Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 4 от 14]

1 Дървената къщурка на Раян on Вто 24 Яну 2012, 12:52

Раян Рейнолдс

avatar
First topic message reminder :

Изглед отпред

Изглед отзад

Вътрешността на къщата
Spoiler:
Хол и кухня

Само кухня

Само хол

Спалня 1

Спалня 2 (Стаята на Мелиса Джоунс)

Спалня 3 (Стаята на Раян)

Мивка- баня

Вана- баня

ГардеробитеПоследната промяна е направена от Раян Рейнолдс на Нед 29 Яну 2012, 12:27; мнението е било променяно общо 2 пъти


76 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 06:36

Раян Рейнолдс

avatar
Изправих се и отидох до гардероба ми. Извадих си дрехи от там и се облякох. Погледнах Валъри, която спеше и се надявах да не прави глупости. Претърсих и панталонките за ключ и накрая го намерих. Взех го и тъкмо когато щях да изляза си забелязах прозореца на кухнята. Отидох там, почистих стъклата и си поръчах ново. Чак тогава излязох от къщата, за да отида до апартамента й и да нахраня Питър.

Прибрах се и отидох до стаята. Оставих ключа й на нощното шкафче и отново седнах на стола до нея. Качих си краката на леглото и се опитах да се отпусна. Въртях се около половин час преди да заспя на криво и да се схвана, но не усещах това във съня си. Не усетих и че съм се свил на кълбо..

77 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 06:53

Валъри Питърсън

avatar
Събуждането ми беше повече от ужасно ... сънувах някакъв кошмар и се въртях и изведнъж отворих очи, но за жалост бях обърната точно към прозореца и зениците ми се смалиха от болка, когато силното слънце ги прониза. Изпъшках недоволно и се завъртях на другата страна, но тогава усетих остра болка в главата. Леле ... трябваше да спра да пия. Огледах се внимателно и забелязах, че бях в спалнята на Раян ... какво? как бях стигнала тук? и защо, за Бога, той спеше на стола? Изправих се бавно и слязох до кухнята, за да изпия чаша вода, а след като спомените ме заляха, ми стана още по-зле. Върнах се гори, като прерових банята му и най-накрая намерих аптечката, от която изкарах един аспирин и се надявах да облекчи главата ми. Беше ми ужасно гузна, а да не казвам колко ме беше срам, за това слязох в кухнята и все още само по прашки и тениската на Раян, започнах да му правя извинителна закуска.

78 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 07:11

Раян Рейнолдс

avatar
Бавно се събудих и разперих ръце, а врата ме болеше ужастно! Когато се огледах и видях, че Валъри я няма скочих от стола, но усетих, че цялото ми тяло се е схванало. Огледах се и не я видях. Отидох до банята и там я нямаше. Притичах до кухнята и видях Валъри, която правеше закуска. Издишах спокойно и казах:
-Ето те къде си. - след което се доближих бавно и застанах на около метър растояние от нея. Облегнах се на кухненския плот и попитах:
-Как си?

79 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 07:17

Валъри Питърсън

avatar
Чух Раян, но още гледах виновно в тигана, защото се чувствах много зле. Правех му палачинки и се надявах да ги обича, защото не знаех по-добро извинение, от хубава домашно приготвена храна. Поклатих глава, за да отговоря на въпроса му. Да, бях много по-добре, а после взех чинията с готовите палачинки, залях ги с кленов сироп и му ги подадох, като едва го гледах в очите, но накрая ми се наложи.
- Съжалявам за снощи - казах нервно и преглътнах шумно. Това изречение май ми стана най-честата реплика - не пич толкова често - побързах да се оправдая, а и това си беше истина - а и определено не трябваше да ти се натрисам така и ... - погледнах към прозорчето на кухнята, от където влизаше хладен въздух, защото го бях счупила - ще ти се реванширам ... обещавам.

80 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 07:30

Раян Рейнолдс

avatar
Доближих се до нея и я целунах страстно:
-Млъкни! - казах аз, но с нежен тон. Целунах я отново и казах:
-Просто млъкни и повтори това, което каза снощи - след тези думи се усмихнах. Взех си чинията с палачинките и допълних:
-И ела да закусваме! - след тези думи я хванах за тениската и я придърпах до масата. Седнах и я придърпах да седне в мен. Погледнах я в очите и попитах:
-Това, което каза снощи е истина, нали?

81 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 09:16

Валъри Питърсън

avatar
Тялото ми претръпна от удоволствие при всяка негова целувка и точно щях да сложа ръката си на врата му, за да направя нещата много по-страстни, когато той ми напомни нещо ... аз наистина му бях казала, че го обичам и явно той го намираше за нещо хубаво. Настръхнах от притеснение и веднага тръгнах след него, като правех всичко, което той поиска, надявайки се да сменим темата, но плановете ми не се осъществиха. Седях в скута му, като той гледаше леко нагоре към мен и ме пронизваше с топлите си очи, аз се обърквах все повече.
- Не много много от нещата, които се случиха снощи - казах накрая и кълна се, че ако ми се ровеше в главата, щях да го убия ...

82 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 09:21

Раян Рейнолдс

avatar
Усмихнах се и казах:
-Да знам.. не всичко, което кажеш докато си пияна е истина, нали? - след тези думи погледнах към палачинките. Отрязах с ножа малко парче и с вилицата й го подадох, като казах:
-Хапни.. ще ти стане по-добре и.. - след като тя отвори уста, за да погълне храната и казах:
-... и знам че сме само приятели за секс.. Така де... нахранил съм тигърчето и ключа ти е на нощното шкафче до леглото - след тези думи и аз хапнах част от палачинката, а когато преглътнах попитах:
-Нека позная.. след малко си тръгваш, защото имаш работа?

83 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 09:28

Валъри Питърсън

avatar
С тежест преглътнах палачинката, защото едва едва се храних и да, наистина щях да кажа нещо подобно и да си тръгна, но сега просто не можах да го направя. Чувствах се като един ужасен човек и самия факт да седя далеч от него беше, че не исках той да постъпи така с мен, а сега аз го правех. Станах бавно от него, а той дори не понечи да ме спре, но вместо да се кача горе, за да се облека, аз отидох в кухнята, върнах се с чаша прясно изцеден портокалов сок и се учудване на него ... дори и на мен, отново седнах в скута му, като просто си мълчах.

84 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 09:34

Раян Рейнолдс

avatar
Стана бавно и ето.. отново си тръгва, когато я видях.Връщаше се с чаша портокалов сок и седна в мен. Отново. Усмихнах се мило и попитах:
-Е? Какви са ти плановете за деня? - след този въпрос отново и подадох парче палачинка, но забелязах, че и е трудно да го изяде, за това беше нарязано по на ситно. Усмихнах се мило и я загледах в очите..

85 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 09:38

Валъри Питърсън

avatar
Отдръпнах се инстинктивно назад и се надявах палачинките да не са толкова ужасни, колкото аз ги усещах. Надявах се да спре да ме храни, защото в момента не ми ставаше по-добре, като се тъпча с храна. Отпих малко от сока му, за да пречистя гърлото си, но и той имаше ужасен вкус. А да ... беше портокалов. Не обичах портокалов сок. Вдигнах раменете си, за да му отговоря, защото определено не ми се и говореше и се усмихнах ми, а тогава той усети как положих глава на рамото му, а лицето ми се зарови във врата му. Надявах се да не му преча с яденето, защото ми беше ужасно удобно така.

86 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 09:41

Раян Рейнолдс

avatar
Хранех се спокойно, но тя положи глава на рамото ми. Оставих приборите, защото не бях гладен вече и попитах:
-Хей.. добре ли си? - а щом усетих че тя се отпуска просто я прегърнах и казах:
-Отпусни се.. трябва ти почивка и спокойо. Не ти се сърдя за нищо.. -надявах се да не си спомни снощната случка, когато ми призна обичта си, защото аз и признах моята и тогава попитах:
-Какво ще кажеш за по душ?

87 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 09:45

Валъри Питърсън

avatar
Бях притиснала личицето си така близо до вратлето му, че той веднага усети как бузките ми се стегнаха, защото се усмихнах широко само при мисълта за душ. Бях на мнение, че всичко включващо вода е забавно и приятно. Скочих от него, но от бързото изправяне ми се зави свят и ме заболя главата. Имах тежко пиянство, но махмурлука винаги беше по-тежък. Намерих упора в масата и след около 5 секунди се пооправих и започнах да прибирам нещата от масата.

88 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 09:48

Раян Рейнолдс

avatar
Изправих се и я гушнах в гръб. Целунах я по вратлето и й казах:
-Отиди да напълниш банята, а аз идвам след малко - след тези думи започнах да прибирам масата, а тя отиде към банята. Усмихнах се доволно, а щом прибрах всичко и измих чинията и чашата се отправих към банята. Съблякох се и влязох чисто гол при нея. Усмихнах се мило и попитах:
-Искаш ли да ти изтъркам.. ам.. гърба?

89 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 09:55

Валъри Питърсън

avatar
Направих каквото ми каза, но реших първо да си взема душ. Бях влязла във ваната, като бях пуснала хладка вода и се бях обърнала с гръб към вратата. Когато Раян влезе видя, как водата бавно се стичаше по тялото ми, като мокреше косата ми, стичаше се от нея по гърба и извивката на кръста ми, Нежно се изливаше между бузките на дупето ми и продължаваше на тънки струйки по краката ми. Толкова бях завладяна от успокояващото действие на водата, че нито го бях чула какво ми каза, нито бях разбрала, че е в банята.

90 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 09:58

Раян Рейнолдс

avatar
Усмихнах се и казах:
-Приемам това за да - след тези думи краката ми се потопиха във ваната, която беше пълна със около милиметър слой вода. Ръцете ми се плъзнаха по тялото й от стомахчето към гърдите. Притиснах я в себе си и й казах:
-Желая те.. като те видя така под водата си завладяваща.. Искам те тук и сега - след като казах тези думи на ушето й леко го захапах и се спуснах надолу, за да целувам вратлето й.

91 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 10:03

Валъри Питърсън

avatar
Чак сега излязох от транса, в който бях, за да се насладя на всяка негова дума. Усещах ръцете му и тялото му зад мен, които ми носеха огромно удоволствие, а устните му ме побъркаха. Точно така бяхме и във водопада, а аз отново положих глава на рамото му, като косата ми се спусна по гърба му, но сега за жалост не беше толкова дълга и пленяваща. Надявах се да ме харесва и в този мой вид, за това леко се разкрачих и усетих как ръката му бавно мина по дупето ми и ме погали по най-нежната част на тялото. Притворих очи от удоволствие, но бързо ги отворих, както и устата си, за да изстена, когато усетих как навлиза нежно в мен.

92 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 10:07

Раян Рейнолдс

avatar
Усетих как косата й ме погали по гърба. Беше зашеметяваща, а това да я задоволя беше желание отвътре. Бавно приклакнах и навлязох в нея. Тя усети нежното навлизане, а ръцете ми мачкаха гърдите й. Устните ми обхождаха вратлето й, а езика ми оставяше влажни следи. Сега беше момента да и го кажа:
-Искам.. -тогава направих силен тласък напред, за да навляза малко по грубо и продължих:
-да - следващ тласък, който не беше от нежните:
-крещиш - пореден тласък, който се надявах да я възбуди:
-името ми - и още един тласък, с който навлизах на дълбоко..

93 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 10:14

Валъри Питърсън

avatar
Усещах нежните му движения и им се наслаждавах, но той изведнъж страна МНОГО груб. Усещах силните тласъци, а водата помагаше на онзи плющящ звук да е още по-силен, а аз просто стенех немощно всеки път, щом той правеше нов тласък. Чувствах се уникално в ръцете му ... чувствах се притежавана и ми харесваше повече, отколкото предполагах. Усмихнах се дяволито, когато чух желанието му и несъмнено щях да го изпълня, но исках първо да се поиграя с него. Леко извих врата си, захапах меката част на ушенцето му и прошепнах предизвикателно.
- Накарай ме!

94 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 10:38

Раян Рейнолдс

avatar
Усмихнах се доволно. Ръцете ми пуснаха гърдите й, което я освободи от насладата в горната част на тялото, но не за дълго. Утните ми се сляха с нейните и споедва целувка, с която зъбките ми одраскаха леко долната част на устните й. Докато тя усещаше нежността и насладата, която и доставях ръцете ми се спуснаха надолу и преминаха край крачетата й. Хванаха я здрави и я повдигнаха, като беше "изложена" като картина. Широко разкрачена и ако имаше някой пред мас можеше да види всичко. Пръстите ми разшириха отвора на долните й "устните", за да навлизам по-лесно и започнах да правя груби движения, като движех рацете си и тя усещаше онова нещо от снощи. От навлизане в нея трудно, заради стесняване в лесно проникване, заради отварянето. Усмихнах се доволно и кат я подхвърлях върху оная ми работа казах:
-Слушам..

95 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 10:46

Валъри Питърсън

avatar
Все повече започвах да се убеждавам, че през живота си не съм правила толкова хубав секс, колкото с Раян. Хапех нервно долната си устна, като все още усещах неговите зъбки по нея и това ме възбуждаше допълнително, като ми беше още по-трудно да не изпълня заповедта му. Той си ме подхвърляше като малка играчка, а аз си умирах от удоволствие и в момента, в който краката ми се разтрепериха, той усети как се стесних отдолу, докато свършвах, а устните ми бяха толкова близо до ухото му, че силните ми стенания можеше и да са го подразнили, но мен не ме вълнуваше това в момента. Накрая не се сдържах и от вътре ми дойде да изкрещя.
- РАЯН РЕЙНОЛДС ... ТИ СИ НАЙ-НЕВЕРОЯТНИЯ МЪЖ ... С КОЙТО НЯКОГА СЪМ БИЛА.
Тогава той усетих как ръката, която минаваше пред лицето му се изми и го хванах за тила, като ноктите му се забиха в нежната му кожа и стигнаха много дълбоко, защото не бяха обичайните нокти за едно момиче.

96 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 10:51

Раян Рейнолдс

avatar
Стизнах зъби, защото болката беше невероятна и издишах с кратко:
-Ъ-х-х - след което стиснах краката й, който бяха в ръцете ми. Държах я разкрачена във въздуха и нежно навлизах в нея, като казах:
-Валъри Питърсън, а ти си най-невероятната жена, с която съм бил - след тези думи нагласих главичката на оная ми работа точно на дупката, на която трябваше да е и се отпуснах рязко назад. Приземих се в седнало положение на ъгъла на ваната, а тя усети как навлизам отново в нея. Усмихнах се и казах:
-Имам едно огромно желание, мила! - след тези думи впих устни във вратлето й и с езиче оставих следа. Когато усетих ноктите й зъбите ми се впиха във врата, близо до рамото й, но само захапаха леко кожата й, за да прекъснат вика, който щеше да излезе... Започнах да я мърдам отново..

97 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 11:10

Валъри Питърсън

avatar
Извъртях се в него, и вече бяхме лице в лице, а краката ми стърчаха от ваната, като леко се поклащаха от движенията му. Целунах го много страстно, като ми стана малко кофти, че го нараних така, но рядко се сдържах, когато страстта ме завладееше. Исках да му се реванширам, а и може би просто исках да изпълня желанието му.
- Каквото пожелаеш - казах с дрезгав отпаднал глас и отново впих в устните си, като дори докато се целувахме стенех от удоволствие.

98 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 11:15

Раян Рейнолдс

avatar
Целунах я и казах:
-Искам.. - продъжавах с движенията, но забавих скороста и намалих грубостта. Усещах как тя леко се придвижваше отгоре ми и продължих:
-да ме задоволиш.. - след което я целунах и езичето ми се заигра с нейното. Усмихнах се доволно и казах и последната част от изречението:
-Докато си в другата си форма.. - след тези думи я погледнах и казах:
-И тогава не ти, а аз ще направя всичко за теб.. искам тази вечер да се отдадем на секс до губене на съзнание.. искаш ли?

99 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 11:23

Валъри Питърсън

avatar
Спрях за момент и го погледнах учудено, защото точно това беше нещото, което очаквах най-малко. После обаче ми дойде просветление и продължих да се движа, като го целувах нежно.
- Имаш го - казах решително - но трябва да ме заведеш на плажа.
Все пак продължих да се движа върху него, защото исках да го задоволя максимално.

100 Re: Дървената къщурка на Раян on Пет 27 Яну 2012, 11:28

Раян Рейнолдс

avatar
Усмихнах се доволно и казах:
-Каквото кажеш.. - след тези думи ръцете ми бавно я погалиха по дупето и гръбчето. Стигнаха до раменете й и я притиснаха надолу. Тя усети как започнах леко да движа таза си и казах:
-Ти си невероятна.. - след тези думи ръцете ми я стиснаха за дупето и леко се повдигнах. Бяхме отново прави под душа, но този път исках да е нещо по-различно. Усещах че свършвам, но щях да я докарам до още един оргазъм. Хванах слушалката на душа и го придърпах надолу. Тогава тя усети как водата започна да я пръска отзад, а аз навлизах отпред. Не можех да се сдържам, но се надявах двамата да свършим едновременно.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 4 от 14]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите