Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 4 от 20]

Валъри Питърсън

avatar
First topic message reminder :

Сладката ми безценна къщичка ...

Хол с кухня:


Спалня:


Баня:


Питър Анимъл


Гледах я и любопитно наклоних глава на една страна. Доближих се към нея и езика ми се плъзна няколко пъти по устните й. Искаше ми се да и кажа "бъди с мен", но нямаше как да го направя, за това просто се излегнах и я заслушах любопитно, като се надявах да ми сподели и чаках любопитно, а когато се успокоих отново задишах спокойно..

Валъри Питърсън

avatar
- Знам, миличък! И аз те обичам, но имам нужда от истински мъж - казах весело, като се пошегувах и реших, че е по-добре да споделя с животинчето си, отколкото с никой - виж ... аз много харесвам Раян и той е много добър с мен ... секса е НЕВЕРОЯТЕН и предполага, че той има много обожателки, но му нямам достатъчно доверие.
Загледах малкия и очаквах да ми отговори, но тогава се сетих, че това няма да стане и се засмях.
- А и има още нещо - казах усмихнато и видях как дребосъка се надигна в очакване - един мъж ... Питър - усмихнах се, защото само мисълта за Питър ме караше да се чувствам така - той е много сладък ... и много мил и е същото прасенце като теб, когато му е вкусно - отново целунах малчо, но тогава се изправих в седнало положение и се натъжих - имам и номера му - казах и кимнах към чантичката си, която беше на нощното шкафче - но няма ли да е прекалено нагло от моя страна ... Спя с един мъж, а тичам след друг.

Питър Анимъл


Гледах я любопитно и поклатих глава в отговор. Тогава забелязах чантата й, която беше на шкафчето. Скочих и лапите ми я бутнаха за гърдите, за да е отново в легнало положение. Затичах се, но беше трудно върху тялото й. Тогава тя усети как стоях върху лицето й. Малкото ми.. достойнство беше върху нея, като нежно я отърка, но това беше за кратко. След като преминах препядствието (главичката на Вал) скочих на леглото. Затичах се към чантата й и й забих глава в нея. Тогава тя видя как размятам опашка и след малко се връщам с визитната картичка от Питър в уста и я тикам в ръцете й.

Валъри Питърсън

avatar
Все още търках лицето си, защото космите на дребния бяха влезли в носа ми и ме караха да кихам и чак след като отворих очите си видях, че той буташе визитката на Питър в ръцете ми.
- Ама ти сериозно ли? - попитах и го погледнах учудено, защото дори не очаквах да ме разбира, а след това издърпах визитката от устата му, която беше доста олигавена, но номера се четеше все още - сигурен ли си? - попитах накрая и осъзнах, че не ме интересува, защото можех да изхвърля визитката му веднага, щом излязох от сладкарницата, но не го направих и това показваше само едно.
Взех телефона си и набрах номера, но никой не ми вдигна и точно когато щях да затворя се включи гласова поща. Мразех гласовите съобщения ... те бяха като доказателство, че си се изложил и можеш да ги слушаш отново и отново, но реших да се престраша.

Питър Анимъл


Направих тъжна физиономия, защото той не и вдигаше и знаех, че това съм аз, но се правих на загрижен. Нямах търпение тя да излезе, за това я загледах и следях всяко нейно движение. Стоях любопитно до нея, а след като тя излезеше тях да се преобразя в гепард, да притичам до най-бързия начин до скривалището ми, да се облека и след това да се срещна с нея, но беше рано да правя планове. Тя може би нямаше да излезе, но все пак аз зачаках..

Валъри Питърсън

avatar
- Сигурно дори няма да ми звънне - казах на мъника и се отпуснах на леглото.
Нямах намерение да излизам днес и щях да спя цял ден, но точно тогава се сетих, че трябва да отскоча до центъра, а хич не ми се ходеше. Станах мързеливо и се преоблякох, като започнах всичко на ново:
- Ще пишкаш само в банята, няма да разнасяш месо по пода, няма да се катериш по кухненския плот, шкафовете и електрическите уреди, няма да тичаш, няма да вдигаш шум и по-добре си легни, защото ще се забавя малко повече.
След като приключих с цялата лекция, се обух, отново целунах момченцето си и излязох.

Питър Анимъл


Веднага щом тя излезе се чудех какво да направя и скочих през прозореца, като се превърнах в гълаб. Полетях, защото по-въздуха щеше да е по-бързо. Веднага щом бях с дрехи и си намерих телефона звъннах на Валъри. Надявах се да ми вдигне и да поговорим. Щях да отговоря на съобщението, което ми остави и щеше да види, че ще и се обадя..

След малката ми разходка с Валъри и разкото прекъсване влязох в апартамента й и след това отново се преобразих в малкото тигърче. Скочих на дивана и се излегнах, свих се на кълбо и се опитах да заспя, но в главата ми беше само тя..

Раян Рейнолдс

avatar
Дойдох до сградата на апартамента. Влязох в асансьора и се качих на етажа й. Влязох в малкото апартаметче и видях тигърчето, което спече на дивана. Погалих го нежно и отидох до хладилника. Сипах му храна, смених му водата и почистих тоалетната, не че не можеше но.. да го поглезим взе пак. Излязох. Заключих и тръгнах обратно към моята къща с нормална крачка, ръце в джобовете и слушакли на ушите..

Раян Рейнолдс

avatar
Вървяхме голи през цялото време и дори тя беше само по тениска. Накрая стигнахме до апартамента й и щом влязохме я попитах:
-Така.. какви са идеите ти за продължение на вечерта. Искам и ти да дадеш някаква идея за..ам.. приключението ни днес - след тези думи се усмихнах и допълних:
-Та.. казвай направо какво ти се иска..

Валъри Питърсън

avatar
Още от влизането в апартамента игнорирах тотално Раян, защото дребосъка се хвърли буквално в ръцете ми, а аз коленичих на пода и започнах да го галя, докато той облизваше врата и брадичката ми.
- Липсвах ли ти, миличък - не спирах да говоря с лигаво детско гласче - ооо и ти ми липсваше ужасно много - и не спирах да го целувам по челцето, защото беше толкова развълнуван, че не можех да нацеля нослето му - съжалявам, миличък - казах накрая тъжно и го взех като бебенце в прегръдките ти - никога повече няма да те оставя. Обещавам!

Раян Рейнолдс

avatar
Раян каза:
-Да.. добре.. - след което се усмихна и допълни:
-И аз точно това си мислех. - седна на дивана, защото беше изморен и дори гащите на Валъри все още бяха в дънките му. Той се усмихна и каза:
-Да.. проветрение - бавно ги извади и ги остави на дивана. Стоеше спокойно и се отпусна..

Питър Анимъл


Щом чух вратата притичах веднага. Озовах се в ръцете на Валъри и започнах да я облизвам, а тя да ме целува. Забелязах и Раян. Сигурно пак бяха правили секс, но имаше нещо, което ме тревожеше. И на мен ми се правеше, но едва ли Валъри би го направила с тигър, а Питър беше.. отрязан и за това трябваше причина, за да изляза от тук, но до сега бях спал и изпуснах шанса си и ще трябваше да почакам. Раян седна на дивана, а аз облизвах Валъри, като нежно се отърквах в нея..

Валъри Питърсън

avatar
- Любимото ми момченце - казах достатъчно силно, за да ме чуе Раян, но не това ми беше целта.
Хванах дребосъка под мишничките и го вдигнах, а той замаха с крака, като се опита да се покатери по мен, щом се изправих. Доближих го до тялото си, като едната ми ръка отиде на дупето му, за да съм спокойна, че няма да го изтърва. Двамата отидохме на дивана до Раян и бях толкова запленена от дребосъка, че дори не видях, че седнах на прашките си. Пуснах го в скута си, а той сложи сладките си лапички на гърдите ми и започна пак да ме ближе по вратлето, а аз направих едно любовно признание към него, а дори не бях пяна ...
- Оооо миличък ... толкова много те обичам ...

Раян Рейнолдс

avatar
Раян я погледна и каза:
-Валъри.. тук ли си? - забелязвах че не ме отразява за това говорех глупости:
-Явно много те задоволява, за да го обичаш толкова много? - пак не ме отразиха:
-Ехооо.. Обичам те - пак не ме отразиха:
-Вие двамата искате ли тройка? - и пак не ме отразиха.. Облегнах се на дивана и казах:
-Ехо.. хипнотизираните!

Питър Анимъл


Тя ме хвана и докосна дупето ми с ръка, като ме занесе на дивана и застанахме до Раян. Той говореше глупости, за да му обърне внимание, но тя отразяваше само мен. Когато ми каза, че много ме обича натиках нослето си в нейното и тя усети езика ми, който премина по устните й, а после се върна на вратлето й. Опитах се да се покатеря по нея, но лапите ми само преминаваха по гърдите й и понеже бяха толкова меки не можех да ги използвам като упора..

Валъри Питърсън

avatar
Чувах какво ми казва Раян, но наистина не можах да асимилирам думите му. Обърсах устата с опакито на ръката си, когато дребния ме облиза, но не защото ми беше неприятно, а защото цялата станах в лигите му. Той още не можеше да се укроти и го разбирах напълно, защото аз съм се радвам много да го видя. Целунах нослето му и го притиснах към гърдите си, като се надявах малко да се поуспокои и да спре да шава, защото забелязах, че Раян ми е обиден или щеше да ми се обиди за това, че го игнорирах несъзнателно.
- Съжалявам ... каза ли нещо - попитах възможно най-учтиво и го погледнах ти "Не ми се сърди"

Раян Рейнолдс

avatar
Погледнах я и казах:
-Няма нищо.. аз просто ще .. - замислих се. Какво да правя. По-добре да не им преча. Изправих се и с ръце в джобовете казах:
-Еми аз май ще си ходя. Двамата не сте се виждали отдавна и не искам да ви се пречкам. - след тези думи се почесах по главата, но щом не чух оговор казах:
-Е. аз тръгвам - и посочих с пръст вратата, а после с бавна крачка тръгнах.

Питър Анимъл


Раян реши да ни остави само. Супер. Щях да се сгуша под тениската й и да заспя.. може би, но усетих как може би не е подходящо да ги разделям. Те се обичаха. Погледнах към Вал, а след това Раян и спрях да шавам. Стъпих на краката й, а след това скочих на масата и се огледах. Излегнах се спокойно и ги загледах и двамата, но май беше късно, защото Раян беше тръгнал към входната врата.

Валъри Питърсън

avatar
Натъжих се, защото дребосъка ми избяга, но нямаше да го гушкам, ако не искаше. Обърнах се към Раян, видях как бавно крачеше към вратата и се подсмихнах. Очевидно очакваше да го спра, но това нямаше да се случи.
- Няма да те спирам - казах спокойно, като сложих краката си на масичката, близо до дребния, взех дистанционното и пуснах телевизора - ти избираш дали да останеш или да си тръгнеш, така че го обмисли преди да го направиш, защото после няма да ставам, за да ти отключвам!

Раян Рейнолдс

avatar
Погледнах я и казах;
-Спокойно. Имам си ключ у дома - след което се засмях. - доближих се до дована и я целунах по бузката, като се надвесих до нея и казах:
-Е поне вече ми обърна внимание. Питах те "Какво ти се прави?", но ти не ми отговори.. - след тези думи я погледнах любопитно и попитах:
-Е? Какво ти се прави?

Питър Анимъл


Стоях на масата и ги гледах как се дракат, но си личеше, че скоро щяха да са в леглото. Вал си сложи краката до мен и аз се изправих бавно и без да ме забелязват започнах да ги ближа. Езичето ми преминаваше по пръстите и стъпалата й, а лапичките ми ги обгърнаха и ги гушнаха все едно са сладка играчка. Ближех нежно и се надявах да не ме изрита скоро..

Валъри Питърсън

avatar
Обърнах се към него и точно щях да го целуна, когато нещо погъделичка крачетата ми. Усетих езичето на дребния между пръстчетата на краката си и по стъпалото, а той усети как крачетата ми леко протрепваха и си ги гушна, явно за да не му бягат. Гледах Рая и му се подсмихвах, защото наистина ме беше гъдел, но тогава осъзнах, че това е, което искам да правя днес.
- Утре съм на работа и предпочитам днес да си почина - казах мило и му се усмихнах - и знаеш, че ще си искам ключа, нали? - казах, чак след като се осъзнах, че той наистина имаше ключ от дома ми и се чудех как може да съм го забравила у тях. Сигурно и другите ми неща бяха там, което беше зле, защото не можех да се разхождам из града без документи.

Раян Рейнолдс

avatar
Усмихнах се и казах:
-Добре.. почивка - тогава видях малчото какво прави. Доближих се до масата и седнах на нея, като хванах други крак на валари. Започнах да го масажирам нежно и дори го вдигнах към устата си. Езичето ми започна да си играе с пръстчетата й, докато ги засмуквах, а ръцете ми нежно го масажираха, като от време на време с лека грубост натисках стъпалото й с палци...

Питър Анимъл


Забелязах, че имам конкуренция. Стиснах по-силно крачето и започнах с много по-бързи движения да преминавам по него. Ближех бързо и с грубия си език я гъделичках, но и задоволявах. Беше нещо, като масаж, но красив масаж. Тогава тя усети как леко се изправих и се нахъсах още повече да ближа крачето й, като дори гризнах леко единия пръст и след като го налапах започнах да го ближа, докато беше в гърлото ми..

Валъри Питърсън

avatar
Засмях се на това, което направи Раян и ми стана толкова сладък в очите, но после видях и тигърчето, което очевидно изревнува и положи максимални усилия, за да ме накара да се почувствам по-добре. Погледнах го с една нежна усмивка и веднага забравих за Раян. Той определено не можеше да се мери с моя дребосък, защото беше сладък заради това, което правеше, а дребосъка беше най-сладкото същество като цяло, а и той започна още преди да му кажа, че съм изморена, само защото ме обичаше и искаше да ми го покаже. Гледах си го влюбено в сините очички и му се усмихвах широко.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 4 от 20]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите