Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 4 от 6]

1 Имението на Шарън и Анабел. on Пон 30 Яну 2012, 12:28

Шарън Джени ден Адел

avatar


76 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 07:12

Deadpool

avatar
Когато тя го направи Алекс се усмихна злобничко,а след това уви единият си крак около нейният,а след това се завъртя така,че вече тя беше отдолу макар и да го държеше все пак тя беше отдолу:

-Помисли си отново Анабел. Когато стигнеш на моето ниво отново ще говорим. Мога буквално само с мисълта си да те убия без дори да мръдвам.

77 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 07:25

Анабел Фокс

avatar
Иии.Бам. За момент бях под Алекс,залепена до билярдната маса. Засмях се ,но не смятах да му се дам чааак толкова лесно.
- И сега ,какво? Би ли го направил?-повдигнах вежда ,като не спирах да се усмихвам. Хванах го за по удобно,за яката на блузата му(тениска или не знам),като му се оплезих,както се плезят малките деца,когато избягат от по-големия батко,който до сега са тормозили.

78 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 07:33

Deadpool

avatar
Алекс видя доста удобна ситуация в това,а след като тя се изплези Алекс се наведе малко по - към нея,а след това и захапа езика и каза:

-А сега на къде?

Не му се разбираше много много,но все пак успя да го каже. Ако тя се беше опитала да си прибере езика щеше да остане без него най - вероятно.

79 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 07:45

Анабел Фокс

avatar
А аз си мислех,че не мога да бъда изненадана. Отворих широко очите си,като ме напуши на смях,но знаех,че ако се разсмея,щях да се ухапя. Нямаше смисъл да се опитвам да говоря,защото щеше да ми стане още по-смешно. Можех само да си се усмихвам и да се надявам да не се разсмея. Е,надолу не може,нито пък настрани,затова единствената посока,която ми оставаше-нагоре. Което беше малко трудно,тъй като Алекс беше на мен. Съвсем леко и внимателно си надигнах главата,като измънках нещо от рода на "Ммм,ммм,м!",последвано от тих смях. Ръката,която го беше хванала за яката се уви около вратът му,като го хванах удобно и съвсем леко стиснах. Можеше да забележи огъня в очите ми. Е,чак огън не,но забавлението си личеше.

80 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 07:54

Deadpool

avatar
Алекс поклати съвсем бегло глава в знак на отрицание,а след това стисна малко по - силно езика на Анабел и съвсем малко си отдръпна главата така,че да да се получи все едно и дърпа езика. След това Алекс хвана едната ръката на Анабел която с която тя го беше хванала за врата,а след това я отмести от там.

81 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 08:02

Анабел Фокс

avatar
Колкото повече отказваше да ме пусне,толкова по-смешно ми ставаше. Той хвана ръката ми от вратът му и я премести. Не можех да се похваля с кой знае колко добри коремни мускули,затова предпочитах Алекс да не си мести главата назад. Поради простата причина,че не можех да му го кажа,поставих другата си ръка на тила на главата му,като леко го натиснах надолу. От друга страна докоснах леко краичето на носът ми в неговия и завъртях весело очи,което трябваше да му подскаже,че ако той не ме пусне първи,нямаше скоро да променим положението в което се намираме. А ако пък очакваше да му кажа,че се предавам,щяхме да си умрем така.

82 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 08:08

Deadpool

avatar
Алекс се усмихна съвсем бегло на тези нейни действия,а след това си надигна едната вежда и отново направи някаква смешна физиономия като отново раздели очите си и издаде странен звук. Искаше да види какво ще стане ако я разсмее.

83 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 08:17

Анабел Фокс

avatar
Ааа,Алекс я раздаваше по нечестния начин. Прехапах леко езикът си,за да не се разсмея,аз по принцип така си правих,когато не исках да се засмивам.
Замислих се колко ли комично ще се получи,ако се опитам да го чукна леко с главата си. Затворих очите си,защото ако постоеше още малко така и сто процента щях да си отхапя езика от смях и тогава вече нямаше да ми е смешно. Още малко натиснах с ръката си,която беше на главата му и издадох няколко нечленоразделни звука от типа на:
-Ахо не мхе пуснес и сте те нагъдселискам..или селуна.-Или поне това си мислих,че казах. Ухилих се широко,а в главата ми излезе образа на Джейк. По дяволите. Въпреки всичко,останах с затворени очи,не исках да ми пусне пак някоя смешна физиономия.

84 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 08:23

Deadpool

avatar
Алекс се позамисли,а след това каза:

-Фавай!

Или нещо от този сорд изръси,а след това се доближи близо до Анабел и и лепна една хубава целувчица,а след това пусна езика на ангелчето и бавно се отдръпна и се отмести от нея.

85 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 08:29

Анабел Фокс

avatar
Докато още се смеех или по-скоро усмихвах, на неговия вариант на "Давай",Алекс ме целуна,а после пусна езика ми,който вече сигурно и изтръпна,не знаех още ,и се отмести от мен. Изправих се в седнало положение,погледнах го първо сериозно,но след това не издържах и се засмях,като казах:
-Аз печеля.-изръкоплясках си доволно и се усмихнах победоносно,като не отместих поглед от него.

86 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 08:37

Deadpool

avatar
Алекс премлясна няколко пъти,а след това направи някаква странна физиономия и чак след това погледна към Анабел която седеше и го гледаше:

-Какво сега? Предизвикваш ме да ти откъсна езика ли? И да не ти го върна повече? Ще е леко кофти ако не можеш да говориш,но пък ще има повече място за други работи.

След като каза това последното се подкилкна.

87 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 08:45

Анабел Фокс

avatar
Когато каза това за откъсването на езика,аз направих едно странно изражение,придружено скръцване на зъби и стягане на езика.
-Не,не те предизвиквам.-казах ясно и кратко ,и поклатих глава. Лошото беше,че когато Алекс ми говореше,не можех да разбера дали се шегува или не. Което не беше много добре..за мен.
-Да,щеше да има повече място за ягоди. Но пък това да не говоря нямаше да ми хареса. Аз обичам да говора. Мога да не млъквам. Направо,да ставам един футболен коментатор. Много щях да съм добра.-усмихнах се широко и надигнах весело вежди.

88 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 08:48

Deadpool

avatar
-Да,да определено обичаш да говориш което не е много добре за теб както и за мен.Не мога да се бия докато някакво ангелче 1,60м ми говори до мен и ме разсейва. Хайде сега ако обичаш ми донеси сладолед.Спомена по - рано сладолед и ми се дояде.

89 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 08:57

Анабел Фокс

avatar
-Какво,аз не съм 1,60! Ако искаш да знаеш,аз съм метър и седемдесет!-сопнах се и вирнах глава настрани,преди да кажа нещо за което щях да съжалявам. Скокнах от масата и излязох от стаята. След има-няма три минути се върнах с една голяма кутия шоколадов сладолед и две лъжици. Бях на принципа,ако ще има,да е повече.
Оставих кутията със сладолед на масата и му подадох едната лъжица,след което махнах капака от сладкото нещо пред мен. Отново си се настаних удобно и повдигнах радостно вежди,докато гледах към замразеното шоколадово удоволствие. Убивах за сладолед. Ммммм...

90 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 09:01

Deadpool

avatar
-Я сладолед!

Възкликна Алекс от негова страна,а след това взе кутията и се изправи и погледна към Анабел,а след това и се изплези и се засмя дебилно.

-А сега де? Какво ще се прави тук?

91 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 09:15

Анабел Фокс

avatar
Останах само с една лъжица в ръка и много разочарование. На лицето ми се появи една бебешко-тъжна физиономия.
-Ама то..ама то..Сладоледчето е да двама ни!-Щях да кажа "То е за мен,"но реших,че така няма да направя положението по-добро.
-Не ми се плези!-Застанах пред него лапнах наполовина лъжичката,гледайки го жално.
-И аш ишкам...-още един път включих *puppy eyes* и се надявах този път да помогне.

92 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 09:18

Deadpool

avatar
Алекс скокна назад като застана стъпил в келкнало положение на ръба на масата за билярд,а след това си взе от сладоледа с неговата лъжица която също беше в него,а след това каза:

-Какво ще направиш за него?

След тези думи отправени към ангелчето Алекс погледна сладоледа.

93 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 09:23

Анабел Фокс

avatar
Подсмърчах жално,гледайки как ядеше без мен. Това не беше работа в екип! Това беше единия member на отбора да тероризира другият.
-Всичко!-най-накрая отговорих ,като скръстих ръце и уточних:
-Всичко,което влиза в границите на нормалното.-Не трябваше да се поставям в лоша ситуация. Щях да взема този сладолед ,каквото и да ми костваше! Не че не можех да си взема и друг,но чуждите работи винаги бяха по-вкусни.

94 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 09:26

Deadpool

avatar
Алекс както си беше стъпил на ръба на билярдната маса той се наведе леко напред към момичето докато все още беше в крекнало положение,а след това каза размахвайки лъжицата пред очите и:

-Понякога трябва да правиш по - големи жертви от границите на нормалните. Запомни това от мен.

Алекс си седна на масата,а след това отново си взе сладолед и директно както си беше върху лъжицата го глътна.

95 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 09:32

Анабел Фокс

avatar
Както размахваше лъжицата пред мен,аз така си и местих погледа. Той най-нагло си ядеше сладолед пред мен ,докато аз най,накрая не казах.
-Добре,ще направя всичко. Ще ти слугувам цяла седмица. Ще ти пера чорапите. Мога да готвя!-докато изброявах каквото се сещах,аз погледнах Алекс така ,като се надявах да поддаде. Кой може да устои на този жалък поглед...

96 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 09:36

Deadpool

avatar
Алекс отново си гребна малко сладолед от кутията,а след това лапна лъжицата и така освободи едната си ръка след това докосна ангелчето по носа с показалец,а след това извади лъжицата от устата си и каза:

-На практика аз не живея тук така,че в това няма да има смисъл. Всъщност аз не живя никъде.

След това отново си гребна от сладоледа.

97 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 09:43

Анабел Фокс

avatar
-Тогава остани тук.-Повдигнах ръце,когато се сетих как на последък приютявах всичко,което ми направи впечатление. Бях напълно сериозна де. Ако не му беше удобно да живее с мен,аз щях да си живея у дома,а той тук. И без това ,тук беше имението . Можеше да го ползваме като сборен пункт или нещо такова.
-Остани тук и ще ти пера чорапите,спри да ядеш без да ми даваш.-Усмихнах се широко,не можеше да откаже на такова примамливо предложение.

98 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 10:26

Deadpool

avatar
Алекс остави кутията със сладоледа зад него си,а след това и лъжицата в сладолед и протегна двете си ръце,а след това се обви в нещо като черна енергия,а след като тя се разсея той вече беше облечен с други дрехи.

-Мислиш ли,че ми трябва да се възползвам от твоята доброта и да се налага да ми переш чорапите?

Алекс се усмихна,а след това взе кутията и я даде на Анабел,но преди това си взе лъжицата и я "захвърли" на някъде.

99 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 10:43

Анабел Фокс

avatar
След малкия фокус,който Алекс направи,след хвърлянето на лъжицата и подаването на кутията аз сърдито казах:
-Това не се нарича възползване от доброта,а..просто..Абе,не е такова!-Чудно защо,въпреки,че сладоледа беше в мен ,не бях щастлива.
-Супер. Сега имаме само една лъжица. Тук няма други,защото бяхме само две момичета..-Подадох му своята и седнах на масата. Оставих и сладоледа. Вече не ми се ядеше.

100 Re: Имението на Шарън и Анабел. on Пет 23 Ное 2012, 10:46

Deadpool

avatar
Алекс не взе нито лъжицата нито сладоледа което означаваше,че те си останаха в Анабел,а той каза:

-Аз вече ядох сладолед. Сега е твой ред. Не ми трябваше тази лъжица и заради това я хвърлих. По някое време сама ще излезе не се безпокой.Ще се намери рано или късно.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 4 от 6]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите