Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 14]

1 Дървената къщурка на Раян on Вто 24 Яну 2012, 12:52

Раян Рейнолдс

avatar
First topic message reminder :

Изглед отпред

Изглед отзад

Вътрешността на къщата
Spoiler:
Хол и кухня

Само кухня

Само хол

Спалня 1

Спалня 2 (Стаята на Мелиса Джоунс)

Спалня 3 (Стаята на Раян)

Мивка- баня

Вана- баня

ГардеробитеПоследната промяна е направена от Раян Рейнолдс на Нед 29 Яну 2012, 12:27; мнението е било променяно общо 2 пъти


26 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 11:32

Раян Рейнолдс

avatar
Погледнах я с тъпа физиономия и казах:
-Извинявай.. аз.. такова.. аз съм най-големия глупак на света - извъртях се на обратно, като избърсах сълзите си и казах:
-Разбирам те.. мразиш ме и сигурно ме ненавиждаш, за това че съм те направил такава. Защо всички си мислят, че аз създавам съдбите им.. има си.. същества за това. Аз само ги създавам, а след това какво правите със съдбата си е ваша.. как да го кажа.. вие сами създавате съдбата си - след тези думи я погледнах и казах:
-Аз те направих много отдавна и ти беше едно момиче. Съвсем нормален човек.. това е.... - след тези думи я погледнах и казах:
-Така де.. съжалявам, ако съм те обидил с нещо..

27 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 11:34

Валъри Питърсън

avatar
- Предпочитам да бях умряла - казах с груб тон и се обърнах, като излязох от стаята.
Минах през кухнята и си взех една студена бира, а после седнах пред телевизора и си пуснах някакъв мач. Все още бях ядосана и очевидно отново четеше мислите ми, но не исках да правя нищо сега, защото когато съм ядосана или разстроена казах и правех неща, за който после съжалявах много.

28 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 11:37

Раян Рейнолдс

avatar
Погледнах Бакстър и му казах:
-Ако искаш и ти си тръгвай.. и без това не трябвам на никого.. - той ме погледна с изплезен език и след това скочи от леглото. Привърза се към Валъри. Аз се излегнах и пъхнах едната си ръка под възглавницата, като затворих очи. Бакстър отиде при Валъри. Скочи при нея на дивана и я облиза по бузата, а след това се излегна до нея, като муцунката му се облегна на крачето й.

29 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 11:45

Валъри Питърсън

avatar
Зарадвах се на компанията и след десетата бира, при която бях ужасно пияна, с Бакстър се гушнахме и заспахме на дивана. Телевизора работеше, а дистанционното беше паднало на земята. На нас обаче не ни пукаше, защото и двамата си поспивахме сладко и спускахме лигички по възглавниците на дивана.

30 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 11:47

Раян Рейнолдс

avatar
Излязох от стаята и отивах до тоалетна, когато ги видях на дивана. Доближих се и повдигнах Валъри на ръце. Занесох я в стаята й, но знаех че няма да и е удобно да спи с тези дрехи. Започнах да я събличам, като се опитвах да не я гледам много и след като беше по бельо, ако имаше, я поставих под завивките. Целунах я по челото и й пожелах:
-Приятни сънища - след което тръгнах да излизам от стаята.

31 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 11:53

Валъри Питърсън

avatar
Усетих как Раян ме занесе до леглото, но се правех на заспала, защото не ми се искаше да ме остави да ходя сама, а и бях така здраво пийнала, че едва ли щях да стигна до спалнята. Дори не му попречих, когато бавно свали дрехите ми, не защото нямаше да се справя, а защото ми харесваше да го прави, но така и не събрах смелост днес по-рано да му го кажа. През цялото това време лежах със затворени очи и кротувах, но за последното не можах - той загаси лампите и щеше да излезе от стаята.
- Не ме оставяй сама - прошепнах, като се надявах да е все още там и да ме е чул.

32 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 11:56

Раян Рейнолдс

avatar
Стоях на вратата и се чудех дали да вляза, но когато я видях, с тази тъжна физиономия, а лунната светлина светеше по нея се върнах. Седнах на края на леглото и казах:
-Спокойно.. тук съм - след тези думи я погалих по лицето и допълних:
-А ти.. трябва да си починеш. Обещавам, че няма да те оставя. Ще стоя тук цяла нощ.. - дори не забелязвах липсата на дрехите ми, защото в къщата беше топло, а и едва ли тя щеше да има нещо против. Усмихнах и се мило и казах:
-Хайде.. лягай си.. аз ще съм тук..

33 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 11:59

Валъри Питърсън

avatar
Лежах си спокойно на леглото, като вдигнах завивката, за да го поканя да легне под нея и така без да осъзнавах, открих гледката на голото си тяло. Той легна до мен, като ме прегърна, а аз положих глава на гърдите му и се увих около него с крака и ръце. Усетих Бакстър, който влезе под завивките и легна зад мен, като меката му козинка топлеше гръбчето ми. Бях толкова спокойна, че заспах почти веднага.

34 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 12:02

Раян Рейнолдс

avatar
Тя повдигна завивката и ме покани да легна при нея. Нямаше как да и откажа за това притеснено се отпуснах на леглото. Усетих как ръцете и ме прегърнаха, главата й се отпусна върху тялто ми, а краката й ме обвиха. Нямаше как да не се възбудя от тази близост и на секундата вдигнах палатката. Прегърнах я и тогава усетих как Бакстър влезе при нас. Той се сгуши от другата страна на Вал, а аз.. аз просто се отпуснах и се опитах да заспя, но не го направих..

35 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 12:07

Валъри Питърсън

avatar
Многократно се събудих, а в стаята беше толкова тъмно, че на моменти се чудех къде съм, а щом се сетих заспивах отново, но не и този път. Сега бирата ме беше поотпуснала и бях полупияна и напълно будна. Приближих се до врата на Раян и без да осъзнавам какво правех, потърках нослето си в него, като вдишах силно от аромата на кожата му и го облизах. Езика ми премина по цялата дължина на врата му, та чак до ухото и накрая захапах леко меката му част, като изстенах от удоволствие. Все още бях сънена и усещах всяко нещо много по-чувствително, а и явно се бях разгонила. Сега зависеше само от него ... дали щеше да се възползва от мен, докато съм пияна или щеше да ме отреже за пореден път и да ме обиди трайно.

36 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 12:11

Раян Рейнолдс

avatar
Спях спокойно, когато усетих нещо влажно по вратлето ми. Помислих, че е Бакстър, но когато отворих очи видях Валъри. В началото се чудех какво да направя, но не се сдържах. Придърпах я и я целунах страстно, като тялото й се долепи до моето. Езика ми се сплете с нейния и възбудата между краката ми просто търсеше къде да се успокой. Исках я.. желаех я и мислех, че това е сън, но щом усетих тялто й разбрах, че не е. Явтно това е сбъдната мечта. Погледнах я в очите и й казах:
-Искам те - докато ръката ми се спусна от гърба й към дупето. Започнах да целувам вратлето й и не знаех защо, но я желаех повече от всичко..

37 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 12:17

Валъри Питърсън

avatar
Придърпах го върху себе си и усетих как силното му тяло ме притисна към леглото и изстенах от удоволствие, докато той обхождаше врата ми устни. Беше напълно излишно да му обяснявам, че го желая, защото когато ръката му се озове между краката ми, щеше сам да го установи, като види колко мокра бях. Кучето явно се смути и избяга в другата стая, а аз увих краката си около кръста на Раян, а ръцете ми се увиха около врата му и го придърпах към мен, като усещах как щеше да навлезе в мен заедно с прашките ми.

38 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 12:20

Раян Рейнолдс

avatar
Усетих крачетата й върху кръста ми. Щом ме приближи ръцете ми се спуснаха към гърдите й и ги стиснаха леко, а аз се изтласках напред и без да забелязвам, че тя има бельо навлязох в нея. Усетих как платът се разкъса и пениса ми беше в нея. Устните ми започнаха да даряват вратлето й, брадичката и накрая се сляха с нейните и последва целувка. Езика ми си играеше с нейния, докато навлзиах на дълбоко и казах:
-Невероятно е.. - а влажността, която беше между краката й ме подлудяваше.

39 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 12:24

Валъри Питърсън

avatar
- Ти си невероятен - казах като хванах лицето му и притиснах устните си в неговите.
Не исках да отделя устните си от моите, че дори нямаше да му го разреша. Усещах как през езичето ми преминаваха неописуеми тръпки, докато докосвах неговото и стенех приглушено, докато се целувахме. Тласъците му бяха приятни и нежни, а размера на пениса му беше точно обратното ... усещах го толкова голям и твърд, че дори нямаше нужда да се мърда, за да ме доведе до оргазъм.

40 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 12:28

Раян Рейнолдс

avatar
Но направих точно обратното. Вместо да я задоволя с бавни и нежни движения започвах да се движа по-бързо и накрая тя усещаше как навлизам докрай, а парчетата плат просто станаха толкова мокри, че не ги усещахме. Езика ми не се отлепяше от нейния, а ръцете ми нежно мачкаха гърдите й. Исках да я задоволя докрай и усещах че го правя. Притиснах се силно в нея и спуснах ръцете си рязко надолу. Стиснах я за дупето и се надявах да няма нищо против леката грубост от движенията ми..

41 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 12:32

Валъри Питърсън

avatar
Усетих как нещата ставаха все по-агресивни и се надявах да не загрубеят много, защото сладката болка е умерена болка. Извих тялото си под неговото, като гърдите ми щръкнаха нагоре и усетих устните му по тях. Зарових пръсти в косата му, а краката ми го притискаха още повече към мен, защото чувството да го усещам целия в мен беше неописуемо.
- Толкова много те желая ...
Не знам защо, но не спирах да повтарям нещо, което вече беше очевидно. Желаех го от момента, в който осъзнах, че той може да ме подчини. Сякаш сама си търсех белята, но не може да се отрече, че беше приела доста красива форма.

42 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 12:35

Раян Рейнолдс

avatar
Изправих си тялото на колене и държах гърдите й. Придърпах я нагоре и тя стоеше в скута ми, докато навлизам в нея, а краката й ме бяха обгърнали. Усминах се доволно и й казах:
-А аз теб повече - след което я натиснах леко надолу, за да мога да навляза и се радвах как тя стоеше отгоре ми. Устните ми се сляха с нейните, но само за секунда, защото веднага се върнаха на зърната й и започнаха да я даряват с нежни ласки, докато езичето ми правеше палави движения по тях..

43 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 12:41

Валъри Питърсън

avatar
Опитах се да удължа секса, като сдържах оргазма си, но с него беше просто невъзможно. Извих врата си и отпуснах главата си назад, като косата ми падаше по ръцете му, които вече бяха на гърба му и ме притискаха към него. Изстенах толкова силно, че кучето чак избяга на долния етаж, а аз бях заровила пръстите си в косата на Раян и го притисках към себе си.
- Не спирай - казах стенейки, като се надявах да не спре точно сега, защото рядко ми се случваше, но усещах как щях да получа още един оргазъм в близките 2 минути.

44 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 12:47

Раян Рейнолдс

avatar
И това направих. Не спрях. Просто започнах да се движа леко в кръг. Усещах, че и аз скоро ще свърша, но се сдържах за това просто ръцете ми се спуснаха към кръстчето й и започнаха да помагат с движението, като я подхвърляха леко нагоре и след това я натискаха надолу, за да навляза отново в нея. Беше невероятно, а стенанията й бяха музика за ушите ми. Впих устни във вратлето й и казах със задъхан глас:
-О-о-о, Да!

45 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 12:51

Валъри Питърсън

avatar
Кожата ми настръхна, а тялото ми претръпна многократно, като усетих колко надълбоко беше в мен. Преведох се напред, като ръцете ми държаха лицето му, докато го целувах, а косата ми падаше по лицето му.
- Невероятен си - казвах всеки път, щом устните ми се отделяха от неговите.
Усетих, че и неговия край наближава, за това го бутнаха назад, за да легне, а аз се задвижих бавно над него, като извивах тялото си и с всяка секунда ускорявах темпото.
- Кажи ми пак, че ме желаеш - простенах нежно, като го гледах невинно право в очите.

46 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 12:54

Раян Рейнолдс

avatar
Усетих как тя ме бутна назад и ръцете ми бяха на разпънати на леглото, но тогава тя усети как я шляпнах палаво по дупето и казах:
-Желая.. .- и точно когато щях да продължа изречението усетих как спермата ми се разпространява в тялото й, а аз с мек глас допълних:
-те-е-е-е - и когато видях че тя забавя просто казах:
-По-бързо. Още.. искам още - и стиснах дупето й, като се надявах да усетя как тялото й се хвърля отгоре ми..

47 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 12:58

Валъри Питърсън

avatar
Започнах да се движа с максимална скорост върху него, като той виждаше как гърдите ми подскачаха в същия ритъм. Бях свършила два пъти и вече бях омаляла, но толкова силно го желаех, че дори не можех да си представя да го оставя незадоволен. Скачах върху него, като косата прикриваше лицето ми, а аз стенех силно и виках името му, което кънтеше в цялата къща.

48 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 13:03

Раян Рейнолдс

avatar
Извъртях се така, че аз да съм отгоре и продължавах със същата бързина да навлизам в нея, но понеже бях свършил скоро усещах как ще последва и следващия път. Просто продължавах да се движа, като включих и леки въртеливи движения в така, като се надявах да я подлудят, но тогава усетих, че идва и втората ми кулминация. Притиснах се в нея, тялото ми се долепи до нейното и тя усети отново онази топла течност, в тялото си. Целунах я страстно и казах:
-Това е.. просто неописуемо..- погледнах я в очите и допълних:
-Ти си невероятна..

49 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 13:08

Валъри Питърсън

avatar
Не можех вече нито да говоря, нито да се движа, за това просто го придърпах към себе си и след като той легна до мен, аз отново го прегърнах по същия начин и заспах веднага. Топлото му тяло ме отпускаше и успокояваше, за това спах спокойно цялата вечер, като поне се сетих да си навия алармата на телефона, защото на сутринта трябваше да ходя пробно на работа.

50 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 13:12

Раян Рейнолдс

avatar
Когато ме придърпа до себе си я прегърнах и усетих как се отпусна. След няколко секунди Вал заспа. Аз придърпах завивката, за да ни завия и усетих как крачето й се обви около мен. Ръцете й ме гушнаха, а аз гушнах нея. Докато спеше се въртеше и тогава усетих как тя се завъртя с гръб към мен. Прегърнах я в областта под гърдите и те леко изпъкнаха, но това не ни притесняваше. Отпуснах се и след малко и аз заспах, а докато се гушкахме в сънищата си Бакстър се върна и като разбра, че е спокойно се шмухна при нас и се сви в краката ни..

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 14]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите