Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 14]

1 Дървената къщурка на Раян on Вто 24 Яну 2012, 12:52

Раян Рейнолдс

avatar
Изглед отпред

Изглед отзад

Вътрешността на къщата
Spoiler:
Хол и кухня

Само кухня

Само хол

Спалня 1

Спалня 2 (Стаята на Мелиса Джоунс)

Спалня 3 (Стаята на Раян)

Мивка- баня

Вана- баня

ГардеробитеПоследната промяна е направена от Раян Рейнолдс на Нед 29 Яну 2012, 12:27; мнението е било променяно общо 2 пъти

2 Re: Дървената къщурка на Раян on Вто 24 Яну 2012, 13:16

Раян Рейнолдс

avatar
Вървяхме с бавна крачка. Аз си пъхнах ръцете в джобовете. Забих поглед в земята и мълчах през цялото време. Щом стигнахме до къщичката се забеляза само проблясъка от лъскавата и дървесина. Извадих си ключовете и отключих. С ръка и направих знак да влезе първа и казах:
-Избери си една от спалните - след тези думи затворих вратата и заключих. Съблякох дрехите си в коша за пране. Измих си тялото с чиста вода и после си обух едни боксерки, долнище на анцуг и тениска. Минах през кухнята, взех си бира и извадих една и за нея, отидох на дивана в хола. Пуснах телевизора и загледах екрана, като въобще не мислех какво има там, а в главата ми се въртеше само едно нещо... Пия бирата, лягам и не мисля да я занимавам с глупостите си. Тогава в краката ми се качи моето момче Baxter. Ръката ми се плъзна по козината му и аз се отпуснах..

3 Re: Дървената къщурка на Раян on Вто 24 Яну 2012, 13:26

Валъри Питърсън

avatar
Влязох и вътре и през цялото време, докато той се къпеше, обикалях къщата. Накрая си избрах втората спалня, защото ми се виждаше много по-уютна. Видях, че банята е свободна и влязох за да се изкъпа, а после без никакво позволение отворих гардероба му и си сложих една негова риза, която беше достатъчно дълга, за да не се вижда на пръв поглед, че нямам бельо. Оставих роклята и бикините си в банята, в някакъв кош с мръсни дрехи, но едва ли пак щях да облека тази рокля. Когато се върнах долу, видях Раян пред телевизора и реших да не му преча, но веднага щом видях животинчето в краката изпищях. Раян подскочи и сигурно си е помислил, че съм се изплашила, но беше точно обратното. Стигнах до пухчето и паднах на колене пред него, като седнах на краката си и започнах да го галя, а то сложи лапички на коленете ми и замаха щастливо с опашка.

4 Re: Дървената къщурка на Раян on Вто 24 Яну 2012, 13:30

Раян Рейнолдс

avatar
Отпих от бирата си и й подадох другата неотворена бутилка. Усмихнах се, докато потното шише беше пред нея и попитах:
-Бира? - след това погледнах моят единствен приятел и му казах:
-Бакстър. Кажи здравей на Валъри - той вдигна една лапа и изскимтя сладко, като все едно правеше здрасти, а след това лапата му се върна на краката й. Облиза я няколко пъти по лицето и я загледа, а след това погледна и Раян. Рейнолдс ги погледна и попита:
-Играе ли ви се? - след това се сетих:
-А да.. поръчах ти рокля и след като я ошият ще я донесат.. трябва да е готова до утре или вдругиден.. надявам се да не те притеснява това? - като се усмихнах и допълних:
-Тази риза ти стой добре.. харесваш ми в нея..!

5 Re: Дървената къщурка на Раян on Вто 24 Яну 2012, 13:37

Валъри Питърсън

avatar
Усмихнах се доволно и отметнах мократа си коса назад, но може би това беше грешка, защото тя беше намокрила бялата риза в областта на гърдите ми и сега прозираше напълно. Аз обаче дори не забелязах това, не че щях да се смутя много ... все пак днес ме бе видял чисто гола, но пък беше неприлично да се разхождам така из къщата му, най-вече ако си имаше приятелка ... мамка му, как можах да забравя да го попитам, може би дори беше женен.
- Сам ли живееш, попитах, като реших да подходя бавно и тактично, а ръцете ми не се отделяха от мекото кученце, като вече за десети път поне го целувах по челцето и му казвах колко е красив.

6 Re: Дървената къщурка на Раян on Вто 24 Яну 2012, 13:40

Раян Рейнолдс

avatar
Усмихнах се и казах:
-Ами.. според теб грозник като мен може ли да има приятелка? - след тези думи се усмихнах и забелязах, че Бакстър се привърза към нея. Облизваше я и размяташе опашка, а дори и имаше наглостта да седне в нея. Погледнах я и казах:
-Вал..... ела и седни при мен.. не се притеснявай.. не хапя.. - след тези думи се усмихнах:
-Така де.. много..

7 Re: Дървената къщурка на Раян on Вто 24 Яну 2012, 13:47

Валъри Питърсън

avatar
Може би точно това ми харесваше в него ... че щеше да ме ухапе. Имах ужасния навик да привличам лошите момчета и сама да скачам в капаните им. Качих се на дивана като малко послушно момиченце, а кученцето дойде с мен. Аз бях леко с гръб към Раян и когато Бакстър скочи върху мен от щастие, като сложи лапичките си на раменете ми, аз не можах да понесе тежестта му и залитнах назад. Паднах точно в ръцете на Раян, но усетих, че може би съм го наранила и за това след като се скарах на кученцето, което се почувства виновно и слезе на земята, започнах да се извинявам на стопанина му, но дори не осъзнавах, че не съм се отдръпнала от него.

8 Re: Дървената къщурка на Раян on Вто 24 Яну 2012, 13:50

Раян Рейнолдс

avatar
Прокарах ръце през косата й и казах:
-Спокойно.. нищо ми няма - тогава тя видя колко съм възбуден. Усмихнах се мило и казах:
-Боже.. извинявам се за това.. не исках да го.. - след тези думи я погледнах в очите и допълних:
-Да го виждаш, но с тази близост и облекло.. просто ме влудяваш.. - след тези думи усетих Бакстър, който се качи върху мен, за да ме оближе. После погледна Валъри и я облиза и нея. Засмяхме се едновременно и продължих:
-Бакс.. долу момче - и от долу той разбра да се излегне върху мен..

9 Re: Дървената къщурка на Раян on Вто 24 Яну 2012, 13:58

Валъри Питърсън

avatar
Чувах как ми обясняваше, че ме желае и дори виждах колко ме желае за това бях ужасно щастлива, че кучето се качи, защото кълна се ... щях да го целуна. Отдръпнах се леко от него, но ръката му все още беше на кръста ми, а аз се втренчих в бирата на масата. Много хора намираха за грозно жена да пие бира, най-вече от бутилката, но на мен ми харесваше, а допира на студеното стъкло по устните ми ме влудяваше. Взех бутилката и я отворих, като оставих капачката на масата и я надигнах, а една тънка струйка от ледената течност се стече по брадичката ми, като продължи надолу по вратлето и скоро щеше да изчезне някъде под ризата.

10 Re: Дървената къщурка на Раян on Вто 24 Яну 2012, 14:02

Раян Рейнолдс

avatar
Точно тогава езика на Бакс се намеси и започна да облизва тази струйка, а Раян се опита да го дръпне от нея. Тогава се получи едно претъркулване и Раян се намираше под Вал, а Бакстър беше до тях и дъпраше ризата на Вал. Раян не му обърна внимание, но когато се усети му каза:
-НЕ! Долу Бакс. - след тези думи кучето се излегна. Раян се изправи в седнало положение и отново се извиняваше, а накрая просто каза:
-Надявам се да не ни се разсърдиш!

11 Re: Дървената къщурка на Раян on Вто 24 Яну 2012, 14:10

Валъри Питърсън

avatar
Седях втренчена във великолепните очи на Раян, че дори не забелязах, че ризата беше с разкъсана яка, а аз бях с голо рамо и ако беше се свлякла още 2 сантиметра надолу, гърдата ми щеше да бъде изцяло отвън. Бавно се приближих към него, като ръката ми се намираше на рамото му, а той можеше отблизо да види как облизвах устните си, пресъхнали в желание за неговите. Не ... аз не бях толкова лесна, но той ме караше да го желая така, сякаш съм го желала през целия си живот. Най-накрая устните ми бяха на около сантиметър от неговите и докато говорех той усещаше горещия ми дъх.
- Ами ... на него му е простено, защото е много сладък, но ти определено ще трябва да ми се реваншираш ...

12 Re: Дървената къщурка на Раян on Вто 24 Яну 2012, 14:12

Раян Рейнолдс

avatar
Доближих се и я притиснах надолу, като впих устни в нейните, а езичето ми се заигра с нейното. Ръцете ми нежно вдигнаха ризката, за да прикрият гърдата й и попитах:
-А сега.. квит ли сме? - и се усмихнах дружелюбно, докато Бакстър и ближеше ръката..Тя усети тялото ми как се притисна в нейното и я топлеше към дивана, а дрехите ми започнаха да се мокрят..

13 Re: Дървената къщурка на Раян on Вто 24 Яну 2012, 14:24

Валъри Питърсън

avatar
Господи ... почувствах се ужасно. Държах се като някаква шаврантия, като се разголвах пред него и му се предлагах, дори бях и без бельо, което той можеше да установи всеки момент, а не това беше най-лошото - аз му се предлагах, а той дори не ме искаше. Още при водопада само ме целуна по врата, като можеше да направи много други неща, а сега целуна и устните ми, но отново ме отхвърли, като ме прикри и ми даде да разбера, че не желае да гледа голотата ми.
- Аз ... - казах и се огледах, а той се отмести от мен, за да мога да стана.
Взех компютъра му, като си поръчах панталон и тениска с част от последните си пари, а докато ги чаках, седях мирно в стаята си. След около 30 минути имах дрехи, които ми седяха доста добре.
- Ще обиколя града ... за да си потърся работа и скоро няма да ти преча - казах с огромна доза неудобство и излязох.

14 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 08:22

Раян Рейнолдс

avatar
Щях да и кажа, че не ми пречи, но исках да съм мил с нея, а не да и се нахвърлям. Отпуснах се на дивана и загледах телевизора, а Бакстър зарови муцуна в скута ми. Двамата заспахме, а телевизора продължи да бръмчи. Сънувах спокоен сън, в който с Валъри бяхме на масата и си говорехме, но после се прехвърлихме в леглото и се гушкахме.. Не знам защо сънувах това, но ми харесваше. Изведнъж се събудих от облизването на Бакстър. Усмихнах му се и попитах:
-Какво има момче? Гладен ли си? - и отидох да му сипя в купичката

15 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 10:10

Валъри Питърсън

avatar
Късно вечерта се върнах в къщата, а на лицето ми имаше една огромна усмивка. Още с отварянето на вратата се развиках.
- Имам си работа.
Но никой не ме чу или поне аз не чух никаква реакция. Тръгнах да обикалям по стаите и накрая намерих Раян в кухнята. Не знаех дали е усетил присъствието ми, за това се облегнах на рамката на вратата и гледах как сладко си похапва, докато кучето му правеше компания и беше забило муцунка в купичката си.

16 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 10:15

Раян Рейнолдс

avatar
Погледнах я и казах:
-Честито - след което се усмихнах и допълних:
-Ами такова.. за по-рано.. исках да поговорим - след тези думи се усмихнах и попитах:
-Валъри.. имам един много важен въпрос - кафевите му очи я загледаха и той попита:
-Искаш ли да...такова.. - доближих се до нея и попитах направо, защото имах огромното желание:
-Искаш ли да правим секс?

17 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 10:18

Валъри Питърсън

avatar
Гледах как се приближаваше бавно към мен и въобще не си мислех, че ще ме попита точно това, но веднага щом зададе въпроса си, гърлото ми пресъхна и имах нужда от чаша вода. Бавно се отдръпнах от него, като го заобиколих, стигнах до чешмата и изпих три чаши вода една след друга. Най-накрая се обърнах към него, а той все още седеше там напълно спокоен и чакаше отговора ми.
- Аз ли? - попитах, за да получа малко време - не ... не, не - и със всяка следваща дума гласа ми изтъняваше все повече.

18 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 10:21

Раян Рейнолдс

avatar
Погледнах я и казах:
-Слава богу - след което се засмях. Доближих се до нея и казах:
-Защото когато два пъти ти отказах такова де.. и ти все ме отбяхваш и си мисля, че ми се сърдиш, защото не го правим.. - след тези думи я погледнах и казах:
-Вече свободно можеш да се разхождаш чисто гола тук.. аз отивам да си взема душ и ще направя точно това - след тези думи се усмихнах и попитах:
-Искаш ли нещо за вечеря?

19 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 10:24

Валъри Питърсън

avatar
Втрещих се от непукизма му, но се опитах да не го показвам. Дори бях малко засегната, защото той току що подчерта, че ме е отрязал, осъзнаваше го и явно просто наистина не ме е искал, щом ми каза да се разхождам гола ... все пак голите жени влияят на мъжете, но явно той нямаше да се повлияе от мен. Оставих го да се изкъпе, като сама се заех с правенето на вечерята и се радвах, че поне кучето ме харесваше.

20 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 10:30

Раян Рейнолдс

avatar
Излязох от банята и с бавни крачки се доближих в гръб на Валъри. Тогава тя усети ръцете ми я прегърнаха и я придърпаха към мокрото ми тяло. Ухилих се и тя усети как нещо я побутва отзад, защото си я бях представих гола отново. Тогава и казах:
-Виж.. мислих си за теб под душа и се надървих... - след което се ухилих доволно и допълних:
-Искаш ли да свалим тези дрехи, защото отново искам да видя това привлекателно тяло.

21 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 10:35

Валъри Питърсън

avatar
Усетих силните му ръце да се увиват около нежното ми тяло и за момент това ми хареса, но после усетих нещо да ме ръчка отзад. Веднага го избутах от себе си, а той ми говореше такива глупости, че още не знам как се сдържах да не го пребия.
- Какво ти става? - попитах пискливо и се чудех дали е психично болен или просто му е кеф да ме прави на идиот - първо ме отрязваш, после ме питаш дали искам да правим секс и аз ти казвам не, а след това ми се натискаш ... ама ти сериозно ли?
Погледах го още малко и той отвори уста, за да каже нещо, но аз вдигнах ръка, за да го спра.
- Не мисля, че е добра идея да оставам тук.

22 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 10:39

Раян Рейнолдс

avatar
Погледнах я и казах:
-Знам.. - след което се усмихнах и допълних:
-Всички се махат.. при първа възможност ме оставят сам - след тези думи се доближих до хладилника. Извадих си бира и я погледнах с един тъжен поглед:
-Аз мисля да си лягам.. - тръгнах към стаята си и кучето ме последва. Щом влязох в спалнята се излегнах на леглото и се загънах, а Бакстър легна в краката ми и се сви. Гледката беше красива, но едва ли щеше да е интересна на всички. Всички в мен виждаха чудовището, защото бях много по-могъщ от тях...

23 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 10:46

Валъри Питърсън

avatar
На пук не го оставих да спи спокойно и го последвах. Отворих широко вратата на спалнята и се облегнах на нея, като го гледах намръщено.
- Някой казвал ли ти е, че си страхливец? - той ме погледна учудено и понечи да каже нещо, но аз отново вдигнах ръката си, за да го спра - може би хората си тръгват, защото нещо не ти е наред. Виж ако искаш да боднеш нещо си намери курва ... аз дойдох, защото ме покани и ако си мислиш, че бих легнала с теб, само защото сме в една къща или защото се чувствам длъжна ... е грешиш. Стегни се малко и бъди мъж. Ако случайно не знаеш, един мъж трябва сам да накара жената да го желае.

24 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 10:57

Раян Рейнолдс

avatar
Придърпах я към себе си и й казах:
-Не искам просто да те бодна - и не усетих, че тя е при мен в леглото:
-Просто.. искам да ти покажа, че искам да сме просто приятели, но когато те видя.. не мога да си представя да съм само приятел с теб.. - след тези думи преглътнах и допълних:
-Искам да те докосвам, да те виждам как стоиш под водата.. това ме влудява, но.. не знам как да го кажа. Страхливец съм, защото.. - след тези думи се диближих и й казах:
-Защото имах само една жена в живота си и тя ме изостави.. - след тези думи очите ми леко се насълзиха и допълних:
-От няколко милиона години никой не ми е казал "Обичам те" или "Липсваш ми" - след като забих глава в гърдите й и се разплаках като малко дете, но просто имах нужда да излея душата си..

25 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 11:23

Валъри Питърсън

avatar
Бутнах го от себе си и се изправих, като продължих да го гледам сърдито.
- Не го очаквай и от мен!
Не бих казала, че съм мъжомразка, но ... не, всъщност точно такава съм. Цял живот си патя заради мъже и очевидно той беше този, който ме е направил някакво подобие на риба и очакваше да му благодаря ли? ... или да го съжаля? Нямах никакво намерение да го правя, защото накрая щеше да се възползва от мен, а аз щях да плача за него. Въздъхнах тежко и все още седях и гледах мокрото му от сълзи лице, като се чудех дали да си тръгна сега или на сутринта, но нещо в него ме трогваше толкова, че едвам успявах да се държа толкова грубо, само за да не го допусна до себе си.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 14]

Иди на страница : 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите