Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Къщата на Алек и Катнис on Нед 15 Яну 2012, 02:25

Alexis Herondale

avatar
Хола:Стаята на Алек:Стаята на Катнис:Кухнята:Банята:Последната промяна е направена от Катнис Евърдийн на Нед 15 Яну 2012, 02:26; мнението е било променяно общо 1 път

2 Re: Къщата на Алек и Катнис on Нед 15 Яну 2012, 02:25

Alexis Herondale

avatar
Влязох в новата си къща и реших да разгледам всички стаи.Всичко беше невероятно! Със сигурност по-добре отколкото да спя в колата, колкото и да я обичах.
Скоро щеше да дойде и съквартиранта ми..Всъщност дори незнаех дали е момче или момиче, но по стаята му предполагах, че е момче.След като огледах добре всички стаи и подредих нещата си в моята, отидох в хола и пуснах телевизора.За пръв път от много време гледах телевизия и си спомних колко беше досадно.Пък и екрана беше поне десет пъти по-голям от на предишния ми.Изключих го бързо и се огледах наоколо.. Новият ти дом, Катнис, казах си и се почувствах толкова отчуждена от това място, че ме побиха тръпки.Незнам кога реших, че това ще е града, в който ще живея.Само се молех съквартиранта ми да не е вампир и да се разбираме.

3 Re: Къщата на Алек и Катнис on Нед 15 Яну 2012, 03:13

Алек Петров

avatar
Нов град - нова къща! - си мислех докато търсех къщата. Държах едно малко листче в ръката си,на което бе написано новият ми адрес. Когато най-после я намерих спрях за секудна и я погледнах. Беше.. хмм.. голяма, можех да свикна с това. Вратата беше оключена, поне веднага щях да се запозная със съквартиранта си. Още щом прекрачих прага и оставих малкото си багаж до вратата усетих женски парфюм. Момиче? Влязох в първата стая и на дивана стоеше момичето - явно новата ми съквартирантка.
-Ам... здравей! - поздравих я. Явно тя вече знаеше,че ще дели къщата с момче.
-Аз съм Алек! - представих се и се приближих до нея,като подадох ръката си.

4 Re: Къщата на Алек и Катнис on Нед 15 Яну 2012, 03:19

Alexis Herondale

avatar
По едно време чух стъпки и в хола влезе едно момче.Явно беше съквартиранта ми.Той подаде ръка и се представи.
- Здрасти, Алек. - Поех ръката му, усмихнах му се дружелюбно и се изправих.Веднага разбрах, че не е вампир.Олекна ми и след това продължих. - Аз съм Катнис. - Мисля, че беше малко изненадан от това, че щеше да дели къщата с момиче, но пък и без това имаше достатъчно пространство, нямаше как да си пречим един на друг.Изглеждаше като нормално момче и мисля че беше някъде на моите години.

5 Re: Къщата на Алек и Катнис on Нед 15 Яну 2012, 03:35

Алек Петров

avatar
-Приятно ми е,Катнис! - отговорих и прибрах ръцете в джобовете си. Беше ми нещо като навик. Огледах цялата стая, беше доста добре подредена.
-Малко съм изненадан,че си момиче. Очаквах съквартирант,но така май е по-добре! -заговорих. Реших,че щом ще живеем заедно,добре е поне да се разбираме.

6 Re: Къщата на Алек и Катнис on Нед 15 Яну 2012, 04:58

Alexis Herondale

avatar
- Всъщност и аз очаквах съквартирантка, но за мен няма голямо значение. - Отвърнах и мислено се съгласих с него за това, че така беше по-добре. - Искаш ли да видиш стаята си? И останалата част от къщата също? О, и... - Извадих един от ключовете от джоба си и му го подадох. - Това ми го дадоха, когато се нанасях.Ключ от стаята ти, дори незнам защо го дадоха на мен.Би трябвало вече да имаш от апартамента. - След тези думи го огледах по-внимателно и наистина ми се стори симпатичен.Можеше да бъдем приятели, ако нямахме проблеми.Пък и изглеждаше мил и се държеше добър с мен, а това ми беше достатъчно.

7 Re: Къщата на Алек и Катнис on Нед 15 Яну 2012, 05:56

Алек Петров

avatar
Потърсих из джобовете на якето си,но разбира се нямаше и следа от ключовете.. нищо ново!
-Не, не съм ги разглеждал - осъзнах,че дори не съм влизал в стаята си,а багажът ми все още стоеше до вратата.
-Добре... какво ще кажеш след като пооправя малко нещата си да си поръчаме пица или каквото харесваш и да се опознаем малко,а може дори и да поразгледаме града?

8 Re: Къщата на Алек и Катнис on Нед 15 Яну 2012, 06:11

Alexis Herondale

avatar
- Съгласна съм! - Като се замислих не бях яла цял ден и само при мисълта за храна корема ми започна да къркори. - Искаш ли да ти помогна с разопаковането? - Попитах като посочих към багажа му, който седеше при вратата. - Няма какво да правя а не ми се иска да седя тук и да чакам.Но ако не искаш няма. - Не изглеждаше като някой, който крие нещо, но това щях да го разбера когато започнем с опознаването.

9 Re: Къщата на Алек и Катнис on Нед 15 Яну 2012, 06:33

Алек Петров

avatar
-Добре, май ще ми трябва малко помощ с всички кашони. - тя ме погледна очудено,защото до вратата стоеше само един малък сак.
-До колкото знам куриер трябва да е оставил остатъка от багажа преди няколко часа - поясних и тръгнах нагоре по стълбите,а тя ме последва. Както и очаквах в ъгъла на стаята един върху друг бяха наредени няколко кашона.
-Все още ли искаш да помогнеш? - попитах отново и се усмихнах при вида на багажа - явно ни чакаше доста работа.

10 Re: Къщата на Алек и Катнис on Нед 15 Яну 2012, 06:53

Alexis Herondale

avatar
Когато видях кашоните се изненадах малко, тъй като имаше повече багаж от моя, но само свих рамене.
- Няма проблеми, хайде. - Вдигнах два кашона, като сложих върху тях още един малък и се запътих към стаята му.Когато влязох вътре се огледах, но единственото място където можех да ги оставя беше пода.Обърнах се към него и наведох глава на една страна. - Къде искаш да ги оставя?

11 Re: Къщата на Алек и Катнис on Нед 15 Яну 2012, 07:12

Алек Петров

avatar
Огледах се,нямаше много място къде да ги оставим.
-Май на пода е единствената опция - отговорих. Вече се бях заел с отварянето на най-тежкия кашон. Вътре имаше доста неща,но предимно рамки за снимки и всякакви спомени.
-Не се очудвай ако видиш няколко кашона пълни само с рамки за снимки. Това е нещо като семейна традиция - обясних и разгърнах хартията,в която бяха увити.

12 Re: Къщата на Алек и Катнис on Нед 15 Яну 2012, 07:24

Alexis Herondale

avatar
Оставих кашоните на земята.
- Предполагам, че няма да е удобно да започна да ги разопаковам, затова.. - посочих към коридора и след като той разбра какво имам в предвид отидох и взех други три.Влязох в стаята и ги оставих близо до другите. - И как така рамките за снимки са станали семейна традиция? - попитах след като се подпрях на най-горния кашон.Традицията в моето семейство беше да ловуваме и определено ми стана интересно, исках да разбера повече за него, но щях да започна с въпросите по-полека.Не можех просто да кажа "Хей, Алек, ще ми разкажеш ли как си се озовал тук и какво си правел през целия си живот?".Въпреки че обичах да карам по същество, все пак понякога конкретността отблъскваше някои хора, а аз щях да живея с него и нямаше да направя така че да не се харесваме.Щеше да бъде мъчение и за двама ни.

13 Re: Къщата на Алек и Катнис on Нед 15 Яну 2012, 07:56

Алек Петров

avatar
-Ами аз съм сирак,но ме осиновиха когато бях на 3. Осиновителите ми бяха наистина страхотно семейство и понеже не помнех нищо от живота си преди това,беше тяхна идея да снимаме всички най-важни неща от живота ни - Коледи, рожденни дни и всичко,което бихме искали да запомним. Аз исках да ги оставя при тях в Лондон,но те настояха. - разказах. Чувствах се удобно да и разказвам поне част от историята си.
-Ето виж! - извадих една от рамките. Снимката в нея беше от първата ми коледа в Лондон. Бяхме всички заедно под светлините на Биг Бен.
-А вашето сеймейство, имахте ли някакви традиции?

14 Re: Къщата на Алек и Катнис on Вто 17 Яну 2012, 00:50

Alexis Herondale

avatar
- Ясно.Хубава семейна традиция. - Казах и се усмихнах леко, въпреки че ми стана неудобно, защото го бях накарала да разкаже за семейството си и че е бил осиновен.Бил е само на 3 годинки.Но хубавото беше, че новото му семейство е било страхотно и това ме зарадва.
Снимката, която ми подаде беше още по-хубава.След малко му я върнях и той ме попита дали моето семейство е имало традиции..
- Ами всъщност не.Има доста смърт в семейството ми и не ни е до традиции... Или по-скоро не ми е до традиции. - Не исках да го казвам, но понеже той ми разказа за неговото семейство реших, че ще е честно и аз да довърша мисълта си. - Пък и не е приятно да празнуваш сам. - Беше си горчивата истина.Въпреки че Боби ми беше като баща, даже повече баща от самия мой, не се срещахме по празници и си нямахме традиции. - А ти защо се премести тук? Защо не остана при родителите си?

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите