Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 3 от 14]

1 Дървената къщурка на Раян on Вто 24 Яну 2012, 12:52

Раян Рейнолдс

avatar
First topic message reminder :

Изглед отпред

Изглед отзад

Вътрешността на къщата
Spoiler:
Хол и кухня

Само кухня

Само хол

Спалня 1

Спалня 2 (Стаята на Мелиса Джоунс)

Спалня 3 (Стаята на Раян)

Мивка- баня

Вана- баня

ГардеробитеПоследната промяна е направена от Раян Рейнолдс на Нед 29 Яну 2012, 12:27; мнението е било променяно общо 2 пъти


51 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 13:21

Валъри Питърсън

avatar
Чух телефона си чак на третия път и веднага го изключих, като се опитах да се завъртя на другата посока, за да продължа да спя, но нещо ми попречи. Бях чисто гола, с разкъсани прашки и някакви мъжки ръце се бяха увили около стомахчето ми. Плахо извърнах глава назад, за да видя кой е и с ужас установих, че беше точно този, за когото си мислех. Очевидно бях спала с Раян ... веднага станах от леглото и влязох в банята, а докато ледената вода ме поливаше се появиха и спомените. Върнах се в стаята, за да се облека и за щастие бельото ми от вчера беше изпрано и изсъхнало. Веднага се облякох и му оставих само една бележка, след което тръгнах за работа, но преди това се отбих през аптеката, защото работата със забременяването при русалките не ми беше ясна, но не исках да рискувам.

"Съжалявам за случилото се снощи ... беше абсолютно глупаво от моя страна да се държа по този начин и се надявам да забравим случката. Имам някакви пари и ще отседна в хотел, докато си намеря жилище и ... ами благодаря за гостоприемството. Късмет за напред Раян.
Вал"

52 Re: Дървената къщурка на Раян on Сря 25 Яну 2012, 13:24

Раян Рейнолдс

avatar
Спяг хушнал Вал, която явно беше доста космясала и лигава, но когато отворих очи видях Бакстър, който ме лигавеше. Отдръпнах се и казах:
-Бакс.. добро утро и на теб - с ръка изтърках лигите и се изправих, когато видях бележката. Вдигнах я и започнах да я чета, но не можех да разбера.. защо? Тя бягаше отново. Ръката ми замръзна, а листа полетя надолу. Нещо отвътре ми тежеше. Не исках да си тръгва.. не исках да се маха, но явно.. така е било писано. Разтичах се из къщата, за да я търся, но я нямаше.. никъде.. Накрая просто се излегнах на дивана. Загледах тавана и просто казах:
-Защо...

53 Re: Дървената къщурка на Раян on Чет 26 Яну 2012, 06:53

Валъри Питърсън

avatar
Още в момента, в който се качих в таксито, казах на шофьора адреса на Раян. Кълна се, че се прибирах вкъщи, но просто тези думи излязоха от устата ми. Накрая седях пред къщата му сама и се чудех дали да звънна или да си ходя, когато пръста ми не ме послуша и натисна звънеца. Раян се показа на вратата и както винаги беше без горнище, а аз буквално се хвърлих в него. Усетих как силните му ръце ме задържат, докато аз увивах краката си около кръста му и ръцете си око врата му и без да го оставя да каже каквото и да е било, го целунах моментално.

54 Re: Дървената къщурка на Раян on Чет 26 Яну 2012, 06:57

Раян Рейнолдс

avatar
Седах само по едни дънки, когато се звънна на вратата. Отворих и Валъри ме изненада, като ми се нахвърли. Обгърнах я с ръце и тя ме целуна, а аз и отговорих. След това казах:
-И ти ми липсваше - погледнах я в очите и попитах:
-Да не си пийнала ? - след което се засмях леко и допълних:
-Или и аз ти липсвах?

55 Re: Дървената къщурка на Раян on Чет 26 Яну 2012, 07:07

Валъри Питърсън

avatar
Ритнах вратата силно, а тя се затвори с трясък. Раян не спираше да говори, аз аз се опитвах да запуша устата му с езика си, но нещо не ми се получаваше много. Накрая просто дръпнах главата си леко и го погледнах напълно сериозно.
- Млъкни! Просто не говори ... освен, ако не ми казваш, че ме желаеш ...
Дори не изчаках да ме попита защо или да започне да мрънка, а отново натиках езичето си в устата му, като го въртях палаво и ако не ме оправеше веднага, щях да го изнасиля ...

56 Re: Дървената къщурка на Раян on Чет 26 Яну 2012, 07:09

Раян Рейнолдс

avatar
Отговарях на целувките й, като бавно се движех назад. Накрая стигнах до дивана и бавно седнах на него, а тя стоеше отгоре ми. Отпуснах се и започнах да целувам вратлето й, докато ръцете ми нежно я събличеха и галеха. Погледнах я в очитеи й казах:
-Желая те - след като изчаках тя да направи следващите действия..

57 Re: Дървената къщурка на Раян on Чет 26 Яну 2012, 07:14

Валъри Питърсън

avatar
Силно се издразних на нежните му действия, защото не бях дошла за тях. Разкопчах панталона му и го накарах да го махне заедно с боксерките и те се свлякоха в краката му, а аз се изправи, като бях стъпала на дивана и се бях разкрачила леко. Съблякох се и той виждаше всичко от първия ред ... лицето му беше на около десетина сантиметра от най-нежната част на тялото ми, но аз не бях дошла за игрички. Моментално го възседнах и двамата усетихме грубото навлизане, но аз не му обърнах особено внимание, а започнах да се мятам лудо върху него. Надявах се да не седи така безучастно, а да ми покаже какво може един истински мъж като него ...

58 Re: Дървената къщурка на Раян on Чет 26 Яну 2012, 07:19

Раян Рейнолдс

avatar
Стоях и тя направо ме разсъблече, а после и себе си, като стоеше права пред мен. Тъкмо щях да доближа езичето си, до нея когато тя се хвърли отгоре ми и аз рязко навлязох, а това.. това беше една болка от удоволствие. Издишах тежко и дори казах "О, боже" когато тя го направи, а след това мускула на дясната ми ръка се стегна и я удари по дупето. Усмихнах се и точно когато тя подскачаше отгоре ми аз стегнах оная ми работа и се изтласквах нагоре, за да навлиза по-грубо. Забързвах движенията и това ми харесваше, но още по-хубаво беше, че тя дойде с желанието за мен, а не аз я търсих. Явно това значеше нещо и за двама ни.. Целунах я, като прехапах леко устната й и продължавах да и помагам с движенията.

59 Re: Дървената къщурка на Раян on Чет 26 Яну 2012, 07:25

Валъри Питърсън

avatar
Единствената причина да дойда тук беше, че бях наясно колко много ме желаеше Раян. Беше ме страх, че Питър ще ме оправи в офиса си и никога повече нямаше да ми се обади, а Раян ми се наслаждаваше толкова много, че не би изпуснал нито един шанс да бъде с мен ... добре, признавам си. Той беше моята утешителна награда или по-скоро беше като ... като леглото. Можеш да спиш на всякъде, но винаги ти писва или се схващаш или друга такава глупост, но леглото винаги си го имаш, когато ти трябва. Понякога е приятно да си спиш на него, понякога не чак толкова, но знаеш, че винаги ще е там.

60 Re: Дървената къщурка на Раян on Чет 26 Яну 2012, 07:29

Раян Рейнолдс

avatar
От тези диви движения вече не мислех за нищо. Интересуваше ме само това да я задоволя. Ръцете ми я хванаха за раменете и натиснаха много силно надолу, като тя усети как навлизам в нея и казах:
-Ти си най-прекрасната ми секс приятелка... - казах това, защото знаех, че тя не искаше връзка, но знаех че да сме приятели за секс.. само като го чуе сигурно щеше да се подмокри. Доближих се към нея и захапах мекото на ушенцето й за да и прошепна:
-Аз и моят пенис сме на разположение 24 часа в денонощието за теб.. можеш да ме чукаш когато си пожелаеш - след тези думи се спуснах надолу и езичето ми беше, около зърната й, а ръцете ми вече бяха на дупето й..

61 Re: Дървената къщурка на Раян on Чет 26 Яну 2012, 07:33

Валъри Питърсън

avatar
Думите му ми донесоха необяснимо удоволствие. Излегнах се назад, като гърба ми се опря на ниската холна масичка, а краката ми се качиха на облегалката на дива. Това му позволяваше да навлиза докрай в мен, а и му разкриваше една страхотна гледка.
- По-бързо - простенах аз, но тогава осъзнах, че исках друго - по-силно ...
Стенех от удоволствие и извивах тялото си в ръцете му, като усещах как скоро ще изпитам онова несравнимо усещане.

62 Re: Дървената къщурка на Раян on Чет 26 Яну 2012, 07:37

Раян Рейнолдс

avatar
Тя бавно се излегна, а краката й бяха на дивана около мен. Усмихнах се доволно и се задвижих по-бързо щом го пожела, но когато каза по-силно просто започнах да го правя по-грубо. Тя го усещаше, но това не и пречеша, а гледката да гледам как гърдите й се клатят като желе беше невероятно възбуждаща. Просто се притисках доркай в нея и го правех грубо, като казах:
-Искам те.. искам те всяка вечер.. - но знаех, че това е невъзможно. След като изрекох тези думи хванах здраво краката й, дръпнах ги към мен за да е по близко и докато навлизах от този ъгал пръстчетата ми се спуснаха към клитора й. Започнах да го галя нежно, докато бях навътре в нея и със затруднение казах:
-Желая те - а другата ми ръка се спусна към дупето й.

63 Re: Дървената къщурка на Раян on Чет 26 Яну 2012, 07:41

Валъри Питърсън

avatar
Усетих как пръстчетата му си играеха с мен и веднага усетих прииждащия оргазъм, но чак тогава осъзнах, че никога не сме свършвали заедно, а нямаше нищо по-хубаво в секса, от едновременно свършване. Опитах се да го задържа, като ръцете ми стискаха здраво ръбовете на масичката, понеже щях да полетя от удоволствие. Може би щях да бъда негова всяка вечер ... но само ако задържеше интереса ми върху него, така че това зависеше само и изцяло от него.

64 Re: Дървената къщурка на Раян on Чет 26 Яну 2012, 07:53

Раян Рейнолдс

avatar
Изправих се и тя усети как дупето и беше поставено на масата. Пениса ми все още беше в нея, а аз хванах разкрачените й крака и започнах да ги движа, като ги свивах на Х около главата ми и ги разкрачвах. Това щеше да достави удоволствие на двама ни, защото тя сменяше от стегнато в отпуснато положение, а аз навлизах колкото се може по-надълбоко и усещах как скоро ще свършва. Всичко беше просто.. невероятно.. и нямах търпение да я изпълня, но се опитвах да се задържа, защото не исках това да свърши..

http://www.cosmopolitan.bg/cosmo-kama-sutra/seksi-nojica.html

65 Re: Дървената къщурка на Раян on Чет 26 Яну 2012, 08:00

Валъри Питърсън

avatar
Мразех, когато правеше така! Беше ми още по-трудно да сдържа оргазма си и просто не успях. Извих леко тялото си, като дадох главата си назад и тя го надигна. Стенех силно и цялата къща кънтеше от възбудените ми викове, а Раян ме подлудяваше до краен предел. Все още се движеше бързо и силно и се чуваше как бузките на дупето ми пляскат, като се срещнат с тялото му. Едната ми ръка пусна масата и се зарови в косата ми. Беше толкова хубаво, че кълна се ... главата ми щеше да експлодира.

66 Re: Дървената къщурка на Раян on Чет 26 Яну 2012, 08:08

Раян Рейнолдс

avatar
Все едно правех гимнастика със краката й, но при всяко едно движение усещах как свършвам. Просто не можех да се сдържа и разкрачих краката й широко. Притиснах се в нея и точно когато пениса ми навлезе до краен предел и двамата усетихме нещо. Тя получи оргазъм, аз изстрелях спермата си в нея и двамата свършихме едновременно и когато двете течности се сблъскаха се получи една експлозия, която ни възбуждаше допълнително. Просто не можех да издържа и се натисках в нея, докато не го източа целия, а когато я видях как ме гледа казах само едно нещо:
-Невероятно е... - дори не можех да допълния, че искам още..

67 Re: Дървената къщурка на Раян on Чет 26 Яну 2012, 08:12

Валъри Питърсън

avatar
Ръцете ми бяха на лицето му и го целувах страстно. Наистина беше невероятно и имах нужда точно от това. Качих се веднага в спалнята му, като се изкъпах за 5 минути, което беше абсолютно неприсъщо за мен, защото обожавах водата, върнах се долу чисто гола с мокра коса, облякох се и се обух.
- Радвам се, че се видяхме - беше единственото, което казах и тръгнах към вратата.

68 Re: Дървената къщурка на Раян on Чет 26 Яну 2012, 08:16

Раян Рейнолдс

avatar
Последвах я до вратата и казах;
-Чакай.. - след което я хванах нежно за ръката и попитах:
-Ами такова... ще.. - усмихнах се мило и попитах:
-Ще дойдеш ли пак? Не че.. такова.. просто.. искам да те видя отново..- притеснявах се от отговора й, но щях да приема и отказа. Трудно, но щях.. но се надявах да ме желае или поне да ми покаже, колко много иска да се видим отново само с действия..

69 Re: Дървената къщурка на Раян on Чет 26 Яну 2012, 08:20

Валъри Питърсън

avatar
Блъснах го силно в стената, а после притиснах тялото си в неговото. Свободната ми ръка хвана неговата и я плесна върху задника ми, като после го стиснах за китката колкото можех по силно и той ме разбра, като здраво стисна дупето ми. Надигнах се на пръсти и го целунах страстно, като накрая захапах долната му устна. Отворих вратата с усмивка, но вместо да го оставя с впечатлението, че ще се върна, му казах самата истина.
- Може би ...

70 Re: Дървената къщурка на Раян on Чет 26 Яну 2012, 08:21

Раян Рейнолдс

avatar
Когато тя си тръгна застанах чисто гол на вратата и се провикнах:
-Аз винаги ще съм на разположение - след тези думи изчаках да се скрие зад ъгала и затворих вратата. Отидох до кухнята, взех си бира и я отворих, седнах на дивана в хола. Пуснах телевизора, но въобще не го загледах. Представях си Валъри, която се тръшка отгоре ми и усетих възбудата между краката ми..

71 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 06:08

Валъри Питърсън

avatar
Заклатушках се пеша към къщата на Раян ... не знам, защо не си хванах такси, а когато отидох, реших да не го будя със звънеца, а по някой по-приятен начин. Вратата беше отключена и сигурно щях да разбера, ако се бях пробвала да вляза през нея, но аз се опитвах да вляза през малкото прозорче на кухнята и пак не знам защо, понеже кухнята имаше около 5 огромни прозорци, а аз си избрах най-малкия. Пияната ми кратунка реши, че трябва да наредя дърва под прозореца, за да се покатеря ... така и направих и дори не се досетих, че така както ги слагам, ще се изтъркалят и аз ще се пребия, но явно днес имах голям късмет. Счупих прозореца с лакът, както бях гледала по филмите и влязох през него, но най-лошото беше, че влизах първо с главата. Естествено отдолу нямаше нищо и пльоснах хубавото си личице на пода, но бях толкова пияна, че дори не ме заболя. Това обаче беше хубаво само от една страна ... не бях усетила дори, когато едно от счупените стъкла останали на прозореца ме преряза в областта на хълбока. Изправих се спокойно, като не забелязвах как потника ми се пои с кръв и тръгнах към спалнята на Раян. Него обаче го нямаше и в решението си да седна на леглото и да го изчакам, аз се разплух по корем върху меката завивка и заспах. Леко похурквах, заради ужасната поза, която бях заела, а от раната ми цапах завивките с кръв.

72 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 06:17

Раян Рейнолдс

avatar
Раян се прибра. Влезе през вратата и заключи. Първо мина през банята и тоалетната, а след като остана само по едно долнище на пижама тръгна към леглото си, но не си направи труда да се разхожда до ключа на лампата. Изведнъж се спъна в нечо и чу странен звук. В начало реакцията му беше "What the f....." но после се изправи. Светна и забеляза Валъри на леглото си, която.. кървеше? Веднаха я хвана и я постави в легнала позиция по гръб. Отиде до аптечката за марля, конец и игла, а от кухнята бутилка уйски. Надигна и леко потника и започна да се грижи за раната, като първо я проми със уйски, а след това отпи от него. Погледна Валъри и забеляза, че тя леко се пробужда, за това той и подаде алкохола и каза:
-Не мърдай.. - и когато загледа раната видя, че е само една драскотина. Усмихна се и я докосна с дланта си, като за секунди раната зарастна, защото той създаде чисто нови клетки и тъкани..

73 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 06:23

Валъри Питърсън

avatar
Извадих една ужасно крива усмивка, защото все още не беше отпуснала текилата и се надигнах на лакти.
- Дойдох само за да ти кажа, че те обичам - казах оваляно и избухнах в неудържим смях, а след като се успокоих, продължих - вече може да си ходя.
Изправих се в седнало положение и се загледах в пода, като все се канех да стана, обаче краката ми бяха толкова омалели, че дори не можех да си представя как ще се задържа на тях. Започнах да си представям някакви ситуации, в които падах по смешен начин и отново избухнах в смях, но в крайна сметка се изправих.

74 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 06:26

Раян Рейнолдс

avatar
Станах и казах:
-И аз те обичам.. - след което я взех на ръце и я върнах в леглото. Погледнах я в очите и казах:
-За това.. ще спиш тук, докато не си в състояние да си тръгнеш - след тези думи се усмихнах доволно и казах:
-А сега.. да те съблечем! - след тези думи махнах късите и панталонки и потника. Взех една моя тениска и се върнах при нея. Изправих я в седнало положение и й нахлузих тениската, а след това я гътнах на леглото, загънах я и казах:
-Сега. Заспивай! - седнах на един стол до леглото и я загледах..

75 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 06:32

Валъри Питърсън

avatar
През цялото време повтарях, че не съм бебе, но се държах точно като такова. Раян ме съблече доста трудно, защото само се дърпах, но накрая ме укроти и аз си легнах спокойно. Заспах за секунди, но сънувах подобна ситуация - бях в къщата на Раян и му казвах да отиде в апартамента ми.
- И да нахраниш дребния - казах насън и започнах да дишам тежко.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 3 от 14]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите