Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!



BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

Рекламации



Top posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 6 от 7]

1 Sex on the beach on Нед 15 Яну 2012, 01:55

Потребител 20

avatar
First topic message reminder :



Когато Ребека се събуди,вече беше след обяд.Имаше тежка вечер.Тя стана,разтърка сънените си очи и си взе студен душ.Облече си къси,дънкови панталони и черно бюстие.Очевидно бе,че й се ходи на бар.Сложи си високи и черни токове.Изправи,иначе къдравата си коса.Сложи си кръгли и големи обеци и се гримира.Все си телефона и парите и с трясък излезе от къщата си.
Запъти се към "Sex on the beach".Това бе любимият й бар.Единственият недостатък беше,че се намираше накрая на града.Отиде пеша,за да може да се напие.Докато вървеше,си запали цигара.Черните й токове тропаха по неравните бордюри.Тя дръпна от цигарата си и издиша голям облак от дим.
След около половин час пристигна в бара.Беше към 20:00 и бара вече бе препълнен от хора,нуждаещи се от забавление.Запъти се към бара.Седна,хвърли чантата си на бара и си поръча водка.
Бармана даде водката на синеокото момиче.Тя я изпи на екс и леко се намръщи.Поръча си още една.Запали си цигара и бавно започна да я пуши.Оглеждаше седящото до нея момиче от глава до пети.Дръпна си от полудопушената цигара и издиша дима в лицето на непознатата.
-Май не обичаш да си говориш с хора,а?-Настоятелно попита Ребека момичето,което изглеждаше стъписано.
Ребека беше доста луда, а след 2 чаши водка вече беше полу пияна и не знаеше какво говори... но все пак тя си беше купонджийка, а и обичаше да тормози хората...


126 Re: Sex on the beach on Нед 17 Мар 2013, 11:28

Allen Walker

avatar
Мистериозния и отговор ме накара да загубя надежда в напушването с приятел. Но това не ми пречи мога и сам. Това е слаб наркотик, не мога да умра от свръхдоза или нещо такова.
Но ми харесваше идеята за нещо по - екстремно. Поръчах си още една чаша водка. Засега толкова. Може би по - късно повече. А и да ме намери Зеро....много ще ми е яко. Ще си го изпатя и аз, ще си го изпати и друг. Като захвърли дълга си Зеро най - много да му строши главата, защото ми е дал. Не че се притеснявам за горкия дилър, просто не исках да ме замъкват вкъщи или в участъка.
- И аз не съм..-отговорих със голямо закъснение.
Момичето прехвърли едната си ръка около врата ми. Явно алкохола беше започнал да действа и при нея. Оставиха ми чашката с водка. Прозвуча доста интересна песен.
- Мислиш ли, че ще се запътим към Ада? - попитах носталгично, а в следващия момент се разсмях и хората наоколо ме погледнаха странно.
Вдигнах чашата и излях половината и съдържание в гърлото си. Бях с достатъчно притъпени сетива, за да не усещам чак толкова паренето.
- Знаеш ли колко са неподходящи тези мисли за един екзорсист? - ехидната ми усмивка не слезе.
- Сега дядо Господ трябва да ме накаже! - продължих да се хиля на глас, чак сълзи тръгнаха да ми текат.
Това смесицата между алкохол и чиста шизофрения не е добра работа.

127 Re: Sex on the beach on Нед 17 Мар 2013, 12:41

Деница

avatar
Със закъснение момчето сподели, че и той не е, но аз вече знаех това. Алън беше добро момче и не би направил такова нещо...до този момент.
Той си поръча втора чаша водка. Когато тя пристигна започна и песента, която той май не хареса, защото ме пита дали наистина отиваме към Ада, след което започна истеричен смях от негова страна. Погледите се насочиха към нас, а той изпи половината от чашата.
Момчето сподели, че такива мисли са наистина неподходящи за един екзорсист, защото сега ще трябва да го накажат. Неговият смях не утихна, но ме накара да се замисля, че наистина тази песен не бе подходяща за него.
Надигнах чашата си и преди да отпия казах тихо:
- Bottoms up! - това беше от една страна предложение, а от друга призоваване.
След тези думи изсипах половената от останалото съдържание в устата си, а музиката се смени и започна призованата от мен песен, която се надявах е малко по-подходяща за случая.
- Колко пъти си се напивал, Ал? - попитах момчето и се засмях.





 
I'm trouble, yeah trouble now
I'm trouble y'all, I disturb my own town


I'm trouble, yeah, trouble now
I'm trouble y'all, I got trouble in my town

128 Re: Sex on the beach on Пон 18 Мар 2013, 02:26

Allen Walker

avatar
Вече се чувствах на върха на щастието и започна да ми става топло. Хммм от две чаши водка - типично за мен. По принцип се напивах буквално от една по - голяма глътка. Поне бях спокоен че и на Деница не и прощава. Вещицата каза нещо, което чувствах като предложение. Тя изпи остатъка от нейната чашка, както и аз от моята.
Дочух обаче, че песента се сменя. Заслушах се. Определено подхождаше на случая.
Дали ми пукаше в момента за Бог? Не знам. Но религиозността ми май беше сериозно нарушена. А дали и живота ми щеше да се разруши? Не знам. Откакто се събудих тази сутрин в главата ми постоянно изникваха нови и нови въпроси. А някой от тях бяха наистина много странни. Как дишам? Дали хората са произлезли от маймуните и така нататък. И това за съвсем отрицателно време.
Момичето ме попита колко пъти съм се напивал. Това беше труден въпрос.
- Напивал съм се абсолютно всеки път, когато се докосна дори до малко алкохол. Просто не ми понася. Но не са били повече от 5 пъти. А ти?
Огледах се и се опитах да разбера расите на съществата наоколо. Не знам защо, но сега ми беше по - лесно от преди. А имаше време, когато едва различавах демоните....

129 Re: Sex on the beach on Пон 18 Мар 2013, 11:38

Деница

avatar
Алът ми отговори, че се напива всеки път щом изпие някоя по-солидна глътка от алкохолизирана течност. Но въпреки това не се е напивал повече от 5 пъти. След това върна въпроса и към мен.
- И аз не съм минавала 5 напивания. Предполагам това е се промени вече! - започнах да се смея.
Алън започна да се оглежда, а аз му казах:
- Извини ме за малко.
Слязох от стола бавно като леко залитнах от него, но се хванах за плота. След това се изкисках и се запъвах към една врата, която или беше тоалетната, или вече виждах двойно нули по вратите.
Влязох и застанах срещу едно огледало. Погледнах се, но ми отне време да се фокусирам. Цялото ми лице беше червено, а очите ми блестяха. Изглеждах нелепо и започнах да се присмивам на себе си. След това измих ръцете си и се върнах при Алън.
След няколко неуспешни опита бях способна да се кача на малкото кръгло столче отново. Забелязах, че докато ме е нямало Алън е поръчал по нещо.
- Какво е товаааа? - попитах го и се засмях.
Не мисля, че бях пияна, или поне не още, но бавно малко по малко се приближавах към това състояние.
Огледах хората в бара. Имаше най-различни индивиди, повечето от които щяха да станат отличен обект за малко черни пакости.





 
I'm trouble, yeah trouble now
I'm trouble y'all, I disturb my own town


I'm trouble, yeah, trouble now
I'm trouble y'all, I got trouble in my town

130 Re: Sex on the beach on Пон 18 Мар 2013, 12:03

Allen Walker

avatar
Явно с момичето бяхме в едно и също положение. Както винаги. Като се замисля, сигурно тя щеше да е единствената, на която мога да се доверя.
Тя помоли да я извиня, и ми беше забавно да гледам как залита и пътува бойно нанякъде.
Аз буквално си легнах на плота.
- Ааа...- тръгнах да се прозявам и изобщо не си прикрих зейналата уста. Бармана ме изгледа странно. Аз му се изплезих злобно и той за малко да си изтърве чашата, която миеше. Все още в легнало положение, загледан в отсрещните бутилки, забелязах нещо интересно. Бутилка с уиски. Не можех да видя точно какво е. Все едно. Това е уиски. Нещо, което не ми допада на мирис, но Зеро го обожаваше и го хвалеше все едно е божество.
- Ей...прическа? - подметнах, като размахах ръка.
Бармана с лъскаво вдигнатата на бодлички коса за пореден път ме погледна в повдигната вежда.
- Сипи ни две двойни уискита. Без лед!
Нали сме истински пиячи. След малко вещицата се завърна и попита какво е това. Изглеждаше все пак доволна да види доста пълната си чаша с уиски. След като се качи на стола си, аз вдигнах чашата и и я поднесох към носа.
- Уиски. Чисто. И двойно. Дивия вампир ни го навира в лицето с месеци, какво ще кажеш да изпробваме и действието му? - засмях се злобно.
След като и бутнах чашата директно в ръцете и взех своята преминах на друг въпрос.
- Ще ни е малко трудно с него, нали знаеш? Линали също не е никак тъпа, но той ми се вижда по - голям проблем. При мен ще усети промяна веднага.
Обърнах се към нея.
- Знаеш ли какво измисли моя гениален Мистър Мозък, вързан с панделки и опечен на грил? Небивалиците, които говоря мога да ги прикрия пред него с напиването си. Но това ще е активно за ден - два. А аз не съм луд! - казах сериозно.
Чукнах чашата си в нейната и отпих. Изтръпнах целия. След малко вече щях да започна и да преплитам думите.

131 Re: Sex on the beach on Пон 18 Мар 2013, 14:15

Деница

avatar
Алън надигна чашата ми и я поднесе към носа ми. Аз усетих аромата на течността, която ми беше позната. Да, това беше едно от питиетата, които съм опитвала. Момчето потвърди подозренията ми, като сподели, че е уиски, след което допълни, че е двойно и без лед. Това вече не бях опитвала - двойното имам в предвид.
Аз поех чашата от ръката му, а той взе своята. Той сподели, че Зеро винаги му го хвали и е време да го опитаме. Аз кимнах и двамата се засмяхме. Май покрай него и аз започвах да полудявам малко.
Момчето премина към нова тема на разговор. И така и така бяхме споменали Зеро, май беше време да поговорим и за рисковете свързани с него. Бяхме наясно, че ще е мноого неприятно, ако вампирчето разбере какво е станало. Алън сподели, че ще успее да го заблуди за няколко дни с пиянските си преструвки, но това ще е временно.
Двамата отново ударихме чашите една в друга и отпихме големи глътки от течността. Тази ми харесваше далеч повече от водката, но какво да се прави. Алкохола си е алкохол. Засмях се на тази глупост, след което си възвърнах сериозното изражение и отвърнах на предишната тема.
- Аз възнамерявам да избягвам онзи инат. Ако разбере за състоянието ми само ще провали плановете ми, а това е нещо, което не мога да допусна. Колкото до Линали, ще измисля нещо.
Отново отпих една глътка алкохол , допълних:
- А планът ти с напиването е много добър. Няма да разберат, че нещо е станало. Освен това те още не знаят, че сме направили ритуала и това ще ни даде време. Може да излизаш от къщата с претекст, че се виждаш с мен, за да обсъждаме магията. - засмях се злобно.





 
I'm trouble, yeah trouble now
I'm trouble y'all, I disturb my own town


I'm trouble, yeah, trouble now
I'm trouble y'all, I got trouble in my town

132 Re: Sex on the beach on Нед 24 Мар 2013, 09:12

Allen Walker

avatar
Тя похвали плана ми и аз се усмихнах важно.
- Добре ще е да го избягваш. И двамата имаме късмет, че той е зает и с работата си и с преследването на вампири. Напоследък почти не му остава време за друго.
Задоволство се изписа на лицето ми.
- Но е напълно възможно вече да се е изненадал, че не съм пренощувал вкъщи без да му се обадя.
Въздъхнах дълбоко и изражението ми се смени. Вече не бях усмихнат.
- Не ми се пие повече! - съобщих и треснах чашата
Бармана ме погледна изненадано. След това се напрегна, вероятно често става свидетел на такива като мен и е готов за бой. Само го изгледах гадно и върнах погледа си на Деница.
- Сега осъзнавам колко мразя този свят. Ще разруша колкото хубави неща мога. И ще се постарая да не могат да ме спрат. - досега не бях чувал гласа си толкова дебел и плашещ.
Тя стоеше и ме гледаше и след около минута се хилнах и изпих цялото съдържание на чашата.
- Нали ще участваш в някой от по - големите ми удари? Заслужаваш го. Ще станем известни в този град. Но няма да ни хванат.
Изведнъж нещо ми прещрака и в главата ми се родиха идеи за нови зли планове. Извадих от джоба си някакви пари и ги оставих без да ми пука дали са по - малко или повече и се изправих от стола си. Главата ми се въртеше и бях зачервен. Очевидно освен луд бях и пиян.
- Съжалявам, че те оставям, но трябва да свъра нещо спешно. Може би ще изненадам дори и теб - смигнах и
- Ще се свържем по някакъв начин до няколко дни. Пази се от Зеро. Отивам да си купя трева.
Пъхнах ръце в джобовете и заминах нанякъде.

133 Re: Sex on the beach on Вто 02 Апр 2013, 12:06

Деница

avatar
Алън изглеждаше доволен, но въпреки това ме предупреди да избягвам вампира. Аз кимнах, а той продължи, като сподели, че Зеро няма много време напоследък и това ще е плюс за нас. Все пак Зеро не е толкова сляп и е било странно, че екзорсиста не е пренощувал в леглото си без предупреждение.
- Да, това може да е проблем, но съм сигурна, че ще измислиш оправдание. например сме се увлекли в търсенето на магия и после сме били твърде изморени и сме заспали или сме търсили цяла нощ. - усмихнах се доволно от идеята си.
Изражението на Алън се смени и той недоволно каза, че вече не му се пие. Тряскайки чашата си на плота, той привлече вниманието на бармана, който се напрегна, но не каза нищо. Алън продължи със странен за него глас, който не бях чувала преди. Определено се бе променил, защото искаше да разруши всичко хубаво в този омразен за него свят.
За миг настроението му отново се смени и той се усмихна, като изпи останалото в чашата си питие. Аз просто наблюдавах тази негова раздвоеност, така да кажа.
Алън ме покани да участвам в някой от по-големите му удари, защото го заслужавам. Аргументира, като сподели, че ще станем известни и дори няма да ни хванат.
- Какво си намислил? - усмихнах се мистериозно докато обмислям офертата му.
Ако беше нещо, което да ми помогне с личната ми мисия определено щях да се включа. А и щеше да е забавно - две луди същества да си търсят белята и да развалят спокойствието на всички. Засмях се при тази мисъл и върнах вниманието си на момчето.
- Всъщност ме брой!
Изведнъж момчето сложи няколко долара на плота и скочи на крака. Обличайки се съобщи, че има спешна работа, която може би ще изненада и самата мен. След това ми смигна а аз се подсмихнах, очаквайки злите му идеи.
Алън обеща да се свърже с мен до няколко дни и се отправи към изхода, като за пореден път ме предупреди да се пазя от Зеро. След това сподели, че ще си купува трева. Май беше сериозен за това. Проследих как излиза с поглед и след това отново погледнах бармана. Той още ме гледаше, а аз само му се усмихнах, станах и казах:
- Не си чул нищо, нали?
Оставих някаква сума в джоба на ризата му и му смигнах. След това и аз излязох от тук. Време беше за среднощни пакости. Дали да не полетя с някоя метла и да сплаша местните?





 
I'm trouble, yeah trouble now
I'm trouble y'all, I disturb my own town


I'm trouble, yeah, trouble now
I'm trouble y'all, I got trouble in my town

134 Re: Sex on the beach on Чет 23 Май 2013, 07:28

Elizabeth Van Heller

avatar
Място: един от уж най-посещаваните барове. Или честно казано просто ми хареса обстановката. Цел: да привлека внимание. Задни мисли: да си намеря вечеря. И от това май следваше да съм сравнително привлекателно облечена. Т.е. облекло: къса бяла рокличка и черни обувки на висок ток. И те така започнах да си се пробутвам малко по малко към бара, оглеждайки хората, а щом стигнах и там - оглеждайки и питиетата по рафтовете. Спрях се на някакъв шоколадов ликьор и поръчах едно голямо от него.

135 Re: Sex on the beach on Чет 23 Май 2013, 07:35

Deadpool

avatar
Ненадейно от нищото реши да се появи и Споун. Той се телепортира като първият пич някъде където нямаше хора. Той беше облечен с един кожен шлифер който беше направен така сякаш има нещо като мини плочки върху него. По - скоро приличаше на нещо от сорта на нано костюм,но си беше най - обикновен шлифер.Беше го видял някъде в покрейнините на Тексас върху един човек и беше решил да си го свие. Той се позбута и си проправи път до бара.Той не случайно беше тук.Знаеше,че Елизабет също е тук и заради това отиде точно до нея и седна на един стол,а след това си каза на бармана:

-Една вода с много лед.

136 Re: Sex on the beach on Чет 23 Май 2013, 07:42

Elizabeth Van Heller

avatar
Нямаше как да не усетя кой се настани до мен. Рязко се обърнах, поглеждайки натам. За щастие поне успях да се сдържа да не направя някоя странна учудена физиономия. Пък и щеше да е оправдана. Все пак току така, след толкова време, в някакъв бар до мен изникваше индивидът, който набута вещица в тялото ми.. или по-скоро мен в нейното де. Дали не беше просто случайност? Може би. Надявам се. Току виж не ме и помнел. Че кой нормален щеше да помни един такъв половин час от живота си. Затова и нямаше да го закачам. Поне за сега. Опитах се просто да си се съсредоточа върху питието, макар и вече да бях започнала нервно на потропвам с нокти по плота.

137 Re: Sex on the beach on Чет 23 Май 2013, 07:49

Deadpool

avatar
Споун бръкна в шлифера си,а след това от там извади едни очила на които стъклата бяха тъмно оранжеви и огледани от външната страна.Той ги сложи,а след това бармана му даде водата.Той хвана чашата,а след това отпи от водата и все пак нали беше с лед не можеше да пропусне да си вземе едното ледче и да го изяде. Така и направя. Докато отпиваше от водата едно ледче попадна в устата му,а след това погледна към ръката момичето и каза с леко груб глас правейки се,че изобщо не я познава:

-Хайде да спреш да чукаш.Не съм в настроение да чувам твоето чукане.

138 Re: Sex on the beach on Чет 23 Май 2013, 07:56

Elizabeth Van Heller

avatar
Чудно как из цялата тази шумотевица наоколо му пречеше някакво почукване. Намръщих че недоволно и измрънках:
- Да ти го..
Сещате се за думичката, която евентуално щеше да последва ако не се бях спряла навреме, нали? Но вместо да се заяждам с него реших да надигна чашата си и да отпия голяма глътка от питието. Беше приятно сладникаво. Казват, че хората лесно се напиват от подобни сладки напитки.

139 Re: Sex on the beach on Чет 23 Май 2013, 07:58

Deadpool

avatar
-Повярвай не искаш да ми го ...

Споун се усмихна съвсем бегло и лекичко,а след това се обърна с гръб към бара и започна да гледа всичките тези създания които наричаха себе си хора. Е преди много време може би и той е бил човек,но вече не е. Определено те не са чак толкова развити в което и да е отношение за да може да си представят какво има и на други планети освен тук на земята. Е имаше доста интересни неща по другите планети.Споун беше пътувал доста из планетите и знаеше къде какво има.Е не на всякъде имаше нещо,но се намираха доста по - развити цивилизации от земната.

140 Re: Sex on the beach on Чет 23 Май 2013, 08:07

Elizabeth Van Heller

avatar
- Прав си. Не искам. - отвърнах все така сопнато, а онова другото нещо в съзнанието ми съвсем искаше да го нареди. Добре, че скоро тя нямаше да се появи. Щеше да е леко странно и неловко той да види нея и рязката промяна на същностите, при условие, че сега наяве бе само и единствено вампирската, а той, предполагам, нямаше как да е разбрал за вещерската щом тя в момента се проявяваше само и единствено някъде из дълбините на съзнанието ми.
И като говорим за вампиризъм, наистина щеше да е добре скоро да си намеря нещо за хапване. Затова, редом със Споун, и аз плъзнах погледа си из народа в клуба. Кой ли тук беше достатъчно вкусен и засищащ?

141 Re: Sex on the beach on Чет 23 Май 2013, 08:16

Deadpool

avatar
-Е какво мислиш за това място? Прекалено е шумно за мен ако ме питаш.

Той се опитваше да завърже разговор с нея за да види какво ще направи за по - напред. Споун усещаше нещо,че не е както я остави,но не знаеше какво точно е. За сега реши да я кара кротко и да не задава излишни въпроси. Може би след време сама щеше да се издаде за какво идеше реч,но определено усещаше чужда намеса в неговото "творение". Това малко или много не му харесваше.

142 Re: Sex on the beach on Чет 23 Май 2013, 08:24

Elizabeth Van Heller

avatar
- Това до някъде си е добре. Няма да се забележи ако някой случайно изчезне.
Дори самата мисъл ме караше да огладнявам още повече. Облизах леко устните си, представяйки си вече вкуса на нечия топла кръв.
- Нека се посъветвам с теб. - казах някак небрежно, обръщайки се пак към Споун.
- Кой тук според теб е лесна жертва?
Нямаше какво да се лъжем. Помнеше каква съм. Навярно забелязваше какви с и повечето индивиди тук. Значи това си се превръщаше в съвсем обикновен въпрос.

143 Re: Sex on the beach on Чет 23 Май 2013, 08:30

Deadpool

avatar
Споун повдигна рамене,а след това каза:

-Аз не съм човекът който може да ти каже това. Аз се занимавам с други работи. Не се занимавам с това да търся жертва за някой психопат едва ли не или както се наричаш.Просветли ме за какво става дума? Защо ти е жертва ? Защо точно тук. Какво си ти?

Споун продължаваше да се прави на ударен. Разбира се и двамата знаеха кои са,но просто да кажем,че така е по - забавно.

144 Re: Sex on the beach on Чет 23 Май 2013, 08:47

Elizabeth Van Heller

avatar
Засмях се силно и звънливо. Сериозно ли се правеше, че нищо не знае. Е, добре. Поне беше идеален момент да се филмирам малко.
- Аз съм наследницата на Джак Изкормвача и съм тук, за да продължа делото на пра-пра дядо ми.
Тогава ми скимна и друго нещо. За момент станах сериозна и се втренчих в него.
- А защо пък да не си ти? Вече ти казах коя съм и трябва да се отърва от теб. Искаш ли да срещнеш смъртта си?

145 Re: Sex on the beach on Чет 23 Май 2013, 08:58

Deadpool

avatar
Споун се подсмихна,а след това надигна едната си вежда,но едва ли това можеше да се види много добре от очилата и каза с усмивка на лице:

-Едва ли ще ти е чак толкова лесно да се справиш с мен. Не съм казал,че съм напълно нормален човек или нещо подобно,но ако искаш просто можеш да опиташ да се справиш. Ако се справиш ще можеш да правиш почти каквото искаш с мен. Пак е по - добре от нищо,нали така ?

146 Re: Sex on the beach on Чет 23 Май 2013, 09:08

Elizabeth Van Heller

avatar
Не се сдържах особено дълго да съм напълно сериозна. За момент започнах тихичко да се подхилквам докато не проговорих отново.
- Разбира се, че ако те убия ще мога да правя каквото си искам с теб. Или поне с каквото е останало от теб след изкормването.
Станах от мястото си и изпуках кокалчетата на ръцете си, опитвайки се да се правя на някой от онези големите биткаджии.
- Направо тук или навън. Обещавам, че ще е бързо и никой няма да забележи.

147 Re: Sex on the beach on Чет 23 Май 2013, 09:16

Deadpool

avatar
Споун си надигна ръкава леко,а след това каза:

-Виж сега под това "човек" исках да кажа,че съм почти човек.Само обвивката ми е човешка. Е на времето наистина бях човек.

След като каза това доближи единият си пръст до вените,а след това леко раздра кожата и от там се видяха едно - две кабелчета.

-Вече съм малко по - модернизиран ако ме разбираш.

Изправи се бавно,а след това я погледна и каза;

-Давай.Тук и сега. Искам да видя какво можеш.

148 Re: Sex on the beach on Чет 23 Май 2013, 09:26

Elizabeth Van Heller

avatar
- Ууу.. Кабелчета. Ами с кръвта как си?
Отне по-малко и от секунда да премина въпросните един-два метра, делящи ме от него. Не, че не можех с няколко нормални крачки, но по бързия начин бе по-забавно. Съмнявах се, че като повечето хора щеше да се стресне щом изведнъж се окажех точно пред него, но не бе и това целта ми. Вече съвсем спокойно просто погледнах нагоре (нали все пак бе по-висок от мен) и протегнах леко ръката си за да хвана брадичката му и да завъртя главата му леко настрани, за да открия врата му. ИСках да усетя пулса му, движението на кръвта му.. Сещате се, все такива нещица, напомнящи за вкусотийки.
- Чудя се дали си вкусен. - казах съвсем тихичко.
Разбира се, лесно можеше и най-малкото да бутне ръката ми и да ме спре от това да го докосна. Не че сега щях да му направя нещо де.

149 Re: Sex on the beach on Чет 23 Май 2013, 09:32

Deadpool

avatar
Когато Елизабет се появи пред него през очилата му премина нещо като бяла черта,а след това наклони глава и съвсем леко я поклати сякаш разбираше за какво става дума. След като тя му хвана брадичката той не стори нищо и я остави да си го оглежда:

-Не знам. Не знам какво има в тялото ми особено ако става въпрос за течности. Току виж си станала ходеща бензиностанция. Някой драсне ли ти клечката и заминеш,но ако искаш пробвай на свой риск ! Не отговарям за последствията.

150 Re: Sex on the beach on Чет 23 Май 2013, 09:40

Elizabeth Van Heller

avatar
За момент го пуснах и бавничко го обиколих, оглеждайки го хубаво. Харесваше ми да си разглеждам интересни неща.. или същества в случая.
- Знаеш ли, ще е наистина гадно ако нещо такова е похабено и не става за храна. - поклатих недоволно глава щом пак застанах пред него.
Ръката ми отново се надигна, но този път рязко и го одра, навярно болезнено за нормален човек, по врата, оставяйки няколко дълги, разранени линийки по кожата му. Но какво ли щеше да има там? Още някое изскочило кабелче или запалима течност? Е, надявах си се на хубава топла кръвчица.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 6 от 7]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Similar topics

-

» beach detector

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите