Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 6]

1 Имението на Шарън и Анабел. on Пон 30 Яну 2012, 12:28

Шарън Джени ден Адел

avatar


26 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 11:13

Deadpool

avatar
Алекс най - накрая спря с ролята си на палячо и се намести удобно на дивана като лицето му застина веднага,а след това погледна към Анабел която все още се подхилкваше може би,но дали беше така само тя си знаеше. Определено това се отрази доста добре на Алекс. Отдавна не беше контактувал така с женско.

27 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 11:21

Анабел Фокс

avatar
Алекс най-накрая спря да прави странни изражения и аз най-накрая започнах да дишам като нормален човек.Ангел.Все тая.
-Добрее.-казах,за да съм сигурна,че спираме със смеха. А Дейлън каза,че лошите са лоши и правят само лоши работи. Ха! Да му се..невиди.
-Какво ти се прави сега? Може би ще е добре да ми кажеш малко повече за себе си...-повдигнах рамене и се настаних по-удобно,като облегнах главата си на облегалката на дивана и погледнах Алекс умно.

28 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 11:24

Deadpool

avatar
Алекс от своя страна погледна доста въпросително ангелчето,а след това каза:

-Ами готов съм да изслушам всеки твой въпрос и да отговоря ако мога и ако сметна за добре да го знаеш или не. Все пак не е хубаво да се знае всичко за някой.Сещаш се.

Алекс си качи единият крак горе на дивана,а след това се завъртя по - към Анабел за да му е по - удобно да я вижда.

29 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 11:32

Анабел Фокс

avatar
Да.Може би беше по-добре да не си казваме чак всичко. Не знам. По принцип имах много,ама много въпроси. Сега като по изключение бях много мълчалива. Да не се разболявах? Едва ли..
-Идея си нямам какво да те питам,може би знам всичко,което искам да знам за теб.-повдигнах рамене,отново и бегла усмивка мина през лицето ми.
-Не знам какво ми се прави. Определено дните ми минават доста мързеливо и скучно. Понякога си мисля,колко ли хубаво щеше да бях човек,да остарявам и да си умра спокойно. Е,разбира се,страхът от това,че ще ме оберат само да си покажа носът на улицата щеше винаги да ме преследва-изкикотих се тихо и очите ми светнаха.

30 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 11:37

Deadpool

avatar
-Така е. Само при мисълта,че добрите са се скрили ме хващат бесните и ми иде да разпоря някой от тях. Направо не знам какво да кажа ...

Алекс се позамисли,а след това добави:

-Ами щом нямаш въпроси към мен или поне щом не се сещаш за момента нека оставим за друг път когато се сетиш. Може да ме питаш по всяко време всичко което те вълнува.

31 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 11:44

Анабел Фокс

avatar
-Ти мен също...-само добавих накрая и кимнах едвам забележимо. Напоследък на земята нямаше какво да се прави. Беше изключително скучно. Може би ни трябваше трета световна война,за да се поразмърда малко настроението.
О!Сетих се един въпрос.
-Винаги ли си бил "лош" и ако не,какво те накара да станеш такъв?-предполагам,че историята си заслужаваше да се чуе. Зад всеки един човек стоеше интересна история,а аз обичах хората,съществата да ми разказват разни истории.

32 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 11:48

Deadpool

avatar
-Ами може и така да се каже,но от няколко години съм наистина лош.Нека го направим в проценти. Преди бях лош на около 30% докато бях в училище,а сега съм лош на 99.8%. Което ще рече,че няма да ми мигне окото и не ми мигва когато трябва да изкормя например някой.Разбира се когато бях в училище нямах тези мои "сили" получих ги преди няколко години.Общо взето е малко като филма Resident Evil.

33 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 11:59

Анабел Фокс

avatar
-Яясно..-значи все пак,щом някога е бил не чак толкова лош,не е чак толкова лош. В главата ми беше каша. Мислите ми хвърчаха насам-натам,без посока.
-Гледа ли ти се нещо определено?-кимнах към телевизора и му подхвърлих дистанционното. Какво ли щях да правя,ако Алекс не беше дошъл? Сигурно още щях да спя и да лигавя възглавницата си.
-Не мога да повярвам,има толкова много неща за правене,а ние скучаем.Чак не е честно.

34 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 12:03

Deadpool

avatar
-Ами ако толкова ти е скучно просто кажи какво ти се прави и ще го правим.

Алекс взе дистанционното,а след това пусна на музикалния канал като го уцели от първия път,а след това го намали до толкова до колкото да не им пречи да си говорят,но и да се чува музиката.

35 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 12:31

Анабел Фокс

avatar
-Не знам. Тук е проблема. Нали разбираш? Всъщност,проблема е,че мързелът е в основата на всичко. Мисля си,че ако можеше да приема физическа форма,то не ние,а той би завладял света...-подсмихнах се леко и се протегнах,за да не се разложа на дивана. Навънка времето си беше много хубаво,но ленивото състояние в което бях изпаднала заличаваше от мен всяко едно желание да изляза. С дни можех да си стоя в къщи,ако зависеше от мен. Или пък не,най-вероятно бих се побъркала.
-Кажи ми какво обичаш..?

36 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 12:37

Deadpool

avatar
Алекс въздъхна,а след това се позамисли за няколко секунди над думите на ангелчето.Докато той мислеше се беше загледал в клипа на песента който беше леко порнографски макар и да не беше българска чалга песен:

-Ами не съм много сигурен.Като цяло да се размотавам и да кормя разни неща като добрите например.Общо взето нищо интересно. Обикалям си из града и така.Ами твоето?

37 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 12:46

Анабел Фокс

avatar
-Обичаш странни работи..-отбелязах тихо и без да се замислям казах:
-Обичам ягоди,обичам храната,въпреки,че май не ми личи много.Обичам да се чувствам сигурна. Въпреки това,не обичам да завися от някой или нещо.-Позамислих се преди да отговоря. Обичах много неща общо взето.
-Може би обичам всичко,което е по-нискостоящо от мен. Харесва ми да имам контрол над ситуацията. Сигурна съм,че знаеш какво е.-повдигнах леко вежди и се усмихнах замечтано. То кой ли харесваше да няма контрол над случващото се де..

38 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 12:49

Deadpool

avatar
Алекс се позамисли,а след това я погледна с тъжна физиономия и каза:

-Е явно ще си остана не обичан от теб.

След тези думи последва едно подхилкване.Алекс се надяваше тя да схване за какво говореше той.

39 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 13:08

Анабел Фокс

avatar
Докато се бях замислила ,че имах някаква слабост към сладките неща,Алекс направи едно такова изражение.. Да те се скъса сърчицето.
-Добре де.-засмях се тихо-Може и да направя едно-две изключения. Стига да не прекаляваш с добротата ми!-пошегувах се от своя страна,въпреки че бях напълно сериозна в по-миналото си изказване.
-Но само този път!-уточних и очите ми грейнаха. Та,вече разбрах какво обича,беше време да разбера другото.
-А какво не обичаш? Сто процента,залагам си всичките пари,че са паднали ангели!-засмях се звънливо и го погледнах в очите.

40 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 13:10

Deadpool

avatar
Алекс се позамисли и каза:

-Те вече са в списъка ми с работите които обичам.

Алекс се засмя,а след това добави:

-Ами като цяло не обичам страхливците и не честната битка от която няма изход и нямаш избор.

41 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 13:20

Анабел Фокс

avatar
Супер,стоях до изкормянето на добрите. Сериозно,чувствах се поласкана. След това го погледнах изплашено и разтревожено и плахо казах:
-Ами сега? Какво да се прави? Ужасно ме е страх от тъмното! Сега в кой списък попадам?-повдигнах рамене,придружено с бегла усмивка. Въпреки,че се пошегувах,аз бях напълно сериозна за работата с тъмното. Направо ме ужасяваше.
-Шегувам се разбира се,но наистина ме е страх от тъмното. Защото нещото в него те вижда,а ти него не...-Желязна логика,indeed.

42 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 13:26

Deadpool

avatar
Алекс се усмихна злобничко,а след това каза:

-Добре.Нека изпробваме нещо.

Алекс излезе от стаята,а след няколко секунди докът из цялото имение прекъсна и настана пълна тъмница.Макар,че на вън беше светло пердетата и щорите пречеха на светлината да влезе през прозорците,а след това вратата на игралната зала бавно се отвори и към Анабел започнаха да приближава шум от стъпки.

43 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 13:31

Анабел Фокс

avatar
След думите си излезе, а аз глупачката си помислих,че ми носи сладолед. Няма и две минути,когато светлините изгаснаха. Нищичко не виждах. Усетих как първоначално сърцето ми се сви,а след това започна да изпомпва прекалено бързо кръв. Дишането ми стана учестено,когато чух стъпки,въпреки това се опитах да остана спокойна.
-Ха-ха!Много смешно Алекс,няма що..-сто процента чу лекия трепет в гласът ми. Вместо да стоя на едно място,аз станах и направих няколко крачки настрани,така че да застана пред едната машина или поне такава напипах. Искаше да си играем. Хубаво,само дано не получа инфаркт по време на тази игра. Никак не ми беше забавно..
.

44 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 13:34

Deadpool

avatar
Стъпките се спряха,а след това се чу един доста по - различен глас от този на Алекс:

-Алекс? Аз не се казвам Алекс.Аз съм Зорк и съм тук за да ти пречупя врата.

След като каза това отново стъпките започнаха да се чуват из помещението.Определено създанието беше доста по - масивно от Алекс и това можеше да се забележи само по стъпките му.

45 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 13:45

Анабел Фокс

avatar
Ако не бях сигурна,че бяхме само аз и Алекс в къщата до сега да съм колабирала хиляда пъти. Обаче..имаше нещо странно. Това не беше неговият глас и със сигурност не тежеше толкова,колкото беше звукът от стъпките. Е,ако не му потръгне като лош,то поне може да стане актъор.
-Да,а аз съм еднорог.-казах тихо и скептично,но въпреки това реших да не рискувам. Вече започвах да чувам сърцето си,което беше на път да изкочи. Добре,че знаех стаята като едно и две. Представих си къде се намирам и тръгнах напред. Ударих си кракът в някакъв ъгъл и стиснах зъби.
-Алекс,стига,не ми е смешно,знаеш,че мога да те видя,когато пожелая,нали?-придружено с думите ми,протегнах ръката си леко напред и образувах огнена сфера,достатъчно ярка,за да освети два метра пред и до мен.

46 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 13:48

Deadpool

avatar


Това беше създанието което седеше на по - малко от два метра от Анабел и я гледаше злобно злобно.

-Казах ти,че не познавам същество на име Алекс.

След тези думи викинга с бавна крачка се запъти към момичето завъртайки брадвата в ръката си.

47 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 13:53

Анабел Фокс

avatar
Това не го очаквах. Къде беше Алекс? Ситуация ,която ме панира и не ми остави време да мисля. Използвах факта,че беше почти до мен и запратих огнената сфера към него и направих няколко крачки назад. С втората ми крачка станах невидима,действах бързо и ясно. Не исках да знам какво щеше да стане,ако се приближи по-близо до мен.

48 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 13:57

Deadpool

avatar
Ако се беше приближил по - близо до нея най - вероятно щеше да я скинне без да му мигне окото. Междувременно огнената топка се разби в бронята му като когато се разби съвсем леко си мръдна рамото назад от силата на разбиване,а след това продължи да обикаля из стаята:

-Не можеш да се скриеш от Зорк! Той те наблюдава по всяко време. Нито тъмното нито факта,че си невидима ме спират да те намеря.

Докато той си говореше се запътваше бавно към момичето. Той имаше доста развити инстинкити и надушваше миризмата на момичето дори да беше невидима,а факта,че виждаше в тъмното идеално му помагаш доста. Не след дълго застана точно пред момичето,а след това се огледа наляво,надясно. Просто искаше да я панира леко и да види какво ще направи.Да кажем,че беше застанал там случайно.

49 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 14:06

Анабел Фокс

avatar
Съотборници. Разбира се. Отбор. Да. Ама тука ще са когато ти трябват. Винаги. Норт или там както му беше името,защото запомнянето на имена не ми беше приоритет застана точно пред мен. Нямаше как да не разбера. Знаех си,че сърцебиенето ми ме издава. Ще го извадя аз някой ден това проклето сърце. Може би тук умът ми светна. Това,че беше точно пред мен беше най-голямата му грешка. Та аз бях некромант. Рязък лилав лъч излезе от ръката ми и се "обви",около Норт,дори и да не се казваше така,аз така реших да му викам. Разбира се,той не почувства болка. Само дето не можеше да мръдне. Нямаше как. Стъпка първа от изваждането на душата на едно същество.
-Норт,последни думи,защото живецът ти ще ми принадлежи след малко?-Разбира се,не пропусках важното правило,че трябва да показвам на съществата,че съм повече от тях. Както по-рано споменах. Мразех да не владея ситуацията,затова правих всичко възможно да не става така.

50 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 14:12

Deadpool

avatar
Няколко секунди след като тя го хвана той чу нейните думи и каза с усмивка на лицето:

-Да! þá hefir hann bazt, ef hann þegir.

След като изрече тези думи под момичето се появи един кръг,а след това лилавият лъч който беше около викинга изчезна,а момичето беше приковано към земята от кръга.Това беше кръг който неотрализира всички твои способност и не ти дава да се движиш докато не изчезне или докато не бъде счупен,но на практика това беше не възможно. Викинга я хвана за гушата,а след това се обърна на другата страна и я захвърли на някъде в тъмниците из стаята,а крагът под нея изчезна.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 6]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите