Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 7]

1 Sex on the beach on Нед 15 Яну 2012, 01:55

Потребител 20

avatar


Когато Ребека се събуди,вече беше след обяд.Имаше тежка вечер.Тя стана,разтърка сънените си очи и си взе студен душ.Облече си къси,дънкови панталони и черно бюстие.Очевидно бе,че й се ходи на бар.Сложи си високи и черни токове.Изправи,иначе къдравата си коса.Сложи си кръгли и големи обеци и се гримира.Все си телефона и парите и с трясък излезе от къщата си.
Запъти се към "Sex on the beach".Това бе любимият й бар.Единственият недостатък беше,че се намираше накрая на града.Отиде пеша,за да може да се напие.Докато вървеше,си запали цигара.Черните й токове тропаха по неравните бордюри.Тя дръпна от цигарата си и издиша голям облак от дим.
След около половин час пристигна в бара.Беше към 20:00 и бара вече бе препълнен от хора,нуждаещи се от забавление.Запъти се към бара.Седна,хвърли чантата си на бара и си поръча водка.
Бармана даде водката на синеокото момиче.Тя я изпи на екс и леко се намръщи.Поръча си още една.Запали си цигара и бавно започна да я пуши.Оглеждаше седящото до нея момиче от глава до пети.Дръпна си от полудопушената цигара и издиша дима в лицето на непознатата.
-Май не обичаш да си говориш с хора,а?-Настоятелно попита Ребека момичето,което изглеждаше стъписано.
Ребека беше доста луда, а след 2 чаши водка вече беше полу пияна и не знаеше какво говори... но все пак тя си беше купонджийка, а и обичаше да тормози хората...

2 Re: Sex on the beach on Нед 15 Яну 2012, 02:18

Isabella H. Parker


Изи бе нова в града. Не познаваше хората, местата.. Но се опитваше да ги опознава с времето. Е, разбира се, знаеше едно: градът бе пълен със свръхестествени същества. Също като нея. И се надяваше така да се приобщи още по-добре.
Излезе от вкъщи и потегли нанякъде. Първото място, на което се натъкна - плажа(което въобще не бе очудващо..). Обичаше водата. Много дори. Повечето магии, които правеше бяха по някакъв начин свързани с вода.
Не се спря на плажа. Продължи, за да не спира с "огледа". Е, обаче имаше едно място, на което окото й се спря: една огромна светеща табела с надпис "Sex on the beach". Бар. Не бе стъпвала на подобно място от.. седмици. Затова реши този път да си го прости и да влезе.
Седна на бара и си потъча текила. Барманат наля няколко шота и й се усмихна. Изи надигна единия.. после и следващия.. Докато до нея не седна някакво момиче.. Вампир.. и не започна да я споглежда странно.
- Май не обичаш да си говориш с хората, а? - попита вампирката.
- Ъмм... - отначало Изи се сепна, но впоследствие на лицето й изгря усмивка. - Не, просто... няма значение.. - засмя се. - Изабела, приятно ми е! - подаде ръката си на вампирката и се усмихна.

3 Re: Sex on the beach on Чет 26 Яну 2012, 10:33

Валъри Питърсън

avatar
Чудех се какво да правя с остатъка от деня, но нямах никакво желание да се прибера в празния си апартамент, за това обикалях по магазините, докато не ми се скапаха краката. Прибрах се, но само колкото да оставя покупките и реших, че тази вечер ще вилнея. Щях да се напия здраво и най-вероятно щях да се изкъпя гола в морето, което нямаше да е нищо ново за мен.
Влязох в някакъв бар, който тепърва започваше да се пълни и си поръчах няколко текили, като за начало. Ударих първите три на екс, а после се отпуснах спокойно на един висок стол на бара и започнах да оглеждам обстановката.

4 Re: Sex on the beach on Чет 26 Яну 2012, 12:56

Bethany Sands.


Умирах от скука затова излязох.Ходеше ми се на някое по-щуро място.Облякох новата си блуза,сложих някакви дънки и обух белите си платформи.Сложих само очна линия и спирала.И воала
Набелязах си някакъв бар наблизо.Влязох.Седнах на бара и с поръчах мартини.Никой не познавах ама не ми и пукаше много.Видях едно русо момиче.

-Хелоуу-поздавих я-Аз съм Ванеса,но можеш да ми казваш Неса.-подадох и ръка аз.

5 Re: Sex on the beach on Чет 26 Яну 2012, 13:02

Валъри Питърсън

avatar
Тъкмо мислих да ударя и другите си две текили, когато някакво момиче дойде, настани се на бара до мен и ми каза нещо, но в първия момент не я разбрах много, защото музиката беше станала ужасно силна. Опитах се да подредя чутите думи и май сглобих някакво смислено изречение
- Хей - креснах малко по-силно и й подадох ръката си - Валъри ... и можеш да ми казваш както решиш.
Огледах я изпитателно от главата до петите и след като направих заключение, че е много готино момиче й се усмихнах мило.

6 Re: Sex on the beach on Чет 26 Яну 2012, 13:08

Bethany Sands.


-Какво те води насам Валърии?-полюбопитствах аз.Огледах я по-внимателно и останових,че беше интересна.Руса коса,зелено-сини очи..ъхъмм..интересна ми беше защото не разбрах какво е.Но каквото и да беше не беше заплаха за мен.Усмихнах и се в отговор.Мисля,че се постресна от зъбките ми.Хубаво е да им вземеш страха.

7 Re: Sex on the beach on Чет 26 Яну 2012, 13:12

Валъри Питърсън

avatar
Чух въпроса й и надигнах едната чашка.
- Проблем с мъже - казах накратко, защото едва ли щяха да са й интересни глупостите ми, след което изпих и другата и си поръчах още пет - ами ти? - попитах като се обърнах към нея и не знам как не го бях забелязала до сега, но тя не беше човек.
Повечето свръхестествени същества имаха дарбата да усещат кой е човек и кой не, а мен ме беше много яд, защото бях ощетена от към тази страна.

8 Re: Sex on the beach on Чет 26 Яну 2012, 13:19

Bethany Sands.


Поръчах си още едно мартини.Не исках да отговарям на въпроса затова просто послъгах малко.
-Честно казано и аз не знам какво правя тук.Наскоро се нанесох и исках да опозная града.-извиках аз-Доколкото забелязвам ти не си човек?
Наистина беше странно.Такова същество не бях срещала и м беше малко трудно да различа вида й.Дали не избързвах!?Какво ли ми пука и без това няма да се видим пак.А и след тези текили едва ли ще ме запомни.;дд

9 Re: Sex on the beach on Чет 26 Яну 2012, 13:24

Валъри Питърсън

avatar
- Ооо, аз съм тук от 3 дена ... - казах си веднага, без да ме бяха питали, а после я погледнах учудено, защото явно изпитваше затруднения да разбере какво съм. Усмихнах се самодоволно и само вдигнах палец, за да й покажа, че е права, но пропуснах да спомена какво съм. Беше ми интересно колко време ще и отнеме и дали въобще ще разбере. Така де, не всеки би се досетил да предположи, че съм риба. Питиетата ни бяха пред нас, за това взех едната си чашка и я надигнах, като и се усмихнах и чак тогава се замислих ... дали не искаше да разбере какво съм, за да може да разбере дали може да пие от мен.

10 Re: Sex on the beach on Чет 26 Яну 2012, 13:35

Bethany Sands.


Гледаше ме странно.Лелее такъв поглед не бях виждала от години.Смесица от страх и любопитство.
-Ммм сега ще гадая.Ти си нещо морско.С толкова питиета се наливаш че няма да се учудя ако си делфин или сирена.
За първи път радарът ми заби.Дали не бях прекалила с приказките.Е аз поне не мисля така.

11 Re: Sex on the beach on Чет 26 Яну 2012, 13:44

Валъри Питърсън

avatar
Усмихнах се широко, защото явно не беше толкова далеч.
- Русалка - казах тихо, защото не исках бармана да ме гледа странно - някой хора мислят, че със сирените са едно и също, но не е съвсем така. Аз се водя за по- ... по-кроткото животно.
Сигурно подобни шеги за личния ми вид й се виждаха странни, но все още завиждах на обикновените момичета, които остаряваха с любовта на живота си. Все още не знаех защо, но и след толкова години, любовта ми се виждаше като нещо вълшебно.

12 Re: Sex on the beach on Чет 26 Яну 2012, 13:57

Bethany Sands.


Помилсих за миг какво знам за русалките.Е естествено те не ядът вампири за вечеря.
-Не мисля,че ще ти е толкова трудно да разберееш какво съм.-пошегувах се аз и й се умихнах.После се се сетих че може би не й е много приятно да гледа стърчащите ми зъби.Затова бързо затворих уста.
-Нали не те е страх?-попитах аз с надеждата че няма да хукне викайки "Помощ помощщ вампиррррррр.Ще ме изядее"Честно казано вампирите не ядът русалки.

13 Re: Sex on the beach on Чет 26 Яну 2012, 14:06

Валъри Питърсън

avatar
Засмях се много силно, когато ме попита дали ме е страх. Вече бях разбрала какво е, защото това определено не бяха обичайните за всички хора зъбки. Махнах пренебрежително с ръка и й обясних как седят нещата.
- Спокойно ... - казах на нея, сякаш тя се страхуваше - достатъчно съм пияна, за да не ми пука.
Все пак алкохола водеше до много грешки и повечето бяха, защото когато се напиеш, не те е страх от нищо.

14 Re: Sex on the beach on Чет 26 Яну 2012, 14:17

Bethany Sands.


Огледах я внимателно.Имаше прекрасна коса.Приличаше ми на коприна.Очите й нямаха нито си нито зелен цвят,което си беше униклно.
-Е да си вампир си има и добри страни.-казах аз без никой да ме е-Ако те гонят бягаш бързо.Слуха ти е като на котка.Вампирите имат и дарби.Моите са две.Никога не мога да пропусна.Нищо.-нервно се засмях-И мога да контролирам природата.
Ами ти? Какво правят русалките?

15 Re: Sex on the beach on Чет 26 Яну 2012, 14:25

Валъри Питърсън

avatar
- Растат ни опашки - казах и се засмях, но не знаех, дали ще долови шегата ми, за това се доизясних - ами ние уж се водим за добри и мисли същества и заради това може би са решили да не ни дават да разполагаме с големи сили. Единственото, което може да се оцени, е че имам силен контрол над водата. Иначе обичайните глупости, за които говорят хората, но не толкова силни. Ами ... да кажем ако пея, всички маже ще ме желаят, а някой дори ще са готови да направят много неща за мен, но няма нищо общо с хипнозата, както го определят други. Общо взето сме скучни.
Много пъти се бях чудила, защо съм точно русалка. Така и така се дразня, че съм чудовище ...поне да бях истинско чудовище, а не някакво подобие на барби с рибена опашка.

16 Re: Sex on the beach on Чет 26 Яну 2012, 14:35

Bethany Sands.


-Това ли наричаш скучно.Всички мъже да те желаят не е скучно!!Да си кръвосмучеща пиявица е скучно.-Еха изненадах се от себе си.Никога преди не бях казвала това.-Забрави.Иначе ти каза че си в бара заради проблеми с мъжете.Как да те попитам имаш проблеми с мъжете като те желаят??

Пиши по 4-ри реда!!!
Администратор!!

17 Re: Sex on the beach on Чет 26 Яну 2012, 14:46

Валъри Питърсън

avatar
- Ами като начало ... и двамата ме желаят - казах и пийнах две - а аз определено не знам кого желая повече. И това, което ме плаши най-много е, че дори не им влияя. Те просто си ме харесаха ... Когато съм накарала някой мъж да ме хареса, като съм му пяла, той е готов на всичко за да бъде с мен и би изпълнил всяко мое желание ... между другото е ужасно, като зомбита са, докато тези двамата, ами не знам какво искат от мен и как го искат и дори не знам защо се опитвам да задоволя техните нужди. Може би задоволявам своите и техните едновременно.
Продължих да говоря несвързани работи и да развивам дълги философски теми, а по това си пролича, че бях много далеч от трезва и може би Неса трябваше да ми каже да млъкна, защото когато си намеря публика, нямам спирачки.
- Знаеш ли какво - провикнах се, като леко овалях думите - отивам, да му кажа, че го обичам - казах накрая, прегърнах я и тръгнах към дома на Раян.

18 Re: Sex on the beach on Пон 12 Мар 2012, 06:19

Бони Бенет

avatar
Замъкнах се към поредния бар, в който щях да се напия и де се съжалявам колко жалко същество съм. Защо всички ме избягват? Бях започнала да се сприяделявам с едно момиче, но щом му разказах за проблемите си то избяга. Опитах се да заговоря един мъж в ресторанта онзи ден, а той ме игнорира сякаш съм невидима. Горзна ли бяха? Стига.. никой вампир не е грозен.
Седнах на бара и си поръчах една текила. Бях облечена съм розова рокля и бях пуснала косата си спокойно на раменете. По всячески начин се опитвах да привлека мъжките погреди, но уви не се получаваше. Защо на мен нищо не ми се получаваше? Вече почти не ходех в имението, всичко там ми напомняше на мъртвата ми приятелка, училището го бях зарязала, както и всичко останало. Когато бях отишла в Лас Вегас сякаш всички в този шибан град ме забравиха. Естествено върнах старата си "лоша", която не беше чак толкова лоша слава на пияницата, която се сбива с всички на Караоке партито, но все пак вече нищо не беше както преди. Града се беше променил, хората се бяха променили. Всичко беше различно, само аз съм си останала старата Бони Бенет, която пие и се друса и винаги е в неведение за случващото се около нея.
Загледах се в бармана. Наистина беше много привлекателен, мусколест. Погледна ме и ми се усмихна, примигнах насреща му очарователно и усетих, че до мен се е настанило едно русоляво Барби.

19 Re: Sex on the beach on Пон 12 Мар 2012, 11:08

Катерина Пиърс


Господи, защо трябваше да се връщам в това малко градче? Имаше толкова по - приятни местенца по целият свят, на които с радост бих заминала завинаги, но аз ги пренебрегнах заради старият ми дом. В интерес на истината точно този върпос ми бе минавал през главата може би за хиляден път само днес - първият ми ден от голямото завръщане. Отговор нямаше, защото аз самата нямах никаква идея. Преди няколко месеца бях изценирала смъртта си поради глупави, абсурдни причини и сега когато вървях по прашните, познати до болка улици започвах да осмислям дали това което бях сторила не беше само една голяма ужасна грешка? Или пък грешката се намираше в това, че се връщам тук...отново? Кой знае...
Както си вървях по тъмните улици, една неонова табела привлече вниманието ми. Още щом осъзнах, че това не е друго, а няколко цветните букви на нощно заведение, се отправих натам без капка колебание. Трябваше ми нещо за пиене. Нещо силно, нещо което можеше да замае стар вампир като мен. Нещо истински силно.
Всичко наоколо беше потънало в мъртва тишина освен идващата заглушена музика от бара на няколко метра от мен и отсечените звуци идващи от черните ми токчета.
Още с влизането ми в бара си набелязах няколко потенциални жертви, които щяха да бъдат щастливците, дали кръвта си в името на моето удоволствие. Самото помещение в което се намирах беше замъглено от цигарен дим, но това не ми пречеше, дори напротив. Сините ми очи се спуснаха, за да разгледат всичко наоколо, докато аз вървях уверено към бара. Имаше няколко свободни сепарета, но може би по - късно тази вечер щях да стигна до там.
Младият барман веднага се приближи към мен, флиртуващ с очи, чакащ за поръчката ми.
- Една Маргарита...- разколебах се. - всъщност чисто уиски е по - добра идея.
Усмихнах се съвсем дискретно и седнах на високия стол. С лявата си ръка прибрах няколко руси кичора паднали близо до очите ми, а после се обърнах настрани виждайки, някой който не очаквах да срещна...поне не и скоро.
- Май града е по - малък от колкото си мислех преди. - устните ми се извиха нагоре по крайчетата, но усмивката ми не беше една от топлите.

20 Re: Sex on the beach on Пон 12 Мар 2012, 11:23

Бони Бенет

avatar
Бях забила погледа си в текилата, когато долових познат глас. В началото не се бях загледала кой знае колко в момичето до мен, но този глас никога нямаше да успея да го забравя.
Погледнах настрани и тя беше там, усмихваше ми се сякаш това е най-нормалното нещо на света. Това беше... Не, не беше възможно. Тя беше мъртва. МЪРТВА! Хайде стига, Бони! За пръв път ли ти се случва да виждаш хора, които би трябвало да са умрели. Ами сестра ти? Майка ти?
Вдишах дълбоко бях вдигнала леко чашата си, но в този момент я усетих като камък, оставих я с трясък на бара и я втренчих момичето. Наистина беше Катерина. От плът и кръв.
- Катрина?
Попитах невярващо аз и усетих как сълзи ще бликнат от очите ми. Как беше възможно да се връща просто така и да ми минава с едно " Града е по-малък, отколкото си го мислех преди". Аз наистина бях привързана към това момиче, толкова много ми беше помогнала, когато имах най-голяма нужда. Сетих се за онази кошмарна нощ в живота ми, в която бях взела наркотици и после се опитах да я убия и все пак тя ми прости. Мислех, че аз съм важна за нея, и ако случайно някой я е върнал от гроба поне ще ми се обади, за да ми каже "Добре съм, не страдай, скоро ще се върна". Колко време беше минало, откакто я нямаше? Месеци?
- Как по дяволите си жива?
Попитах аз, а бармана продължаваше да ни гледа вторачено. Щях да му разбия шибаното лице в скоро време, ако не престанеше да ни зяпа. Днешната младеж са толкова некултурни.

21 Re: Sex on the beach on Пон 12 Мар 2012, 11:56

Катерина Пиърс


След като видях шокираната реакция на Бони, не можах да стърпя вълната смях. Приятното усещане мина през цялото ми тяло, но не след дълго приятната и топла усмивка беше заменена от студена гримаса. Сините ми очи ако до преди малко бяха изпълнени с приятелски чувства, то сега сякаш целите бяха погълнати от лед.
- Не съм умирала, мила. - намигнах игриво, кръстосвайки краката си. - Поне не още.
Малко по - замислено довърших докато отпивах от уискито си. Отначало течността обгори с приятния си огън, гърлото ми докато се плъзгаше надолу, но след още една не много голяма глъдка, единственото което оставаше беше сладкия вкус на алкохола.
Да, дами и господа. Това беше началото от всички скучни и не толкова театри, които започваха когато се появяваше от самото нищо моя милост и внасяше смут на където и да погледне.
- Да не би да съм ти липсвала? - повдигнах невярващо изключително изразителните ми вежди и само за миг отговорих на погледна на госпожица Бенет. - Не, не вярвам.
Отговорих си най - безцеремонно, без да чакам дори и звук от събеседничката си и веднага след това погледнах към барманчето. Усещах бързият му пулс, чувах всяко едно изпомпване на кръв от сърцето, а това сякаш беше най - приятния и красив звук на цялата планета.
Хм, май бях малко гладна.
- Както и да е. Как си? - сложих точка на темата "Кат, как по дяволите си жива" и дадах начало на нова.

22 Re: Sex on the beach on Пон 12 Мар 2012, 12:05

Бони Бенет

avatar
Забелязах как гледа бармана. Сякаш всеки момент щеше да го убие, побиха ме тръпки. Познавах Кат като добър и миролюбив вампир. Опеделено нещо се беше случило и сега тя щеше да ми даде обяснение.
- Как съм? Чакай да помисля.. Хм пренебрегната, обидена, огорчена, наранена.. да продължавам ли?
Попитах аз и в мен нарастна гняв. Държеше се толкова студено. Грабнах текилата и изпих количеството алкохол на екс.
Преди малко бях забелязала как Катерина ме гледа с присмех и това ме заболя. Тя ми беше една от най-добрите приятелки, а сега се е превърнала в чудовище, но сякаш това беше някаква преграда.
- А и за сведение ми липсваше, ако това ще те накара да се чувстваш малко по-добре.
Усмихнах се горчиво и посочих празната си чаша на бармана. Той ми наля ново уиски.
- Защо излъга всички, че си мъртва?
Попитах аз и повдигнах леко едната си вежда.

23 Re: Sex on the beach on Пон 12 Мар 2012, 12:23

Катерина Пиърс


- Май сме имали лош период, а? Необичайно. Вампир потънал в дупката на самосъжелението? Каква изненада. - думите ми бяха напоени с толкова ирония, но играта едва сега започваше.
Ако Бони си мислише, че съм се върнала, за да се прегръщаме плачейки и обсъждайки колко сме си липсвали една на друга. Грешеше. И то неописуемо много. Всичките тези на никому ненужни сладко - глупави неща можеха да ми вгорчат деня или в случея вечерта само за секунди. Изглеждаше, че единствена аз от двете ни с Бони бях успяла да се науча да се наслаждавам на живота, който ние - кръвопийците водихме. Имаше само три правила, които бяха задължителни за изпълнение, за да може всичко да е повече от прекрасно.

Първо: Да се забавлявам.
Второ: Да не съжелявам.
Трето: Да се търся само удоволствието в ежедневието си.


Изпълнявах ли стриктно горе посочените точки, всичко беше на границата на перфектното и идеалното. Наскоро бях измислила не много остроумно име дори - "Формула за усмивки". Пасваше идеално, не мислите ли?
- Ако трябва да бъда поне малко честна... - погледнах я разсеяно. - ...това определение "мъртва" не ми се нрави особенно много. Какво означава да си мъртъв, Бони? Кажи ми и след това може би ще ти отговоря на въпроса.

24 Re: Sex on the beach on Пон 12 Мар 2012, 12:38

Бони Бенет

avatar
Тя нима си играеше игрички с мен? Фалшива усмивка се появи на лицето ми, едвам я задържах.
- Катерина, не вярвам на нито една твоя думичка. А и недей да овърташ нещата, защото на мен в момента вообще не ми е смешно.
В бара прокънтя една от любимите ми песни, и може би ако не бяха такива обстоятелствата щях да накарам Катерина да танцуваме, но вече се съмнявах, че тя го иска. Искаше ми се да не вярвам, че се е променила, но все пак, ако го беше направила какво щях да правя? Щях да и покажа правилния път и тя щеше отново да си стане моято приятелка. Плана беше толкова добре измислен, но за жалост не ми се вярваше да проработи.
Загледах се в русата и коса. Определено така и отива повече, но имаше и нещо друго различно у нея освен косата. Самото и държание, толкова подигравателно.
- Всъщност, защо се върна? Да вгорчаваш още живота на хората тук? Да изчезнеш още веднъж и после да се върнеш с червена коса?
Погледнах я право в очите, а тя не отместваше погледа си, който леден.

25 Re: Sex on the beach on Пон 12 Мар 2012, 13:01

Катерина Пиърс


- Бенет! Най - накрая си научила поне един урок. - отсякох след нейното подмятане, че не вярва на думите ми. - Имаш ли си някаква елементарна представа колко пъти си чувала да изричам какви ли не цветущи лъжи? Очевидно не.
Това да си отговарям на въпросите, пълни със съкразъм, започваше да ми харесва, а аз самата го правех по - често и по - често. Бони твърдеше, че не било смешно. Та за Бога, цялата тази история беше на върха на абсурдията. В първата ми вечер прекарана в този град, в първият бар, който бях посетила бях намерила първия човек, за който бях сигурна, че ще се чуди каква ли е тази коренна промяна в мен?
Всъщност едва на скоро бях стигнала до гениалното заключение, че това да играеш ролята на злодея във филма е много по - забавна и безболезнена от колкото тази на младата, страхлива и любяща девеойка.
- Интересно ми е защо си мислиш, че ще получиш отговор на каквото и да е, когато ти дори не благоволиш да обърнеш внимание на въпросите ми.
Поех си дъх, а след това отпих голяма глътка от уискито. Беше достатъчен само бърз поглед към онова момче зад бара, което все още беше в транс докато ни наблюдаваше, за да разбере, че желая чашата ми да бъде пълна отново.
- Да пробваме пак, а? - гласът ми топъл и сладък като шоколад, стигна до Бони, прегръщайки я в лъжлива прегръдка. - Смърт? Какво разбираш под това понятие? Един вампир като мен не е ли вече мърав физически от началото на новия си живот или пък логиката ми е грешна?

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 7]

Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Similar topics

-

» beach detector

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите