Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 3 от 6]

1 Имението на Шарън и Анабел. on Пон 30 Яну 2012, 12:28

Шарън Джени ден Адел

avatar


51 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 14:25

Анабел Фокс

avatar
След като не успях да помръдна,си казах,че никога повече нямаше да давам шанс на противникът ми да говори. Е,нямах много време да мисля за това,защото бях запратена в другият край на стаята. Нямаше никакъв шанс да извикам за помощ. Не защото не можех. Не исках. Паднах,доколкото разбрах на билярдната маса. А,как ли? Ами ударената от главата ми топка малко ми го подсказваше.
Нямаше какво да се вайкам,колкото се може по-бързо станах или по-точно се претъркулих,докато паднах на земята. Да,май беше по-лесно да се самонараня,отколкото той да ми извие вратът. Аз не го виждах. Това беше единия проблем. Но не за дълго. Изправих се. Отново станах невидима,Норт чу лек тласък на криле и може би само се досещаше какво става. Понеже стаята не беше висока,аз само се отлепих от пода. Запратих огнено кълбо към средата на стаята ,за да имам поглед.

52 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 14:28

Deadpool

avatar
Да,но това не проработи.Зорк го нямаше там.Не беше никъде из стаята или поне не се виждаше да е там.Нито с присъствието си нито с нещо друго. Може би се криеше в някое тъмно ъгълче и чакаше да удобен момент за нападение?Или пък не? Един бог знае какво беше намислил Зорк.

53 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 14:43

Анабел Фокс

avatar
Е,това вече не беше добре. Норт го нямаше. Трябваше да се радвам,но на мен не ми беше весело. Е,поне вече не беше тъмно. А аз бях умна. Знаех ,че е някъде тук. Затова използвах информацията,че не ме вижда и се ориентира по миризмата. Ухапах се. Аха. Ухапах долният край на дланта си и тихо започнах да се рея из стаята. Е,докато си обикалях наляво-надясно оставях следи от кръв по пода,машините,масата,дивана и всичко,което беше осветено. Знаех,че кръвта имаше един остър мирис,особено ангелската,така че имах някаква надежда,че така ще го заблудя. Останах недокосваща земята пред една машина и зачаках нещо да се случи.

54 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 14:48

Deadpool

avatar
Гласът на Зорк се чу от някъде,но не можеше да се определи точно от къде. Сякаш беше в главата на момичето:

-Не може да си толкова наивна,че да повярвам на това,нали?

След това се чуха още няколко думи които едва ли Анабел можеше да разбере върху земята се появи един оранжев кръг който започна да се върти бавно,а по средата му се отвори една черна дупка докато продължаваше да се върти.

55 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 14:53

Анабел Фокс

avatar
Когато видях това оранжевото нещо ми идеше да си забия главата някъде.
-Ами,честно казано,надявах се да се вържеш.-повдигнах рамене вече малко раздразнително.
-Ууу,fu..-млъкнах,като измислих нов план. Направих няколко замаха с криле и се озовах залепена до самия таван на стаята. Дори да беше под мен,щеше да му се наложи да скочи,за да ме хване,защото свих краката си. Само да ми се покаже в полезрението...

56 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 14:57

Deadpool

avatar
От черната дупка образувалата се по средата на кръга който кръг изобразяваше въртящ се пентраграм излязоха няколко същества които приличаха на Ghul - ове. Те започнаха да обикалят из стаята докато накрая един не се спря и не погледна нагоре към Анабел,а след това се надигна на два крака и започна да дупи във въздуха като куче или нещо подобно.

57 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 15:06

Анабел Фокс

avatar
А,супер. Сега стаята се напълни с най-грозните кучета,които бях виждала до сега. Едното заби поглед в мен,въпреки че бях сигурна,че не може да ме види. Е,те нямаха броня,която да ги пази от огъня. Смъкнах се леко към него и точно към неговата глава полетя огнена топка. Абе,тия работи от близко изглеждаха още по-грозни. Вече нещо работата започваше да ми намирисва. Къде беше Алекс? За момент бях забравила за него. Тия работи не можеха да му стъпят и на малкия пръст с дарбата му. Докато изпращах огнената топка към лицето на Морк(така кръстих нещото под мен),вече бях запратила и към онези същества,които обикаляха в стаята. Ей,ама аз и моя късмет. Добре,че пръстена ми беше на мен и бях по-бърза в действията си от обикновено.

58 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 15:11

Deadpool

avatar
Да,но след като тя уцели Морк с огнената топка в главата Гуула падна на земята,а след това вместо кръв от него започна да излиза киселина,а другите започнаха да бягат и да "кървят" из стаята разпръсквайки киселина навсякъде която прогаряше всичко. Не след много време се показа и Зорк върху масата за билярд. Той беше хванал едно топче,а след това го запрати към Анабел. Това определено щеше да боли ако я беше уцелил.

59 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 15:22

Анабел Фокс

avatar
След като тия грозни работи,включително и Морк почнаха да ми развалят хубавата стая се хванах за главата. Я,крайно време беше и Норт да се покаже. Да,ама аз докато го погледна,точно на време ,за да образувам лилавия лъч с който спрях на сантиметри топката от стомахът ми. Това щеше да боли. Много. След това хванах билядната топка,а аз се замислих как не мога да стъпя на земята,защото щях да изгоря от киселината,която имаше почти навсякъде.
-Имам пари..-започнах,като се засмях.
-Които няма да ти дам.-замахнах и хвърлих топчето към главата му. Докато в моята излязоха думите на Закия- "Ще сте в отбор и ще пазите гърбовете си." И с тези думи се сетих за представянето на Алекс. За сега замълчах,исках да видя до къде беше готов да стигне.

60 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 15:25

Deadpool

avatar
Зорк макар,че беше тромав той имаше доста добри рефлеки.Хвана топката преди да го е ударила,а след това отново я запрати към момичето с повече сила от предишния път. Следователно и доста по - бързо се движеше от преди когато я беше хвърлил към нея.

61 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 15:34

Анабел Фокс

avatar
Еее,да ама докато Анабел хвърляше топката към Норт миналия път,тя се премести от мястото си по-настрани. Норт и да искаше,не я виждаше,а от цялата тази киселина,едва ли я и надушваше. Следователно,топката се удари в тавана. Зъл смях прокънтя в главата ми. Моя си зъл смях. Е,моя зъл смях си беше пълна пародия,нямаше какво да крия.
-Алекс,стига.-Не издържах и признах,че знам,че е той. Крайно време беше. Е,то си беше и крайно време да се сетя де.
-Много смешно,така само потвърди твърдението ми,че има нещо в тъмното..

62 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 15:38

Deadpool

avatar
Огънят който беше оставила по средата да осветява изгасна,а след това само светнаха един червени очи в тъмното и се чу гласа на Алекс:

-Ама така не е никак забавно да знаеш... развали ми кефа?

Алекс седна в тъмното на билярдната маса и започна да си клати краката.

63 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 15:44

Анабел Фокс

avatar
Огънят изгасна,появиха се едни червени очи,а после се чу и гласът на Алекс. Поех си въздух и имах чувството,че най-накрая мога да дишам. Въпреки всичко сърцето ми не се беше успокоило. Последното място,където видях Норт беше на билярдната маса,така че предположих,че и Алекс беше там. Прелетях до него,като по пътя си се забих в абажура и най-накрая стъпих на масата. Щракнах с пръсти и за секунда пред мен излезе пламъче,което изгасна. Та,видях,че Алекс беше седнал,следователно седнах до него и аз. Не че червените му очи не ми го подсказваха. Прибрах крилете си и станах видима.
-Определено за теб може би беше забавно,но аз умрях от страх,така да се каже и още не съм спокойна.-Та,докато му го говорех не спирах да се оглеждам,въпреки,че нищо не виждах.

64 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 15:47

Deadpool

avatar
Алекс се протегна зад ангелчето,а след това я сръчка от другата страна все едно някой друг я сръчква и след това леко се подхилкна на това което беше направил. Определено тя щеше да разбере защото все пак той се смееше.Не след дълго Алекс я прегърна през рамо,а след това каза:

-Само недей да се плашиш от тъмното. То е приятел.Ти си от лошите! Не го забравяй.

65 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 15:52

Анабел Фокс

avatar
Докато си се оглеждах,някой ме сръга от страната,където нямаше никой. О,много щях да си патя с това,че ме беше страх. След секунди обаче,преди да успея да изкукам напълно,Алекс започна да се смее,а аз се запитах как може да съм такава страхливка. След това ме прегърна през рамо и ми каза нещо много полезно. Спрях да се оглеждам,като погледнах към него,не че сигурно можеше да ме види де. Държах си на своето,трудно човек можеше да ме убеди в обратното.
-Да,но ако те са от по-лошите?-повдигнах рамене отчаяно,замисляйки се. Наистина ли тъмното ми беше приятел? Едва ли.

66 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 15:54

Deadpool

avatar
Алекс се усмихна,а след това един вид я погали с другата си ръка като приложи лек натиск и каза:

-Делим се на лоши и добри.Те са добрите ние сме лошите. По пътя на логиката те не може да са по - лоши от нас пък и нали сме отбор.Аз ще те пазя когато си в тъмното.Не се притеснявай за това Анабел.

67 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 16:00

Анабел Фокс

avatar
Усетих топлата му ръка,придружена от думите. Да,може би,но само може би беше прав. Добри,добри,колко да са добри към нас. Така е,бяхме отбор и се грижехме един за друг. Чак сега осъзнах,че наистина мога да разчитам на него.
-Благодаря. Аз също ще те пазя,въпреки че се съмнявам,че ще ми се наложи,но пък знае ли човек?-бегла усмивка мина през лицето ми,въпреки че беше тъмно,бях сигурна,че я усеща в думите ми.

68 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Чет 22 Ное 2012, 16:02

Deadpool

avatar
-Винаги трябва да имаш същество до теб в битката което да може да те пази.Никога не се знае срещу колко и какви противници ще си изправен.

Алекс се позамисли за малко,а след това извади нещо от джоба си,а след това цъкна едно копче и токът отново се върна.Това беше заглушител който можеше да заглуши потокът на тока. Стаята си беше като чисто нова без следи от никаква битка,а Алекс и Анабел си седяха на масата.

69 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 01:53

Анабел Фокс

avatar
Въздишах тихо,докато Алекс говореше, а когато нещо изцъка,тока отново се включи и стаята беше непокътната. Тъкмо бях готова да се изненадам,когато се сетих,че може би миналата ситуация е била само в главата ми,или Алекс имаше още скрити козове.
-Е,да. Така е по-добре. Билярда щеше да ми липсва иначе.-повдигнах рамене и се засмях. Хубаво беше,че има някаква връзка между съотборниците,така ще направим всичко възможно да не се загубим един друг.
Поставих ръцете ми зад мен и отпуснах главата си назад,като застанах в полу-седнало,полу-легнало положение.
-Ако пиеше и кръв щях да се притесня. Защото моята е доста вкусна.-засмях се и забих поглед в тавана.

70 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 03:51

Deadpool

avatar
Алекс се отдръпна леко от нея,а след това се облиза и каза:

-Ном,ном,ном ангелската кръв ми е най - вкусната кръв от всичките които съм опитвал до сега.Сега ако ми позволиш ще ти изпия кръвчицата и ще ти пресуша тялото от към кръвчицата.

След като каза това се засмя.

71 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 06:06

Анабел Фокс

avatar
Погледнах го нелепо и се засмях. След това седнах нормално,наведох глава към него и казах:
-О,всемогъщи господарю,моята кръв е ваша...-въпреки,че едва ли ме виждаше,аз бях пуснала моята дебилска усмивка.
-За мен ще бъде чест да бъде изпита от вас...-подхилнах се още няколко пъти,замисляйки се колко комично изглеждахме отстрани.

72 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 06:08

Deadpool

avatar
Алекс поклати глава,а след това каза:

-Не забравяй,че мога да се превърна в почти каквото си поискам включително и няколко вида вампири които съм убил,а след това абсорбирал.Няма да ми е проблем да се превърна и да ти изпия сладката кръвчица.

След това я сръчка леко в рамото с показалец.

73 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 06:25

Анабел Фокс

avatar
Останах в същото положение без да помръдвам с нелепа усмивка на лицето.
-Дори и да се превърнеш във вампир,едва ли ще направиш такова нещо...Ще изпиеш кръвчицата на едно невинно същество като мен? Което не би наранило и мравка?Ти не си такъв..-погледнах го с *puppy eyes* и за по-голям ефект прехапах долната си устна. Определено знаех как да се правя на добричка и беззащитна. Въпреки,че ми беше смешно,аз не се усмихнах, а прикривах лекия си смях.

74 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 06:47

Deadpool

avatar
-О така ли? Ти си добричка? Ами щом си добричка тогава не знам какво търсиш в отбора на Закия. Ако искаш мога да те изкормя още сега

Докато Алекс казваше това на Анабел беше доста сериозен все пак трябваше да се хване все някък хД

75 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 07:03

Анабел Фокс

avatar
Алекс беше сериозен,толкова,че вътрешно изтръпнах. Шегуваше се. Или поне така се надявах. Той беше близко до мен,което правеше действията ми леки и плавни. Рязко минах на него,а с едната ми ръка го бутнах назад,като положих другата си ръка бързо,но внимателно пред вратът му,за да не може да мръдне.Бях надвесена много близо върху него,за да използвам цялата си тежест. Не че щеше да му беше трудно да измести 50кила торба с картофи от него. Да де,говорех за себе си.
Усмихнах се доволно и казах:
-Мислиш ли,че ще ти се дам лесно?-засмях се звънливо и отметнах глава така,че косата ми да не пада в лицето му.
-Анабел безобидната.-подсмихнах се доволно..

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 3 от 6]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите