Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 20]

Валъри Питърсън

avatar
First topic message reminder :

Сладката ми безценна къщичка ...

Хол с кухня:


Спалня:


Баня:


Валъри Питърсън

avatar
Погледнах дребосъка и се засмях, защото се виждаше само дупето му, понеже беше забил муцунка в купичката и го тресеше сладко, докато похапваше.
- Ами а сега не е обърнал къщата ... но пък и още не се е пробвал, все пак - казах като не свалях поглед от дребосъка - знаеш ли какво ... това ме подсети, че трябва да проверя спалнята и банята.
Станах, като дори забравих да оставя чашата си на масата, а Раян ме последва, сигурно за да ми се присмива.

Раян Рейнолдс

avatar
Когато тя влезе в спалнята аз вървях зад нея. Изчаках да се обърне към мен и я хванах, за да я повдигна на ръце и да почна да я целувам. Сега не беше под влиянието на алкохол, но знаех че и тя като мен го желае. Ръката и стърчеше с чашата вино и щом я поставих на леглото тя просто я остави на шкафчето. Притиснах я към мекия матра, а тялото ми се прилепи до нейното и се целувахме страстно, като се надявах да и хареса и да продължим..

Валъри Питърсън

avatar
Дори нямах време да отреагирам, но може би това щеше да е новото ми оправдание. Отвърнах със страст на всяка негова целувка и издавах звучи на удоволствие, докато езиците ни се преплитаха.
- Ммммхм - измънках тихичко, като увих ръцете си около врата му, за да ми е по-лесно да по целувам, а краката ми не бяха като миналия път. Не, този път се бях разкрачила широко, за да усещам как се отърква в мен.

Раян Рейнолдс

avatar
Погледнах я за секунда, защото тези очи ме влудяваха, а после продължих да я целувам страстно. Нямаше да избързвам, за това спуснах ръката си и я натиках нахално в гащичките й. Пръстчетата ми си играеха около клитора й, докато изведнъж не навлязох с единия. Езика ми си играеше с нейния, а когато тя натикаше езичето си в устата ми аз го засмуквах. Погледнах я отново и казах:
-Желая те.. - а тогава тя усети как започнах да я събличам..

Валъри Питърсън

avatar
Беше очевидно, че и аз го желая, но въпроса беше, дали да му го кажа или да си премълча това път. Ръцете ми се спуснаха бързо към копчетата на ризата му, но трепереха толкова много, че не можех да откопчея и едно, за това когато ми писна, просто хванах ризата от двете страни и дръпнах силно. Копчетата се разпиляха по леглото и пода, като аз разтворих ризата му и прокарах ръката си бавно по перфектното му тяло, а после се спуснах леко надолу и прокарах езика си по него.

Раян Рейнолдс

avatar
Бях свалил почти свичко. Така де.. беше останала само по прашки. Ръцете ми нежно галеха гърдите й и й казах:
-Кажи ми го.. кажи ми, че ме желаеш - след тези думи тя усети как се спуснах бавно надолу. Тялото ми се отъркваше нежно в нейното, а устните ми слизаха от гърдите й, по стомахчето и накрая се намираха на точното мястно, но вместо да я задоволя просто я дразнех, като прокарвах език през плата и се надявах тя да га каже.. надявах се да ме желае..

Валъри Питърсън

avatar
Явно ме предизвикваше. Нямаше да ме задоволи преди да се предам и да си призная, че го желая. Аз обаче нямаше да го направя или поне така си мислех. Оставих го още малко да си играе с мен, но усещах меките му устни по прашките ми и това дори ме възбуждаше повече от езичето му, но самата мисъл за докосване на голо ме подлуди. Хапах нервно долната си устна и леко скубех косата си, но накрая не се сдържах и изкрещях с ненормална сила.
- Раян Рейнолдс ... ЖЕЛАЯ ТЕ!

Раян Рейнолдс

avatar
Усмихнах се доволно и тя усети как изведнъж удоволствието спря, но само за секунда. Само за да отместя прашките й и да я откиря. Тази красива голота ме подлудяваше, а аз сега щях да подлудя нея. Облизах я страстно и след това просто прокарах езиче по цялата дължина на "устните" й, а след това навлязох с езиче. Направих едно движение, което описваше кръг, а след това просто започнах бавно да го вкарвам и вадя, като облизавах всичко отвътре. Надявах се да и хареса и да я накарам да свърши един път преди началото. Дори когато го извадех продължавах да облизвам, за да мина и по най-чувствителната част там долу и отново навирах езика си навътре.

Валъри Питърсън

avatar
- О ГОСПОДИ - извиках отново, защото определено ме подлудяваше - ти ... си ... невероятен ...
Ръцете ми насъбраха завивките и ги стиснах силно, като нежно извивах тялото си. Усещах нежните му движения и те ме побъркваха до неузнаваемост, а ръцете му нежно галеха гърдите ми, кръста ми, дупето ми, бедрата ми.
- Нямаш си и на идея колко те желая - продължавах да повтаря, без дори да го е искал от мен ... изпитах нуждата да го кажа.

Раян Рейнолдс

avatar
След като извадих езика си се спуснах надолу, за да премина отново по цялото място и отново нежно навлязох, докато пръстчето ми я галеше по клитора. Радвах се че го каза и това ме надъха още повече, защото исках да я изкарам извън контрол. Онова бясно момиче от предната вечер. Забързвах движенията си с език и пръст, докато другата ми ръка нежно я галеше по гърдите. Погледнах я без да си вадя езика от нея и с устни се долепих до тялото й, като засмуках, а през това време езика ми просто навлизаше и излизаше, колкото се може по-бързо.

Валъри Питърсън

avatar
- ООО ГОСПОДИ - продължих аз - ОБОЖАВАМ ТЕ.
Може би това не биваше да го казвам, но цялото ми тяло се разтресе в ръцете му, краката ми затрепериха и омаляха, а през тялото ми премина електричество, което накара косата ми да се изправи. Получих един невероятен оргазъм и просто не можех да си представя следващия. Раян се върна нагоре и ме целуна страстно, а аз му отговорих леко изморено. Усетих устните му по врата си, но не за дълго, защото след 14 часов работен ден и подобен оргазъм кой не би заспал?

Раян Рейнолдс

avatar
Покачих се нагоре, за да я целувам, но ръката ми остана долу, за да я гали нежно. Все пак беше по-чувствителна в момента. Когато устните ми се сляха с нейните тя заспя и нямаше как да я "изнасилвам" в момента, за това просто нежно я преместих, за да постави главата си на възглавницата. Стоях с дънките, но мисля че вече не ми трябваха. Свалих скъсаната риза и след това и дънките. Легнах тихо и внимателно до нея, а след това я гушнах. Усетих как тя уви крака около мен и устните й се долепиха до едната ми гърда. Отпусна се и отново беше в света на сънищата, а аз просто си я гушнах мило и се опитах да заспя заедно с нея, докато с ръка нежно галех гърба й и се надявах да не го усети, защото беше просто една нежна ласка.

Валъри Питърсън

avatar
Отворих очи и усетих нечие топло тяло под главата ми ... о да, беше Раян. Но какво беше станало? помнех, че ме задоволяваше, свърших невероятно и после нищо, а дори не бях пила. Чак след 10 минути се сетих ... аз просто заспах и го оставих така. Първо, чувствах се неудобно, че отново съм спала с него. Второ, чувствах се неудобно, че дори не го задоволих. И трето, сега щях да му покажа какво мога. Уверих се, че е заспал дълбоко, защото това беше райско събуждане - Завих се през глава и бавно се спуснах надолу, като с голямо облекчение забелязах, че не ми се налага да го събличам. Все още беше възбуден, за това просто извадих внимателно пениса от боксерките му и прокарах езика си по цялата му дължина. Усетих как тялото на Раян претръпна от удоволствие, за това реших да продължа докато не се събуди, а и след това. Нежно погалих с език главичката му, а после го поех целия и правех всичко все по-бързо и все по-агресивно, защото знаех, че ще му хареса много повече.

Раян Рейнолдс

avatar
Усетих нещо странно в събуждането. Беше невероятно и когато бавно отворих очи усетих как пениса ми е подложен на нежни ласки. Това ме възбуди още повече и докато беше в гърлото на Валъри той порасна още малко. Претрепнах от удоволствие и стиснах ъглите на леглото. Но това не беше достатъчно. Едната ми ръка се спусна под завивиката и просто започна да и помага с действията. Беше невероятно и се чувствах прекрасно. Издишах течко и надигнах тялото си, за да мога да навляза още по-надълбоко. Надигнах завивката и казах:
-Желая те.. - след тези думи отпуснах захвата от главата й и се надявах да ме възседне..

Валъри Питърсън

avatar
Преминах с пръстче по очертанията на устните с и се усмихнах лукаво. Знаех много добре какво иска и щях да му го дам. Веднага се качих горе и го възседнах, а когато той проникна в мен, усети колко мокра и възбудена бях. Дори не се направих труда да почна спокойно и постепенно да ускоря темпото. Мятах се агресивно върху него, като тялото ми се извиваше в ръцете му и усещах как ме гали по кръста и по дупето.
- Кажи го пак - изстенах аз, а той ме погледна учудено - кажи ми, че ме желаеш ...

Раян Рейнолдс

avatar
Без да се замислям казах:
-Желая те. Желая те Валъри - след тези думи тя усети как я стиснах за дупето и направих едно ново движение, което не бях опитвал до сега. Рязко изправих тялото си нагоре и с ръце натиснах надолу, като едновременно аз се надигах нагоре, а тя слизаше надолу и удоволствието беше двойно. Щом направих това се чу един силен плясък от допирането на телата ни, но това не ме успокой, а точно обратното. Засилих още повече и се надявах и на нея да и хареса, но тя се хвърляше отгоре ми, като дива каубойка и това беше неописуемо възбуждащо. Реших да го повторя пак:
-Желая те!

Валъри Питърсън

avatar
Усещах тласъците му и се чудех дали ставаше по-груб или просто ме желаеше все повече и повече. Но можех ли да мисля за това в подобен момент. Телата ни се бяха прилепили, а аз бях отпуснала глава назад, защото обожавах да усещам устните му по врата си. Може би вече ставаше прекалено да го повтарям, но можех да го кажа още 1000 пъти, най-вече докато е в мен.
- Желая те толкова много - продължих да шепна на ухото му, като си играех с него и го захапвах палаво.

Раян Рейнолдс

avatar
Притисках се в нея, докато тя скачаше отгоре ми. Беше невероятно и ми харесваше много, но просто нямаше как да се опише. Тоговорих на думите й, като започнах да повтарям:
-И аз... те желая... И аз... те желая - след тези думи ръцете ми я хванаха за раменете. Натиснаха я надолу, докато аз я целувах страстно и се надявах това наистина да й хареса, но не само това.. надявах се да не е пак като предния път и да избяга..

Валъри Питърсън

avatar
Ръцете ми се увиха около врата му, като едната беше сгъната в лакътя зад тила му и отново си играеше с косата му. Аз се притиснах в него и го оставих да ме дърпа надолу, защото идваше най-хубавата част. Неусетно опънах краката си зад него, а тялото ми се спусна надолу и се излегнах на краката му, като продължавах да се извивам и да стена неудържимо.
- Невероятен си - не знаех как се беше случило, но бях готова да му се отдам напълно, само защо една негова целувка беше достатъчна, за да ми завърти тотално главата.

Раян Рейнолдс

avatar
Движех се с движения в таза напред назад, а Вал ми помагаше, като се притискаше в мен. Леко се наведох напред и продължих да навлизам в нея, заради по-удобната поза и упората, която имах в момента. След като я хванах през кръста и се притиснах тя усети как влязох отново на дълбоко, докато устните ми бяха по вратлето й. Леки тласки в тялото и просто и казах:
-Не... с теб е невероятно. Безкрайно те желая..

Валъри Питърсън

avatar
Усетих как той стана по-мил и по-нежен. Не че не го харесвах така, но вече беше вдигнал нивото за тази вечер и не можеше просто така да си играе. Сега аз бях отдолу и ми беше трудно да управлявам нещата, но никога не ми е било трудно да командвам. Увих краката си около кръста му и го притиснах надолу, като устните ми отново бяха на ушенцето му и му стенех нежно, докато му шепнех:
- По бързо ... искам да го изпитам отново - не спирах да повтарям и се надявах и той да иска да ми докара още един оргазъм.

Раян Рейнолдс

avatar
Притиснах я към леглото, но секунда по-късно краката ми я притиснаха по-близко. Погледнах я в очите, но тя се доближи и ми каза нещо на уше и щом чух "По-бързо" все едно полудях и като започнах да се движа много, много бързо телата ни се допираха едно в друго и се чуваше пляскането, но просто имах огромното желание да я задоволя и продсто се движех като й казах:
-Да.. о-о-о.. да.. По-бързо.. по-силно.. нали? - и докато сам си отговарях усещах как й харесва..

Валъри Питърсън

avatar
- Обожавам те - казах, като ръцете ми нежно хванаха лицето му и притиснах устните си в неговите.
Той си беше истинска мечта и беше изцяло мой за вечерта. Макар умората си, исках да я оползотворим и дори когато заспеше, ми се искаше да остана будна, защото противно на всичко, което казах ... аз се наслаждавах на прекараното време с него.

Раян Рейнолдс

avatar
Тогава усетих. Удоволствието пристигаше. Ръцете ми се качиха нагоре. Хванах я здраво за раменете и натиснах надолу и когато двамата усетихме как нявлязох докрай онази бяла течност се разпространи в нея. Целунах я страстно и казах:
-Аз теб повече - след което започнах да целувам вратлето й, но бях изморен и не знаех дали ще има продължение. Погледнах я и допълних:
-Невероятна си..

Валъри Питърсън

avatar
Бях толкова щастлива, сякаш мъж, с който бях цяла година, ми беше казал за първи път "Обичам те!" Извъртях го така, че аз бях отгоре, а той още в мен. Бях ужасно изморена, за това нямаше да се пробвам за втори път и щях да оставя другото за сутринта. Сега само се наведох, за да го целуна отново и влязох в банята, като първото нещо, което направих, беше да взема едно хапче. Вратата беше отворена и си подадох лавата с един много странен и неудобен въпрос.
- Принципноооо ... мога ли да забременея ... от теб?

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 20]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите