Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 18 от 20]

Валъри Питърсън

avatar
First topic message reminder :

Сладката ми безценна къщичка ...

Хол с кухня:


Спалня:


Баня:


Питър Анимъл


Чекмеджето бавно се отвори. Излязох от там и се показах, като нинджа. Бавно слязох на земята и се преобразих. Обух си едни боксерки и използвах всички възможни методи, но още преди да е излязла почистих. Дори и изчистих това, което беше мръсно, защото апартамента не беше чистен скоро. Преглътнах и отидох до чекмеджето с бельото й и накрая го намерих. Един чудесен чифт, който беше сух. Усмихнах се и я зачаках да излезе, като в ръката си държах.


Огледах ги и кимнах, като се надявах да и харесат, защото не ми се умираше. Извадих всичко от шкафа, което бях.. измокрил и ги приготвих за пране, като взех сухите. Застанах пред вратата на банята и зачках..

Валъри Питърсън

avatar
Излязох от банята и видях Питър, който седеше пред банята с едни от любимите ми прашки в ръка и ми се усмихваше виновно. Беше само по боксерки, а по тялото му имаше бели следи от засухнала пяна ... дори косата му все още беше спластена от пяната. погледнах недоверчиво към бельото, но след като всичко вече беше чисто, аз бях много по-спокойна.
- Мислиш ли, че ще ми отиват - попитах закачливо и той видя колко доволна бях от това, че поне веднъж ме беше послушал.

Питър Анимъл


Погледнах я и казах:
-Ами аз.. не знам.. ако такова.. - почесах се и допълних:
-Ако ги видя и бих казал на теб всичко ти отива.. а и.. синьото подчертава очите ти.. - след тези думи се чух какво казах и допълних:
-Извинявай.. трябва да такова... да направя нещо за теб. Какво да направя за да приемеш извинението ми? - погледнах я любопитно и просто чаках да разбера дали ще иска нещо. Трябваше да направя нещо. Направих няколко глупости и сега бях длъжен да направя нещо в замяна. Загледах я в красивите очи и преглътнах:
-Ами.. такова.. ще ги пробваш ли? - и подадох прашките леко засрамен..

Валъри Питърсън

avatar
Приближих се бавно към него и гледах как държи прашките на височината на лицето ми, а аз просто ги хванах със зъбки и забелязах как се изцъкли, а и боксерките му се издуха. Усмихнах се доволно, а той с огромно нежелание пусна бельото, а щом го хванах, кимнах към вратата.
- Мога и сама да ги обуя - казах с усмивка, като му намекнах да излезе.
Беше ме виждал не веднъж без дрехи, както и преди малко, но просто ми харесваше да го дразня по този начин.

Питър Анимъл


Погледнах я и казах:
-Ама такова.. не може ли поне малко да видя.. много за малко.. - но видях погледа и. Приведох глава надолу и тръгнах към вратата, като се обръщах и правех знак с пръсти, които бяха близко един до друг:
-Ей толкова малко.. - преглътнах и накрая допълних:
-Добре де.. добре.. излизам.. - излязох от стаята и наострих уши. Чаках само да чуя как сваля кърпата и щях да надникна през вратата и да излепя език от удоволствие. Днес ми беше игриво и просто.. не знам защо, но исках да си играя с нея независимо от каква форма съм приел.. исках да си.. играя.. Направих доволна физиономия и си казах "Да... играя.." и се изкикотих..

Валъри Питърсън

avatar
Усмихнах се широко и се обърнах с гръб към вратата. На всяка жена й ставаше хубаво, когато видеше, че мъжете я желаят, но на мен ми беше още по-добре, когато гледах Питър. И все пак това си беше просто игра. За сега и двамата спазвахме някакви граници и знаехме къде да спрем.
Свалих бавно кърпата си и я метнах на леглото, като се наведох, за да обуя прашките си, а после застанах пред огледалната врата на гардероба и започнах да се въртя, като се оглеждах, за да видя дали ми седят добре.

Питър Анимъл


Подадох се от другата стая и в началото се виждаше само главата ми, но после и тялото ми. Бях надървен и понеже боксерките ми бяха малки ми слизаха надолу. Отворих уста и просто.. видях колко е сексапилна с това. Искаше ми се да и скоча и да я разкъсам от секс, но.. осъзнавах, че това не е добра идея. Просто преглътнах и казах:
-Ами.. прекрасна си.. - и се надявах да не я изплаша и да се зарадва на желанието ми да я гледам. Преглътнах за пореден път и попитах:
-Може ли да се доближа? - и се усмихнах:
-Искам да те видя.. от близо.. - "и да те докосна" допълних на мисли, но просто.. след като видях как изглежда гола между краката съм луд по това момиче и ми се искаше да правя някои дивотии с нея.

Валъри Питърсън

avatar
Наистина се стреснах, но не се притесних. Погледнах го с един укорителен поглед и просто отворих гардероба, като извадих една негова тениска и покрих голото си тяло с нея. Седеше ми като рокличка, но за сметка на това беше ужасно удобно. Е ... това отговаряше на въпроса му, за това аз не му обърнах повече внимание, а само отворих нощното шкафче, когато чух на вратата да се звъни. Винаги държах там пари, а понеже той изглеждаше по-добре ... или просто мен ме беше срам повече, го пратих да отвори вратата и да вземе яденето.

Питър Анимъл


Взех парите и точно, когато щях да отворя се сетих. Върнах се и си обух едни дънки. Отворих и се усмихнах, като знаех че вече съм прикрил възбудата си. Платих на доставчика и взех храната, като затворих след него. Наредих всичко на плота и казах:
-Закуската е сер.. - и тогава се чу звук, които беше знак на болеста ми -апчих.. апчих.. - повтори се.. Направих физиономия, която показваше колко е гадно това. Очите ми се насълзиха и ги бях свил. В носа си усещах гадно.. нещо.. си.. и погледнах Вал:
-сервирана.. - след това си взех кърпа и се избърсах. Погледнах я и попитах:
-Готова ли си за.. - поех си въздух, но се спрях и.. не можах да кихна. Усмихнах се и допълних:
-хапване - апчих последва отново и направо направих физиономия на ядосано, коте, като допълних:
-Мразя да съм болен..

Валъри Питърсън

avatar
Оооо а на мен ми харесваше. Не защото ми беше приятно да го гледам, че не му е добре, напротив. Просто беше ужасно сладък, когато кихаше и гледаше недоволно като малко момченце. Минах покрай него и погалих много нежно бузата му, докато гледах право в очите му и му се усмихвах много нежно. Ръката ми се спусна надолу по рамото му и продължи докато не хванах пръстите му.
- Хайде - казах весело и кимнах към плота - една супичка ще те оправи. Трябва да е гореща.
Все още го държах за ръката, като го задърпах към плота.

Питър Анимъл


Бавно последвах Вал. Тя изглеждаше толкова секси в тези дрехи. Просто.. не знаех какво да направя и когато стигнахме плота я прегърнах. Тя усети как тялото ми се долепи в нейното, но не както правеха двойките, а както правеха приятелите. Отпуснах главата си на рамото и й казах:
-Благодаря ти! Обичам те.. - след което се усмихнах и се върнах в старата си позиция, като не знаех какво да кажа. Тогава се съвзех и допълних:
-Като съквартирантка и стопанка.. - след тези думи я загледах и допълних:
-Така.. ти нагласи храната, а аз ще наглася масата.. - започнах да нареждам чинии, салфетки, чаши, вилици и ножове.. всичко, което беше нужно. Накрая я погледнах и казах:
-Готов съм.

Валъри Питърсън

avatar
Не казах нищо, а просто извадих две големи плата, като в едното сложих задушените зеленчуци, а в другото пилешкото месо със сос от сирена. Наредих всичко на плота, докато Питър слагаше чиниите и накрая просто седнахме да хапнем, когато се сетих, че забравих за супичката му. Сипах половината в една голяма купа, а другата прибрах в хладилника за по късно. Беше още гореща и от нея се носеше наистина хубав аромат.

Питър Анимъл


Видях как Вал сложи всичко, но след това притича и за супичката ми. Двамата седнахме и започнахме да се храним. Погледнах я и казах:
-Вкусна е.. - усмихнах се и загребах една лъжица, като я извадих и я поднесох с ръка отдолу и й казах;
-Ето.. опитай.. - знаех, че ще и хареса, но аз просто леко я духнах, за да не е гореща. Подлесох я към устните на Вал и бавно гледах как тя ще опита от супичката ми, докато се облизвах и си представях, че прави нещо друго.. боже колко ми беше перверзно в момента, че усетих нещо. Всеки момент сигурно отново щях да се възбудя, за това се опитах да мисля за нещо друго.

Валъри Питърсън

avatar
Дълго време се чудих, но накрая лапнах лъжичката и изпищях приглушено. Веднага се отдръпнах, но бульона още беше върху езичето ми, а пареше повече, отколкото очаквах. Започнах да скимтя като котренце, докато очичките ми се насълзяваха, а Питър веднага стана, за да ми налее чаша студена вода, за да преглътна по-лесно. Аз обаче не издържах и го глътнах, а то опърли и гърлото ми.
Няколко сълзички се стекоха по зачервеното ми личице, а когато Питър се върна, видя как щях да се разплачкам силно, заради болката в езичето си.

Питър Анимъл


Преглътнах и донесох чаша с ледено студена вода. Отидох да донеса още една вода и застанах срещу нея. Тя беше изплезила език, а аз започнах да и правя вятър с ръка. Погледнах я и казах:
-Ох.. съжалявам.. просто.. - преглътнах шумно и допълних:
-Трябваше да подухам още.. повече.. - след тези думи не знам защо но просто докато тя стоеше с отворена уста пред мен аз се доближих и духнах в гърлото й, като се надявах това да я успокой или може би, защото мислех за духане. Отдръпнах се и просто поклатих глава:
-Аз.. не исках .. така де.. исках, но не мислех.. и.. - притесних се, за това взех чашата с вода. Подадох и я и избягах от темата с думите:
-Ето.. пийни.

Валъри Питърсън

avatar
Взех водата и пийнах малко, като гледах как се вайка около мен и чак ми стана гадно. Сама си бях виновна, защото чаках той да ми я изстуди и сега го карах да се почувства виновно. Посочих малката камера на хладилника и казах леко фъфлещо, защото езичето ми се беше подуло.
- Лед ...
Питър веднага изтича и започна да търси лед, като накрая намери една торбичка с ледени топчета и се върна при мен.

Питър Анимъл


Когато тя поиска лед аз изтичах до фризера. Подадох й ги, когато поех въздух. Прикрих си лицето с ръце и кихнах шумно. Направих онази физиономия, която показваше колко мразя това и отново усетих как ме сърби в носа. Опитах се да го почеша, като присвих устни нагоре, но това просото ме раздразни и кихнах отново. Видях Вал да се занимава с леда, а аз казах:
-Няма да оцелея.. ще се мре.. - и се засмях, защото се опитвах да разведря настроението, но просто кихнах отново и казах:
-Мамка му.. - много се нервирах от такива ситуации, но се усетих и казах:
-извинявай.. просто.. не мога..

Валъри Питърсън

avatar
Лапнах две ледчета и започнах да си играя с тях в устата си. Сега ми беше прекалено студено, но така беше, като съм лакома. Супата беше за него, но не ... на мен ми е малко яденето, че и супа ми трябва.
Хоках се няколко минути, като абсолютно бях спряла да го слушам. Ледчетата се разтапяха, а аз слагах нови в устата си, като само се молех езика ми да изтръпне от студ, за да спре да ме боли, защото усещането беше просто неописуемо.

Питър Анимъл


Погледнах я. Тя слагаше ледче след ледче в устата си. Щеше да се разболее сега. Спрях ръката й преди да е пъхнала още едно. Погледнах я в очите и просто се усмихнах. Доближих се и взех ледчето от ръката й със езиче, като го поставих между устните си. Тогава се доближих още повече, но този път към устните й и ги слях с нейните. Не знам защо го направих. Просто изпитах желание и видях, че тя не ми обръща много внимание в момента. Явно трябваше да направя това, за да се сети, че съм тук.. а и за да спре да се тъпче с лед и се надявах да не ме отблъсне, но бях сигурен на 100%, че Раян е в главата й и аз съм просто съквартиранта.

Валъри Питърсън

avatar
Явно и в неговата глава беше така объркано както в моята. Вече се бях съвзела и бързо реагирах на случилото се, като му отвърнах не с целувка, а с шамар. Нямаше да имам нещо против ако ме целунеше по бузата, прегърнеше ... дори нямах против, че спи до мен или върху мен, но всичко си имаше граници. А и да не говорим какъв егоист беше. Аз бях с него ... той се провали и то не веднъж, а когато най-накрая намерих с кого да бъда, видя че няма да се съберем и сега ... просто наистина ми се прииска да му извия врата.

Питър Анимъл


Преглътнах и усетих, че направих грешка. Не знаех какво да направя. Ако се извиня още един път щях да.. заприличам на.. просто.. не знаех как да се извиня или какво да направя за това.. взех най-тъпото решение. Затичах се като малко момиченце към банята, но преди това се трансформирах в тигърче. Скрих се, като този път не оставих следи къде съм и бях сигурен, че няма да ме намери там. Просто никой не се сещаше да поглежда под или в шкафовете, когато търсят животни, а се гледат под легла или нещо друго.. Свих се на кълбо и просто.. заплаках вътрешно.

Валъри Питърсън

avatar
Избързах мокрите си очи, макар че още ми се плачеше, но сега от друго. Взех боксерките и панталона му, които бяха на земята и започнах да го търся. Отне ми повече от 20 минути да го намеря, а когато това стана, не казах нищо. Лицето ми беше безизразно, а аз просто го взех и го гушнах. Излегнах се с него на леглото, като не бях много сигурна дали ще остане до мен, но се надявах. Знаех, че с провокациите си може да съм му създала погрешни впечатления, затова сега аз щях да му се реванширам. Почнах да го чешкам навсякъде, като отново се събираха сълзички в очите ми.

Питър Анимъл


В началото стоях и се опитвах да не гледам в нея, но тогава го усетих. Тя ме глезеше, а аз се размърдах и накрая се озовах по гръб до нея. Веднага се изправих на четири лапи. Загледах я и просто се засилих, като се приземих върху нея. Облизах я по вратлето и започнах да скачам по тялото й, като накрая направих нещо, което знаех, че ще я накара да се сме. Влязох под тениската й и започнах да се търкалям вътре, като козината ми я гъделичкаше. Накрая се спрях. Главата ми се озова между гърдите й, а тялото ми се заплу като желе върху нея. Продължих да се движа нагоре, докато главата ми не се подаде от тениската ми и я облизах отново по вратът. Загледах я и тогава тя го усети. Кихането ми, което ме накара да поклатя глава. Отпуснах се и измяуках, като я загледах и бавно започнах да се отпускам, докато дупето ми правеше движения под тениската й.

Валъри Питърсън

avatar
Оставих го да прави каквото иска, защото нямах никакво намерение вече да му се карам. Вдетеняваше се, когато се преобразеше и очевидно му се играеше с някого, но на мен още не ми беше до това, защото знаех, че утре съм на работа и това скапваше настроението ми.
Усетих, че ме гъделичка, но не ми беше смешно, за това само се усмихнах и го притиснах към себе си, за да се укроти малко.

Питър Анимъл


Когато усетих натиска й бавно се опитах да се измъкна от захвата й. Главата ми се сплеска и накрая просто преминах от там и излязох. Измъкнах се от тениската й и гордо на четири лапи се задвижих по тялото й. Седнах върху стомахчето й, а след това се излегнах. Отпуснах се и затворих очи. Замърках и тя усети успокояващите вибрации. Явно щяхме да имаме обедна дрямка. Издишах бавно и спокойно и се унасях в сънища. В съзнанието ми се появиха няколко моменти в които бях с нея. Бяха хубави и забавни, докато не се появи и Раян. Накрая аз стоях и ги гледах как се забавляват, а аз.. аз бях просто уличното коте. Зарязаха ме и ме оставих насред улицата, като се прибраха. През прозореца ги видях как правят див секс, а аз леко погалих с лапичка. Тогава Раян се доближи и смъкна щората, а аз.. останах сам в тъмницата...

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 18 от 20]

Иди на страница : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите