Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 3 от 20]

Валъри Питърсън

avatar
First topic message reminder :

Сладката ми безценна къщичка ...

Хол с кухня:


Спалня:


Баня:


Раян Рейнолдс

avatar
Погледнах я и казах:
-Принципно.... да! - след което се замислих и казах:
-Но... ако имаш желание просто ще го направя така, че да не стане. Както предния и този път. - след което се усмихнах и казах:
-Мисля, че е рано за красиво момиче, като теб да забременее, но пък и.. - след тези думи я погледнах и казах:
-Някой ден ще искаш и това ще се случи, но може би няма да е от мен..- усмихнах се и зададох въпроса:
-Защо питаш?

Валъри Питърсън

avatar
- Добре, добре ... имах нужда от да или не - казах, след като вече глътнах хапчето и отговорих на въпроса му - ами просто нормалните момичета забременяват след подобна вечер ... или две такива.
Докато му говорих напълних ваната, защото имах нужда от истинска почивка. Потопих се вътре и след няколко секунди имах опашка, която стърчеше чак до стената. Опитах де да се наместя, но в някаква си вана беше ужасно трудно, за това просто извадих още повече опашката си и горната част на тялото ми беше на дъното на ваната. Дългите ми зелени коси се спуснаха на всякъде и стигаха дори до пода, като приличаха на някакво пълзящо растение, което беше израсло от ваната и сякаш те причакваше да минеш покрай него, за да те сграбчи. А аз просто си лежах потопена във хладката вода, като накрая затворих очи и едва не задрямах от удоволствие. Определено имах нужда от по-голяма вана.

Раян Рейнолдс

avatar
Стоях на леглото и казах:
-Ти си обикновенно момиче. Проблема е в мен. Аз мога да унищожа това, което.. сещаш се.. - след тези думи се отпуснах на леглото и продължих:
-Така де... ако го правиш с друг сто процента ще забременееш. - след като и обясних това усетих Питър, който стоеше до мен. Погалих го и той отпусна глава на стомаха ми. Бавно се отпуснах и допълних:
-Но пък времето прекарано с теб е невероятно. Радвам се, че те срещнах..

Валъри Питърсън

avatar
Може би щях да се трогна от думите му, ако не бях изключила напълно мислите си. Дори вече заспивах, като нямах никакво намерение да излизам от ваната. Беше ми толкова приятно, а водата беше така бистра, че когато отворих очите си, видях две малки бели лапички, който се опитваха безуспешно да се покатерят. Усмихнах се и отново затворих очите си, като все още усещах ръцете на Раян по цялото си тяло.

Раян Рейнолдс

avatar
Раян се изправи и отиде да провери, защо е толкова тиха. Щом я видя седна на ръба на ваната. Прокара ръка по бузката й и се усмихна, а Питър се облегна на него и се опитваше да му каже, как да го сложи в банята, но Раян просто го погали и поклати отрицателно глава, защото тя изглеждаше супер сладко и отпуснато. Доближи се до нея и я целуна нежно, а после просто се изправи. Не знаеше дали да я вади от водата, но за това пък просто я загледа и се наслаждаваше на красивата гледка.

Валъри Питърсън

avatar
Усетих нечии устни върху моите и когато Раян се отдръпна от мен, забеляза как широко се усмихнах. Изправих се леко, като отново потопих част от опашката си, но просто беше невъзможно да влезе цялата. Усмихнах му се уморено и на свой ред докоснах устните му, а след това просто махнах тапата на ваната и водата започна да се оттича. Беше минала половината, когато опашката ми се превърна в крака и в първия момент не можех да отреагирам - крачетата ми се вирнаха нагоре, а аз паднах назад, но вместо да се смутя, че Раян ме гледа, аз се разсмях силно.

Раян Рейнолдс

avatar
Протегнах ръце, докато и се радвах. В началото се засмях, но после просто се усмихвах. Ръцете ми я придърпаха и тя усети как беше в мен. Хванах я за дупето и казах:
-Да отиваме да спим - стигнах до леглото и бавно я хвърлих на леглото, като се качих заедно с нея. Бавно я преместих до възглавницата, докато я целувах и накрая стоях отгоре й. Усмихнах се и казах:
-Да заспиваме?

Валъри Питърсън

avatar
Поклатих сънено глава, защото имах нужда от много сън, а и утре бях почивка ... можехме да си наваксаме през деня. Раян легна до мен, а аз му обърнах гръб и се притиснах в него, защото много обичах да ме гушкат така. Дребния веднага се присъедини към нас и се сви пред коремчето ми, като за пореден път заби муцунката си между краката ми. Точно щях да го предупредя, да не повтаря случката от снощи, но Раян беше зад мен и не исках да започне да си мисли разни неща, за това си мълчах, като се надявах и той да кротува.

Раян Рейнолдс

avatar
Ръцете ми нежно я прегърнаха и я притиснах в себе си, като гледах нищо да не и убива, а когато се отпуснах усерих леки вибрации отпред, но това беше дишането на Питър. Усмихнах се доволно и се надявах да не се възбудя отново, но можех да се контролирам за това просто започнах да я галя нежно по стомахчето, но беше кратко, защото и двамата заспахме и това беше прекрасно..

Валъри Питърсън

avatar
Събудих се късно сутринта и с учудване установих, че Раян е още в леглото ми. Мислех си, че ще си е тръгнал ... все пак ме изчука още веднъж, както беше искал и не знаех защо, но очевидно се събуждах с дупето нагоре. Все си бърз душ и излязох. Трябваше да купя храна на дребосъка, а когато се върнах му я приготвих и се върнах в спалнята.
- Слънчеицееее - прошепнах аз и видях как нещо под завивките започна нервно да мърда и да се опитва да излезе, но нещо не му се получаваше. Чух как почна да скимти жално, защото очевидно много искаше да дойде при мен, но не виждаше от къде да излезе. Вдигнах завивката от към краката на Раян и мъника направо скочи в ръцете ми, като започна да ме облизва, а аз го пуснах на земята и продължих да му шепна.
- Първо в банята и после на закуска - казах аз и го побутнах по дупенцето към банята.

Раян Рейнолдс

avatar
Спях спокойно, но изведнъж усетих студ, който идваше от това, че бях отвит. Бавно отворих очи и видях как Валъри побутва Питър и му посочи банята. Засмях се и казах:
-Добро утро - а после бавно се изправих. Погледнах я мило и докато стоях в седнало положение попитах:
-Трябва ли ти помощ за нещо?Последната промяна е направена от Раян Рейнолдс на Чет 26 Яну 2012, 03:22; мнението е било променяно общо 1 път

Питър Анимъл


Когато чух гласа на Валъри се събудих и тръгнах да излизам от завивката, но не можех. Опитвах се и накрая видях как бях освободен. Погледнах с мили очички и скочих към Вал, но тя ме хвърли на земята и каза "Банята" и после ме побутна, а аз с леки подскоци на дупето се затичах към ваната..

Валъри Питърсън

avatar
- Не, благодаря - казах студено на Раян и се върнах в хола.
Бях приготвила закуска, но нямах никакво намерение да му я нося в леглото, нито пък да го глезя по друг начин. Единствения, към който се обръщах ненадминато мило, дори когато бях нервна, беше сладкия ми дребосък. Сложих пълната с късчета месо купичка на земята и сложих закуската на плота, като седнах на един висок стол, отпих от кафето си и разцъквах програмите на телевизора.

Раян Рейнолдс

avatar
Доближих се до банята и видях Питър, който се опитваше да влезе във ваната. Напълних малко вода и го вкарах вътре, като започнах да го сапунисвам и да го мия. След като миришеше на хубаво го избърсах и го хвърлих на земята, а той се доизтръска и затича към Вал. Аз влязох във ваната и си взех душ набързо, а после се появих във хола и казах:
-Ето ни.. чисто новички - и се усмихнах..

Питър Анимъл


Раян ме изкъпа и след това ме захвърли на пода в банята. Притичах при Вал и щом видях купата забих муцунка в нея. Поглеждах я от време на време, докато въртях сладкото си дупе пред погледа й, а опашката ми щъкаше наляво, надясно. След като се наядох пих малко вода и тогава се появи Раян. Погледнах ги и се доближих до Вал, като и облизах крачето..

Валъри Питърсън

avatar
За щастие дребосъка ме разсея, като ме облиза по крачето, а аз веднага го вдигнах, но щом го прегърнах, тениската ми се измокри.
- Защо си мокър - попитах съмнително и го подуших с нежелание, защото в първия момент реших, че е пльокнал в тоалетната, но тогава надуших шампуан - не ми казвай, че си го къпал - погледнах намръщено Раян и по погледа му разбрах, че е - Раяяян ... той е котка, те не се къпят!
Взех дребосъка към спалнята и започнах да търся хавлия, за да го подсуша, преди да е настинал, а да не говорим, че навсякъде имаше вода.

Раян Рейнолдс

avatar
Погледнах я и казах:
-А-а-а. Той е тигър и се къпе. Вярно, че попринцип е във водопада, но сега имаш вана и шампоан. Може да го измиваш от време на време - след тези думи се усмихнах, но тя ме подмина ядосано, а аз просто попитах:
-Какво?

Питър Анимъл


Оглеждах се любопитно и докато Вал ме носеше с тази прилепнала тениска, аз просто започнах да облизвам устните й и се надявах да не се разсърди за това, което беше направил Раян. Изглеждаха добре заедно. Вярно можех да се намеся, но не исках да я плаша. Когато стигнахме във стаята и тя ме обли във кърпа аз я загледах и изплезих любопитно език. Какво ли следваше?

Валъри Питърсън

avatar
Опитах се да не слушам какво ми говори Раян, защото очевидно не разбираше нищо за животните. Аз лежах на леглото, на което имаше една кърпа, а върху нея дребосъка. Увит в кърпата, той се мяташе наляво надясно и ме облизваше, а аз се смеех и всеки път щом усещах езичето му по лицето ми, той усещаше устните ми по нослето му.
- Ти си най-сладкото момченце на света - не спирах да повтарям с детски глас - и те обичам толкова много.

Питър Анимъл


Погледнах я любопитно и се чудех. Дали щеше да ме обича ако в момента се преобразя, но не исках да се пробвам. Просто прокарах езиче по вратлето й и се свих в нея от удоволствие. Погледнах към Раян и се реших. Сега щях само да им преча.. това беше решението ми.. А и едва ли той щеше да остане. След като погледнах Вал и Раян се зачудих какво да правя...Но ме мързеше ужастно много.

Раян Рейнолдс

avatar
Без да говоря много започнах да се обличам и попитах:
-Ами.. такова.. Да си ходя ли? - но без да чакам отговор вече бях с дънки и тенсика. Усмихнах се и допълних:
-Не че имам желание, но може би ти преча, за това просто мисля да се махам. - след тези думи преглътнах и допълних:
-Искаш ли такова.. пак да се видим? Може би на среща?

Валъри Питърсън

avatar
Щеше да бъде още по-неучтиво от моя старана, ако просто седях и го гледах, за това реших просто да го излъжа.
- И без това имам доста работа днес - казах напълно уверена в думите му, а той спомена нещо за среща ... НЕ! Нямаше да изляза с него на среща. Ние просто спяхме заедно ... - дам разбира се ... ще ти се обадя - казах спокойно, като се правех, че още се занимавам с дребния, защото нямах желание да обръщам особено внимание на Раян, за да не му правя грешни впечатления. А дори бях забравила да му взема номера ...

Раян Рейнолдс

avatar
-Да.. разбрах - казах аз като се усмихнах и допълних:
-Надявам се да се срещнем отново някой път, но явно оставяме всичко на съдбата - след тези думи излязох от апартамента. Вървях спокойно в коридора. Натиснах копчето на асансьора и той се отвори след секунди. Влязох и вратата се затвори, а това сигурно беше последния път, в който я виждах...

Питър Анимъл


Усмихнах се доволно, но това не се забеляза, защото изглеждаше все едно просто си стоя в нормално положение. Облизах я по вратлето и започнах да обикалям по леглото. Правех обиколки и се надявах да не ми се скара. После я погледнах. Доближих се до нея и й облизах ръката, по-скоро единият пръст и я загледах любопитно.

Валъри Питърсън

avatar
Раян си тръгна, а малкия пощуря веднага след това. Нежно хванах пухкавата му главичка и го придърпах към себе си, за да усетя още веднъж мокрото му носле под устните си. Легнах на леглото, а той веднага се качи върху коремчето ми, като сложи предните си лапички на гърдите ми и залегна. Толкова ми беше сладичък, че веднага ме накара да се усмихна.
- Какво да правя с него - попитах накрая отчаяно, защото имах нужда да споделя с някой и под него имах предвид Раян.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 3 от 20]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите