Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 5 от 20]

Валъри Питърсън

avatar
First topic message reminder :

Сладката ми безценна къщичка ...

Хол с кухня:


Спалня:


Баня:


Раян Рейнолдс

avatar
Раян се спря и каза:
-Е тигърчо, мама заслужава масаж - след тези думи раян остави кракът и на масата. Хвана я за кръстчето и я положи в легнало положение на дивана, но с лицето надолу, а прашките й извади изпод нея и ги захвърли настрани. Взе малкия и го постави на гърба й, докато Раян масажираше с нежни движения от дупето към бедрата, до стъпалата. Валъри можеше да се отпусне вече..

Питър Анимъл


Тук бях съгласен с Раян. Трябваше и спокойствие. Той ме качи върху гърба й и с нежни движения с лапи и забито носле в нея се опитах да масажирам целия й гръб, а после стигна до вратлето й натискаше нежно с носле, като дори остави влажни следи. Беше радостен, че я задоволява така и се надяваше тя да не ги изгони или по-скоро.. да им се отблагодари..

Валъри Питърсън

avatar
Зарадвах се на Раян, но малкия ми беше толкова сладък. Полагаше такива усилия за мен и явно наистина ме обичаше много. Извъртях се леко, като извих кръста си и той падна на дивана до мен, но това беше целта ми. Оставих Раян да масажира краката ми, а аз гушнах дребосъка, целунах го по нослето и започнах да го чешкам по коремчето, защото и той заслужаваше нещо хубавичко.

Раян Рейнолдс

avatar
Погледнах я и продължих да масажирам краката й като попитах:
-Харесва ли ти? - но тя не ми отговори. Ръцете ми я галеха по дупето, надолу до стъпалата и пак нагоре до бедрата. Погледах я и накрая и казах:
-Ако имаш място, което те боли само кажи.. ще го масажирам.. - после се изправих и тръгнах към кухнята, като тя забеляза замърсените рани на гърба ми, но аз вече ги бях забравил. Взех два бири и се доближих до тях. Усмихнах се доволно и подадох едната на Валъри, а от другата, която бях отворил.. отпих..

Питър Анимъл


Валъри ме гърна на дивана, сграбчи ме и започна да ме чеше, което ме накара да започна да мъркам. Изпънах опашка и доволно се отпуснах, като се натисках още повече към ръката й. Тя забеляза колко съм доволен от това, но тогава забеляза, че бях и добро коте и не бях възбуден, а можеби трябваше. Погледнах я със сините си очи и започнах да облизвам ръката й, която ми доставяше удоволствие, но след това се спрях, за да продължи с галенето..

Валъри Питърсън

avatar
Видях раните на Раян, но те само ми донесоха сладки спомени. Не се гордеех с това, което бях направила, но той не беше малко момченце ... щеше да му мине скоро. Аз седнах на дивана, като седнах върху краката си и сложих дребния в скута си, за да продължа да го чешкам. Отворих бирата си и отпих от нея, но сякаш това се случваше всеки път ... по врата ми се стече тънката струйка бира, която бързо се отправи към деколтето, което не беше много малко, защото тениската ми беше огромна.

Раян Рейнолдс

avatar
Забелязах бирата, която се стече и тъкмо щях да я нападна, когато някой ме изпревари. Стоях и гледах отстрани и се чудех, дали да се опитам и аз. Погледнах Валъри в очите и попитах:
-Ами.. такова... аз... може ли и аз да си пия бирата от там? - и посочих гърдите й.

Питър Анимъл


Когато забелязах бирата, която се стече към деколтето веднага се пъхнах под тениската и започнах да облизвам малкото бира, която беше по гърдите й. Бирата беше пресушена от езика ми, но това не ме спря и продължих да облизвам Валъри дори като преминавах по-зърната и за разлика от обикновен човешки език моя беше доста по-грапав и щеше да се усеща още по-добре. Лапичките ми се бяха облегнали на стомахчето й и след като облизах всичко продължих нагоре към вратлето й. Главичката ми се подаде от тениската и за продължих да я облизвам като олигавих и лицето й около устните..

Валъри Питърсън

avatar
В първия момент не се усетих какво стана, но тогава забелязах, че малкия се намести под тениската ми и започна да облизва гърдите ми. В началото ме беше гъдел, но после осъзнах, че това ме възбуди малко и побързах да го отместя, но за щастие не ми се наложи, защото той очевидно гонеше бирата. Изведнъж се показа отгоре, като беше стъпил със задните лапички на краката ми и само опашчицата му беше отвън, а бирата толкова много му хареса, че дори реши да провери в устата ми. Аз се засмях малко и до гушнах през тениската, като го притиснах към себе си, за да се успокои, а сега езичето му стигаше само до вратлето и долната част на брадичката ми. Обърнах се с лукава усмивка към Раян.
- Само той има тази привилегия.

Раян Рейнолдс

avatar
Погледнах я и казах:
-Ще направя всиичко.. абсолютно всичко - след тези думи се почесах и казах:
-Ще ти бъда роб за един ден.. моля те-е-е - след това я погледнах с едни мили очички и се надявах да ми позвли, но тя изхлеждаше толкова сериозна че усещах как ме отрязва..

Питър Анимъл


Валъри ме прегърна и усетих гърдите й до тялото си. Всеки мъж би се възбудил от това и аз бях мъж. Когато ме притисна малкото ми достойнство порастна, докато беше прилепено в тялото й. Не исках това да се случи, за това я погледнах засрамено и наклоних глава надолу и се надявах да не ми се скара за това, което стана...

Валъри Питърсън

avatar
Дори не усетих какво стана с малкия, но го погледнах сериозно в очите. Той отбягваше погледа ми, но когато устните ми докоснаха нослето му, той пак започна да размята лапичките си и да се опитва да оближе устните ми. Реших този път да му разреша, като се надявах, че това ще го успокои. Изпънах ги напред, като за целувка и усетих как грапавото му езиче премина през тях, а това ме разсмя, но после пак сложих сериозния си поглед.
- Та, какво мислиш? Да му дам ли? - попитах с детско гласче дребния и се усмихнах широко, като веднага продължих - Не? Сигурен ли си? Е ... добре - обърнах се към Раян и казах с широка усмивка - съжалявам, но моето момченце не е готово да ме сподели.

Раян Рейнолдс

avatar
Погледнах я и казах:
-Добре де... - след тези думи се почесах и допълних:
-Щом е така.. ще слушаме твоето момче.. - след като се почесах по главата се огледах и казах:
-Отивам до тоалетна - отпих от бирата си и отидох да си свърша работата, като ги оставих насаме.

Питър Анимъл


Тя не ми се скара, а ме целуна и то с език. Отърках главичката си доволно във вратлето й и я погледнах. Започнах да се опитвам да изляза от тениската, но бях заклещен с нея и докато намеря гърдите й, за да ми дадат упора мина много време. После пропълзях пред пред Валъри. Седнах, за да ми се вижда пишлето и започнах да го бутам с лапичка. После погледнах Валъри и се опитвах да разбера, дали тя знае какво е това. Щеше да е интересно да ми обясни.. ако имаше смелостта.

Валъри Питърсън

avatar
Подсмихвах се на дребосъка, който се бореше да се измъкне от мен. Забелязах, че нещо се рови отдолу и първоначално реших, че му се пишка.
- Раян след малко ще излезе от тоалетната - казах миличко и го погалих по главата, но чак тогава забелязах, че дребния беше в ерекция - мамка му - извиках учудено - не ти ли е рано за гаджета? Така де ... мисля, че си още малък за секс.

Питър Анимъл


Погледнах го и си го облизах сам, но след това направих намусена физиономия и поклатих глава. Бутнах го отново с лапа и започнах да го удрям леко, но усетих болка. Значи беше мое. Погледнах моето, след това Валъри. Доближих се до нея и под тениската тя беше гола. Заврях се там, за да търся същото нещо, но намерих само една дупка. Започнах да си тикам влажното носле там, но не намирах нищо. После се показах изпод тениската. Гледах я в очите. Погледнах, моето и след това пак нея, все едно я питах "Ти защо нямаш?"

Валъри Питърсън

avatar
Гледах го учудено и не разбирах какво прави, но когато се скри под тениската ми, май се опита да навлезе в мен с муцунка. Вдигнах се на колене на дивана, а той продължи да гледа ту себе си, ту мен и започваше да ме притеснява.
- Виж сега ... първо, ти си много по-малък, така че е незаконно да спя с теб и второ, рибките не правят секс с котета. Така де котетата ядът рибки, но това е съвсем отделна тема.

Питър Анимъл


Гледах я и просто се изправих на лапи. Вече не ме интересуваше какво е това. Просто я облизах по вратлето и отново се отпуснах. Гледах я очудено и започнах да я галя с лапа по коляното. След това погледнах лапата си и си я облизах, като забравих, че тя ми говореше нещо..

Валъри Питърсън

avatar
Той май ме разбра или просто реши да поуспокои малко страстите, а това успокои мен. Утре щях да отида на ветеринар и да попитам какво му е или щях просто да се обадя на Питър ... о не, не не не ... това май не беше много добра идея. Той сигурно ми беше ужасно обиден, а това че после веднага спах с Раян хич не беше хубаво. Беше се видяло, че си падам по двамата и май трябваше да държа единия на страна. За това и избрах Раян ... той беше по-сигурната ми опция.

Питър Анимъл


Гледах си лапата, но скоро ми стана скучно. Свих се на кълбо и заспах спокойно, като започнах да мъркам. Беше ми изморено, но пък и.. някак си ми се спеше. Стоях си, а опашката ми се сви пред тялото и аз я гушнах. Стоях спокойно като топченце на дивана и вибрирах от мъркането ми..

Валъри Питърсън

avatar
Легнах си спокойно до дребосъчето, като внимателно го преместих, за да си направя място за мен, надявайки се, че няма да го събудя и си го гушнах. Нежно го галех, а от това мъркането му се усили и още преди Раян да се е върнал в стаята, се понесох към света на сънищата, заедно с дребосъчето ми.

Раян Рейнолдс

avatar
Върнах се в стаята и ги видях как спинкат. Усмихнах се и взех една завивка от леглото й. Загънах ги и написах една бележка.

"Беше забавна вечер и ден. Благодаря ти. Много целувки
-Раян"

След това просто излязох от входната врата, през асансьора и вече си бях тръгнал към вкъщи..

Валъри Питърсън

avatar
Събудих се късно следобед и влязох в банята. Изкъпах се и прерових целия си гардероб, докато накрая намерих една много свежа рокличка, която беше и доста къса. Цял час се гласих пред огледалото, а накрая се върнах при дребния и седнах на дивана. Взирах се във визитната картичка на Питър, а след това и в телефона си ... той не ми се беше обадил. Може би наистина искаше просто да спи с мен и когато видя, че не стана, се отказа, но трябваше да говоря с него. Един обикновен ветеринар никога нямаше да ми обясни какво става с дребосъка. Накрая оставих визитката на холната масичка и тръгнах. Щях да отида без да му се обадя, защото не знаех дали иска да ме види, дори да рискувах да се разхождам напразно.

Питър Анимъл


Изправих се бавни и забелязах, че Валъри я няма. Трябваше да отида до офиса си, но нямаше как да стигна в човешка форма. Превърнах се в малко кученце и се затичах. Тичах бързо, но едва ли щях да стигна скоро. Надявах се никой да не ме забележи във формата на малко хъски, но си имаше предимство. Момичетата само ми се радваха...

Валъри Питърсън

avatar
Прибрах се вкъщи и седнах на дивана, като все още си мислех за Питър, но нещо ми липсваше. Огледах се и забелязах, че малкия го нямаше никъде. Започнах да обикалям стаите, да отварям шкафовете и да гледам под мебелите, но не го виждах никъде и накрая дори се разплаках. Не ... беше невъзможно Питър да се е обадил в работата ми, за да иска адреса ми и да са ми взели котенцето, за толкова кратко време. Аз обаче трябваше да съм сигурна. Бях обляна цялата в сълзи и едва виждах имената в телефонния си указател, като търсех това на Питър.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 5 от 20]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите