Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 3 от 3]

1 Кукленската къща. on Пет 13 Яну 2012, 10:44

Анабел Фокс

avatar
First topic message reminder :


Стая 1-Кухня

Стая 2-Хол

Стая 3-Спалня

Баня и тоалетна.


51 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 15:17

Анабел Фокс

avatar
За миг вече бях отдоло. Започнах да дишам по учестено. Усмихнах се леко и го целунах страстно.
-Отегчава ме.-заявих уверено и се засмях леко. Възбудата в мен нарастваше. Бях забила ръце в пода,но имах чувството,че ако теракота ми беше дървен до сега нямаше да го има. Най-интересното беше,че моето тяло беше студено,а неговото горещо. По някакъв начин аз приемах тази топлина.

52 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 15:22

Дейлън.

avatar
- Е , дотук със скуката. - казах задъхано и я целунах , като същевременно проникнах в нея изцяло. Изглежда дори аз се бях уморил от игричките си. Двамата простенахме тихо и аз започнах да движа ханша си бавно. Погледите ни се срещнаха и останахме така. Вгледани един в друг , все едно всеки искаше да проникне в душата на другия. Студенината на тялото й ми се отразяваше добре. Усмихнах се леко и отново я целунах нежно.

53 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 15:30

Анабел Фокс

avatar
Той проникна в мен,а аз изстенах доволно. Очудващ факт за мен беше,че плочките в кухнята ми бяха доста топли. А може ми аз бях по-студена от тях. Стегнах целюст механично и се усмихнах. Движехме се в ритъм ,което ми харесваше. Измърках тихо и опрях глава в пода.
-Студена съм...-казах неуверено. Аз наистина бях студена,което малко ме притесняваше. Умирах ли? Усмихнах се леко и го целунах внимателно.

54 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 15:36

Дейлън.

avatar
- Ще се погрижа... - усмихнах й се и я целунах нежно. Леко ускорих темпото , и малко по малко разпуснах аурата си. Тогава успях да видя и нейната. Тя беше като ... сияние. Простираше се във всички посоки , за разлика от моята , която циркулираше в тялото ми.
- Ето къде е проблема. - усмихнах се и сложих ръка на сърцето й , като същевременно поддържах нашето си темпо. Използвах малко от своята аура , за да хвана крайчетата на нейната , и започнах да я въртя. Лека по лека аурата й започна да циркулира и ефектът беше почти моментален. Тялото й започна да се загрява бързо и аз я целунах нежно.
- Какво е да се чувстваш топла за първи път от раждането си , досега? - притиснах я към себе си , като същевременно поддържах темпото и ротацията на аурата й.

55 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 15:41

Анабел Фокс

avatar
Той забърза темпото,а аз се зачудих защо усещах топлина в себе си. Беше почти невъзможно,но го усещах. А може би се побърквах? Нищо чудно.
-Топла ли съм или си въобразявам?-едвам казах,а когато той кимна аз се убедих,че не си измислям. Едвам сдържах усмивката си. Все още не можех да свикна с това странно чувство. Целунах го още по-страстно и се усмихнах благодарно. Значи това било да си топъл. Толкова..странно..

56 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 15:48

Дейлън.

avatar
Удоволетворението което ме заля беше невероятно. Самият факт че съм я зарадвал , ме накара да се чувствам страхотно. И като говорим за страхотни неща .... телата и на двама ни потръпваха , което беше признак че скоро ще свършим. Ускорих темпото още , от което телата ни започнаха да треперят още по-силно. Накрая и двамата свършихме едновременно с шумни стонове. Вкопчихме се един в друг , и останахме така за колко ? 5 минути ? 1 час ? Времето не беше от значение. Тръпката беше разтърсваща и аз се усмихнах доволно.
- Какво ще кажеш за един душ? - целунах я по-нежно от всякога и се надигнах , като вдигнах и нея на ръце. Продължих да циркулирам аурата й , за да затопля тялото й , докато се насочвах към банята , целувайки я внимателно.

57 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 15:52

Анабел Фокс

avatar
-Знаех си ,че искаш да ме удавиш!-казах тихо и се засмях. Вкопчих се в него,докато не стигнахме в банята. Усмихнах се леко и пуснах топлата вода. Сега,когато съм топла,топлата вода ми се струваше..различна. Усмихнах се леко и го целунах нежно.
-Нали знаеш,ако ме пуснеш на земята ще ми е по-лесно да дишам.-засмях се леко и го погледнах миличко. Такъв ангел бях...

58 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 15:56

Дейлън.

avatar
- Въпросът е че дишането ще бъде по-трудно за мен... - усмихнах се и я пуснах да стъпи на земята. Е , поне краката й докоснаха земята ... все още я държах в прегръдките си. Водата беше приятна , след такова преживяване. Протегнах се и взех един от шампоаните.
- Ще ми позволиш ли? - леко разклатих бутилката , и я целунах нежно.

59 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 15:59

Анабел Фокс

avatar
-Да ти позволя?-погледнах го очудено. Да му позволя да ми пипне косата ли?
-О,не,до сега беше в мен,а аз косата си няма да ти дам да пипнеш!-засмях се весело. Беше забавен. Не мислех,че ще поиска разрешение за такова малко нещо. Стъпих на земята,но все още се чувствах странно. Целунах го нежно и наклоних глава към него. Щеше ли да му донесе удоволствие да ми измие косата? Усмихнах се шантаво и разтърсих глава,като няколко капки го опръскаха. Е,не,че имаше на къде повече,но все пак.

60 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 16:04

Дейлън.

avatar
Усмихнах се доволно и приклекнах. Целунах я по челото , после по нослето и накрая по устните. Сипах шампоан в ръцете си и започнах внимателно да го нанасям върху косата й. Когато бях сигурен че има шампоан от корените до крайчетата на косата си , я придърпах под водната струя и също толкова внимателно измих косата й. Доволен от резултата я притиснах към себе си и я целунах по бузката.
- Благодаря. - казах щастливо , след което я целунах нежно. Задържах я в прегръдките си , и продължих да я целувам под топлата вода , наслаждавайки се на момента.

61 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 16:07

Анабел Фокс

avatar
Той ми изми косата,и после ме притисна към себе си. В този момент аз леко се отдръпнах и очите ми се насълзиха,като станаха червени. Малко по малко,започнах да плача. Да,аз плачех. Закрих лицето си с длани,но не спирах да плача,докато накрая не казах:
-Влезе ми шампоан в очите! Щипе мии!-засмях се и започнах да си търкам очите. Въпреки парещата болка аз се смеех.
-Това нов начин на ослепяване ли е?

62 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 16:10

Дейлън.

avatar
Засмях се и се приближих към нея.
- Ето ... виж ... чакай , не ... ето така .. не .. СПРИ ДА МЪРДАШ! - засмях се и реших да я оставя сама да разкара шампоана.
- Така става като надничаш... перверзница. - направих се на засрамен и леко извих тяло сякаш исках да се прикрия.

63 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 16:14

Анабел Фокс

avatar
-Хаха! Мноого смешно.-Откачих душа от приставката му и го опрсъсках,след това пуснах душа на земята. Усмихнах се и изморено казах:
-Донана ми се!-засмях се леко. Явно толкова се бях разсеяла,че измислих нова дума. Е,може би не я бях измислила,но със сигурност за първи път я ползвах. Леко се опрях на него и притворих очи. Душа беше на земята пръскащ краката ни.
-Не,исках да кажа..доспа ми се.

64 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 16:19

Дейлън.

avatar
- Мммм неее ... първото звучеше по-шлядко. - усмихнах й се и я целунах по челото.
- Хайде... - отново я вдигнах на ръце и излязохме изпод душа. Пуснах я колкото да взема една хавлия която да увия около кръста си , и да й дам някакъв халат. Излязохме от банята и се озовахме в спалнята. Тя седна на леглото и аз се присегнах към сешоара и четките за коса.
- Може ли? - погледнах я въпросително и леко й се усмихнах.

65 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 16:22

Анабел Фокс

avatar
Засмях се уморено.
-Нее,да не си момиче?!-ухилих му се,но по -скоро изглеждах уморена,отколкото разсмяна. Отпуснах се назад и легнах на леглото с мокра глава. Пресегнах се и взех първата кърпа,която напипах. Сложих я върху възглавницата си и легнах нормалко. Завих се до ушите и затворих очи.
-Топло,топло..-измънках най-накрая и лека усмивка плъзна по лицето ми.

66 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 16:27

Дейлън.

avatar
- Като за начало съблечи халата. - усмихнах й се и скочих в кревата до нея. Отвих я и преди да е успяла да реагира съблякох халатът й. Бързичко я целунах по бузката и се надигнах. Сгънах халатът и го оставих на един от столовете , след което извадих някаква сладка нощница от един шкаф.
- Ето. - подадох й я и я целунах нежно.
- О , по-ангелите забравих да спра душът. - леко се усмихнах. Надигнах се и се отправих директно към банята.

67 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 16:30

Анабел Фокс

avatar
Засмях се леко,като каза по ангелите,но душа не беше шега работа. Облякох набързо нощницата. Чувствах,че можех да заспя седнала,затова бързо тупнах на леглото и отново се завих.
-Няма да спя на земята пак.-казах тихо и се усмихнах,като измлясках няколко пъти. Потърках очите си и се обърнах на една страна. Никога до сега леглото ми не ми се беше струвало толкова топло. Зарових глава във възглавницата си и леко започнах да се унасям.

68 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 16:33

Дейлън.

avatar
Докато се върна тя вече беше започнала да се унася. Намъкнах се под завивките до нея и я сгуших в себе си.
- Заспиваш преди да съм дошъл а? - леко се усмихнах.
- Ще го приема като комплимент. - целунах я по челото и зарових лице в косата й , която още беше мокра. Усмихнах се и отворих уста. Духнах леко и за по-малко от 5 секунди косата й беше перфектно суха.
- Обичам те... - прошепнах и започнах да се унасям заедно с нея.

69 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 16:40

Анабел Фокс

avatar
Бях полу-заспала. Нали знаете онова състояние,когато си заспал,но още чуваш когато някой ти говори?Да,та..Тогава чух думите,които не исках да чувам. Никога. Явно той не беше запомнил това,което аз му казах. Ангелите не-могат-да-обичат. Прекалено неадекватна,за да отговоря,а и леко умишлено аз се отдадох на съня. На сутрина,ако помнех щях да му кажа,че дума и чувство като "обич,любов и т.н" никога и едва ли ще влезе в речника ми. Той не разбираше ли? Всичко стана само и единствено защото ме предизвика. Въпреки всичко,аз бях прекалено уморена,за да мисля и отдавна бях заспала.

70 Re: Кукленската къща. on Чет 26 Яну 2012, 16:48

Дейлън.

avatar
Отново бях навлязъл в главата й без да искам. Е , добре. Не бях изненадан от това че ангелите не могат да обичат. И все пак можех да съм й добър приятел.
- Внимавай , и се пази. - усмихнах се леко и я целунах по челото. Материализирах се точно до леглото и се наведох за да докосна бузата й. По устните ми се разтегна усмивка , защото бузките й бяха топли. Аурата й вече сама циркулираше. Облякох дрехите си и се приготвих да тръгвам. Целунах я по бузата за последен път , след което се дематериализирах.

71 Re: Кукленската къща. on Пет 27 Яну 2012, 08:49

Анабел Фокс

avatar
Събудих се и както се очакваше Дейлън го нямаше. Станах лениво и се нагласих набързо. Днес деня щеше да бъде доста мързелив. Не можех да стоя в къщата затворена и реших да излезя. Облякох си късата рокля и токовете и набързо излязох навън.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 3 от 3]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите