Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : 1, 2, 3 ... 10 ... 20  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 20]

Валъри Питърсън

avatar
Сладката ми безценна къщичка ...

Хол с кухня:


Спалня:


Баня:

Питър Анимъл


След като имах инцидента с пръчката Валъри ме вдигна на ръце. Носеше ме през целия път, а аз не исках да и досаждам, но тя не ме пускаше. Накрая стигнахме някаква сграда и тям е пусна в асансьора. Щом вратите се отвориха аз се затичах и по миризмата намерих апартамента й. Застанах пред вратата и седнах на дупето си, а предните ми лапи стърчаха нагоре. Изплезих език и точно, като кученце чаках да ми отворят..

Валъри Питърсън

avatar
Най-накрая го намерих пред апартамента си и надигнах едната си вежда.
- Добрееее ... странен си.
Отключих, а той веднага се шмугна вътре и за около 30 секунди се беше разходил из целия апартамент ... не че беше много голям де. Входната врата беше направо на хола, от там се влизаше в спалнята и имаше една врата за банята. Оставих го да разглежда, като си взех бира и седнах на дивана. Даваха нещо по телевизията, а аз не спирах да се чудя какво толкова правеше дребосъка, но може би се запознаваше с обстановката.
- И не пишкай никъде - провикнах се аз, като бях решила да стана рано, за да отскоча до зоомагазина за котешка тоалетна и други неща ... все пак беше коте.

Питър Анимъл


Огледах спалнята, след това отидох в тоалетната. Тъкмо щях да се опитам да се изпишкам, когато чух командата. Притичах при нея бързо и започнах да подскачам на крачета. Подскачах и се опитвах да кажа "пишка ми се" но не можеш, за това просто се качих на краката й. Започнах да правя движения и дори тиках муцунката си между краката й, за да ме разбере..

Валъри Питърсън

avatar
Гледах го учудено и се надявах да не му се ходи до тоалетната. Не исках да го пускам без каишка пред блока ... беше ме страх да не му се случи нещо.
- Сериозно ли? До сега бяхме навън ... защо не каза преди малко.
Отидох в спалнята и след като не можах да намеря нищо, с което да го вържа, се върнах в хола.
- Добре ... - казах отчаяно - но моля те ... МОЛЯ ТЕ не се отдалечавай от мен.
Отидох до вратата и я отворих, а за него сякаш бях казала точно обратното. Той се изстреля от апартамента като ракета.

Питър Анимъл


Тя ме разбра, но отиде да търси нещо и когато се върна ми отвори вратата и каза да не се отдалечавам, но щом отвори вратата се изстрелях. Тъкмо стигнах до асансьора, но той не се отвори. Огледах се и видях една саксия. Скочих в нея, отпуснах се и течността се разстече. След това се върнах на килима. Застанах гордо

И с бавна крачка се връщах към апартамента..

Валъри Питърсън

avatar
Седях и гледах всичко с отворена уста, като хем се смеех, хем исках да го напляска, но реших първо да влезем, преди някой да го е видял. Затворих вратата след себе си, а после се обърнах към него. Той беше горд от това, което направи, но не и аз.
- Дай да се разберем - казах ядосано, но не и грубо - това беше за последен път! Ако още веднъж направиш така, ще изгонят и двама ни. Не ме карай да те връщам на водопада. Ясна ли съм?

Питър Анимъл


Тя ми се скара, защото се изпишках в коридора, а не в апартамента. Намусих глава и й обърнах гръб. С бавна крачка стигнах един стол. Качих се на него и се свих, като прикрих муцуната си и се направих на винове. Не, че не бях, но предполагах, че няма да и хареса да го направя тук. Опашката ми прикри лицето ми и се отпуснах, като отново се чуваше онова успокоително мъркане..

Валъри Питърсън

avatar
Веднага ми се прииска да му се извиня и да го гушна, но той нямаше да ме слуша, ако все път си казвах "не, и този му е простен". Седнах отново на дивана, като взех бирата си и качих краката на масичката. Бях доста изморена, а утре бях на цял работен ден и определено трябваше да си лягам, но нямах никакво желание. Прещраквах нервно каналите и чаках да намеря нещо хубаво, но очевидно нямаше нищо интересно в 9 вечерта. Все още се чувствах лоша, за това свирнах на малкия и го поканих да седне тук.
- Хайде ... ела, миличък.

Питър Анимъл


Вирнах глава и я видях. Викаше ме. Не ми се е причуло. Скочих от стола и бавно се доближих, но не се качих на дивана при нея, а се качих на масичката. Видях краката й от далече и реших, че ще има нужда от това. Нежно отърках козина в тях, а после започнах да ги облизвам, като се надявах да не я гъделичка много и да и е приятно, но щом леко се отдръпна при допира ми разбрах, че я е гъдел. Скочих на краката й и се придвижвах до нея, като стигнах скута й и се свих там. Започнах да мъркам и тя усещаше вибрациите по краката си. Не знаех дали ще и стане хубаво, но се надявах да е така..

Валъри Питърсън

avatar
Стана ми толкова миличко и веднага забравих цялата ситуация. Той беше толкова ... толкова раздаващ се. Легнах на дивана и го придърпах, като той се сви пред коремчето ми и продължи да мърка, а мен това ме караше да се чувствам по-добре и дори след десетина минути заспах. Сънувах, че съм на водопада и се къпя, а дребосъка беше на тревата и ме чакаше да отида при него, за да си играем.

Питър Анимъл


Лежах на стомахчето на Валъри и се отпуснах. Беше толкова спокойно тук. Заспах мигновенно и мърках, но сънувах как ме връщат на водопада. Завъртях се и се озовах така, че опашката ми да е към лицето на Вал. Тя я галеше по нослето и я дразнеше, докато лапите ми се размятаха. Бях се озовал точно между гърдите й, но въобще не се усещах, че съм там и не знаех дали ще я събудя.. аз не знаех какво правя насън.

Валъри Питърсън

avatar
Събудих се от нещо гъделичкащо в носа ми и се разкихах. Беше опашката на дребосъка, аз това леко го избутах надолу, а муцунката ми се зарови точно в слабините ми, защото бях свила леко краката си, но поне вече не ми пречеше опашката му или поне не чак толкова. Сънено отворих едното си око и видях, че е 1 през нощта, но ме мързеше да се преместя на леглото а и не исках да будя мъника. Климатика беше включен, така че като за първа нощ можеше да преспим на дивана.

Питър Анимъл


Тя усещаше лапичките ми, който се движеха и нежно галеха бедрата й, но тези движения бяха, защото сънувах че плувам. След като "изплувах" на брега видях пържола. Изплезих език, защото ми пригладня, но на сън. В реалния свят езика ми се спусна надолу и остана точно там, където беше опасно да я навлажни, за да не я събуди. Премляска няколко пъти и езичето му нежно я докосваше между краката, докато той сънуваше храна. Изведнъж се успокой, защото във съня вече нямаше храна. Имаше Валъри и малкия започна да прави движения, все едно ближе вратлето й, но явно не беше на правилното място..

Валъри Питърсън

avatar
Събудих се, защото усещах, че малкия се опитва да си проправи път между краката ми. Инстинктивно ги разтворих, а той така се буташе, че мина между тях и заби сладката си муцунка в малкото място между облегалката и седалката. Оставих го така, защото реших, че може би му е удобно и чак тогава видях колко мокри бяха дънките ми от външната страна. Надигнах се леко и погледнах дупето му, което стърчеше нагоре.
- Знаех си, че ще си голяма беда. Радвай се, че ще ми докарат дрехите сутринта.
Оставих го да се тика там и отново заспах.

Питър Анимъл


След като забих муцуна в дивана и потънах се опитах да се изправя. Въртях се, търкалях се, но не можех с тази вирната задница нагоре. За това реших да я подразня, както аз си знам. В началото се опитах да я захапя за дупето, но беше твърде далече. После да я одраскам, но лапите ми бяха заклещени и щом се изморих просто се отпуснах и заспах. Мъркането ми и вибрациите бяха точно от дупето до най-нежните части от тялото й и това сигурно щеше да я подлуди, но аз просто си спях..

Валъри Питърсън

avatar
За щастие всичко, което усещах беше един масажор. Сутринта се събудих рано и реших да не го будя, за да не му се допишка пак. Отскочих на бързо до зоомагазина и до месарницата, като се върнах в апартамента с чисто нова котешка тоалетна, 2 купички (една за вода и една за храна), едно късо въже за кучета, което малко приличаше на кокал и две големи свински пържоли. Първо оправих тоалетната, като я сложих в банята, а после подредих пред шкафа под мивката купичките му. Играчката оставих на дивана до него, за да я види, когато се събуди и отидох да режа едната пържола, за да я яде направо, защото не исках да я разнася из целия апартамент. Точно в този момент се звънна на вратата и усетих, че ще го събудят, за това се издразних. Оказа се, че бяха нещата ми и двама мъже внасяха кашони вкъщи, а аз само седях на вратата и дебнех малкия да не хукне отново навън.

Питър Анимъл


Бях заспал, а когато тя стана стоях на дивана, разкрачен и всичко ми се виждаше. Спях си спокойно, докато не се звънна на вратата. С лапичка се потърках, а след това се облизах и се изправих бавно, като видях играчката. Захапах я и започнах да я размятам, като клатех главата си, но не се усетих че падам от дивана и забих муцуна. Пуснах играчката и избягах от нея, после се огледах и видях Вал. Доближих се до нея и я облизах по крачето, като се надявах да ме нахрани. Мисля, че я обичах повече от всичко..

Валъри Питърсън

avatar
Вдигнах го в ръцете си, докато хората свършиха работата си, а после му показах тоалетната и чак след това му сложих на земята една огромна купичка, защото бях на ясно че ще похапва често, а мен нямаше да ме има цял ден. Тя беше пълна до горе с големи късчета месо и той ги нападна моментално. Отново му обясних всичко, което не трябва да прави, като единствено можеше да ползва тоалетната си, да яде, да пие вода и да спи на дивана, леглото, земята или където решеше, но той се хранеше така отдадено, че едва ли ме слушаше. Аз взех ключовете си, като оставих резервните на плота в кухнята, който беше почти до входната врата. Заключих дребния и тръгнах за работа.

Питър Анимъл


След като се наядох се разходих из апартамента. За тигър бях доста приличен и не направих никакви бъркотии. Просто отидох до дивана. Пуснах си ТВ-то и се излегнах. Сменях каналите и спях спокойно свит на кълбо. Дори отново заспах, докато не се събудих, от повикването от тоалетната. Изходих се, като нормално животно и се върнах на дивана. Излегнах се и отново задрямах пред ТВ-то..

Раян Рейнолдс

avatar
Пристигнахме и в апартамента. Стоях и го оглеждах, като казах:
-Не е лош. Нали, малкия - и погалих тигърчето, а след това погледнах Валъри и казах:
-Добре. Давай - изпънах главата си напред, като подадох едната си буза и очаквах як шамар. Така де. Заслужих си го и чаках да ме набият и да ме изгвърлят като псе..

Валъри Питърсън

avatar
Погледнах го и отново ме отегчи до смърт. Все пак го навих да седне на дивана и да ме изчака. Аз пък на плота зад него отворих бутилка бяло вино и сипах в две чаши, сложих на дребния да яде, а той веднага започна да се храни и ни остави с Раян да разговаряме. Седнах на дивана към него, подадох му чашата и вече бях много по-спокойна, защото знаех, че малкия е добре ... просто от това имах нужда. Та отпих от чашата си, оставих я на масичката и се обърнах към Раян.
- Таааа, как си? - и най-накрая започнах нормалния разговор.

Раян Рейнолдс

avatar
Погледнах я и казах:
-Добре съм. Леко разочарован, че се изпари само защото си препила и сещаш се, но.. разбирам те. Не ме харесваш, направи грешка и никога няма да си го простиш, но нищо. Забравяме за това, никога няма да повторим и просто.. приятели? - попитах любопитно и предложих наздравица, като тост за началото на "новото" приятелство. Усмихнах се мили и зачаках отговора й.

Валъри Питърсън

avatar
При едно условие - казах усмихнато - спри да извърташ думите му.
Той ме погледна неразбиращо, но нямах никакво намерение да му обяснявам, защото пак щяхме да стигнем до едно - аз го харесвам, той ме харесва, сами сме, имаме легло на разположение и какво ли още не. Просто си замълчах и отпих жадно от виното си, защото беше започнало да ми става горещо. Хванах дистанционното на климатика, за да го намаля, но чак тогава установих, че той не работеше ...

Раян Рейнолдс

avatar
Погледнах я и казах:
-Добре.. - след което отпих от виното си и започнах да говоря, за да има някаква тема:
-Е? Виждам че си взема малкия. Послушала си съвета ми. Сгреши ли, като го направи? - след което се усмихнах и попитах:
-Или бях прав?

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 20]

Иди на страница : 1, 2, 3 ... 10 ... 20  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите