Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 17 от 20]

Валъри Питърсън

avatar
First topic message reminder :

Сладката ми безценна къщичка ...

Хол с кухня:


Спалня:


Баня:


Валъри Питърсън

avatar
Смутих се малко от това, което направи Питър, но се опитах да не го показвам, защото вече щеше да стане зле. Разтърках нежно ръката му с палец, по онзи приятелски начин и бързо го пуснах, преди Раян да е видял ... колко мразех такива ситуации. Думите и на двамата бяха ... абе просто не исках да ги коментирам, но не можех да се сдържа.
- Чакайте малко ... чакайте - казах с вдигнати ръце, сякаш спирах кола и се обърнах към Раян с един учуден поглед - Ти разботиш?
Никога до сега не бях чувала, че разботи. Дори не го беше споменавал, за това ми изглеждаше невероятно странно. Та аз дори не го познавах, а той искаше да се омъжа за него. Да ... още едно нещо, за което трябваше да поговоря с Питър.

Раян Рейнолдс

avatar
Усмихнах се и казах:
-Ами да.. след като похарчих доста от парите си и.. абе.. помагам на един приятел. Продавам автомобили. Това е само временна работа. Сега си търся истинска. Не знам с какво да започна, но когато си избера ще ви споделя.. - след тези думи ги огледах и попитах:
-Някой иска ли да си купува автомобил? Мога да ви предложа на супер ниска цена.. - та дори не знаех, защо играя тази роля, но знаех че не им е до автомобили и сигурно щяха да ме отрежат с думите "Не.. не благодаря". Загледах ги любопитно, докато чаках отговор и тогава..

Питър Анимъл


.. Питър каза:
-Ами.. аз бих си сменил моя. Така де.. мисля да си взема нещо по-практично и по-ново, защото колата ми е.. абе..трудно е с моя краколобил.. -засмях се и допълних:
-Така де.. мисля, че ми е нужна кола вече. Писна ми да бягам насам натам или.. да летя.... та.. Вал.. какво мислиш.. да си купя кола или искаш и двамата да си вземем някаква.. - усетих се че говоря пред Раян, но знаех че още дълго ще сме съквартиранти и се измъкнах от неловката ситуация с думите:
-Така де.. понеже живея в твоето жилище.. мисля да купя кола.. и двамата да я ползваме, за да ти се отблагодаря, че ме.. глезиш така - и се усмихнах мило.

Валъри Питърсън

avatar
Все още местих погледа си от единия на другия и се чудех дали съвсем не са изперкали. Нещо определено не им беше на ред, но все още не можех да разбера какво.
Погледнах Питър учудено, но той май не се шегуваше, защото чакаше някакъв отговор от мен, а аз дори не знаех какво да кажа. Звучеше така, сякаш сме женени, а само от мисълта ме побиха зловещи тръпки.
- Аз не мога да карам - казах и станах от дивана, като ги оставих да се разберат, защото разговора им ми беше безкрайно отегчителен - аз ще си легна.
Определено щях да спя до утре сутрента и чак тогава щях да се опитам да се съвзема. Очевидно тялото ми имаше повече нужда от почивка. Все пак бях отишла да си почина, а по цял ден обикалях магазините, а вечер клубовите. Минах покрай кухненския плот и видях кутииката, която все още беше на него, затова се обърнах към Раян.
- И вземи това, когато си тръгваш. Не искам да го нося.
Не исках да го обидя с думите си, но не можех да нося пръстен, който беше годежан и в същото време да съм отказала да се омъжа за него. Виждаше ми се неправилно. Просто продължих към спалнята, като затворих вратата и се отпуснах на леглото.

Раян Рейнолдс

avatar
Валъри се отегчи от нас и разбрах, че вече мога да говоря спокойно. Обясних на Питър, че не работя никъде просто имам нужда да си тръгна. Изправих се и взех кутийката, като казах:
-Ами.. аз заминавам.. - след което се усмихнах, но от вътре не ми беше толкова.. спокойно и просто излязох от апартамента..

Питър Анимъл


Стоях и гледах Раян неразбиращо. Той.. май не можеше да стой тук, когато и аз съм тук и се изнесе. Бавно се изправих и реших, че имам нужда от Вал. Просто да легна до нея, но.. щеше да е странно да се изтърся при нея в тази форма и аз знаех какво обича. Бавно съблякох всички дрехи и започнах да се трансформирам. Бутнах вратата с тялото си и във формата на малкото пухкаво тигърче се доближих до леглото. Вече бях безшумен, защото пухкавите ми лапички не издаваха звуци, като стъпвах. Скочих на леглото и се доближих до Вал, която се беше отпуснала там. Излегнах се на стомахчето й, като загледах лицето й, но гърдите й ми пречеха да го виждам цялото. Някак си вътрешно това ме накара да се отпусна и да засмя, като мъркането ми щеше да помогне на нея и се надявах да я успокой.

Валъри Питърсън

avatar
Усетих Питър, но се направих на заспала, защото щеше да е странно, ако бях будна и го оставих така, незвисимо в каква форма беше. Просто усетих как отпусна пухкавата си главичка върху гърдите ми, като ме гледаше право в лицето, а аз гледах да не отварям очите си. Приятното му мъркане ми дийстваше като масаж и скоро се отпуснах до толкова, че заспах съвсем спокойно.

Питър Анимъл


След като усетих дишането й, което беше точно под мен. Затворих очи и бавно се отпуснах, като подобно на нея заспах успокоен от движението и шума на тялото й. Сърцебиенето й и повдигането на гърдите й при вдишване просто ме накараха да заспя. Унесох се в сладък сън, където.. бях сам. Видях Валъри и Раян на една поляна и се хранеха върху одеялце.. пикник.. аз продължих да се разхождам, но осъзнавах, че никой не ме вижда.. явно бях невидим за всички. Съня беше сладък, заради обстановката, но явно... беше кошмар, защото бях доста самотен в него.. Сънувах неспокойно, като накрая бавно отворих очи. Стоях върху Вал и видях, че тя спи сладко. Отпуснах се и просто я загледах как спи, защото беше толкова сладка и имах нужда може би да поговоря с нея.

Валъри Питърсън

avatar
Събудих се доста късно и усетих малкото ми котенце върху мен. Инстинктивно го прегърнах, като го стиснах малко по-силно и той измяука, но аз не му обърнах внимание, а просто се извъртях на една страна, притискайки го към мен, но вече не толкова силно. Ръката ми започна да се движи мързеливо по него, като ноктите ми рошеха козинката му, докато не започна отново да мърка.

Питър Анимъл


Усетих пръстчетата й. Бяха толкова нежни и превъзбуждаха всяка една част от тялото ми. Накараха ме да замъркам, но ми се искаше толкова да задоволя и нея. Доближих се и прокарах език по устните й в знак на благодарност и тя усети как грапавото ми езиче премина по тях. Повторих, защото усещах вкуса им и беше.. по-вкусно от това да ближа близалка. Наведох се напред, като изпънах задната част на тялото си и измъкрах, а след това се приземих на дупето си и стоях пред нея. Предните ми лапички държаха предната част на тялото ми във въздуха, а аз я загледах и чаках да видя дали ще се надигне или трябва да си поиграя с нея, за да стане.

Валъри Питърсън

avatar
- НЕ ... това хич не е странно - казах смеейки се и го целунах по сладкото носле - но май не е много невинно да те целувам.
Все още го възприемах за домашен любимец, когато беше в тази форма, но нима не беше странно да преминава с език по устните ми. Ами ако беше в човешката си форма ... тогава щях ли да му позволя и щеше ли да бъде правилно.
Толкова много въпроси, а вече дори не исках да знам. Не ме интересуваше дали е коте или човек. Беше моето малко приятелче и само толкова.

Питър Анимъл


Усетих целувката й по нослето ми и това накара по тялото ми да премине една приятна тръпка, но сякаш не искаше да става от леглото. Изправих се на четири.. лапи и тръгнах към нея, като първо се качих на стомахчето й. После с двете си предни лапи се облегнах на гърдите й и я загледах в очите, но тя май не разбираше какво става. Доближих се повече. Предните ми лапички бяха на брадичката й, а задните на гърдите й. Загледах я и измяуках. Не знаех, дали тя се огледа тялото ми или ще се съсредоточи върху муцунката ми. Отпуснах предните си лапи и така се излегнах, като отново тя усети езика ми по устните си. Загледах я и зачаках да видя как ще реагира. Искаше ми се в момента да съм в човешка форма, но просто не знаех как бихме го възприели и двамата и за това я загледах с милите си очички и за пореден път преминах с грапавото си езиче по устните й, чакайки целувка.

Валъри Питърсън

avatar
- Каквоооо - попитах сънено и се засмях леко, като сложих ръката си на муцунката му, в опит да го бутна назад, но той просто се държеше за гърдите ми и нямаше никакво намерение да мърда от мен - нали се разбрахме, че ако си гладе, просто ще ядеш.
Не можех да гадая какво му се прави, защото той си беше същинско бебенце, но нещо ми подсказваше, че не искаше точно това.

Питър Анимъл


Гледах я мило в очичките и след като я облизах за пореден път се обърнах. Може би не беше хубаво да показваш задните си части на жена, за това тя видя как притеснено се прикрих с опашката си. Тръгнах към стомахчето й, когато загубих равновесие. Приземих се между гърдите й, като дупето ми беше в областта на вратлето й. Кихнах, защото дори и в тази форма усещах хремата, но този път кихането беше сладко и котешко. Поклатих глава и са отпуснах така, за да видя кога ще ме махне от там, а Валъри усети как замърках и вибрацията на тялото ми се образува между гърдите й и по вратлето й.

Валъри Питърсън

avatar
- Идиотче - казах тихо и го избутах от себе си, като се изправих в седнало положение - няма да ме оставиш да спя.
Изправих се итръгнах към хола, като намерих домашния телефона и едно меню от ресторант, който предлагаше храна за вкъщи. Бях невероятно гладна, а и нещата щяха да се забавят поне 1 час, затова винаги ги поръчвах, когато се събудех. Този път обаче, имаше и пилешка супичка, за болния ми домашен съквартирант.
- Влизам да се изкъпя - казах, като се върнах в спалнята и тръгнах към банята, а без да се объщам, го попитах - идваш ли с мен?
Не ми минаваха перверзни мисли през главата. Просто ми се искаше да го съпунисам целия, макар че той много мразеше водата, когато беше в тази форма.

Питър Анимъл


Стоях и я последвах до хола. Тя се обади по телефона и поръча храна. Езичето ми облиза мустачните ми, а аз видях как тя тръгна към банята. Аз се затичах след нея, като дупето ми подскачаше, защото бързах, но изеднъж кихнах. Забавих крачка и поклатих глава. Погледнах Вал и отново се затичах след нея. Видях я в банята и започнах да се отърквам в крачето й, като накрая се надигнах на задни лапи и подпрях предните си, докато я чаках да влезем в банята. Знаеше, че мразя водата, но.. нямаше как да пропусна да я видя гола.

Валъри Питърсън

avatar
- Добро момче - казах доволно и се усмихнах, като го хванах за подмишничките и го пухнах във ваната.
Понякога го възприемах изцяло като животно и не знаех дали е нередно, ни ми харесваше да мисля за него като за мой домашен любимец.
Бавно съблякох дрехите си, а той се надигна, като сложи лапичките си на ръба на ваната и ме загледа. Видя нещо, което не беше виждал на мен, но и аз бях изключила напълно за това. Дори и с Раян не обърнахме внимание, че вече не бях ... ами гола отдолу, а имах една тънка линийка, която някой мъже намираха за възбуждаща.

Питър Анимъл


Загледах Валъри, докато се събличаше и накрая я видях. Беше толкова секси.. Дори.. не усетих, че стоя с изплезен език, докато не влезе при мен във ваната. Аз исках да и покажа, че съм любопитен относно това отдолу. Доближих се до нея и подскочих. Опитвах се да я стигна, а за да ми е по лесно Вал седна срещу мен във ваната. Аз се доближих и преминах с носле по тънката линийка отдолу, а въпроса, който бих задал в момента щеше да е "Какви са тези мустачки?". Лапичките ми бяха върху крачетата й, а аз я загледах, а тя явно не ме разбра. Преминах с носле отново по косъмчетата и очите ми отново загледаха, нейните, като изглеждах доста.. любопитен.

Валъри Питърсън

avatar
Хванах го и го вдигнах, като го накарах да ме погледне, а погледа ми беше доста строг. Исках да се изкъпем, а не да перверзничим, докато е в животинската си форма.
- Ааа не! Ако смяташ да правиш такива неща, ходи при някоя котка ... макар че те и сами могат да се лижат.
Засмях се и събрах краката си, като го сложих да седне в скута ми, а аз пуснах душа. Когато водата стана достатъчно топла, просто започнах да го обливам с нея, а козинката му прилепна по тялото му и стана много смешен, когато загуби всичкия си обем.

Питър Анимъл


Усетих какво направи тя и аз просто стоях със злобен поглед в краката й. Изправих се и се разтръсках, а от това.. намокрих и нея.. и то доста. Извъртях се и се изправих на задни лапи, като тя усети как подпрях предните си на гърдите й. Започнах да и се глезя, като я облизвах по вратлето й се надявах освен да я гъделичкам.. да спре да ме тормози с тази вода, но тогава усетих как задните ми лапи се подхлъзнаха и аз се приземих върху краката й, като лежах, а лапите ми бяха разперени в посоки противоположни на тялото ми. Намусих се затворих очи, защото водата ме дразнеше..

Валъри Питърсън

avatar
Изкикотих се, защото беше ужасно сладък и продължих да го поливам с водата, като накрая спрях и това го зарадва. Е ... нямаше защо да се радва, защото сега започнах да го съпунисвам, а това означаваше още и още вода.
Използвах лимонения душ-гел, а той стана целия пухкав, като козинката му се слепи от гъстата бяла ляна, която се стичаше и по моето тяло.

Питър Анимъл


Опитах се да избягам от нея, но се хлъзгах толкова много, че нямаше как да изляза от банята. Забих муцуна в нея и тя усети как се опитвам да навляза между краката й. Идеята ми беше да се скрия под нея, но.. имах и друго наум. Просто се опитвах да се натикам там и усетих как муцуната ми се отърка в новата й придобивка. Точно, когато си мислех, че мога да навляза по надълбоко.. ги усетих. Ръцете й, които ме отдръпнаха от там. Тя беше направила лоша физиономия и щеше да ми се скара, когато аз използвах момента и скочих. Излязох от банята и се затичах към хола целия покрит в пяна..

Валъри Питърсън

avatar
- ПИТЪР - извиках ядосано и се изправих - веднага се върни тук. Цялия си в пяна.
Е ... очевидно той нямаше никакво намерение да се връща, затова аз тръгнах след него, като го гонех гола в апартамента с разперени ръце, както се гони животно.
- Не ме карай да тичам след теб - казах сърдито - ровиш се на толкова места и козината ти вече не е много бяла.
Сетих се как веднъж го бях намерила под дивана. Колкото и да чистех, не можех всеки път да го местя, а там долу беше наистина прашно.

Питър Анимъл


Усетих как тя ме подгони, а аз просто продължих да бягам оставяйки следа от пяна, докато не намерих скривалище, но все пак бях животно. Бях се скрил в гардероба с бельото на Вал и.. това нямаше да и хареса, но можеше да ме намери много лесно, защото все още бях в пяна.. но освен пяната бях целия в работи, които бях обрал от земята, докато минавах под дивана или някой друг шкаф. Свих се и се направих на заспах, като чаках да видя дали тя ще ме намери, но.. от следите.. дори се очакваше вече да знае къде съм.

Валъри Питърсън

avatar
Огледах се и просто ми стана лошо. Къщичката ми ... малкото ми апартаментче. Едва не се разплаках, като видях къде се е скрил и ако можех да променям цвета си, сега лицето ми щеше да е червено.
- ПИТЪР - чу се като силен вик на бясна жена - довлечи малкия си космат задник тук и изчисти докато се изкъпя, защото си нямаш и на представа какво ще направя с пухкавото ти вратле, ако те докопам. и гледай да намеря поне едни сухи бикини, когато изляза.
Влязох обратно в банята и тръшнах вратата след себе си, като се чу доста силно, но наистина бях бясна. Както на него, така и на себе си, че въобще го бях взела в банята с мен.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 17 от 20]

Иди на страница : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите