Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 6]

1 Имението на Шарън и Анабел. on Пон 30 Яну 2012, 12:28

Шарън Джени ден Адел

avatar

Анабел Фокс

avatar
Нещо не ми се прибираше. След Лу ,направо дойдох в имението. Не бях виждала Шарън от прекалено много време. Струваше ми се като година. Взех си един бърз душ и по халат отидох в кухнята. Започнах да правя палачинки. Разбих яйцата,брашното,млякото и най-сетне започнах да ги обръщам. Направих много палачинки. Дори прекалено много. Може би за трима. Напълно осъзнавах,че няма да мога да ги изям сама,въпреки това не спирах. Вдишах миризмата на сместа и ми стана лошо. Определено не ми харесваше. Намръщих се. Въпреки всичко ми беше едно..мързеливо. Навън беше доста мрачно и валеше толкова силно,че едвам си чувах мислите. Вятъра свистеше,а дъжда се забиваше бясно в прозорците. Святкаше се,а аз се надявах да не спре тока. След като приключих,спрях котлона и си взех сирене. Седнах на дивана в хола и се загледах в прозорците. Определено си беше страшно. През главата ми мина мисъл,как ще трябва да чистя басейна след тази буря. Изпънах краката си на малката масичка и взех чинията с палачинките в ръце. Въздъхнах отчаяно,като парата от тях ми насълзи очите. След има-няма пет минути пуснах телевизора,оставих палачинките на масата и без да разбера,заспах по халат.

Събудих се и излязох.

Анабел Фокс

avatar
Ходя ,където ходя и пак се прибирам. Напоследък прекарвах повече време тук,отколкото в собствената си къща. Хвърлих си чантата на дивана,а обувките ги сритах настрани. Главата ми беше замаяна,затова направо отидох да си легна.
-Боже,ако и този път прецакам нещо-ще се самоубия...-поклатих глава разочароващо и се хвърлих на леглото. Не,наистина нямах право на грешки,защото можех да си представя какво щяха да ми чуят ушите..и не само. Не само,че ми се виеше свят,ами сега и усещах силно пулсираща болка в главата ми. Супер,просто супер. Отпуснах се на възглавницата и лека,полека заспах.

Deadpool

avatar
Докато падналото ангелче Анабел си спеше Алекс най - нахално влезе през прозореца,а след това отиде до леглото на момичето и се надвеси над нея.Не след дълго последна едно сръчкване със средна сила което не беше болезнено може би,но пък току виж нея я било заболяло. С това сръчкване той се надяваше Анабел да се събуди. Искаш да види новото си съотборниче какво прави.Явно спеше де,но това си беше друг въпрос.

Анабел Фокс

avatar
Нали си спя де,и не очаквам нищо да стане. Следователно съм се отпуснала . Е,да де,ама сръчкването дори и да не беше силно,аз го усетих изненадващо. Отворих рязко очи и се засилих да стана,но не го направих. Алекс беше над мен,а аз си мислех,че ако това беше някой добър до сега да съм му откъснала главата осем пъти.
-О,ти ли си?-казах заспало и се протегнах. Изправих се бавно и зададох следващия си въпрос:
-Да не е станало нещо?

Deadpool

avatar
Алекс се доближи до прозорците,а след това отмести пердетата или щорите абе с каквото беше там,а след това погледна към Анабел и каза:

-Да. Навън пече слънце.Такова хубаво временце е,а ти си легнала и спиш. Хайде ставай! Погледни го само какво е хубаво времето. Точно за една хубава разходка е.

Анабел Фокс

avatar
Мисля,че това закова последния пирон в ковчега ми. Слънчевата светлина порасни очите ми и на мен ми се наложи да ги присвия за малко.(колко повече :D) Той сериозно ли? Никъде не излизам.
-Единствената разходка,която мога да направя е до кухнята.-Станах от леглото и осъзнах колко много ме мързи. И все пак,ако толкова му се излизаше ,не беше болка за умиране.
-Ако искаш можем да се разходим някъде.-потупах си косата,която бях сигурна,че е заела страхотна форма. Вместо да й се ядосвам,аз я вързах на кок и отидох до него,като повдигнах лениво рамене.

Deadpool

avatar
Върху лицето на Алекс се появи усмивчица,а след това каза тихо на Анабел:

-Толкова обичам сънени женски създания.

След тези си думи Алекс се засмя и добави:

-Не ми се излиза толкова просто дойдох да те събудя и като цяло да се опознаем все пак ще трябва да се бием заедно срещу онези гадове и ако не се знаем един друг ще е леко тегаво.Сещаш се за какво говоря.

Анабел Фокс

avatar
След коментарът му за сънените женски създания аз само добавих:
-А аз обичам ягоди.-В следващите си думи обаче беше много прав. Трябваше да привикнем един към друг,за да си паснем,когато ни се наложи. Засмях се звънливо и казах:
-Все си мисля,че за тях ние сме гадовете.-Кой знае какво бяха намислили добрите,щом не чувахме нищо от тях.
-Ела в дневната,тук можем само да зяпаме през прозореца.-Изведнъж ми дойде по-добра идея.
-Не!-казах,или по-точно извиках малко по-развълнувано.
-Имаме стая с игри и филми. Можем да отидем там.

10 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 08:26

Deadpool

avatar
Алекс повдигна рамене и една въпросителна физиономия както и поглед отправен към Анабел се изписа върху лицето му.

-Ами всъщност не знам.Аз лично нямам никакви притенции къде ще съм.Както казах номера е да сме заедно и да се опознаем защото скоро нещата могат да станат напечени.Аз и Лидера имаме едно на ум за нова способност която ще ни помогне доста в грабежите и прочие.Като цяло ще ни помогне срещу лошите.

11 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 08:30

Анабел Фокс

avatar
-Предлагам да ми кажеш идеята,когато се съберем всички на едно място.-Честно казано,не исках да говорим много-много в къщата за по-сериозни неща,защото кой знае какво е ставало тук,докато мен ме е нямало.
-Стаята за игри ще е тогава!-казах весело и го поведох натам. След като стигнахме се настаних на дивана пред огромния телевизор и пуснах произволна програма.
-Добре,да започнем с това..Кои са слабостите ти или казано по друг начин,кое ти пречи най-много в битка?

12 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 08:34

Deadpool

avatar
-Ъл. Това е болезнена тема на разговор. Като цяло ми пречи женското присъствие. Ако е женското е доста така .. хъхъм сещай се красива може би ще ми е малко жал да я убия.

Алекс замълча за малко,а след това се засмя с цяло гърло и седна на дивана близо до Анабел и добави:

-Разбира се,че се бъзикам.Ами като цяло нямам слабости.Когато открия такава ще ти се обадя,но определено е малко кофти да изкормиш стабилно женско като теб например,но това си е друга тема.Не ми е проблем да ги изкормя без да се замисля.

13 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 08:39

Анабел Фокс

avatar
Добре. Нямаше слабости. Не се притесняваше от това да си изцапа ръцете и май нямаше гузна съвест. Това беше добре.
-Хубаво,господин перфектен,аз имам.-Хубавото беше,че знаех какво ми пречи и работех по това да го премахна.
-Нямам проблем с това да убия някой,по скоро действам без да мисля и не преценявам ситуацията. Разсейвам се лесно,ако нещо няма напълно вниманието ми върху него.-Ех,сега като ги казах на глас ми се сториха повече,отколкото докато си ги повтарях на ум. Погледнах го и повдигнах рамене.
-Хубавото е,че и двамата имаме добра защита,ако ни се наложи да я използваме.

14 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 08:42

Deadpool

avatar
Алекс се усмихна, а след това я потупа приятелски по рамото и каза:

-Оо нямаш си и на идея колко добра защита имам аз Анабел.Просто си нямаш и на идея. Едва ли си виждала по - добра от моята.Не,че се хваля просто отбелязвам,но нека го оставим тайна все пак някой може да ни подслушва или да ни шпионира. Когато му дойде времето ще разкрия всичките тайни на тялото си.

15 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 08:47

Анабел Фокс

avatar
Засмях се неприкрито,когато каза "всички тайни на тялото си." То по принцип не беше смешно,но нали съм дебил,за мен всичко звучащо по-така беше смешно.
-Извинявай.-заместих смеха си с леко кашляне,а после продължих:
-Добре,дано да не идва това време,когато ще ти се наложи да се защитаваш с..всички тайни на тялото си..-Пак ми стана смешно и закрих лицето си с ръце,тихо кикотеща се.
-Извинявай,извинявай. Ставам сериозна.-погледнах го и с усмивка казах:
-Ето,виждаш ли? Разсейвам се от най-малкото нещо..-повдигнах безпомощно раменете си,без да свалям широката усмивка от лицето си.

16 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 08:49

Deadpool

avatar
Алекс се доближи до лицето на Анабел,а след това присви едното си око,а след това разшири другото си (о.О) за да направи смешна физиономия и каза:

-Ама аз сега не мога да разбера какво е толкова смешното,а ? Смешничко е нали?

След като каза това я сръчка леко няколко пъти там където повечето хора имаха гъдел.Малко по - долу от ребрата.

17 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 08:57

Анабел Фокс

avatar
Той се доближи до мен и направи най-смешната физиономия,която бях виждала. Приличаше на мен,когато натъпках три парчета лимон в устата си. Разсмях се неудържимо,а когато ме сръга малко под ребрата аз стиснах зъби,смях да се смея и казах:
-Аз нямам гъдел.-Факта,че го казах едвам-едвам,потвърждаваше точно обратното. Истината беше,че се научих да се контролирам,или по-точно ,научих се дори и да ми е смешно,да не се засмивам. Причината за това беше,че много хора се възползваха от факта,че имам гъдел и така можеха да ме тероризират с часове.
-Нямам гъдел.-казах малко по-сериозно. Определено още ми беше смешно от изражението,което направи.

18 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 09:00

Deadpool

avatar
Към това изражение добави и изплезеният си език,а след това отново я сръчка и каза:

-Така ли? Нямаш гъдел значи?

Последваха още няколко сръчквания,а след това си прибра езика за да може да говори нормално,но остана със същата физиономия,а след това добави:

-Само не мога да разбера кое му е смешното.

След това започна да си движи веждите.

19 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 09:06

Анабел Фокс

avatar
Този път не издържах и се засмях,докато ме гъделичкаше. След това той се и изплези,а с това ситуацията стана още по-смешна. Усещах,че ако не спра да се смея,мога да направя плочки.
-Стига ,Алекс..-казах през смях ,обаче номера с веждите вече уби рибата. Още малко и щях да падна от дивана от смях. А уж щяхме да си говорим сериозно. Исках да спра да се смея,но не можех,затова протегнах двете си ръце към него и поставих показалците си на веждите му,за да спре да ги движи и звънливо казах:
-Още малко и може да ме умориш от смях. Какво ще правим тогава? Ще поемеш ли отговорността?-засмях се още веднъж,докато усещах как след малко отново ще ме хване вълната от смях.

20 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 09:35

Deadpool

avatar
След като тя направи това с пръстите върху веждите му Алекс си наду бузите,а след това издаде странен звук и каза:

-И все още не мога да разбера има ли нещо смешно в цялата работа?

След като издаде звука добави:

-Спокойно аз ще те абсорбирам и така ще взема и силите ти няма да бъдеш погубена.Силите ти ще живият в мен.

21 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 09:43

Анабел Фокс

avatar
Може би имаше тайна мисия да ме накара да умра от смях. Определено в такива моменти човек можеше да забрави,че има добри хора и да се наслади на живота. Наведох глава надолу,за да не измисли нещо още по-смешно. Така не можех да го видя и малко се поуспокоих. Прибрах си ръцете зад мен и добавих:
-Това не е поемане на отговорността. Това е вземане на облаги!-подсмихнах се ,сложих едната си ръка върху очите ми,надигнах главата си към него и повдигнах показалеца си така,че да се покаже само едното ми око.
-Спираш ли?-Още бях ухилена като идиот,който е видял клоун в страната на еднорозите.

22 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 09:51

Deadpool

avatar
Алекс си протегна едната ръка,а след това си пъхна показалеца между пръстите на Анабел,но внимаваше да не взема да и бръкне в окото и отново направи някаква смешна физиономия съпроводена с редица звуци. Явно Алекс го беше хванал лигата точно в този момент,но какво да се прави все пак трябваше по някога да има и смешни моменти.

23 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 10:38

Анабел Фокс

avatar
Ей тука ще си си умра от смях. Поех си дълбоко въздух и се опитах да го задържа,за да спра да се смея. Както винаги се провалих. Тупнах го леко по рамото и казах:
-На бас,че мога да направя по-смешна физиономия от теб.-За да докажа думите ми,аз събрах очите си,оплезих се и докоснах крайчето на носът си с показалеца ми. Цялата картинка я довършваше и хванатата ми рошава коса на кок. Сигурна бях,че ако се погледна в огледалото,нищо чудно и спиралата ми да е размазана. Перфектно щеше да е. Настроението определено се предаваше бързо.

24 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 10:55

Deadpool

avatar
Алекс се засмя,а след това каза:

-Дали пък не мога?

Алекс си затвори очите,а след като ги отвори едното беше в единия край,а другото в другият,а след това си повдгина едната страна на горната джука и измъкна нещо.

25 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 11:09

Анабел Фокс

avatar
Бях напълно убедена ,че не може,но когато направи тази физиономия се свих от смях. Започнах да се смея и да мяткам ръце насам-натам в истерия,опитвайки се да си поема въздух.
-Стига..-казах или поне се опитах да кажа,без да съм сигурна дали изобщо нещо ми се разбра. Накрая се предадох и се ухилих по моя дебилски начин.
-Добре,ти печелиш.-вдигнах ръце,в знак,че се предавам и бях сигурна,че от целия този смях лицето ми беше червено. Усещат топлината в бузите си. Почесах се по рошавата глава и въздъхнах доволно.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 6]

Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите