново. Беше все едно да целувам плюшена играчка. Не ми отвръщаше с емоции. Не беше приятно , но знаех че го прави нарочно. Леко се усмихнах , но не се отдръпнах от нея.
- Интересно ми е , какво ли ще се случи ако се напием отново. - целунах я отново и се дематериализирах доволен , че съм бил близо до нея , пък ако ще и на нея да не й е било приятно.

30 Re: Кукленската къща. on Вто 24 Яну 2012, 09:47

Анабел Фокс

avatar
Без да кажа нищо първото нещо,което направих беше да отида в банята и да си измия зъбите. Сигурно стоях пред огледалото 20 минути. После се заех с трудната задача да си избера облекло. Накрая въздъхнах отегчено и извадих тези дрехи. Облякох се набързо,обух се,уверих се,че няма включени уреди и набързо излязох. Още не бях сигурна къде отивам,но щях да си избера дестинация по пътя.

31 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 08:10

Анабел Фокс

avatar
Прибрах се убита от пътя пеша и захвърлих мръсните ми дрехи в пералнята. Въздъхнах отегчено и пуснах косата си. Насочих се към банята,пуснах горещата вода и зачаках ваната да се напълни. През това време разчистих в кухнята. Отново влязох в банята ,съблякох се и влязох в ваната,а горещата вода ме накара да изтръпна. Усещах как кожата ми се зачервява. Отпуснах спокойно глава назад и се замислих. Чувствах се ужасно изморена . Без да усетя съм заспала,а когато се събудих водата беше вече хладка. Станах сънено и си облякох халата. Намерих си някакви домашни дрехи и слязох в кухнята,за да си измисля нещо за хапване. Шестото ми чувство ми подсказваше,че скоро няма да бъда сама,затова се бях приготвила да готвя за двама.Извадих от шкафа спаети и започнах да ги варя. После ги запържих и сложих подправката "Маги малки тайни-Болонезе" Усмихнах се леко и ги сервирах в две порции. Седнах на масата,като се загледах в парата,която излизаше от тях.

32 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 13:04

Дейлън.

avatar
Материализирах се в къщата на Ани. Малкият дразнител щеше да ми се отрази добре точно в момента.
- Здравей ... - казах уморено и й се усмихнах топло. Наистина ми беше приятно да я видя , след случилото се напоследък. Седнах на масата , и придърпах порцията която очевидно беше за мен , към себе си. Наведох се и вдишах дълбоко.
- Ммммммммммммм... - казах тихо и взех вилицата.
- Итадакимаааас! - сложих една хапка в устата си и се усмихнах отново. Когато преглътнах повдигнах поглед към нея.
- Вкуснооооо... - изпратих и въздушна целувка , след което отново въздъхнах. Наистина се чувствах изтощен.
- Е , как мина денят ти , Ани? - усмихнах й се и отново сложих една хапка в устата си.

33 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 13:10

Анабел Фокс

avatar
Точно когато си мислех,че ще забия лице в чинията усетих нечие присъствие. Вдигнах поглед,а той вече беше набарал спагетите. Сбръчках нос и казах:
-Миришеш ми на чуждо.-ухилих се тъпо и опитах спагетите. Хм,не бяха лоши,но ако бяха приготвени с повече чувство щяха да са по-добри.
-Как мина ли..Изгубих се в гората,срещнах стар познат,направих грешка и се прибрах. А твоя? Не,всъщност,не ме интересува.-ухилих му се с усмивката,която пазих за специални дразнещи поводи и продължих да ям. Станах от стола,взех две чаши и попитах:
-Портокал или ягода? -без да чакам отговор сипах и на двамата ягода. Седнах си и отпих.Ммм,любимия ми.

34 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 13:16

Дейлън.

avatar
- Е , тъй като не те интересува , ще ти споделя. - усмихнах й се и отпих от сока.
- Ммм няма нужда да ти разказвам за мириса на чуждо. Да кажем че влязох в някаква организация , тръгнала да спасява света от себе подобните си и да внася баланс ... отвлякох бившето си гадже по средата на ... ъммм ... разгорещеният й акт с някакъв вампир чиито врат счупих най-безцеремонно. Шефа на организацията ми пи от нея и после я върнах в апартамента й. В момента сигурно ме псува. - усмихнах се и довърших спагетите.
- Спагетите са страхотни. - отбелязах и отпих от сока отново.

35 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 13:21

Анабел Фокс

avatar
-Разбира се,че са страхотни,нали аз ги правих!-засмях се леко и разчистих след себе си. Напоследък нямах апетит. Измих си чинията,и си сипах още сок. Оставих шишето на масата и придърпах стола си до този на Дейлън.
-Ууумирам от скука. Не че искам да питам,но защо по ангелите си отвлякал бившата си,за да пие някой от нея? Това е..извратено.-засмях се леко и добавих:
-Може би не ми казваш всичко. Кой знае,изпаднала е в безсъзнание и ти си се възползвал от нея,защото аз не ти пускам. Знам,че ти си падаш по такива неща.-засмях се весело и леко го побутнах.

36 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 13:25

Дейлън.

avatar
Леко се засмях доизпих сокът си и се материализирах точно пред нея.
- Да ми говориш за секс ... точно сега... не е много разумно. - погалих я по бузата и отново се върнах на мястото си. Леко се отпуснах назад и се загледах в тавана.
- Пък и кой е казал че АЗ ще ти пусна? - усмихнах й се лукаво и протегнах ръце и крака. Чуха се серия от леки пуквания и аз се усмихнах доволно.

37 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 13:39

Анабел Фокс

avatar
Той каза,че няма да ми пусне и в този момент le wild idea appears. Изпих си сока и станах. Врътнах стола назад и за миг се озовах пред Дейлън. Беше ми на половин ръка разстояние. С леки крачки скъсих мястото между нас и се намирахме лице в лице. Може би десет сантиметра ни деляха. Допрях тялото си до неговото и тихо ,но достатъчно,за да ме чуе казах:
-Сигурен ли си?-вдигнах ръката си,поставих я на лицето му и прокарах палец през долната му устна. Зарових лице във врата му,като оставих дъха ми нежно да го гали и прошепнах:
-Никога не ме подценявай!-бегла усмивка мина през лицето ми очаквайки реакция.

38 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 13:44

Дейлън.

avatar
- А ти сигурна ли си? - казах също толкова тихо. Притиснах я към себе си и приближих устни до нейните. Точно преди да я целуна обърнах лице леко в страни и прошепнах :
- Все още мисля , че не ти стиска. - усмихнах се дяволито и се надигнах , като я оставих да си стои. Отидох до мивката и оставих чашата си. Измих си ръцете , след което се обърнах и я погледнах предизвикателно.
- Да ти кажа честно , актьорската част с отъркването всеки я може. - отново се протегнах и леко се прозях , след което скръстих ръце и зачаках реакцията й.

39 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 13:56

Анабел Фокс

avatar
Застинах точно когато си мислех,че ще ме целуне. Обаче той не го направи,а вместо това отиде до мивката. Това беше,гордостта ми беше наранена. Стиснах устни,преглъщайки временното ми поражение,а когато се обърнах към него бях с усмивка на лицето. Без да губя време застанах пред него и се усмихнах леко. Надигнах се,за да се изравним,като поставих ръцете му на кръста си. От моя страна аз разкопчах първите три копчета на ризата му и поставих ръце върху гърдите му. Милиметри деляха устните ни,когато прошепнах:
-Винаги съм сигурна в действията си.-В този момент устните ни се сляха,а аз затворих очи. Това е. Доказах му. Леко засмуках долната му устна и прокарах пръсти през косата му. Прекъснах целувката ни бавно,след това го целунах отново,но бързо и кратко.
-Никога не губя.

40 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 14:00

Дейлън.

avatar
Леко се засмях.
- Да , но и никога не довършваш започнатото. - отново я притиснах към себе си и дъхът ми я погали.
- Не те виня де , на много хора не им стиска да доведат нещата до края. - усмихнах й се с онази моя прелъстителна усмивка и я пуснах. Взех си една ябълка и един нож и най-спокойно си седнах на стола и започнах да я беля.

41 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 14:06

Анабел Фокс

avatar
За момент цялата настръхнах. Той ме пусна,взе си една ябълка,нож и седна.
-Това е защото не съм започвала нищо.-казах и минах до него. Той напълно и умишлено ме игнорираше. Това ме ядоса. Взех му ножа и го забих в масата.
-Хей!-казах раздразнено. Въпреки че знаех ,че ме игнорира нарочно му се връзвах. Стиснах ъгала на масата,за да не направя нещо за което после много щях да съжалявам. Поех си въздух и умерено казах:
-Нищо чудно и да си минал на другия тротоар! Кой знае..-усмихнах му се нагло и преметнах коса през едното си рамо.

42 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 14:10

Дейлън.

avatar
Усмихнах се и търкулнах ябълката встрани. За по-малко от секунда се надигнах , грабнах Ани и я сложих да седне на масата. Разделих краката й и се наместих между тях. Притиснах я към себе си и я целунах. Дълго и пламенно. Езиците ни се преплетоха и аз я притиснах към себе си още повече.
- Данеби да се осмеляваш да ме наречеш гей? - погледнах я лукаво и дяволитата усмивка отново беше на лицето ми.

43 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 14:17

Анабел Фокс

avatar
Вече бях на масата и автоматично се стегнах. Той ме притисна към себе си,след това имаше и целувка. Преплетох краката си и сложих ръцете си на раменете му. Арогантна усмивка мина през красивото ми личице и казах:
-Обзалагам се.-засмях се,но за кратко. Зарових глава във врата му и нежно започнах да го целувам. Минах през челюста ,докато не стигнах до ухото му. Леко го гризнах и тихо добавих:
-Иначе нямаше да можеш да ми устойш!-подсмихнах се леко и затворих очи.

44 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 14:28

Дейлън.

avatar
- А кой е казал че мога? - отново я целунах и с няколко бързи движения разкарах роклята й , както и ризата си. Притиснахме телата си едно в друго и аз тихо прошепнах между целувките:
- С теб се обръщаме срещу майката природа... - повдигнах вежда и я целунах , след което започнах да спускам целувките си все по-надолу , и спрях когато стигнах вратът й. Вдишах дълбоко и продължително и ароматът й моментално ми подейства. Изръмжах тихо и надигнах глава. Погледите ни се срещнаха и аз я целунах нежно.
- И все още ми се струваш някак несигурна. - усмихнах й се дяволито и отново впих устни в нейните.

45 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 14:37

Анабел Фокс

avatar
-Отдавна спрях да слушам майка си.-казах и се засмях леко. Притиснах се в него и го целунах продължително. При допира на телата ни цялата изтръпнах. Бегла усмивка мина през лицето ми,а аз обхванах с ръце гърба му. Леко се надигнах,колкото да ме хване и се отпуснах на него. Захапах устната му леко и го погледнах в очите. Усмихнах се предизвикателно и положих ръка на лицето му. Прекъснах целувката и докоснах с показалец скулите на лицето му.
-Може би ти се колебаеш,щом толкова го поставяш под въпрос.

46 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 14:43

Дейлън.

avatar
Звукът който издадох беше нещо средно между смях и ръмжене. Целунах я по-страстно от преди и почти неусетно разкопчах и свалих сутиена й. Започнах да спускам целувките си надолу по вратът й , докато не достигнах мястото между гърдите й.
- Онче... - целунах едната й гърда.
- Бонче... - целунах и другата.
- Изборът е труден , затова мисля да продължа надолу... - усмихнах й и продължих да спускам целувките си все по-надолу и по-надолу. Когато стигнах до коремът й малко се заиграх.
- Последен шанс... - погледнах я лукаво и продължих да целувам коремът й.

47 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 14:50

Анабел Фокс

avatar
Може би беше забелязал,че цялата изтръпвах. Сега ръцете ми бяха на рамената му,а аз леко забих нокти в тях. Завъртях глава,обмсляйки отговора си. Погледнах го и казах:
-Стиска ли ти?-усмихнах се победоносно и облизах устни. Отпуснах ръцете си назад и хвърлих сутиена си настрани.

Пиши по 4-ри реда!!!
Администратор!!

48 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 14:58

Дейлън.

avatar
Продължих с целувките. Слязох още по надолу и разделих краката й още малко. Повдигнах ги нагоре и леко се изправих. Първо леко захапах пръсеца й , след което продължих надолу , целунах вътрешната страна на кракът й и стигнах стигнах до боксерките които носеше. От там директно се насочих към сърцевината й. Леко прокарах език по нея , през боксерките и поех дълбоко дъх. Цялото ми тяло се напрегна от възбудата и леко изстенах.
- Да разбирам ли че ти харесва? - погледнах я директно в очите , и отново прокарах език по сърцевината й , този път по-настоятелно.

49 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 15:04

Анабел Фокс

avatar
Стиснах ръцете си ,а плота изскърца под тях. Механично се стегнах и слязох от плота.
-Стига игрички.-казах настоятелно и както беше полу седнал го блъснах колкото да падне на земята. Минах над него и го целунах нежно. Подпрях се на лакти,за да ми е по удобно и започнах да го целувам по врата. Сложих единия си крак между краката му,а другия отстрани. Направих му лека смучка,като с това заявих собственоста ми.

50 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 15:10

Дейлън.

avatar
- Стига игрички , хъх ? - усмихнах се и ни завъртях така че аз да съм отгоре. Свалих панталона си за по-малко от секунда и се надвесих над нея. Боксерките й също бяха премахнати и вече бяхме чисто голи. Започнах да целувам вратът й и също й направих смучка в отговор на "маркирането". Притиснах се в нея още повече и възбудата ми се потърка в сърцевината й.
- Защо? Не си ли падаш по "сексуалната игра"? - прошепнах в ухото й и продължих с "потъркванията".

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 3]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите